RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
سلام به اعضای خوب تالار
از موقع از مرخصی بر گشتم حق عضویت تمدید کردم مدیر همدردی من اذیت کرد تا الان من تصمیم گرفتم برای همیشه از تالار می روم من فعا ل ترین ارسال کنندگان تالار بودم نفر 5 بودم الان نگاه کنید من کرده نفر 14 فعا ل ترین ارسا ل کنندگان تالار نگاه کنید من عضو پیشرو بودم من مدیر همدردی عضو فعا ل به من داده است فکر می کنم مدیر همدردی از کار من در تالار من راضی نیست با من اختلاف دارد اعضا تالار به نظر شما درست کند مدیر همدردی من اذیت کند اعضا تالار نظر دهید ممنون:72::72::72:
مدیر همدردی پاسخگو نیست اعضا تالار من در تالار موفق بودم یا نه اعلام کنید
سلام آقای ابراهیمی عزیز.
اشتباه نکنید. فقط برای شما این اتفاق نیفتاده.
تعداد ارسالهای همه کم شده.
یه نگاهی به لینک زیر بندازید. مدیر عزیز دلیلشون رو گفتن:
لینک
در پست شماره 5 توضیح داده شده.
اینجا همه دوست دارن شما در تالار حضور داشته باشید.:72::72:
خانم دختر مهربون محترم
مدیر همدردی ارسا ل من کم کرده است نگاه کنید اعضا تالار نگاه کنید اسم برم اقای بی بی خانم با لهای صداقت ارسا ل کم نشده است من نفر 5 بودم الان اقای بی بی نفر 5 کردندمن اطمینان می دهم ارسال همه کم نشده است ارسا ل من کم شده است صدر صد دوست داشتن در تالار ارزش نداردوقتی مدیر همدردی من اذیت می کند با من اختلاف دارد مشکل دارد من برای چه در تالار بمانم من برای همیشه از تالار می روم ایشان عضو من پایین اورد مهم نیست مدیر همدردی به فکر تالار نیست دوست ندارد تالار همدردی رشد و تخصصی شود ممنون:72::72::72:من چند سا ل در این تالار کار کردم حرفی نزدم الان مدیر همدردی خیلی من اذیت می کند همه ارسا ل من کم می کند
آقا محمد عزیز،
فقط ارسال های بخش سرگرمی و اخبار اعضاء حذف شده.
اگه از آقای بی بی تعداد پست کمتری کم شده، به این خاطره که ایشون در بخش سرگرمی فعالیت کمتری داشتن.
اما شما که حضورتون در بخش سرگرمی بیشتر بوده، تعداد پست های بیشتری کم شده.
دلخور نباشید لطفاً:72:
آقای محمد ابراهیمی عزیز
ارسالهای منم خیلی کمتر شده.آمار همه ارسالهای که به انجمن سرگرمی و تفریح،و انجمن اخبار اعضاء،فرستاده شده ، کم شده.
تو را به خدا دیگه حرف رفتن رو نزنید:163: . شما نماد مهربانی و صمیمیت تالار همدردی هستید.:72::72::72:
سرافراز گلم
عزیز جان
دستت بیار حنا بزارم برات نازنین :46::43:. چرا خط کش .
اما وقتی بیان به گونه ای باشد که دوستان جهت تاپیک را به حاشیه ببرند نیازه یادآوری بشه
.
تعداد ارسا ل من کمک شده است من مخا لف هستم سوا ل دارم عضو پیشرو بودم من عضو فعال داده است عضو پایین اورده است انصاف است مدیر همدردی فقط به فکر یک چیز است پشتییانی فنی تالار و متخصص فنی تالار واقعا تالار متخصص فنی تالار پیشتیانی تالار خیلی خیلی بد است تجربه دانش ندارد یک سوا ل دارم حق عضویت از اعضا می گیرد با پول متخصص فنی تالار با تجربه پشتییانی فنی با تجربه بادانش استفاده کرد واقعا متاسفم برای مدیر همدردی ارسا ل های من کم شده است عضو پایین امده است مقصر مدیر همدردی من برای همیشه از تالار می روم تالار همدردی رشد نمی کند تخصصی نمی شوند من چند سا ل در این تالار زحمت کشیدم بی فایده بود هیچ کس در این تالار به فکر من نبوددوست صمیمی مدیر همدردی اقای دکتر میر سعید جعفری است استاد من است تالار همدردی به من معرفی کردمدیر همدردی دوست صمیمی است کار در تالار شروع کن من شروع کردم دکتر جعفری می بینمش به ایشان می گویم چرا تالار همدردی به من معرفی کردید به ایشان می گویم دوست مدیر همدردی چقدر من اذیت کرد تالار خراب کرده است به دکتر جعفری می گویم دوستی با مدیر همدردی قطع کنیدممنون
من الان ناراحت نیستم فقط الان گریه گرفته حرفی نمی زنم تصمیم گرفتم ممنون:72::72::72:
ای وای ای وای آقای ابراهیمی شما چرا انقدر ناراحت شدید!
شما یک بار دیگه اون پستی که خانم دختر مهربون براتون لینک داده رو به دقت بخونید ،خوب فقط تعداد پست های شما کم نشده که!مدیر همدردی نوشتن کلا پست های سرگرمی و اخبار اعضا ،جز امار پست ها به حساب نیومده .....
شما با آقای جعفری صحبت کنید ایشون براتون توضیح می دن که این سو تفاهمی که براتون پیش اومده حل شه.
آقای ابراهیمی
اصلا مهم نیست زیر اسم شما نوشته عضو پیشرو یا عضو فعال
مهم نیست نفر پنجم فعال ترین ارسال کنندگان هستید یا نفر چهاردهم
مهم اینکه شما اگر حتی تعداد ارسال هاتون همه حذف شه و به صفر هم برسه در ذهن همه اعضا جا دارید و هیچ کس زحمات شما و مهربانی شما رو فراموش نمی کنه.
سلام محمد ابراهیمی عزیز،
دوستان توضیح دادند. نحوه شمارش پست ها تغییر کرده. از همه ما پست کم شده. از من هم کلی پست کم شده. اگر دقت کنی از بالهای صداقت، آنی، مدیران، خود مدیر همدردی، و خلاصه از همه اعضا پست کم شده. دلیل اصلی هم این است که فقط تعداد پست هایی که مشاوره ای و تخصصی هستند نمایش داده بشود، و پست هایی که برای سرگمی هستند حساب نشوند تا آمار تالار صحیح تر و تخصصی تر باشد.
فقط چون شما کمی تعداد پست هایت در تاپیک های حال و احوال و سرگرمی بیشتر از بقیه بوده، تعداد ارسالی هات بیشتر از بقیه کم شده.
و راستی، برای ما ارزش محمد ابراهیمی به تعداد پستهایش و یا به فعال یا پیشرو بودنش نیست! بلکه همه ما محمد ابراهیمی رو به خاطر صادق بودنش، به خاطر مهربان بودنش و به خاطر دل پاکش دوست داریم! :72::72:
پس همه دوست دارند که محمد ابراهیمی در این تالار باشه و با پست های پر محبتش صفا و صمیمیت به تالار بیاورد.
شاد باشی محمد عزیز. :72:
سلام به اعضای خوب تالار
من در تالار می مانم فقط به خاطر دودوستان خوبم در تالار خانم داملا خانم نازنین 1 به خاطر این دو نفر در تالار می مانم تعداد ارسا ل های من کم شده است مهم نیست اشکا ل ندارد اگر من در تالار ماندم ولی با مدیر همدردی قهر هستم اعضا تالار سوا ل دارم حق عضویت در تالار مدیر همدردی شماره حساب بانک ملی داده است من به مدیر همدردی گفتم بانک ملی شلوغ است دور است شماره حساب سپهر بانک صادرات بدهید چند بار گفتم ولی مدیر همدردی پاسخگو نیست دوستان عزیز تالار تخصصی شود باید اول پشتییانی فنی تالار عوض کند متخصص فنی تالار عوض کند شرکت اینترنتی متخصص فنی با تجربه بادانش دارد مدیر همدردی باید شیوه مدیریت باید عوض کند دکتر جعفری گفته با مدیر همدردی دوست صمیمی هستیم مدیر همدردی پاسخگو نیست مدیر همدردی تکلیف من در تالار مشخص نکرد مهم نیست اشکا ل ندارد چند سال در تالار فوق ا لعاده با جان دل زحمت کشیدم بی فایده بود دکتر جعفری تالار همدردی به من معرفی نمی کرد اشتباه کرد دیگر در تالار زحمت نمی کشم بی فایده است من فعا لیت در تالار کم می کنم از دوست خوبم خانم داملا خانم نازنین 1 خیلی چیزهایی یاد گرفتم اگر دو نفر تالار نبودند من در تالار نبودم مثل خواهر بزرگتر من در تالار بودند به خاطر این دو نفر در تالار می مانم از تالار نمی روم با مدیر همدردی قهر هستم ممنون:72::72::72: