RE: لطفا منو راهنمایی کنید
مال قبل از عقده، اما چند وقت پیش دیدم توی لب تابش یاهو مسنجر نصب کرده و کلی هم قفل و بند بهش زده بود که کسی نتونه بره سراغش! آخه من که مسنجر داشتم، بهم می گفت چرا داری، حتما چت می کنی، اینا وسایله چت کردنه و هر کی داشته باشه وسوسه میشه، منم که دیدم احتیاجی بهش ندارم، uninstal کردمش، اما وقتی دیدم روی لب تاب خودش هست، به شوخی گفتم وسایل چت کردنو داری که، گفت می خوام با برادرم چت کنم... من هم باور کردم، نمی دونم چی بگم...
منم نمی دونم. خیلی شوکه شدم.
شاد ازت یک سال بپرسم در کمال صداقت جوابمو می دی ؟
ببین الان که چند وقته از عقدت می گذره و با مسائل مختلف رو به رو شدی و همسرتو شناختی ( صرف نظر از اتفاق دیشب ) اگه زمان رو برمی گرداندند باز هم با همسرت ازدواج می کردی ؟؟
صادقانه جواب بده نه احساسی.
سلام خانومی آروم باش
برو ببین تاریخ فایل مال کیه؟
اگه مال قبل ازدواجتونه شاید یادش رفته پاک کنه اگه یادش نمی رفت انقدر راحت اونو در دسترس شما قرار نمی داد
شاید مال خیلی وقته پیشه
نازنین جان، الان نمی دونم، فکر میکنم که اینکار رو نمی کردم، نه همون موقع همه چیز رو تموم می کردم و اجازه نمی دادم کار به اینجاها بکشه...
Bloomعزیز، تاریخش مال قبل از عقدمونه، اگه دیشب هم بهم نمی گفت که وارد فایلهای هیدنش نشم، منم فکری که شما کردین رو می کردم، اما حتما یادش بوده که نگران شده..
:72:
من زیاد جواب پست هات رو ندادم قبلا ولی همیشه پیگیر بودم
عزیزم همه ی پسرا تو مجردی شیطنت می کنن اون زمان دیگه گذشته نباید بهش فکر کنی
به بدترین حالت فکر نکن شاید این قضایا با ازدواجش با شما تموم شده باشه
کمی دیدتو مثبت کن خانومی مگه بغیر از مسنجر رفتارر دیگه ای هم تو همسرت می بینی که مشکوک باشه
bloom عزیز، اتفاقی که برای من افتاده، محدود به رابطه همسرم نیست، شخصیت اون جلوی من خرد شد، دیگه چطوری بهش نگاه کنم؟؟؟
مورد دیگه ازش ندیدم، شاید واقعا شیطنت بوده، اما من به رابطه جنسی نمی گم شیطنت..
آخه هر کی ببینش فکر می کنه من اولین دختری هستم که تو چشمش نگاه می کنه!! اوایل عقدمون همیشه این ترانه رو برعکس می خوند می گفت « من آدم بدی بودم به خاطر تو خوب شدم» من هم همیشه می خندیدم می گفتم برعکس خوندی، اونم می گفت باور کن جدی می گم...
اصلا نمی دونم باید چی کار کنم، خیلی دوست دارم بتونم ببخشم، یعنی می تونم ببخشمش، اما دیگه چطوری به عنوان همسرم، بهش نگاه کنم؟؟
تو فعلا باید خدتو آروم کنی
سعی کن مسائل رو هم با هم قاطی نکنی منظورم اینه که فعلا مشکلاتی که قبلا باهاش داشتی رو تو ذهنت مرورنکن چون ربطی به این موضوع نداره
اگه دلت می خواد ببخشیش فقط خودت می تونی به خودت کمک کنی
اگه این رابطه مربوط به قبل ازدواج بوده و ادامه نداشته و بعد ازدواج بهت وفادار بوده می شه گذشت کرد
شاید واقعا حضور تو توی زندگیش اونو از این انحرافات دور کرده
یه چیزی هم بهت بگم عزیزم هیچ مردی نمی یاد بگه من قبل از ازدواجم رابطه جنسی داشتم
همشون وقتی ازدواج می کنن خودشونو شیفته ی زنشون نشون می دن و حرفایی که صد بار به یکی دیگه گفتن این بار ماهرانه تر واسه زنشون بکار می برن
فقط مشکل همسرت این بوده که از خودش مدرک به جا گذاشته
منم موافقم . الان هیچ کاری نکن. فقط خودتو اروم کن تا سر فرصت با هم صحبت کنیم. اول مطمئن شو بعد ازدواج دیگه ادامه نداشته:305:
ممنون عزیزم...
فعلا باید به خودم فرصت بدم، اگه میشد چند روزی همسرم رو نبینم خوب بود، اما آخر این هفته قراره بریم اصفهان، باید دوباره به همه چیز فکرکنم، باید راه حلی پیدا کنم که بتونم شخصیتش رو توی ذهنم از نو بسازم... این جور مسائل برای من خیلی مهم بود، باید ببینم فاکتورهای دیگه ای توی وجودش باقی مونده که بتونم جایگزینش کنم یا نه!!
نمی خوام خودش از این قضیه چیزی بفهمه چون بیشتر از الان خرد میشه، اون وقت دیگه هیچ چیزی برای ادامه دادن باقی نمی مونه، باید یه راههایی باقی بمونه تا بشه درست تصمیم گرفت.
در این جور موارد بهش خیلی اطمینان داشتم، بیش از حد، اما همه چیز و خراب کرد!
ممنونم که کمکم می کنید، الان که حرف زدم راحت ترم
بازم معذرت می خوام که باعث نگرانیتون شدم
:72:
سلام عزيزم
من تازه وارد سايت شدم نمي دونم ماجراي زندگي منو خوندي يا نه. من تجربم نسبت به شما بيشتره مردا همشون بعد از اينكه ازدواج مي كنن به خانوادهاشون حساسيت بيشتري نشون ميدن . تو بايد سعي كني تا جايي كه مي توني با خانوادش خوب باشي و پيش شوهرت ازشون بد نگي ، به خدا توكل كن