9- مصاحبه کننده: ممنون از اینکه وقتتون رو در اختیار ما گذاشتین. شنوندگان دوست داشتن نظر فرشته اردی بهشت همدردی رو به عنوان یک عضو اثر گذار در اجتماع اش بدونن!
حالا شما می تونید مسئله رو ساده تر بهش از دید طیف دانش پژوهانی که در طبقه سوم جامعه به عنوان عناصری بسیار ارزشمند ارتزاق می کنند، نگاه کنید.
مصاحبه شونده: ........
جان؟ خدا که نهایت بلاغت و کماله ساده و شیوا سخن گفته ما چرا میپیچونیم؟
10- انسانیت و انسان بودن از نگاه شما
انسان بودن رو خدا در قران تعریف کرده خیلی پیچیده نیست همون راه مستقیم که ماها خیلی بهش جاده فرعی زدیم خوشا ان کس که مستقیم رو میره . به نظرم انسان تعریفش رو از خدا می گیره در رابطه با خدا معنی می گیره و انسان میشه وگرنه چیزی جز تعریف داروین از انسان نیست .
این ظرفیتی که در انسان هست هم با عث ذوق و شوقم میشه هم اذیت میکنه وقتی حد خودم رو با چیزی که میتونم باشم مقایسه می کنم رنج می برم اما به نظرم درست نیست این عجله از کارهای کوچیک باید شروع کرد
دنیا عرصه ظهور میزان خلاقیت و انسانیت ماست
ببینید اگر طور دیگه بخوام بگم مراتب وجود میشه گفت چهار طبقه است: جمادات - نباتات- حیوانات - انسان
و جالب تر اینکه همه جمادات جامد هستن مثل میز ، همه نباتات نبات و گیاه هستن ، حیوانات حیوانند اما همه انسان ها انسان نیستن میتونن هرکدوم از قبلی ها هم باشند یعنی مرتبه وجودی یک انسان هم میتونه در حد یک گیاه یا حیوان یا جمادی باشه یا نه خودشو برسونه به انسانیت !!!!
گاهی در تحلیلی ساده اکثر ادم های خوب نهایتش بشن در حد حیوانات خوبی که فکری پشتش نیست
حیوانات هم حریم دارن کشور داری دارن عاطفه دارن همسر دارن نوع دوستی دارن خدارو میپرستند مادران و پدران خوبی میتونند باشند
پس انسان کجا تعریف میشه ؟ جواب این سوال خیلی ذهن و فکر رو وسعت می ده
کافیه ویزگی های انسان و حیوان رو مقایسه کنیم خیلی سوال برامون بوجود میاد که تکان دهنده است
همین تاپیک سیمرغ یه راهیست متصل به انسانیت صد حیف که سعادت نداشتم شرکت کنم .
11- اگر شما تصمیم گیرنده بودید برای معرفی افراد به خدا برای بهشت و جهنم، افرادی که به بهشت معرفی میکردید، چه خصوصیات و کردار هایی باید داشته باشند.
همون الگوهایی که خدا معرفی کرده حضرت محمد (ص) که اسمشون هم فضا رو عطر اگین می کنه و همه کینه ها و عقده ها و غم ها رو میبره یه الگوی بهشتی هستن البته در حد فردوس ...
حضرت علی، حضرت زهرا
فکر کنم مقایسه ای بکنیم میفهمیم کجاهاییم البته به عنوان میزان و الگو بودن برای ما معرفی شده اند .
12- (سوال کلیشه ای) نظرتون راجع به سیادت و سادات ها چیه؟
از کلیشه خوشم نمیاد.
13- احساس و نظرتون رو راجع به عکس زیر بگید:
http://s6.picofile.com/file/82326831...3785078612.jpg
باعث افتخارن و مایه بیداری
14- سوال هوش:
شماره ماشین پارک شده چند است؟
مطمانید سوال هوشه؟87
http://s6.picofile.com/file/82326850...0611415716.jpg