عذاب وجدان : خطای شناختی // سرزنش : احساست اشتباهه!!
ترس از دست دادن : اگر اینجوری ادامه بدی و این ترس رو هم داشته باشی ممکنه واقعن اتفاق بیوفته!! ولی این احساس هم اشتباهه!!
غرور له شده : درسته! شما خودت رو تبدیل کردی به وسیله ای برای رفع نیاز جنسی نامزدت و خودت، دقیقت خودت داری شخصیت خودت رو تا این حد پایین میاری!
نفرت از خودم و اطرافیان : درسته! این نتیجه ی انفعال شماست! نفرت شما به خاطر رفتار اشتباه خودت هست و در نتیجه واکنش های دیگران هم اشتباه خواهد بود!
هیچ راهکاری ندارم : خطای شناختی // احساس اشتباه
فک میکنم اگه جراتمند باشم این زندگی باید تموم شه : خطای شناختی // احساس اشتباه
اگر جراتمند باشی می تونی به خودت و نامزدت کمک کنی. برای اون جذاب و دوست داشتنی میشی و اون میفهمه تو فقط یه موجود مونث نیستی! یه انسانی و اون در مقابل تو و احساست و خواسته هات وظیفه داره. تو خودت هم متوجه میشی که باید صریح و قاطع با درنظر گرفتن حق همسرت با اون برخورد کنی تا تکلیف خودش رو بدونه.
اینکه شما کم سن هستی دلیل نمیشه هر جوری خواستی رفتار کنی! اگر کم سن هستی و ناتوان اصلن چرا ازدواج کردی؟؟ تو الان یه زن متاهلی و کلی وظیفه و تعهد داری!!
اول یه تاپیک مستقل برای خودت ایجاد کن! و توی بقیه تاپیک ها ننویس تا بتونیم اونجا بیشتر کمکت کنیم.
- - - Updated - - -
یه نکته مهم که آقای sci راجع به جراتمندی یادمون دادند اینه که هر آدمی حق داره اشتباه کنه و باید مسئولیت این اشتباه رو بپذیره!!
تو تازه اول راه هستی و خیلی راحت تر از من میتونی زندگیت رو درست کنی!! و جراتمند باشی!