سلام
چه خوب ، خيلي خوشحال شدم ،دوست خوب خيلي مي تونه به آدم كمك كنه
اميدوارم هر روز بهتر و سرحال تر باشي
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
چه خوب ، خيلي خوشحال شدم ،دوست خوب خيلي مي تونه به آدم كمك كنه
اميدوارم هر روز بهتر و سرحال تر باشي
عزیزم منم خوشحالم که تو خوشحالی امیدوارم همیشه پر انزژی باشی
من وقتی لبخند رو روی لبهای شما ببینم و شماها هم انرژی داشته باشین . بیشتر انرژی می گیرم دوستان خوبم
سلام نازنين خانم. من تمام تايپيك هاتو خوندم، مي بيني كه خوشحالي شما باعث خوشحالي تمام دوستان من جمله خود من مي شود. پس سعي كن هميشه شاد و پر انرژي باشي. از نظرهايي كه در تايپك چكامه جان دادي معلومه كه خودت بهتر از هر كسي مي توني مشكلت رو حل كني. اگر هم چيزي من بهت مي گم فقط در حد نظره نه بيشتر. خانواده همسرت جايگاه محترمي دارند و احترامشون هم واجب. اما خودت به خاطر كم محلي هاشون و يا خيلي چيزهاي ديگه اين قدر ناراحت نكن مهم فقط اينه كه خودت و همسرت از زندگيت لذت ببريد. شوهرتم تو شرايط بدي هست (سربازي، دوران عقد، بي پولي، خانواده خودش و ..) اما با اين همه تو مشكلاتت اونو كنار نذار. بذار بفهمه كه بايد مسئوليت يك زندگي رو بر عهده بگيره. از الان بايد بفهمه، يه موقعي مي شه كه خودت از دست كارهاي خودت پشيمون و عصباني مي شي كه ديگه سودي نداره كه خدا هيچ موقع اون روز رو برات نياره عزيزم.:46::43::203:
سلام دوست من. مرسی از راهنماییتون.
دقیقا همین کار رو می کنم کم کم. همسرم توسط یکی از همکارام توی یک شرکت خیلی بزرگ و خوب کار ساعتی پیدا کرده. خیلی خوشحال شدیم دو تامون. کم کم ساعت های پادگانش داره کمتر می شه . این 5 ماه هم که بگذره خیلی خوب می شه.
درمورد خانواده همسرم هم سخت نمی گیرم . خدا رو شکر دوباره دوستامو پیدا کردم و دیروز با اونا بودم. خیلی خوش کذشت . روحیه ام انقدر بهتر شده بود که وقتی همسرم اومد خونمون کلی استقبال کرد که مهمونی دوستام بودم. سعی می کنم جایگاه هر چیزی رو تو زندگی مشخص کنم.
همون حد و مرزهای معروف !
مرسی از توجهتون. :72:
خيلي خوشحالم عزيزم. هم از بابت كار همسرت و هم بابت روحيه ات. ايشاالله روزي برسه كه ديگه غم تو زندگيت راهي نداشته باشه.:73::227::227::203:
به سلامتی عزیزم
خوش خبر باشی امیدوارم که امین تو کاره جدیدش موفق بشه که تو روز به روز خوشحال تر باشی خانومی
نازنین جان از اینکه از شرایطت راضی هستی خیلی خوشحالم . بهترینهارو برات آرزو میکنم....
خوشحال شدم نازنین جان
انشاءاله جور بشه زودتر ازدواج کنید و مشکلاتتون کمتر باشه عزیزم
مرسی دوستای خوبم. مرسی عزیزانم. همتون رو دوست دارم :72: :72:
اگه شرایط داره کم کم درست می شه به خاطر اینکه من واقعا سعی کردم حرف گوش بدهم. رو تمام حرف ها فکر کردم و یک جمع بندی کلی کردم.
بازم مرسی از همتون. انشالاه تمام مشکلات شما عزیزان هم هر چه زئدتر با تدبیر و درایت خودتون حل بشه. همتون رو می بوسم. :72: