سبکتگین جان جمله قشنگی را از آقای مدیر شندیدم که فکر میکنم بدرد شما هم بخوره:
صبر بی عملی نیست، بلکه عجله نداشتن برای رسیدن به نتیجه است.
این جمله را باید طلا گرفت!
نمایش نسخه قابل چاپ
سبکتگین جان جمله قشنگی را از آقای مدیر شندیدم که فکر میکنم بدرد شما هم بخوره:
صبر بی عملی نیست، بلکه عجله نداشتن برای رسیدن به نتیجه است.
این جمله را باید طلا گرفت!
فكر كنم متوجه نشدم بي دل عزيز چي گفتين.
اصلا همه انگيزمو از دست دادم . فكر كنم كم كم دارم افسردگي مي گيرم . اصلا نمي خوام هيچي از جانب شوهرم بشنوم . كاش مي رفت واصلا ديگه پيداش نمي شد . خسته شدم از اين همه درگيري ، غصه خوردن ، گريه كردن ، ناز كشيدن و بي محلي ديدن و كوچيك شدن . دست و دلم نمي ره ديگه قدمي بردارم . مي دونم كه شايد همين دست رو دست گذاشتن باعث شه كه اون چيزي كه دلم نمي خواد اتفاق بيوفته ولي ديگه اصلا حوصلشو ندارم. خسته خسته شدم .
انقدر نامهربون و مغروره كه حتي يه ذره هم دلش براي من تنگ نمي شه . كه اگه مي شد يه قدمي هم اون برميداشت . انقدر ديروز و پريروز دلم گرفته بود كه خدا مي دونه .
آخر موج منفي ام الان .
سبکتکین جان! حالت کاملا قابل درکه. اینو یادت باشه وقتی موجت منفی شد دست به هیچ کاری نزنی. همین که کاری نکنی بهترین کاره. نگران نباش اوضاع بالاخره مجبوره به یک سمتی بره. درعین حال سعی کن به طرق مختلف خودتو شاد کنی.
نوشته هاتو می خونم و از اینکه کاری ازم بر نمیاد غمگینم.. فقط برات دعا میکنم بهترین برات اتفاق بیفته .. اتفاقی که در نهایت این همه رنج و غصه رو از یادت ببره..
خوبی سبکتکین خانوم؟ خبری نشد؟
سلام يثنا عزيز
چرا خبري شد . جمعه شوهرم زنگ زد گفت نامه دادگاه دستت نرسيده؟گفتم نه. گفتم مگه براي تو اومده گفت آره و توش نوشته نامه تو بدليل نقص آدرس برگشته و دوباره آدرس رو باهام چك كرد . همين و دوباره كلي مسخرم كرد و قطع كرد . گفت كه دوباره دوشنبه يهني امروز ميره دادگاه تا ببينه مشكل چيه و درخواست مجدد بده .
عموم هم زنگ زد و گفت استخاره كرده خيلي بد اومده و اصلا زنگ نزده خدا رو شكر.
فكر كنم چون تو ساعت اداري من سركارم نامه اومده و چون نبودم برگشت خورده .
سلام سبکتکین عزیزم
چقدر تو فکرت بودم اما ...راستش چون علمم در حدی نیست که بدونم تو این موقعیت چه کاری بهتره انجام بدی تا بهت پیشنهاد بدم و کار یاز دستم بر نمیاد فقط دورا دور برات آروزی سعادت میکنم.
عزیزم من مجردم و هنوز نمیدونم داشن همسر دقیقا یعنی چی؟ اما میدونم بلاتکلیفی و نگرانی و دلتنگی و بی قراری یعنی چی و دقیقا درکت میکنم.:46:
یه چیز دیگه رو هم خوب میدونم ، اینکه هیــــــــــچ یک از کارهای خداوند حکیم بی حکمت نیست حتی سخت ترین مراحل زندگی که برای ما بنده هاش پیش میاد!
ببین خداوند چی فرموده:
و عسی ان تکرهوا شيئا و هو خير لکم و عسی ان تحبوا شيئا و هو شر لکم
گاهی ما چیزی رو از خدا میخوایم که با تمام وجود فکر میکنیم بهترینه و ما حق داریم صاحبش بشیم و
اگه نداشته باشیم به ما ظلم شده یا نعوذ با لله خدا به ما توجهی نداره که مشکلمون رو حل نمیکنه و خواسته مون رو اجابت نمیکنه .اما خواهرم این حرف ما درست نیست و ما بر خداوند حقی نداریم. حق گله و شکایت ندایرم چون هرچه هست از خداست و اگر بخواد عطا میکن و اگر نخواد عطا نمیکنه، چون صاحب حق هست و خودش
"به تنهایی" بهترین" مصلحت" ما رو تشخیص میده و ما" ناآگاهانه " چیز دیگه ای فکر میکنیم.
عزیزم دعا میکنم خداوند بهترین مصلحت رو برات رقم بزنه هرچی که هست حتی جدایی،حتی اگر جدایی قسمتت شد صبرو باش چون پیروزی با صابران است و خداوند با صابران است و صبر راس ایمان است و ...
سبکتکین جان در اوج نا امیدی و سختی، توکل و صبر رو فراموش نکن!
سلام سبکتکین جان ،
هر وقت می یام تالار تاپیک شما را چک می کنم .بدون تنها نیستی و همه برات دعا می کنیم یه امید هم بهتون بدم اینکه شاید همین دادگاه رفتن نقطه عطفی باشه توی زندگی تون تا نتقاط مبهم اون روشن بشه هم برای شما هم برای همسرتون. فقط هیچ گاه امیدتون رو از دست ندید.به خدا توکل کنید. صبور باشید وقبل از هر چیز به خودتون احترام بذارید.
:46::43:
سبکتکین سابقه سریع ناامید شدن و دست از تلاش کشیدن توی وجودت موج میزنه
این هم درست نیست که دیگران هی بیان و بهت روحیه بدهند و رفتارهای شوهرت رو معنی کنن
این مدت تو زنگ نزدی ، سه روز تعطیلی هم بوده ، شوهرت کنجکاو شده ببینه تو کجایی و چی کار می کنی
این چند روز در چه حالی بودی ؟
امیدوارم غصه نخورده باشی و از تعطیلات استفاده کرده باشی
تا اون سیگنال درست به همسرت رسیده باشه
چرا باید شوهرت اینقدر پیگیر باشه که نامه به دست تو رسیده یا نه؟
بهت گفته که تاریخ دادگاه چه موقع هست و شما هم گفتی میروی
لزومی نداره بیاد حال تو رو پشت تلفن بگیره و مسخره ات کنه
به هرحال اگر می خواهی همسرت دوباره پیشت برگرده لازمه اش اینه که ، یه مقدار دیگران رو هم قبول داشته باشی و به حرف های اونها هم گوش کنی نه اینکه در وجودت و در ضمیرت همش خودت و راهکارهای خودت رو درست بدونی و زمزمه کنی من بهتر از همه همسرم رو می شناسم و خودم می دونم چی کار باید بکنم
علیرغم اینکه می گی و می نویسی که داری از راهکار ها استفاده می کنی و از مقالات کمک می گیری
ولی تا ضمیر وجودت هم نخواد و قبول نکنه این راهنمایی ها مثل یه مسکن برایت عمل می کنه
به ضمیرت بگو
اگر نتونی این مشکل را حل کنی خیلی ، خیلی می بایست متاسف باشی و واقعا باید به قدرت خودت شک کنی :305:
بالهاي صداقت عزيز
برخلاف اون چيزي كه فكر مي كردي اصلا ناراحت نشدم از نوشته هات .
از تعطيلاتم خيلي خوب استفاده كردم و خيلي هم بهم خوش گذشت .
به هرحال اگر می خواهی همسرت دوباره پیشت برگرده لازمه اش اینه که ، یه مقدار دیگران رو هم قبول داشته باشی و به حرف های اونها هم گوش کنی نه اینکه در وجودت و در ضمیرت همش خودت و راهکارهای خودت رو درست بدونی و زمزمه کنی من بهتر از همه همسرم رو می شناسم و خودم می دونم چی کار باید بکنم
علیرغم اینکه می گی و می نویسی که داری از راهکار ها استفاده می کنی و از مقالات کمک می گیری
ولی تا ضمیر وجودت هم نخواد و قبول نکنه این راهنمایی ها مثل یه مسکن برایت عمل می کنه
چقدر خوب تحليل كردي . من اوائل خيلي اينجوري فكر مي كردم و واقعا همينطوري بودم كه شما گفتي ولي خوشبختانه الان اصلا مثل سابق نيستم و فكر مي كنم شما و دوستان خوب ديگرم تو تالار خيلي بهتر و دقيق تر و منطقي تر مي تونين در مورد مسائل پيش اومده برام ، نظر بدين . و اينو قبول دارم كه من هر چقدرم بخوام خوب فكر كنم بازم هنوز اون چاشني احساسات تو وجودم خيلي وقتا نمي ذاره درست تصميم بگيرم و مطمئنم شما چون خارج از گود هستين و از بيرون ماجرامو دنبال مي كنين خيلي دقيق تر و موشكافانه تر مسائل رو ميبينين .
حتما به توصيه هاتون گوش مي كنم . فرشته مهربون از شما هم بسيار بسيار سپاسگذارم . همچنين بچه هاي ديگه كه واقعا منو تنها نذاشتين . امشب رو ازتون مي خوام كه برام دعا كنين كه يه خورده قوي تر باشم و دوباره سوتي ندم تو حرف زدن با شوهرم . :323:
بچه ها الان خودش زنگ زده . دعام كنيد .بالهاي صداقت كمكم كن.
بالهاي صداقت همه چي بهم ريخت . انقدر قاطي كرد كه خدا مي دونه . لج كرده شديد .خيلي بدتر شد.
بالهاي صداقت راستي اينو يادم رفت بگم.. دفعه آخر كه زنگ زد بلند داد زد بابا جان من نمي خوام با تو زندگي كنم مگه زوره؟
منم گفتم نه.من كه مجبورت نكردم.كردم؟