لیلا جان ما منتظریم تا اول جواب سوالهارو بدی که چرا؟
ما اصلا دوست نداریم که بری ولی اگه فعلا برای یه مدت نمی تونی فعالیت کنی می تونی بری ولی برگردی...
نمایش نسخه قابل چاپ
لیلا جان ما منتظریم تا اول جواب سوالهارو بدی که چرا؟
ما اصلا دوست نداریم که بری ولی اگه فعلا برای یه مدت نمی تونی فعالیت کنی می تونی بری ولی برگردی...
لیلای عزیز سلام
سال نو مبارک
با وجود اینکه برای تصمیمت احترام قایلم اما اگه با فعالیت کم ا همرایت رو ادامه بدی خیلی بهتره
در هر صورت دوست عزیز ما هستی و دوستت داریم
به امید موفقیت در تمام مراحل زندگی:46:
لیلا موفق شما از اولین کسانی بودی که من باهات اینجا اشنا شدم و همیشه حرفای خوبت تو ذهنم می مونه
نمی دونم علت خداحافظیت چی بود،به هر حال من ناراحت می شم که میری
امیدوارم همیشه موفق باشی و خوشبخت
دوست خوبم :46:
لیلا جون دوست داشتم پیشمون میموندی
واست آرزوی بهترین ها رو دارم.
بوووس
سلام و درود خدمت همه دوستان خوبم:72:
چند مدتیست مدیریت بصورت سلیقه ای عمل می کند
درخواستی دادم که به مشکلم رسیدگی کنند که شاید در جریان باشید
بنده هیچ وقت زیر بار عمل های غیر منطقی نرفتم و نخواهم رفت
اگر در جایی حرف مرا تحریف کنند ساکت نخواهم ماند
اینبار این فریادم رفتنم از سایت خوب همدردی هست( برخلاف میلم)
شاید با رفتن من مدیران به خود بیایند
بدانند خود نیز باید قوانین فروم را رعایت کنند و به حریم شخصی ( در اینجا نظر کاربران ) احترام بگذارند
من نمی گویم پستم را برگردانید! درخواستم این بود که مانند سایر پست ها پاکش کنید
http://www.hamdardi.net/thread-21847-post-201239.html#pid201239
البته متذکر بشم قبلا هم چنین کارهایی صورت گرفت که به دلیل عدم تغییر محتوای پست سکوت کردم ولی این بار نمی شد سکوت کرد...
صبرم زیاد هست ولی نه وقتی بحث حق الناس مطرح می شود( رسیدن حق مطلب به مراجعه کنندگان حق الناس هست)
در هر حال چند مدتی منتظر ماندم تا فرشته مهربان انلاین شود و به مشکل رسیدگی کند
که امروز انلاین شد و خبری نشد
خود را مثل قبل متعلق به همدردی نمی دانم :82:
چون به من احترام نگذاشت همانطور که من همیشه به همدردی احترام گذاشته بودم
از همه کاربران و مدیران تالار حلالیت می خواهم
اگر در جایی سخنی گفتم که کسی را ناراحت کرده بدانید هدفم فقط روشنگری و کمک بوده و نه چیز دیگر
موفق باشید و در سایه عنایت حق زندگی کنید
خدا حافظ:72:
سلام دوست عزیزم
من زیاد در جریان اون تاپیک نبودم
اما فقط این رو میدونم که اصلا دوست ندارم از این جا بری
کاش یه کم بیشتر صبر کنی,حتما فرشته مهربان متوجه نشده,میشه این موضوع رو حل کرد اما یه کم زمان میبره
دوست دارم پیشمون بمونی:72:
من اون پستتون رو دیدم !واقعا نمی دونم چه دلیلی داشت که پستتون ویرایش شد!البته ما از دید خودمون می گیم...
صد در صد کسی که این پست رو ویرایش کرده دلیل قابل قبولی برای این کار داشته باشه و یا اینکه هنوز فرصت نکرده به درخواست شما رسیدگی کنه.
کاملا متوجه منظور شما هستم،شما منظورتون این هست که مراجع با خوندن حرف شما!اگر قبلا مشکلی ازش حل میشد ،الان شاید بر عکس حساسیت بیشتری رو اون مشکلش براش ایجاد شه.
و دلیل ناراحتی تون کاملا قابل قبول هست ولی این هم باید قبول کنید که بالاخره مدیریت اینجا هم حق داره برای خودش قوانینی داشته باشه که این قوانین براساس تجربه اش و علمی که داره و هم چنین با توجه به فرهنگ ما و قوانین کشور ما ایجاد شدند....
و اعمال قوانین به معنی رعایت نکردن حریم شخصی نیست....
به هر حال خواستم بگم این فریاد رفتنتون رو نشنیده گرفتیم
نرید دیگه!:72:
آقای ایدین شما پستهای پر محتوایی در تالار داشتید. مطمئنم شما برای همدردی به تالار اومدید و هنوز دلایلتون وجود داره.
البته بهتره کمی بیشتر صبر کنید. اعضاء تالار زیادند و مدتی زمان می برد که به تمام درخواستها پاسخ داده شود. مطمئنم به درخواست شما هم رسیدگی می شود. سعی کنید از طریق لینک ارتباط با ما موضوع را پیگیری کنید.
راستی امیدوارم انچه در امضاء تان وجود دارد درست باشد که "هر رفتنی برگشتنی هم دارد".
با سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط eng.aydin
درخواست شما انجام شد.
موفق باشید:72:
سلام eng.aydin
این امضا را چقدر دوست داشته و دارم و از روز اول که پای مطالب شما می دیدم برای من تفکر برانگیز و صاحب ارزش زیاد بود
من روانشناس و کارشناس نیستم و نظراتم صرفا" نظرات شخصیم هستند
دوست ندارم زیاده گویی کنم . به نظر من ارجاع شما به امضای خودتان کافی است تا دلیل ویرایش و یا حذف خیلی از پست ها را در تاپیک مورد نظر درک بفرمائید .
این تالار مخاطب زیادی دارد . از هر گروه سنی و از هر گروه اجتماعی با هر باوری و............
مطمئن باشید دلیل ویرایش ها خصومت شخصی نیست بلکه دامنه ی سیاست ها جهت ویرایش پست ها بسیار عمیق تر است .
اما
آمدم تا بگویم
سر دوربین به سمت خودت .
چرا از ویرایش پستت به هر دلیل ناراحت شدی ؟
چرا دامنه ی واکنش را به خداحافظی کشاندی ؟
ببین در زندگی حقیقی ات چقدر در گیر این داستان و حکایت هستی ؟
ببین چقدر دیگران را با توجه به دلائلشان نادیده گرفتی و .........باز خودت را دیدی حتی در جایی که می دانستی که کارشناس نیستی و تنها نظراتت ، نظرات شخصی و یا نظرات کلی علمی بوده و آسیب های احتمالی را در نظر نگرفته ای و ..................
ببین کجا با عدم درک دیگران وارد دنیای قضاوت و خوب و بد و درست و غلط و پا به فرار می شوی ؟
ببین آیا روشت درست است ؟
و................
اینها نکته های توست . نکته های خودت را ببین . خودت را ببین . توجه به این نکته ها کمک می کند پذیرش خودت را بالا ببری و رنج کمتری را در زندگی واقعی خودت متحمل شوی . اینجا اشل کوچولو از بازی زندگی واقعی است و..........