RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
در مورد سوال خارپشت :
خداكنه كسي ناراحت نشه اما من واقعا از اين قرتي بازيا خوشم نمياد!
خدا توفيق نداده خيلي مذهبي باشم :D اما بعضي دنياپرستي ها و قرتي بازيا اعصابمو خرد ميكنه! :161: خدا رو شكر البته همه ي برادراي من زن دارند و زناشون اصلا اهل اين كارا نيستند و نيازي هم به جراحي زيبايي ندارند. :310:
سؤال زندگي زيباست خيييييلي سخته :302:
من با وجود اينكه دخترم شايد كم بيارم واقعا نميدونم! :316:
كاش ميشد آدم اونقدر فداكار باشه اما ...
نقل قول:
خوب در مورد قسمت سیاسی هم هنوز هم می تونید نظر بدهید.
بزودی نظرم و سوالم رو می پرسم. فعلا فرصت ندارم
نننننننننننننننننننننننه!! !! :302::302: بازم سؤال سياسي؟!
یاسا چرا سوال نپرسیدی؟ من یه چی میپرسم.
این سوال مخصوص آقایونه. لطفاً تا جایی که جا داره همه آقایون لطف کنن و جواب بدن. ممنون.
یه روز وایستادید توی صف تاکسی. یه خانمی هم جلوتونه. همینطوری که نوبت شما میشه سوار شید، خانمه برمیگرده بگه من زودتر پیاده میشم که شما سوار شید. یهو میبینید، یکی از خانمهای محترمیه که چند ماه پیش به خواستگاریش رفته بودید.
حالا خواستگاریه چه جوری بوده. شما یه جلسه رفتید، با هم صحبت هم کردید اما همش شما صحبت کرده بودید و دختر خانم خیلی کم صحبت کرده. در این حد که توی کلیات هم نظر بودین. و به خیال خودتون فرداش قرار بود تشریف ببرید که ادامه بدید. اما وقتی زنگ میزنید، جواب رد میشنوید. ضمناً دختر خانم رو پسندیده بودین. اما در هر صورت تموم میشه.
حالا برگردیم به تاکسی. اولاً شما چی کار میکنید؟
1)به روی خودتون نمیارید که میشناسیدش
2)سلام میکنید و هول میشید،
3)خیلی گرم باهاش سلام میکنید
4)هی به مختون فشار میارید که من این خانومه رو کجا دیدم:311:
و بعدش (با فرض اینکه شناختیدش و سلام کردین) چی کار میکنین؟
1)تا آخر مسیر با خودتون کلنجار میرید که ازش بپرسم سر چی ردم کردن یا نپرسم؟
2)سر حرف رو باز میکنید و ازش میپرسید؟
3)یا اینکه اصلاً صلاح نمیدونید که صحبتی رد و بدل بشه؟
توی دو تا سوال دقت کنید که دختر خانم رو پسندیده بودین و دوست داشتین ادامه پیدا کنه.
تلفیقی از گزینه ها هم قبوله.
جواب خارج از گزینه ها قبوله.
گزینه ی 2!
آروم سلام می کنم و سرم را می اندازم پائین و سوار می شم و تا آخرین لحظه هم در حالی که خیس عرق شده ام سکوت می کنم!
وقتی پیاده شد تازه به خودم میام که ای کاش باهاش صحبت کرده بودم!:311: بعدش تا چندوقت باز ذهنم درگیره! و در نهایت فراموش می کنم!
توی این شب آرزوها دعا می کنم که من و همه ی کسانی که توی این پست ارسال داشته اند و پشت کنکور ازدواج مانده اند این مرحله از زندگی را با موفقیت پشت سربگذاریم و همراهی همدل و مهربان پیدا کنیم که در بهشت هم همنشین یکدیگر باشیم:323:
ربطش به این پست: خوب یکی را پیدا می کنیم که سوال هامون را مستقیم از خودش بپرسیم:43:
این که دعا کرده ام که همراهی پیدا کنیم که در بهشت هم با او باشیم مربوط می شه به حدیثی با این مضمون که انسان با هر چه دوستش داشته باشد محشور می شود، طبق این حدیث سعی می کنم در درجه دوم دوستانم و در درجه ی اول همسرم را از کسانی انتخاب کنم که حاضر باشم با آنان محشور شوم، آرزوی رفتن به بهشت هم که بالاخره امید است!
هیچکدوم،با ماشین بعدی می رم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دختر مهربون
یاسا چرا سوال نپرسیدی؟
آخه سؤالم نميومد! :302: ولي باشه خداييش من نظم اين تاپيكو به هم زدم شرمنده! :316:
سؤال :
فرض كنيد دارين راه ميرين و يهو پاتون ميخوره به يه چيز سفت. خم ميشين تا ببينين چي بوده؟! كه .... چي بوده؟
تكراري شده ديگه ... معلومه ... چراغ جادو :311:
برش ميدارين و يه كمي تميزش ميكنيد يهو آقا غوله و ... بقيه ي ماجرا ...
همين كه مياين دهنتون رو باز كنيد و آرزوتون بگين ...
غوله حرف شما رو قطع ميكنه و ميگه:
ببين بچه جون من نه نميتونم بهت قصر و خونه و ... بدم ... اصلا زورم به يه آلونك كوچولوي پنجاه متري هم تو تهرون نميرسه ... :311:
نه طلا و جواهرات و ... واسه خانم غوله ي خودمم بدلي خريدم :163:
نه ...
ولي چون دختر دم بخت زياده اگه بخواي ميتونم بهت يه همسر خوب بدم كه باتو ازدواج كنه
از اين چندتا يكيشو انتخاب كن:
اولي: دختري كه بسيار زيبا و خوش صدا و خوش بيانه
دومي: دختري كه بسيار موفق و پرتلاش و باهمته
سومي: دختري كه خيييييلي فداكاره و مهربونه
چهارم: دختري كه خييييييلي قانعه و بسازه
پنجم : دختري كه خيلي شاده و پرانرژيه و اطرافيان رو سرحال مياره
با دليل بگو كدومشو انتخاب ميكني! (گزينه ي همه ي موارد ممنوع! :81:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرهنگ 27
دختری که زیبا و بسازه.
قرار نشد ادغام كني گزينه ها رو !!! :300: اين پاسخ مردوده از نظر آقاي غول البته! خودشون فرمودند!!!
ولي از صداقتت خوشم اومد! :227: فكر كنم گزينه ي خيلي از مرداي ايراني رو انتخاب كردي!!
جواب yasa:
گزینه 1 رو انتخاب می کنم :311:
چون اون چهارتای دیگه معلوم نیست قیافه شون چی از آب در بیاد!
شانس که نداریم، یک دفعه یک دختر فداکار با محبت بهمون می رسه، ولی چشماش چپه و یک دست نداره و 3 تا پا داره، و همش هم می خواهد به من محبت کنه :311:
فکر کنم امشب کابوس ببینم... آخه این چه غول چراغ جادوییه که گزینه هاش بیشتر عذابه تا لطف؟! :)
برای همین گزینه 1!
البته این هم معلوم نیست. یکهو فقط قیافه داره، ولی اینقدر بداخلاقه، با یک من عسل هم نمیشه قورتش داد! :)
جواب سوال دختر مهربون:
اینطور که شما قضیه رو به تصویر کشیدی، فکر کنم برای خودت اتفاق افتاده! :)
من اگه بودم سوار می شدم، احوال پرسی می کردم.
بستگی داره که هنوز بهش امید داشته باشم و یا اینکه بهم برخورده باشه.
اگه امید داشته باشم یکم راجع مسائل معمولی شاید صحبت کنم، ولی کوتاه.
راجع به خواستگاری هیچ حرفی نمی زنم. تازه اون هم تو تاکسی!
سوال من:
کمی سوالم ربط داره به سوال خارپشت.
خب فکر می کنم آقایون چشمشون دنبال زیباییه. یعنی طبیعتشون اینطوریه. فقط بعدها وقتی آدم فکر می کنه متوجه می شه که زیبایی همه چیز نیست و نباید اولین معیار آدم باشه. با این حال برای من ظاهر طرف جزو 3 معیار اولم هست.
البته نه اینکه کسی باشه که همه اون رو زیبا بدونند، ولی کسی باشه که به نظر من زیبا باشه.
می خوام بدونم برای دخترها قیافه تا چه حد مهمه. یعنی اگه 3-4 تا معیارهای اصلیتون رو بخواهید بگید، ظاهر هم توش هست؟ زیبایی صورت مهم تره یا هیکل یا تیپ و مدل لباس پوشیدن؟
اگر احساس کنید خواستگارتون از نظر ظاهری از شما سر هست، چه احساسی نسبت بهش دارید؟
سلام به همگی
آخ جون منم می تونم اینجا نظر بدم :310: :227:
اینجا قانونش چطوریه؟ من باید به سوال آقا حامد جواب بدم؟
خوب ظاهر طرف برام مهمه در همون حد که می گن به دل آدم بشینه
حالا ممکنه حتی به نظر خودم هم نشه گفت طرف خوشگله یا خوش تیپه ولی قیافشو دوست داشته باشم(الان کسی منظوره منو فهمید؟)
تیپش برام مهمتره تا زیبایی صورت
اینم بگم که شده تو برخورد اول از ظاهر کسی خوشم نیاد یا حداقل ظاهرش توجهمو جلب نکنه ولی اخلاق و رفتارش باعث بشه قیافش به نظرم دوست داشتنی بیاد.
نقل قول:
زیبایی صورت مهم تره یا هیکل یا تیپ و مدل لباس پوشیدن؟
من خودم ظاهر یه آقا پسر رو توی همه ی اینایی که گفتی میدونم. کلاً باید به دلم بشینه. حالا به قول شما شاید خیلی ها اون قیافه رو زیبا ندونن.
البته مدل لباس پوشیدن چون قابل تغییره در اولویت های پایین تری هست.
من به یه نتیجه ای رسیدم اینکه دخترا بیشتر دوست دارن همسرشون شبیه برادرشون باشه. این واقعاً در مورد من صدق میکنه. (و فکر میکنم در آینده زیاد با برادرام مقایسه ش کنم. البته سعی میکنم به زبون نیارم. میدونم کار درستی نیست)
برای پسرا هم همینطوره فکر میکنم. که دوست دارن شبیه خواهرشون باشه.
نقل قول:
اگر احساس کنید خواستگارتون از نظر ظاهری از شما سر هست، چه احساسی نسبت بهش دارید؟
ما هیچ وقت چنین احساسی به دل خودمان راه نمیدهیم!!:163:
کلاً همه جا عروس سره :D
سوال همون آخرین سوال بمونه تا از نظرات بقیه دوستان استفاده کنیم.