-
RE: آشپزخانه همدردی >>>
ترانه جان تی فادا، قربون اون قد و بالات باشم من! آ باریکلا زای! همین یه دونه عنصر سر به راه و کمک حال سر آشپز و سوسیس درست نکن و دور ژله رنگین کمان نگرد، داشتیم، حالا تو هم میخوای از راه راست بزنی بیرون تی تی جان؟
اگر می بینی من به مریم چیزی نگفتم به خاطر این بود که خودش به زشتی کاری که کرده بود (آموزش طبخ سوسیس:163:) پی برد و توبه کرد! بعله! :305:
من نمیدونم تو چرا اینقدر میل به خلاف داری دختر! اینهمه نکته مثبت من از صبح توی این تالار گفتم انگار نه انگار! اما همچین که اسم سوسیس و ژله اومد، قند تو دلت آب میشه و چشمات برق شیطنت میزنه و از صراط مستقیم فوری میری بیرون؟
تی تی جان! تو که مجبوری برای دو تا پیرمرد آشپزی کنی معلومه باید چی بپزی دیگه! ولی جدا از شوخی گذشته، سعی کن غذای پیرمردها رو از بین همون غذاهای سنتی انتخاب کنی و گرمی جات مثل همون هل و دارچین و زعفرون :311: و اینا هم که چاشنیش باشه.
پرسیده بودی که برای کباب تابه آیا روغن بزنیم یا نه. که اگر اینقدر سر به هوا نبودی و سر و گوشت توی ژله رنگین کمان و سوسیس نمی چرخید میدیدی که به صراحت توضیح دادم که فقط ته تابه رو چرب میکنیم. چون گوشت چرخکرده معمولا روغن میده و دو تا پیرمرد بنده خدا هم میخوان چیکار کنن زیادی روغن غذا رو؟
و اما غذای فردا پیشنهاد سرآشپز:
باقالی پلو با ماهیچه
مواد لازم:
یک عدد آشپز سحر خیز
ماهیچه بره
هویج
شوید تازه
باقالی پاک کرده آماده
سیر
پیاز
کرفس
برنج
طرز تهیه: برنج رو از همین امشب بخیسون (چون باقالی و شوید داره پس مقدارشو تقریبا 3 چهارم وقتی میگیریم که برنج ساده درست میکنیم). فردا صبح سحر که از خواب پا شدی ماهیچه ها رو همراه هویج و کرفس و پیاز و سیر بگذار روی گاز با شعله ملایم آرام آرام تا ظهر بپزه (راستی درش رو هم بذار :311:). نزدیکای ظهر، برنجو بار بذار و بعد آبکش کن و لابلاش شوید خرد کرده تازه و باقالی (اگر باقالیش خشکه باید قبل از آبکش کردن برنج و حین جوش خوردن برنج تقریبا وسطاش قاطیش کنی که نرم شه) لایه لایه قاطی برنج میریزی و تهشو البته سیب زمینی حلقه شده (یا نان) میچینی برای ته دیگ و زیر سیب زمینی ها هم حتما باید کمی روغن و یه ریزه زعفران آب کرده بریزی خوشگل شه. بقیه زعفران رو میریزی روی ماهیچه و یه مقدارش رو هم میگذاری برای آخر سر که بکشی روی برنج. نمک هم که البته بسته به اینکه پیرمردهای محترم، رژیم دارند یا نه اضافه میکنی یا اینکه کلا صرفنظر میکنی.
یه نکته: اگر پودر هل بریزی لای برنج و نیز سیرهای درشت را از وسط دو یا سه قاچ کنی (یکی دو جبه بسه) بگذاری لای برنج که موقع دم کشیدن عطر و طعمش رو به برنج بده خیلی عالی میشه اما موقع سرو کردن برنج اگر دوست ندارند سیر بره زیر دندونشون میتونی سیرها را خیلی راحت در بیاری. اینطوری برنجت عطر سیر رو گرفته اما نه کسی سیر خورده و نه سیری دیده و نه خانی اومده و نه خانی رفته :311:
-
املت کا لباس
مواد لازم
کا لباس 2 ورق
هویج پخته و ریز شده ا قاشق سوپ خوری
سیب زمینی پخته و خرد شده 1 قاشق سوپ خوری
پنیر پیتزا ا قاشق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده ا قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل روغن به میزان لازم
طر ز تهیه
تمام مواد بجز کا لباس را با هم مخلوط میکنیم مقداری روغن در تابه ریخته بعد از گرم شدن یک ورق کا لباس میگذاریم
و مواد مخلوط شده را روی ان میر یزیم و ورق کا لباس دیگر را روی ان میگذاریم در ظرف را مبیندیم تا مواد خودش را بگیرید
-
محمد به جان خودم دیگه نیاز به انتقام نداری!
همین املت رو بخوری خودت خیلی طبیعی دخل خودتو آوردی و کار ما رو راحت کردی :311:
یعنی مرگ چی؟ طبیعی :227: مو لا درزش هم نمیره:104:
حالا از ما گفتن بود :316:
-
خانم بی دل ترسیدی از من انتقام بگیرد:311::311::311:
خانم بی دل محترم خیلی دوست داری من بمیرم
خانم بی دل تا فردا فرصت داری از من انتقام بگیرد:311::311::311:
-
بشتابید
بشتابید
طرز تهیه زوکوتو
مواد لازم:
بیسکوییت پتی بور یک بسته
بستنی وانیلی نیم لیتر
بستنی شکلاتی نیم لیتر
شکلات مکعبی آی سودا ۶ مکعب
کره ۱۰۰ گرم
پودر پسته و ترافل
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...bvngfnte6e.jpg
طرز تهیه:
توی قالب رو سلفون کشیدم.(من چون قالب سیلیکونی به شکل مورد نظرم رو نداشتم از یه کاسه که کاملا شکل کروی داشت استفاده کردم ولی در این موارد قالب های سیلیکونی خیلی بهتره و برگردوندنش راحتره)
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...k5f0s3tlrk.jpg
بستنی وانیلی رو گذاشتم بیرون تا کمی نرم بشه.نباید زیاد نرم بشه.اطراف قالب رو با بستنی پوشوندم.من با چاقو بستنی رو برش دادم و کنار هم توی قالب چیدم و روش رو با قاشق صاف کردم.
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...ax1tnpkvlo.jpg
روش رو پودر پسته پاشیدم و گذاشتم توی فریزر تا بستنی سفت بشه.
بعد از نیم ساعت بستنی کاکائویی رو از فریزر در آوردم وگذاشتم نرم بشه.این بستنی مهم نیست اگه زیادی هم آب بشه.
بعد از اینکه لایه اول بستنی خودش رو گرفت، بستنی کاکائویی رو ریختم توی قالب.
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...jxmjjfysy9.jpg
بیسکوییت رو پودر کردم .
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...53lw5hfere.jpg
۷۰ گرم از کره به همراه ۴ مکعب از شکلات و یک قاشق آب توی یه ظرف ریختم و به روش بن ماری گذاشتم تا کره و شکلات آب بشه.(ظرف شکلات رو گذاشتم روی کتری در حال جوش)
وقتی شکلات آب شد ریختم توی بیسکوییت .
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...qnfxna2644.jpg
وقتی بستنی کاکائویی هم سفت شد مخلوط بیسکوییت و شکلات رو ریختم روی بستنی و صافش کردم و دوباره گذاشتم داخل فریزر.
من امروز ظهر از فریزر درش آوردم و کمی گذاشتم توی ظرف حاوی آب جوش تا خودش رو ول کنه و بعد برگردوندم تو ظرف سرو..
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...sumvryrbba.jpg
http://ctrlalt.ir/wp-content/uploads...08wncxvnem.jpg
منبع:
www.ctrlalt.ir
راستی هل و زعفران گلاب فراموش نشود !!!
-
دوستان لطفا از کپی پیست کردن بپرهیزید
یه نمه از هنردست خودتون منو پخت ارائه بدید
مثل من
دیشب واسه همسری کاهو سکنجبین درست کردم سخت بود ولی نتیجه خوبی گرفتم :311:از فرط خوشمزگی انگشتاشو میخورد آخه حسابی سوچ شده بود خودش میگفت شب راحت خوابیده :310:چون غذای سنگینی نبود:311:
لازمه منو ساخت کاهو سکنجبین رو واستون توضیح بدم ؟؟؟؟؟؟
گذشته از کاهو و شیره کمی هل و دارچین و صد البته زعفران مثقالی هزارها تومن هم میتونید استفاده کنید
(این شده مجوز عبور منو غذایی از گمرک :324:بی دل جان):311:
البته وقتی مطمئن شدم همسری خوابه خوابه رفتم سروقت پلو ماهیچه هایی که از ظهر مونده بود آخه خدایی با کاهو آدم سیر نمیشه!!!!!!!!!!!!!:311::311::311:
من کاکائو میبینم صورتم جوش میزنه چه برسه به خوردنش نکنید از کارا آخه آدم هوس میکنه معذوریت داره:302:
-
بعد از اون املت پوست موز
سیب زمینی تنوری برای روزهای سرد زمستون
مواد لازم:
1- 3 عدد سیب زمینی (سیب غیر زمینی هم بود اشکال نداره)
آتیش رو درس می کنیم ، سیب ها می ندازیم تو اتیش.
البته روشهای ساده تری هم داره ، باشه طلبتون :227:
طرز تهیه آتیش: دو روش
روش اول
مواد لازم:
چوب ، کبریت ، یه مرد مقتدر ( طرز تهیه مرد مقتدر رو تو کارگاه شرح دادم . ر.ک به کارگاه)
چوبها رو می چینیم ، تو منقل ، بالا شهریا بچینن تو باربیکیو ) ، کبریت رو زیر چوبها میگیریم ، طریقه چیدن چوبها مهمه.
روش دوم:
مواد لازم
-زغال یا ذغال
- یه گاز چهار شعله
دو تا اجر ، یا یه بیلچه برا کندن یه چاله
- یه مرد مقتدر
قابل توجه پدر بزرگ جان : ژل :311: مو هم نمیخواد
زغالهای درشت رو رو شعله می چینیم ، زیرش رو روشن می کنیم ، بعد که سرخ شد با خاک انداز (فلزی باشه ها نه پلاستیکی:311:) می بریم تو باغچه ، تو چاله می ریزم چند تا ذغال دیگه هم روش می ذاریم ، یه کم که موند زغالهای روئی رو برمیداریم سیب زمینی ها رو تو ذغال می ذاریم روشون رو دوباره ذغال می ذاریم.
یه رب بعد با نمک میل می کنید.
-
بابا یکی برای این آقایون (BABY , پدر بزرگ) توضیح بده و توجیهشون کنه که نه مرد مقتدر نیازه (حالا مرد مقتدر کجا بود این دوره زمونه) و نه آدم بیکار و با حوصله! بابا بوخودا فر اختراغ شده!
من با این فر خونمون همه چی درست میکنم الا کیک و علی الخصوص چیز کیک! یک سیب زمینی تنوری و پیاز تنوری و بال کبابی و ....هایی درست میکنم که بیا و ببین. انگشتهای دست و پاتونو باهاش قورت میدین. (از قسمت گریل استفاده میکنیم).
البته حتما بال کبابی "زعفرونی" دیگه!
حالا زعفرون نبود، سسی که با رب و روغن زیتون (یا روغن کنجد) سیر و ادویه و احیانا کمی لیموترش تازه یا سرکه کمی تفت دادم را در آخرای پخت میزنم به بال یا بازو کبابی های در حال پخت در گریل.
به همین سادگی به همین خوشمزگی!
+++++++++++++
راستی منم موافقم با اینکه خواهشا از کپی پیست کردن در این تاپیک خود داری شود. از خلاقیت و هنر خودتون که استفاده میکنید و با قلم شیرین خودتون که مینویسید خیلی بیشتر به دل میشینه.:46:
-
به نام خدا و با یاد و نام از هل زعفرون و دارچین:311:
بی دل جونم اجازه هست؟
اول اینکه خسته نباشید
دوم نظرتون درمورد اشپزی من چگونه است ایا جای پیشرفت دارم یا نه؟
سوم این بال که میگید بال کدوم پرنده است؟چه جوری اونوقت؟
چهارم فعلا هیچی ببخشید ها
-
خب دوستان
برا تهیه سیب زمینی تنوری
سیب زمینی هائی رو که قبلا آماده کردید ، ببرید خونه بی دل ، بذاره تو فر خونشون :311:
نکته: قبل از حرکت با بی دل هماهنگی بعمل آورید ، فر را روشن کند تا گرم شود اینجوری تو وقت و هزینه تون هم صرفه جوئی میشه.
بی دل جان ، سر سر آشپز
دستور پخت غذاهائی رو بدید که ارزون باشه ، هیچی نخواد ، وگرنه میشد سیب زمینی ها رو با زعفرون :311: هم پخت. یعنی بجای ذغال از زعفرون استفاده کرد. (نه اینکه بعد از پخت با زعفرون بخورید )
مرد مقتدر هم برا غر زدنهای حتمی بانوی خونست ، اگر خاکستر و... روی فرش بریزه. بتونه یه جوری جمع و جورش کنه :310::227: