RE: راهنمایی در نجات زندگی
نفس عزیز، اگه فردا ازت خواست که دوباره با هم زندگی کنید، ازش بخواه که با هم صحبت کنید، اگه دوست داری یه فرصت دیگه به زندگیتون بده، اما احساساتی برخورد نکن.
خودت و زندگیتونو بسپار به خدا، اون وقت مطمئن باش هر نتیجه ای که می گیری بهترین نتیجه اس. ما رو بی خبر نذار..
:72:
نفس عزیزم هرچی خدا بخواد همون می شه بهترین ها رو برات آرزو می کنم
ممنون دوستای گلم به دعاهاتون محتاجم
دوست خوبم چرا با هم به مشاور مراجعه نمی کنید؟ من فکر می کنم همسرت ثبات نداره. اگه خوبه و دوستت داره پس این موش و گربه بازیها چی بود ؟؟؟؟
میدونی نازنین جان نمیدونم دوسم داره یا نه این چیزایی که ازش گفتم خصوصیاته اخلاقیشه یعنی با همه اینجور برخورد میکنه چون بین 5 تا خاهرو مادرش بوده کلا برخورد با خانمارو میدونه . احتمالا دادگاه جلسه مشاوره میزاره باید ببینم فردا چی میگه.
نفس جان چي شد؟ در جلسه دادگاه چي گذشت؟
سلام دوست جون. چه خبر؟؟؟؟
سلام دوستان دیروز جلسه تشکیل شد ولی از طرف همسرم کسی نیومد با این حال وکیلم حکم کارشناسی برای نفقه رو از قاضی گرفته آخه مهریه و نفقه رو با هم اجرا گذاشته قاضی گفت اگه میخایین واسه مهریه حکم بدم چون کارشناسی نفقه طول میکشه ولی وکیلم گفت که میخاییم هر دو با هم باشه یه هته به کارشناس وقت میدن تا نتیجه رو اعلام کنه وکیلم گفت کارشناسو میشناسم باهاش صحبت میکنم دو سه روزه انجام بده در کل همه چی به نفع ما خوب پیش رفت. باورتون میشه قاضی بهم گفت تا جوی باریکه بپر طلاقتو بگیر گفتم من فقط قصدم اینه که بهشون حالی کنم نمیشه راحت باآبروی مردم بازی کرد.
ولی تعجب میکنم که چرا نیومدن آخه به همه میگفتن ما منتظره دادگاه هستیم نامه رو مامانش تحویل گرفته بود. نمیدونم چی تو ذهنشونشه . وکیلم میگفت اینا فکر کردن اگه نیان قاضی جلسه رو عقب میندازه . به نظر شما چرا نیومدن؟
من فقط می گم واقعا بی مسئولیت و بی ثباتن . خوشحال باش یک عمر نمی خوای باهاشون زندگی کنی .
سلام نفس جان
شاید منصرف شدن ؟؟
رفتاراشون اصلا قابل پیش بینی نیست نه به اون که این همه عجله داشتن نه به این که نیومدن