RE: تحمل کنم درست میشه ؟؟؟ امیدی هست ؟!!
خواهرم
واقعا مشکل بزرگی است... باید ارامش خود رو حفظ کنید و در صورتیکه علاقه مند به ادامه زندگی بودید با ایشون مفصل صحبت کنید و کاملا قوی باشید... اگر ایشون اعتیاد داشته باشه به سرعت تشخیص داده می شه.. شاید یه دکتر ساده هم بتونه ازمایش خون و ادرار و تست اعتیاد کامل براشون بنویسه و متوجه اعتیاد ایشون بشوید
ارامش خودتون رو حفظ کنید
به هیچ وجه وارد دعوا و بحث نشوید و بدونید هر لحظه می تونید از این زندگی خارج بشوید
اگر ثابت شد که معتاده بدونید گیر افتاده و بیماره.. می تونی رهاش کنی یا دستش رو بگیری... اما اگر خواستی دستش رو بگیری باید محکم بایستی!!! ارام بایستی و صبور باشی...
می تونی با در جریان گذاشتن خانواده بهش یک فرصت دوباره بدی و کمکش کنی و باهاش توافقات جدیدی کنی...
اما در همه حالات هیچ چیزی مهمتر از قوی بودن و ارام بودن نیست...
سلام
دیشب جور نشد که داداشم باهاش صحبت کنه و باز ساعت 7 رفت و 9/5 اومد . باز با هم دعوامون شد ، باز جلوی مامانش بهم بی احترامی کرد . به خدا اینا انسان نیستند و بویی از انسانیت نبردند . احساس می کنم از تو خالی شدم احساس میکنم یه چیزی از درونم کنده شده و جاش خالی مونده . صبح بیدار نشد که برسونتم منم پیاده راه افتادم از ناراحتی احساس میکنم پیشونیم داره همین طور بهم فشرده میشه و بد جوری درد میکنه ، احساس ادمی رو دارم که یه مدت طولانی با تمام قدرت اخم کرده باشه . از بغض دهنم به هم قفل شده و احساس میکنم اگر بازش کنم گریه ام میگیره . دلم میخواد همکارمو بغل کنم و های های توی بغلش گریه کنم و خودمو خالی کنم ، همکارم خیلی ادم خوبیه ف درکم میکنه . همه عضلات صورتم درد میکنه ، چشام پر از اشکه . وقتی میام سر کار احساس ارامش بیشتری میکنم ، احساس می کنم اینجا در امانم یه نفس راحت میکشم ... اخیش چند ساعت از اون خونه دور هستم !
توکلت به خدا باشه عزیز
الان باید قوی باشی خداروشکر که سرکار میری :323::46:
یعنی بازم دیشب دست روتون بلند کرد؟
عصبی شدم توی خواب جیغ میزنم . از چند ماه بعد از نامزیم هر چند مدت یک بار اگر کسی بالای سرم می ایستاد و می خواست بیدارم کنه یا اگر صدایی هر چند کم می اومد بی اختیار جیغ میزدم البته نه همیشه .
دیشب من زود رفتم بخوابم اونم نسشته بود فیلم نگاه میکرد صدای تلویزیون خیلی بلند بود . حدود ساعت 11 شوهرم میره اشپرخونه که اب بخوره تا از در اتاق میاد داخل من شروع میکنم به جیغ زدن و چشمام هم باز بوده و دستمو دراز میکنم که یعنی بیا پیشم اونم میشینه پیشم و من 2 دقیقه نمی شه خوابم میبره . خودم اصلا چیزی نفهمیدم و یادم نمیاد . یکساعت بعدش که باز از صدای تلویزیون بیدار شدم یه چیزایی یادم اومد ، بهش گفتم مگه من باز تو خواب جیغ زدم اونم این چیزا رو بهم گفت و می گفت که نه صدایی بوده و نه تو بیدار بودی و به پهلو خوابیده بودی که یهو شروع کردی جغ زدن . از تمام این جریانات من فقط زمانی رو یادم میاد که دستمو دراز کره بودم طرفش و اونم میگفت تو که چشات بازه بوده چرا داری جیغ میکشی . که شوهرم میگه من همیچین حرفی نزدم .
نه پرنا جون فقط بحث لفظی داشتیم . شوهرم میگه من زیر بار حرف تو نمیرم و هر کاری که دلم بخواد میکنم مگه من شوهر کردم که تو بگی چکار کنم چکار نکنم . من همیشه میرفتم بیرون حالا تو میخوای نیومده منو عوض کنی . و از این حرفای مفت که یه ادم احمق و عقب مونده میزنه ... ولی اگر من ادامه میدادم به اونجا هم میکشید . اینکه میگم نه ، نه اینکه شوهرم اینکارو نکرده ، مطمئنا اگر بهانه دستش میدادم کتک اساسی می خورم . تا دیدم داره جدی میشه هندفری گذاشتم گوشم با صدای بلند که چیزی نشنوم
[align=justify]سلام آبجی گلم:72:
چقدر دلم می خواد بغلت کنم...
عزیز دلم از همسایه های ما آقایی بود که همچین زندگی ای برای خودش درست کرده بود. (قبلا از همسر اولش جدا شده بود و دو تا بچه داشت که یکیشون چند سالی کم سن تر از همسر دوم بود.)
کتک کاری و تحقیر تا بی نهایت...طوری که چند بار کار به بیمارستان کشیده بود.
اما این دختر که با وجود سن کمش، تدبیر و بزرگ منشی مثال زدنی ای به خرج داد، و از اون زندگی داغون، بعد ازچند سال یه زندگی شاد و آروم ساخت.
اون زمان هم به همسرش احترام می گذاشت (با وجود تمام بدیهاش)، اما بعد از اینکه کنترل زندگیشون رو در دست گرفت، احترام ها چند برابر و متقابل شد.
عزیزم با اطمینان کامل بهت می گم، اگه اون دختر تونست، پس قطعا تو هم می تونی موفق بشی...:72:[/align]
اعتیاد رو باید خیلی جدی گرفت
یک جایی یکی از دوستان گفته بودند مشکل ریشه ای همسر شما اعتیاد است
من متاسفم اگر بگم که شدیدا موافقم
اعتیاد تاثیرات زیادی روی خلق و خو می گذاره و آثار جسمی و روانی زیادی داره
بویژه اگر استفاده از مواد روانگردانی مانند شیشه باشه
من فکر می کنم شما به طور جدی نیاز به کمک تخصصی دارید و این سایت شاید نتونه جوابگو باشه
ضمنا فرد معتاد کنترلی روی رفتار خودش نداره و شما باید در رابطه با ایشون خیلی احتیاط کنید...
سلام
يادتونه من گفتم دليل همه اين رفتارا يه چيزه و اونم مصرف مواد مخدره!!!!!! ولي مسولين محترم سايت نظر من رو حذف كردن!!!!!!!!!!!!!!!
جناب sci شما يادتونه!!!؟؟ اتفاقا توي پست شماره 90 جمله من رو هم نقل قول كردين و بهش تاختين!! يادتونه!!؟؟ خانم يكي يه دونه شما خاطرتون هست!!؟؟ حالا بعد از تقريبا 60 تا پست به همون حرف من رسيدين!!؟
لطفا مسئولين سايت هم جواب بدن كه چرا اونموقع نظر من رو پاك كردن و نذاشتن روي اون مطلب بحث بشه!!؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mehrdad_m
سلام
يادتونه من گفتم دليل همه اين رفتارا يه چيزه و اونم مصرف مواد مخدره!!!!!! ولي مسولين محترم سايت نظر من رو حذف كردن!!!!!!!!!!!!!!!
جناب sci شما يادتونه!!!؟؟ اتفاقا توي پست شماره 90 جمله من رو هم نقل قول كردين و بهش تاختين!! يادتونه!!؟؟ خانم يكي يه دونه شما خاطرتون هست!!؟؟ حالا بعد از تقريبا 60 تا پست به همون حرف من رسيدين!!؟
لطفا مسئولين سايت هم جواب بدن كه چرا اونموقع نظر من رو پاك كردن و نذاشتن روي اون مطلب بحث بشه!!؟؟
مهرداد عزيز سلام
من هنوز هم بحث روي موضوعي مثل اعتياد داشتن و يا نداشتن اين فرد و اظهار نظر قطعي رو در صلاحيت خودم و ديگري نمي بينم و متاسفانه بدون ديدن و شنيدن و آزمايش و ... نمي تونم اظهار نظر كنم. بله اگر ايشون آمده بود و گفته بود شوهر من معتاده و به ايشون كاملا ثابت شده بود موضوع فرق مي كرد
اما از قرار معلوم ايشون انطور كه گفته شده از سال 1386 مواد مصرف مي كرده اما چه موادي؟! اين چه موادي بوده كه همسر ايشون متوجه مصرف اون نشده! بي بو! بي وسيله! اگر فرض كنيم شيشه مصرف مي كرده به نظر شما الان نبياد با يك فرد بدون دندون... با سر و وضعي كاملا مشخص روبرو بشه خانوم يكي يه دونه؟ چقدر مي تونه يه فرد معتاد حفظ ظاهر كنه؟ 4 سال؟ آيا مي شه مواد رو تفريحي استفاده كرد و معتاد بود؟ نمي شه همين كه يك نفر داد زد و رفتار پرخاشگر داشت بگيم معتاده!
من اطلاعات زيادي در رابطه با اعتياد ندارم و سعي نه تبرئه ايشون مي كنم و نه در تفهيم اتهام... فقط به خودم هنوز نتونستم اجازه بدم اظهار نظر قطعي كنم چون نه هنوز آزمايش داده و نه خانم يكي يه دونه اظهار نظر قطعي خودش رو نوشته...
اون موقع هم من نتاختم... اهل تاختن نيستم! فقط همين جمله بالا رو نوشتم...
با نظر خانم سابينا موافقم : اعتياد رو بايد جدي گرفت و پيگيري كرد!
خواهرم
توصيه مي كنم كه هر چه زود تر از اين موضوع مطلع شويد
شايد لازم باشه به صراحت بخواهيد كه آزمايش گرفته بشه
ضمنا آرامش خود رو حفظ كنيد
قدرت بدني و جسمي خود رو حفظ كنيد
اميدوارم هر چه زود تر موضوع حل بشه
مرسی از همه دوستان خوبم مرسی که همراهین .
نمی دونم چرا هر وقت که این مسئله جدی میشه و میخوام جدی پیگیر این جریان بشم از شرکتش تماس میگیرن که بیا کار شروع شده . انگار همه چیز دست به دست هم داده تا منو از این جریان بی اطلاع بزاره ، چرا این جوری میشه ؟؟؟؟؟!!!!
دیروز رفت ! کارشون باز شروع شد و اونم رفت ... همه چیز بی نتیجه موند . اگر واقعا کار شروع شده باشه تا 25 روز دیگه نمیاد خونه .
SCI عزیزم شما درست میگین من تا حالا متوجه اعتیادش نشدم . شاید بعضی ها بگن که من احتمالا ادم سهل انگار و ساده لوح و گیجی هستم که تا حالا متوجه نشدم ولی نه اینجوری نیست خیلی وقتا پیگیر بودم ولی نتونستم مطمئن بشم یا ازم دور بوده یا چیزی برای اثبات نداشتم .
قبلا گفتم که خودش اظهار کرده که بعضی مواقع واسه افزایش زمان س ک س مصرف کرده و منم با راهکارها و توصیه هایی که شما دوستان بهم کردین پیش رفتم ولی نمی دونم نتیجه داه یا نه . ولی اینکه شوهرم داره مدام مصرف میکنه رو اصلا نمی تونم تایید کنم و کاملا این وسط گیج شدم و هزار جور فکر و خیال به سرم میزنه .
به هر حال فعلا تنها راه پیگیری از طریق داداشمه که به همکاراش سفارش کنه که امارشو بهمون بده . امید وارم صحت نداشته باشه ...... برام دعا کنین دوستان