RE: نیاز به کمک فوری دارم ( بی توجهی، مشکل جنسی و بی مسئولیتی نامزدم )
اخه چرا گریه میکنی سابینا جان ...
میدونم خیلی سخته ولی تورو خدا گریه نکن ....اخه گریه کردن دردیو دوا نمیکنه ...اون که اصلا تو باغ نیست ..تازه هم بفهمه اینطوری که من برداشت کردم اخرش میگه خب یه زن همیشه گریه میکنه چیزی نیست ....
پس خواهشن گریه نکن...غمگین نباش ..اگه اینطوری بخوای ادامه بدی در کارات تاثیر میزاره وسردی برات میاره ...
تو خوب داری جلو میری .... فقط من خیلی ناراحتتم ..تو که از اول خوشی ندیدی ولی باز داری ادامه میدی ...
خواییش خیلی اعتماد به نفس داری ..به شخصه که نمیتونم ...امیدوارم که سریعتر جواب بگیری ...
فردا هم دیدیش بهش بگو که چرا نیومدی پیشم هم من تو رو از ناراحتی در بیارم و هم این شبو در کنار هم بگذرونیم ...
اگه رفتی پیش مشاور بهش بگو دوران نامزدی که همه میگن بهترین دورانه ...من دارم اینطوری سر میکنم ..با این همه فداکاری ولی باز اینطوریه ...اخرش به کجا میرسه ...
زیاد افکارتو درگیر این مساله نکن با اینکه واقا سخته ...
اینجا هم کسی به خاطر حرفات از دستت ناراحت نیست ...فقط کمی این مدت سرشون شلوق بوده ...
به هدفات فکر کن و...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سابینا
چون صبح وقتی بهم گفت دانشگاه بهش درس ندادن گفتم بهت گفته بودم باید به موقع پی گیری می کردی
حتی بعدش ازش معذرت خواستم و گفتم قصدم اذیتت نبوده
می دونید من به عنوان یه پسر از این حرفتون چه برداشتی می کنم؟ اگه بعد از ازدواجم خانمم بهم همچین حرفی بزنه برداشتم اینه که داره بهم می گه که تو اصلاً بلد نیستی هیچ کاری رو درست انجام بدی، حتما من باید بهت بگم باید چه کار کنی تا موفق بشی والا خودت نمی تونی.
می دونم که شما این منظورو نداشتین اما احساسی که به یه مرد دست میده شبیه اون چیزیه که گفتم.
چه دلیلی داشت که شما این حرفو بزنید؟ اونم وقتی که دیگه کار از کار گذشته.
همیشه اشتباه نکردن مفیدتر از معذرت خواهیه، البته خوب بود شوهرتون معذرت خواهیتونو می پذیرفت.
خانم سابینا
قصد من از این حرفا این نیست که بگم مشکلات از طرف شماست و شمارو متهم کنم. خیلی خوب می تونم درک کنم که شوهرتون تو زندگی کاستی هایی داره، شاید بیشتر از شما، و این شمارو رنج می ده. اما من به شوهرتون دسترسی ندارم و اگه مثلاً بگم نباید فلان کارو انجام بده خوب هیچ فایده ای نداره. من نمی تونم شوهر شمارو تغییر بدم، حتی شما هم نمی تونید. اما الان شما اومدین اینجا و من شمارو می بینم. می تونم اشتباهات جزییتونو بهتون یاداوری کنم و شما هم به عنوان یه خانم متعهد که تلاش می کنه زندگیش پیشرفت کنه سعی کنید اون اشتباهاتو برطرف کنید. و از این طریق به صورت غیر مستقیم رفتار شوهرتونو بهبود بدین.
کتاب مردان مریخی و زنان ونوسی یه فصل داره در مورد اینکه مردا از صحبت های بی منظور خانم ها (و همین طور خانم در مقابل مردا) چه برداشتی می کنن و بهتره چه جوری گفته بشه که این سوئ برداشت ها اتفاق نیفته.پیشنهاد می کنم که اونو مطالعه کنید.
یادتون باشه که اگه می خواید به شوهرتون تکیه کنید باید احساس مردونگیشو تقویت کنید و نه تضعیف.
سابینا عزیز..
حرف green گاملا درسته
شوهر شما بخاطر افسردگیش و ....و...
خودش عصبانی و دل شکسته هست
شوهرتون از حرف شما اینجور برداشت می کنه که یه مرد بی لیاقت .ضعیف. و یه کسی که لیاقت شما رو نداره!!!!!
قرار نشد که همراهی کنید...چی شد
باید به جای این حرف می گفتید مهم نیست ...حتما اینبار می تونی...
هدفتون چی بود ؟
که شوهرتون از این افسردگی و بی تفاوتی بیزون بیاد
نه اینکه بیشتر تو افکارش فرو بره
گریه نکن تورو خدا
......................
[/color][color=#FF4500]
لبخند بزن، اگرچه قلبت دردناك است
لبخند بزن، اگرچه قلبت در حال شكستن است
وقتي آسمان ابري است
تو از پس مشكلات برميآيي اگر لبخند بزني
با وجود ترس و غصه لبخند بزن و شايد فردا
آن زندگي را دريابي
آيا ارزشش را دارد؟
اگر فقط تو…..
باشادي به صورتت نور ببخش
همه آثار ناراحتي را مخفي كن
با اين كه اشك هميشه احتمال ريزش دارد
آن وقت است كه بايد به تلاشت ادامه دهي
لبخند بزن، گريه چه سودي دارد؟
درمييابي كه آن زندگي هنوز با ارزش است
اگر فقط تو…..
دريابي كه آن زندگي هنوز باارزش است
اگر فقط لبخند بزني
آن وقت است كه بايد به تلاشت ادامه دهي
لبخند بزن، گريه چه سودي دارد؟
درمييابي كه آن زندگي هنوز باارزش است.
اگر فقط لبخند بزني
در ان لحظه در می یابی که چه معجزه ای در لبخند هست
لبخند زدی:199:
یه سوال... ربطی به موضوع نداره
کنار پروفایل من
زیر رتبه
منظور از درجه اخطار چیه
green عزیز ..ممنون می شم جواب بدین
سلام گرین و مرد در آینه عزیز
راستش خودم بعد اینکه اینها رو گفتم ( درمورد کارش ) متوجه شدم که خیلی به هم ریخت بعدا زنگ زدم عذرخواهی کردم
تازه باز شب بهش زنگ زدم گلایه نکردم با اینکه چشمام داشت در میومد از زور گریه اصلا رو نزدم، باز صحبت کارش رو کشید وسط منم گفتم 4 تا راه داری بعد گفتم ولش کن قرار بود دخالت نکنم، اصرار کرد بگم منم گفتم حیلی آروم، یه ذره گله کرد که درس منو دادن به یکی دیگه گفتم خوب اون هیات علمی بوده و می دونی اینها باهم ساخت و پاخت دارن، هی می خواستم خداحافظی کنم یه جورایی دلش نمیاومد شایدم من اشتباه میکنم
ولی بچه ها من گناه کبیره نکرده بودم که امشب اینجوری منو تنها گذاشت ...
با سلام دوست عزیزم
در مورد مسئله جنسی که فرمودین فکر نمیکنی همسرتون دچار ناتوانی جنسی باشه البته بگم زود ارضایی هم نوعی از ناتوانی جنسیه
البته ارضا زود رس در اقایان ایرانی به شدت شایع البته با عذر خواهی از همه و دلیل این امر هم متاسفانه خود ارضایی های دوران مجردی است ولی این هم راه کار داره که من با مطالعاتی که دوران دانشجویی تو درس تنظیم داشتیم بهتون میگم البته این طور که من با دانش کمم احساس میکنم ایشون دچار ناتوانی جنسی هستند واین مسئله اصلا به شما بر نمیگردد
ببینید منحنی جنسی در اقایون مثل دو گوش یک مثلث است به این معنی که زود اوج میگیره و به سرعت افول میکنه ولی در در خانوم ها این منحنی کاملا خمیده است به این شکل که ذره ذره اوج میگیره وبه اوج میرسه و به کندی افول میکنه و زمان ارضا شدن در خانوم ها طولانی تره من به شما پیشنهاد میکنم در این زمینه مطالعه فرمایید البته در کنار یک مشاور خوب خیلی کمک کننده است مسئله دیگه خانوم ها قبل از رابطه باید کمی نوازش بشوند تا این منحنی کمی به جلو حرکت کند اگر در این مورد مشاور کامل خواستید میتونم استادمون که این مسائل رو به تدریس کرده بهتون معرفی کنم البته شما باید با خانوم ایشون که پزشک و استاد دانشگاه ما بود مشورت کنید
در مورد مسائل روحی که به نظر من خیلی مهمتر مسائل جنسی است خواهشا حتما نظرمدیر را در مورد مشاوره گوش دهید که وافعا موثر است
سلام مجدد سابینا اول منو ببخش تاپیکتو کامل نخونده نظر دادم
فقط در مورد مسئله جنسی میشه گفت که ایشون اصلا مقصر نیست اگه دوسش داری که صد در صد هم داری من اینو از بیرون گود میگم فقط باید صبر کنی تا اثر داروا فروکش کنه برای ازدواج گذشت لازمه که شما به عنوان یک دختر اذری اینو داری چون هم من هم همسر ایندم اذری هستیم این جنس دخترو میشناسم
در مشکلاتتون بگم که واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم همدردی این بنده حقیرو بپذیرید
من اینجا می خواهم به موضوعات مهمی اشاره کنم که مهمتر از همه ترس از مشاورس نامزد منم این مشکلو داشت دقیقا به دلیل مشابه شما اونم نه شنیدن بود شما از نه شنیدن میترسی البته جنس مشکل من با شما فرق میکنه اگه دوست داشتی تاپیکمو بخون
خانوم منم مثل شما نسبت به مشاوره جبهه میگرفت ولی باور کنید این ترس بیمورده ما همین امروز پیش مشاوره بودیم واقعا کمکون کرد به هیچ وجه نه نشنیدیم بلکه بر عکس راهنمایی شدیم و خانوم فهمید که ترسش اشتباه
اینکه شما دنبال روانشناس خوب میگردید بهونه است مطمئن باشید خواهر گلم تورو خدا عاجزانه تقاضا میکنم از مشاوره نترسید فقط به خاطر خودتون
دلیل ترس شما از مشاوزه نه شنیدن و بهطبع اون تنهاییه
باور کنید از وقتی از پیش مشاور اومدیم واقعا سبک شدم
نظر اقا محمد نسبت به مشاور زن درسته چون بتونید از تمام مشکلاتتون من جمله مشکلات جنسیتون بگید
منم قبول دارم مشاوره یک مقدار ترس داره چون ادم از نه میترسه ولی هیچ مشاوری نه نمیگه اینو مطمئن باش با شرافتم بهت قول میدم باور کن این حرفو از سر خیر خواهی میگم
خواهر گلم انقدر از تنهایی نترس میدونم ترکا چطورین خیلی متعصبن حالا چه برسه که ادم تو شهری مثل تبریز زندگی کنه
ولی بازم از برچسب مطلقه اصلا نترس چون شما خدایی نکرده زبونم لال طلاق بگیرید مطمئن باش بازم شانس ازدواج داری همین طور که الان داشتی چون شما از دید من که مرد هستم واقعا ایده ال هستید البته نواقصی هم دارید که قابل حل و میتوان شمارا با وجود 2 ازدواج ناموفق بازم انتخاب کرد صادقانه میگم فقط باید طرف مقابل شمارا کامل بشناسد
ولی خواهرم به این فکر کن که اگه قبل ازدواج با اقا محمدپیش مشاور میرفتی حتما میفهمیدی که ایشون افسردگی داره و شاید با ایشون ازدواج نمیکردید تا این همه سختی بکشید اگر حالا پیش مشاور نرید چه عواقبی در انتظارتون
من تو جلسه امروزمشاوره وقتی چند جمله کوتاه از مادرم گفتم بلافاصله مشاور فرض افسرده بودن مادرم مطرح کرد و پرسیدن چند سوال و بررسی بیشتر فرمودن که مادرتون افسردگی دارد شما هم مطمئن باش اگه قبل ازدواج مراجعه میکردید حتما این مشکل روشن میشد واین همه سختی نداشتید اگه الن مراجعه نکنید چه سختی های دو چندانی در انتظارتونه یک سال و نیم انقدر شمارو به هم ریخته یک عمر چه خواهد کرد اصلا از نه نترسید که اصلا نخواهید شنید مشاورین به هیچ کس نمره نمیدن فقط تمام تلاششون کمکه
پس خواهشا حرف مدیر را گوش کنید که حرف های ایشان واقعا به من ثابت شده است از دوستان کمک بگیر ولی هیچ کدوم از ما راهنما های خوبی نیستم ممکنه راهنمایی غلط بکنیم ولی یک مشاور خیلی بد هم راهنماییش خیلی کاملتر از ماست پس دنبال مشاور خوب نگردید که بهونس به اولین مشاور مراجعه کنید اگه رفتید و جواب نداد دوباره به همین کار ادامه بدید و چیزی را از دست ندادید ولی اگه نرید یک عمر زندگی راباختید مشکلات الان شما به مشاوره نداشتن قبل از ازدواج شما بر میگردد خواهشا خواهشا تمنا روش فکر کنید سر یک باور غلط خودتونو عذاب ندید مشاور میتون شمارو از این همه فشار خلاص کنه که نه من نه دوستان نمی تونن
راستی یلداتم مبرک
با سپاس بسیار
خواهر گلم:72:
خواهشا پست دومم را با دقت بخون و روش فکر کن:72:
سابینا جون،
یلدات مبارک:72:
منم امشب تنها بودم. حتی مادرم هم پیشم نبود.
می دونم چی می گی. انتظار داشتی نامزدت اولین شب یلداتون را پیشت باشه. اما اون هم تقصیری نداره. با این دید نگاه کن که اون هم ناراحته، گرفتاره، قاطی کرده. فکر می کنی اون نم یدونه که تا مرداد نمی تونه واسه عروسی آماده بشه؟ می دونه. نگرانه. اما بلد نیست باید چیکار کنه. بیماریش و داروهاش هم این مشکل را تشدید می کنه.
برات آرزوی صبر می کنم. امیدوارم بتونی مشکلتون را حل کنی. زودتر برو پیش مشاور. اینقد تعلل نکن. صد تا مقاله با یه زندگی آشفته یه ذره هم بهت آرامش نمی ده. اول زندگیت را آروم کن. در ضمن قرار نیست مشاور حرفی بزنه که تمرکزت را برای مقاله نوشتن به هم بزنه. فکر کنم یه کم خسته ای. دنبال بهانه میگردی واسه نرفتن.
:72:سلام دوستای خوبم
قبل از همه تشکر می کنم از همه شما بخصوص کورش اول چقدر دلسوزانه و با مهربونی راهنمایی کردی حرفاتون به دلم نشست و خوب چون شما هم ترک هستید فرهنگ ما رو بهتر می شناسید البته سایر دوستها هم همدردیشونو نشون دادن و من از همه شون متشکرم
به نظرم درست میگین من می ترسیدم ولی کار دیروز محمد بدجوری دلمو شکسته الان نمی ترسم
یه مشاور اون پیدا کرده یکی من هفته بعد شروع می کنم به همه دوستای گلم قول می دم، بالهای صداقت به شما هم قول می دم:72::46:
سلام سابینای عزیزم
اول ازت معذرت می خوام که این چند روز نبودم.اخه داشتم خودم را برای مصاحبه اماده می کردم.دیروز مصاحبه شغلی داشتم تورو خدا برام دعا کنین.
پیشنهاد من این هست که هرچه زودتر برین پیش یه مشاور خوب .عزیزم هیچ چیز مهمتر از داشتن یک زندگی خوب وآرامش بخش نیست.تازه با این شرایط نمی تونی کاملا رو مقالت هم تمرکز داشته باشی.
از نوشته هات معلومه که محمد هم برای رفتن پیش مشاور کاملا موافق هست.به نظر من اون هم حرفهایی برای گفتن داره که شنیدن این حرفها به حل مشکلات خیلی کمک می کنه.
راستی عزیزم اینکه محمد بیکار هست دلیل نمی شه که در خصوصیات مردانگیش تغییری به وجود بیاد.منظورم اینکه محمد هم مثل همه مردهای دیگه نیاز داره که زنش بهش احترام بزاره وبهش افتخار کنه وبهش نیازمند باشه واین که زیاد بهش نگه که این کارو بکن و اون کار را نکن.
وقتی اشتباهی می کنه زیاد سر کوفتش نزن و تو تصمیم گیریهاش هم سعی کن دخالت نکنی چون تا اخر عمر که نمیتونی شما براش تصمیم بگیری.
سابینا آرامش خودت را حفظ کن و گریه نکن.یه مدت وقتی زنگ میزنی فقط حال واحوال کن و در مورد کار و برنامه هاش ازش نپرس بزار یه مدت حس کنه که تنهاست و خودش باید برای خودش تصمیم بگیره.
ازاینکه شب یلدا تنهات گذاشته متاسفم ولی اگه امروز با هم صحبت کردین نگو که چرا نیومدی و یا اینکه چرا تنهام گذاشتی؟چون اگه دلیلی هم داشته باشه نمیگه.طوری رفتار کن که انگار اتفاقی نیفتاده وبرات زیاد مهم نیست اون وقت میبینی که بعد چند روز خودش ازت معذرت می خواد.بر عکس هر وقت یه کاری برات انجام داد هرچند کوچیک حتما ازش تشکر کن.باور کن نتیجه میده کاری که ما فکر میکنیم وظیفه همسرمون هست از نظر اونها یه لطف هست.
شاید نظرات من را دوستان همدردی قبول نداشته باشن ولی من به عنوان کسی که خودش با یک نامزد بی توجه داره زندگی میکنه بر اساس تجربیاتم نظر دادم.من هم دوران نامزدی خوبی ندارم و خاطرات و مسایلی که دیگران از این دوران میگن را ندیدم .من احساس میکنم مادر یه بچه 35 ساله هستم که باید مثل مادرهای دیگه بیشتر موارد گذشت کنم بدون اینکه منتی رو سر بچم داشته باشم.
ممنونم خواهر گلم
شما لطف دارید مطمئن باشید بد از مشاوره حالتون بهتر میشه البته اگه گوش شنوا داشته باشید که حتما دارید با شناخت نسبی که از خوندن پست هاتون دارم میگم
مطمئن باش به سعادت روحی خواهی رسید اگه کمی تلاش کنی و ترساتو دور بریزی که من اینو دارم میبینم و واقعا براتون خوشحالم در مورد مشکلاتتون بیشتر از این نظر نمیدم چون بهترین نظر ، نظر یک مشاوره اگاهه البته نظر همه دوستان هم مهم و محترمه چون این دوستانی که من اینجا پیدا کردم هیچ کجای دیگه پیدا نمیشه، دوستانی با
قلب هایی از طلا اینو واقعا میگم بهش اعتقاد دارم
حتما برای شما و همه دوستان دعا میکنم
یک توصیه کوچیک دیگه براتون دارم خواهر گلم اگه میتونید نماز بخونید، نمازبه من تو این مشکلات واقعا کمک کرد حتما به شما هم کمک خواهد کرد اگر هم نماز میخونید سعی کنید با حضور قلب بخونید، اینو خواهشا امتحان کنید چون ما ترکا با اعتقادات زیادی به دنیا میاییم و زندگی میکنیم نماز خیلی کمکون میکنه
یک درخواست عاجزانه دیگه تورو خدا سیگارو کنار بگذارید میدونم سخته اول فقط سعی کنید کمش کنید نه ترک کامل بعد تو دراز مدت ترکش کنید میدونم تحت فشار زیادی هستید اینو باتمام وجودم حس کردم ولی خواهشا نماز با حضور قلبو جایگزینش کنید اینم کمکتون میکنه باور کنید منم زیاد ادم مذهبی نیستم ولی نماز خیلی کمکم کرد امتحانش کنید
خوشحالم که دارید به مشکلاتتون فائق می ایید و بالاخره تصمیم درستو که رفتن پیش مشاورس گرفتید
این کار یعنی با عقلتون پیش میرید مطمئن باشیداگه به توصیه های مشاورتون که مهم نیست کی باشه،
شخصش اصلا مهم نیست دانشش و تجربش مهمه که همه دارن وگرنه کسی پیششون نمی رفت
اگه به توصیه هاش گوش کنید و به کار ببندید حتما سعادتمند میشوید من نشانه های خوشبختی را در شما دیدم حتما بهش میرسید اگه توصیه های مشاور رو به کار ببندید من اینو با شرافتم بهتون قول میدم که خوشبخت خواهید شد
بازم براتون از خدا سعادتمندی را خواستارم:72::323: