RE: حال و احوال یاران همدردی (5)
پدربزرگ جان
رایحه عشق سرش به زندگیش گرمه واسه همین زیاد تالا نمیاد. انشالا که خوشبخت باشه.
جوانه؟؟؟ هم احتمالا رفته دنبال علامت سوالهاش تا جوانه برگرده :)
جناب مثبت
من اصلا به همدردی اعتیاد ندارم اما خودم رو در مقابل دوستان همدردی و مسائلشون بسیار مسئول
میدونم. واسه همین موقع مشغله ها هم سر میزنم شاید بتونم کمکی بکنم. بعدش هم نمیدونین من کرم کتابم؟ :D
بچه ها برای نازنین1 خیلی دعا کنین این روزها. انشالا که خوشبخت بشه و بهترین تصمیم رو بگیره :46:
:72:
سلام
خانم بی دل چند وقتی توی تالار نیستند جا در تالار خیلی خا لی است امیدوارم زودتر به تالار بر گردد براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
دوستان عزیز ، خصوصا قدیمی های تالار یه خبر از یه هم تالاری قدیمی ...
گرد آفرید
.
.
.
.
.
بعد از ایام سخت بیماری و ...............
.
.
.
.
امروز در آستانه ی دامادی :310:
.
.
.
.می رود تا "نگارش " را بستاند . :227:
:72::72::72::72::72::72:
خوشبخت بشی دوست قدیمی . :323:
سلام چند رو ز دیگر اخرین رو ز تالارهمدردی است من از تالار می روم خیلی ناراحت عصبانی هستم از دست یک نفر خیلی ناراحت هستم من جا در تالار نیست ممنون :72::72:
منظورتون منه اقای ابراهیمی؟
چرا با گوشه و کنایه حرف میزنید؟
خانم بهار زندگی منظور من شما نیستی من با شما خوب هستم از دست یکی از مدیران تالار خیلی ناراحت عصبانی هستم ممنون:72::72::72:
نه اینکه گفتین دلخورین ازم.گفتم شاید دلخوریتون کـــــــــــــــــــــش پیدا کرده
خانم بهار زندگی محترم بهترین عضو بادانش تالار هستی ممنون:72::72::72::72:
تصمیم عوض شد از تالار برای همیشه نمی روم چند رو ز به مرخصی می روم استراحت کنم دوباره به تالار بر می گردم ممنون
اقای محمد ابراهیمی ِ دل نازک :72::72::72::72:
یا توی تالار بمون یا برو .... اینقدر هم برم ، نرم نکن ... یا بمون یا برو ... :324:
می خوام ببینم اگه این آقا پسر گل تالار قصد ترک تلار رو داره کی جرات می کنه نذاره بره؟
یا اگه این آقا پسر مهربون تالار بخواد اینجا توی تالار بمونه کی می خواد نذاره بمونه ؟
خلاصه که اگه موندنی شده ، دوباره چهار روز دیگه تریپ قهر برنداره که من می روم ...
راستی آقای محمد ابراهیمی ، نکنه توی زندگی هم می خواهی تا تقی به توقی خورد به زنت بگی خداحافط من رفتم؟!!! :163:
=================
بچه ها از نقاشی کسی خبری نداره؟ تاپیکش رو می خوندم ، خدا کنه شادی توی دلش رفته باشه :323:
سلام
طاعات و عباداتتون قبول
:72::72::72:
ولی خدایی خیلی ستمه
من به هرکس میگم بنیه ندارم، بهم میخنده:)
امروز اولین روزه، ولی حس میکنم چند ساله که رنگ غذا رو ندیدم:(
اللهم تقبل منا هذا القلیل(بنظر من که اصلا کم کاری نیست البته:82:)