سلام:72:
مریم جان ما حالش چطوره؟!:43:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام:72:
مریم جان ما حالش چطوره؟!:43:
سلام تمنای عشق عزیزم....
خوبم خداروشکر الان.اما دیروز یکم وضعیتم بحرانی شد..امروز یکم بهترم....شیمی درمانی تموم شده اما من همچنان درد دارم و استخونام میسوزه...
ممنونم از تو و همه دوستان گل که کنارم هستین و نگرانمین....ممنونم یک دنیا.:72:
قربونت برم :72: عزیزمی ، کاری نکردیم.
این شما هستید که دلسوزانه برای همدردی و مراجعین زحمت می کشید و تلاش می کنید :72::72::72:
الهی چندین برابر خدا بهت خیر بده خواهر خوبم:43:
یا امام حسین هیچ وقت منو نا امید نکردی این بار هم با اون روسیاهیم و از ته دلم میخوام مریم جان شِفای عاجل پیدا کنه:323:
می دونم دست رد به سینه ام نمی زنی آقا جان.:72::72::72:
سلام خانم دکتر
ان شالله که حالتون خوب باشه ،،،
واقعیتش شما شخصیت قوی ای دارید و این افتخاری ست برای من ، که در این تاپیک با شما صحبت می کنم .
چیزهای زیادی در این تاپیک یاد گرفتم،،،
ممنون.:72:
بعضی موقع ها تو زندگی اتفاقاتی می یافته که دلیلشو نمی دونیم ،،،
شاید هم نباید بدونیم،،
باید اون اتفاق را فقط ببینیم و قورتش بدیم و برگردیم مثل آدم های معمولی زندگی کنیم ،،،
امید چیز خوبیه و چیزهای خوب همیشه باقی میمونه ،،
امید واقعی - سلامتی و عاقبت بخیری از خداوند مهربان برای شما طلب می کنم :72:
سلام اقای باغبان
ممنونم از اینکه برام نوشتین و تایپک خاک خورده رو اوردین بالا....شما لطف دارین به این حقیر
فعلا از مرحله ناشکری و غر زدن به خدا و ...دراومدم بیرون...روزی هزاران بار خدا رو شکر میکنم که بدتر از این نشدم.روحیه ام فعلا خوبه و با دعای شما و دوستان همدردی در حال حاضر یک مرحله شیمی درمانی کفایت کرده
راسته که میگن خدا همه درها رو باهم نمیبنده...درسته همچین امتحان سختی رو از من گرفت اما در عوض همسری بهم داده که اگر بگم " آخ " هرجای تهران باشه خودشو میرسونه بهم...حتی اگر دستم یه خراش برداره....نمیدونم اگر همچین همسری نداشتم باید چه میکردم...
منم از شما و سایر دوستان چیزهای خوب و جدیدی یاد گرفتم و دارم یاد میگیرم.
برقرار باشید جناب باغبان
سلام مریم خانوم
من داستان و قضیه مشکلی که برای شما پیش اومده رو خوندم و نظرات و محبت های دوستان رو هم همینطور...
واقعاً متأثر و ناراحت شدم ولی از اینکه صلابت و پایداری و استقامت شما رو دیدیم و صحبت هاتون رو خوندیم بسیار خوشحال شدم، و براتون آرزوی بهترین ها رو دارم.
من فقط همین رو بگم که یه دوستی داشتم که یه آقایی بود که سرطان خون داشت و در کنار کارهای درمانیش، تصمیم به خام گیاهخواری هم گرفت و خلاصه با مشورت و زیر نظر پزشکش، خیلی خوب پیش رفت و برگشت سر زندگیش و بعد از اون هم بچه دار شد و به هر حال نتیجه ی تسلیم نشدنش رو دید..
منم خودم تجربیاتی داشتم در این خصوص البته مطالعاتم در حد شخصی بوده و برای خودم کارساز بوده و کلاً تغذیه و زندگیم تغییر کرده، ولی خب تخصص و کارم تو این حوزه نیست که بتونم مشاوره بدم یا در دمان کسی دخالت کنم کلاً..
حالا واسه همین خواستم به عنوان برادر کوچکتر بگم شما هم اگه مایل بودید تحقیق کنید در مورد این سبک تغذیه و کلاً سبک های سالم زندگی و یوگا و ... و خلاصه بیشتر مواظب هر چی سلامتی شما رو تحت تأثیر قرار میده باشید تا زودتر و بهتر هم نتیجه بگیرید به یاری حق.
خانوم مریم. من تازه امروز پست شمارو دیدم. هم من کم سر میزنم هم تاپیکتون رو ندیده بودم. کل تاپیکو نمیشه بخونم . حستون رو درک میکنم. شما هم انسان عاقلی هستید. همیشه پستاتون و کمکتون به مراجعه کننده ها و نظرات خوبتون رو میخونم.
از نزدیک این بیماری رو دیدم و کامل در جریانم ( سرطان ) میدونم دقیق چیه و چطوریه.البته هنوز مطمئن نباشید سرطان دارید. به نظرم
چند نکته به ذهنم رسید که بگم
اول اینکه خیلی به حرف پزشک اتکا نکنید که سرطان نادری دارید یا اصلا سرطان باشه. خیلی وقتا پزشک نمیتونه تشخیص بده. حتی چند پزشک. حتی علم. حتی اگر هم اینطور باشه هر لحظه به بهبودیتون امید داشته باشید. در بدترین شرایط شده که بهبود حاصل شده. موارد و نمونه هاش زیادن. دیگه شما که حتما میدونید دقیقا موفقیت بعد از 99 درصد تلاشه. پیروزی شما به بیماریتونم همینطوره. همه چی هم از ذهن میاد. قبول دارید حرفمو؟ پس کاملا امید داشته باشید. تازه اول زندگیتونه و دلیلی نداره نا امید باشید
مورد دیگه هم که حتما میدونید همون امیدواریه. حتما میدونید نا امیدی اصلا جایز نیست و ابزار دست شیطانه. مواظب افکارتون باشید. حد اقلش بخاطر همسرتون باید امیدوار باشید که بدنتون هم از ذهنتون طبعیت کنه
مورد دیگه هم اینه که همونطور که میبینید همه مشکل دارن و خدا هم بارها گفته که زندگی این دنیا با سختی همراهه. این چیز عجیبی نیست و برای همه هست. پس هر چقدر میتونید غمو دور کنید از خودتون
مورد دیگم اینه که مثل ازدواجتون اینم میتونه یه آزمایش باشه که بعدش سربلند ازش بیرون میاد. من حتما براتون دعا میکنم بدون شک. اما نا امیدی رو حتما حتما حتما دور کنید. حتی لحظه ای نا امید نباشید. به یقین برسید که بهبود پیدا میکنید
تو به خیلیا خوب راهنمایی کردی. خدا داره نگات میکنه لبخند بزن.
انشالله خبرای خوبی بهت برسه که بهمون بگی
سلام مریم جان
شانسی اینجا رو پیدا کردم تا سوالمو بپرسم ....راستش من بلد نیستم موضوعی که میخوام و بفرستم میشه کمک کنی بگی چطور میشه موضوع فرستاد
همه جا رو گشتم اما جایی نیست برای ارسال موضوع.... میشه کمک کنی لطفا
بعد اینکه من متنی که نوشته بودی و خوندم
و تنها کمکی که میتونم کنم بهت معرفی یک چله زیارت عاشوراست
حالا بهت معرفی میکنم
http://haghshenas110.com
چله زیارت عاشورا به روش آیت الله حق شناس
برو تو لینک حتما و حاجت روایی هاش و بخون ...
امیدوارم حالت خوب بشه
و این چله یا دعا بهترین اثر و تو زندگیت بذاره و خاطره خوش یا حال خوبی بهت هدیه بده
اینو میدونم که از خوندنش پشیمون نمیشی
به نظرم دعای خیلی مجربی هست و صدات حتما شنیده میشه پیش خدا و اقا امام حسین اینو بنا بر تجربه شخصی میگم
چون مطمینم حتما صدات شنیده میشه به خاطر اتفاقی که برام افتاد اینو فهمیدم و مطمین شدم
فکر کنم خیلی خوب باشه یکی صدات و بشنوه اونم کسی که میتونه کمکت کنه برای همین میگم این چله و از دست نده ...
و با اعتقاد بخون چون صدات شنیده میشه
مریم جان حتما فقط شرایط اش و رعایت کن
موفق باشی
دختر زیبا*_*
سلام
برادر مهربان اقای dav تاخیر من رو بابت پاسخگویی ببخشید
ممنونم از قوت دلی که بهم میدین...باور کنین من با همین چیزا زنده ام.
quality عزیز
ممنونم از نوشته های قشنگت.دقیقا همینه که میگی.یادمه اون اوایل دکترا بهم گفتن که نهایتا یکی دو سال بدنم دوام بیاره...اما حالا خودشون میگن خیلی خوب جواب داده بدنت
من کاری نکردم برای دوستانم اینجا.کاش حالم بهتر بود و با حوصله بیشتر میتونستم براشون بنویسم.
مثل برگ سبز عزیزم
سلام
خوش امدی به همدردی
ممنونم از پیشنهاد قشنگت.حتما سر میزنم.
برای ایجاد تاپیک :
از صفحه اصلی انجمن مورد نظرتو انتخاب کن...مثلا اگر مشکلت در مورد دو دلی در انتخاب همسره : همون رو انتخاب کن.یعنی روش کلیک کن.
هر انجمنی رو انتخاب کنی بالای صفحه گزینه ای هست به اسم ارسال موضوع جدید..اونو انتخاب کن و مشکلتو مطرح کن.
موفق باشی
و چه خبری بهتر از این در اولین روز هفته:104::310::72::43:نقل قول:
اما حالا خودشون میگن خیلی خوب جواب داده بدنت