-
RE: * صندلي داغ *
سلام. وای چقدر سؤال! من یهو هول کردم. اجازه بدین ...یکی یکی... نوبت همه می رسه!
پاسخ سؤالات زیباده عزیز:
1ـ شما دوست داريد ازتون چه سوالهايي پرسيده بشه؟
راستش با سؤالای دیدگاهی زیاد تو نیستم. اما با سؤالای شخصی مشکلی ندارم. اصلاً هر سؤالی دوست دارین بپرسین...
2ـ اين كلمات تو رو ياد چي ميندازه؟
سعادت: تنها آرزویی که برای دخترم دارم.
آينده: روزهایی خوش
ايران: امنیت
:73:
-
پاسخ سؤالات عارف جان:
می دونید معنی اسمتون چیه؟
نه
چند تا بازیگر رو اگر میشناسید که اسم شما رو دارن؟
هیچ تا
اگر شما امتحان داشتید و هیچ چیزی نخونده بودید و فقط 2 روز برای خوندن کتاب وقت داشتید چی کار میکردید؟
هرچی شو وقت می کردم می خوندم.
-
سلام خانم آتنا :
برای دوستان خودتان بفرمایید ، وقتی که یک مریض بهبود پیدا می کند چه حسی دارید ؟
ممنونم
-
پاسخ سؤالات ستاره جون:
1-چرا زندگی می کنیم ؟
دیگرونو نمی دونم اما من چون برای خودم و دخترم و آینده ام آرزو دارم ،دارم زندگی می کنم. مطمئناً اگه اینا نباشه دوست ندارم زنده باشم.
2-شما زندگی را چه طور می بینید؟
یه راه طولانی که پره از سراشیبی و سربالایی و البته اطراف این جاده مناظری هست که آدم رو دلبسته و پابند می کنه اما باید برای رسیدن به مقصود فقط از دیدن این مناظر لذت ببریم و نگاهمونو بیشتر به جلو و آینده معطوف کنیماما در عین حال از مسیری که داریم طی می کنیم هم لذت ببریم و از اون استفاده کنیم.
3- بالاترین ارزویی که برای فرزندتان دارید چیست؟
خوشبخت بشه.:73:
-
پاسخ به سؤالات هوشیار مهربان:
بهترین سفری که انجام دادین چه سفری بوده؟
اولین سفری که با همسرم رفتم یعنی ماه عسل که به مشهد مقدس رفتیم.
کجای ایرانرو بیشتر دوست دارین؟
مشهد
بهترین هدیه ای که گرفتین چی بوده؟
دخترم وقتی که به دنیا اومد و اونو سالم در آغوش گرفتم.
-
پاسخ به سؤال موسوی عزیز:
زماني كه خيلي ناراحت هستيد چه كار ميكنيد؟
بستگی داره چقدر ناراحت باشم اما معمولاً گریه می کنم تا ناراحتیم به کلی رفع بشه اما اگه نشد یک موقعیت شاد برای خودم پیش می یارم مثلاً میرم بیرون یا مهمونی یا پیش مامانم یا دوست نزدیکم
-
اینم پاسخ یاس پر تلاش:
به نظر شما يك خانوم چه خصوصيت بارزي مي تونه داشته باشه تا بتونه خداي مهربونو خوشحال كنه؟
سعی کنه دلسوز ترین دختر برای والدین، مهربانترین همسر برای شوهر و بهترین مادر برای فرزندانش باشه در ضمن پاکدامن ترین زن در جامعه باشه.
-
و اما الینای دوست داشتنی:
کدوم یکی از اعضای تالار رو بیشتر دوست داری؟
قرار نشد سؤالای مشکل بپرسی.همونطوری که در تاپیک مدیحه ای برای همدردی گفتم همه اینجا مثل خواهر و برادرام و اعضای خونواده جدیدم هستند. بنابراین هرکدوم رو با یک خصوصیتی می شناسم و از جهتی دوست دارم. اگه بخوام اینجا بنویسم هر کی رو برا چی دوست دارم طولانی میشه.
-
این هم تقدیم به lord.hamed عزیز:
برای دوستان خودتان بفرمایید ، وقتی که یک مریض بهبود پیدا می کند چه حسی دارید ؟
واقعاً باید بگم از صمیم قلب خوشحال میشم و با تمام وجود خدا را شکر می کنم. چون من به شخصه هر مریضی رو به چشم یکی از اعضای خونواده خودم می بینم و دائماً منتظرم تا خبر سلامتی اونا به گوشم برسه.
-
سلام سلام سلام سلام
آتنا "چه ساعاتی از شبانه روز" احساس نزدیکتری به خدا داری ؟
آیا شده خدا دعایی که اصلا فکرشو نمیکردی برات برآورده کنه؟
برای موفقیت در کاری یا خواسته ایی از 100 درصد چند درصد به تلاش میدی و چند درصد به دعا ؟