RE: میخواهم از نامزدم جدا شوم.
سلام خانوم آنجلای عزیز
نقل قول:
من کاملا" شمارو درک میکنم
ممنونم. شما لطف دارید. از این بابت خوشحالم
نقل قول:
بابا اینهمه دختر زیبا هست با اخلاق و شخصیت نرمال و خوب که حتما" توقعات آنچنانی از همسر آیندشون ندارن..داریم میبینیم به خدا میبینیم ..ما هم داریم تو این جامعه زندگی میکنیم ناسلامتی مثل شما..
خلاصه بگه من برعکس اکثر دوستان فکر میکنم دلایل شما بسیار منطقی و حتی بیشتر از کافی هست برای جدایی
البته اگر دوستان نارحت نشن من هم حق داشتم نظرمو بگم
حرفای شما به من امید میده. خوشحالم كه منو درك میكنی
ابوذر برادرم سلام
این زندگی شماست و حق تصمیم گیری داری میتونی رها کنی میتونی بمونی و مهارت زندگی رو یاد بگیری
شما یا بقیه دوستان هر نظری دارن محترم ولی من شک ندارم بیشترین عامل زدگیت از ظاهرش هست وگرنه خانومت فکر نمیکنم اینقدرهام صفر باشه که اگه درست بگیو اینقدر صفر باشه خیلی ببخشید ولی دمش گرم هرچی بیاد سرت حقته وقتی 4 سال طول کشیده که اینهارو بفهمیو هیچ راهکاریم بلد نیستی غیر جدایی پس توام ضریب هوشیت خیلی پایین
حالام 2 راه داری جای این پست زدن های بیهوده
1-برو طلاقش بده الکیم نیا اینجا راهکار بخواه چون تو اصلا" دنبال حل مساله نیستی فقط میخوای بحث کنی
2-تکلیفت روشن کن به زندگیت چندماه محلت بده اگر مسایل کم نشد اونوقت اقدام کن
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
یه سخنی تو این تاپیک با بعضی دوستان داشتم که گاها" این سایت با سایت مشاوره حقوقی اشتباه میگیرن
میخواستم بگم خیلی خوبه توی دادن نظرات به دوستان بیشتر دقت کنیم چون اگه با تایید های اشتباه و سطحی ما دوستی بسمت جدایی سوق داده بشه شرعا" و اخلاقا" فکر میکنم مقصر باشیم و چه بهتر که زمان هایی که واقعا" به این ایده و نظر برای جدایی میرسیم قدری دست نگه داریم و اجازه بدیم کارشناسهای تالار که علم به این مسایل دارن بیان و این پیشنهادهارو بدن هدف ما سوق به سمت زندگی بهتر و یادگیری مهارت هاست وگرنه تمام دوستان فکر کنم ادرس دادگاه خانوادرو کاملا" بلدن
و دوم اینکه اون دوستانی که اینجا میان و یا تو تاپیک های مشابه و فقط تشویق به جدایی میکنن لحظه ای خودشون جای همسر فرد موردنظر بذارن و ببینن واقعا" چه حالی میشن اگر کسی به همسرشون این نوع پیشنهاد هارو بده !!!!
چقدر خوبه برای بیان نظراتمون قدری تامل کنیم!!!!!
100sara
نظر شما کاملا" محترم عزیزم
ولی نمیدونم چرا ما همش عادت کردیم مصائب اونور قضیه رو ببینیم یعنی طلاق رو..
و هی فقط سعی میکنیم از جدایی نهی کنیم بخداااااا خیلییی وقتا جدایی از موندن و عذاب کشیدن بهتره خیلی بهتره... سارا جان شما که به من میگی خودم رو جای خانم ایشون بذارم ..چشم..
اما خواهش من اینه که شما هم خودتون رو لحظهای جای مردی بذارین که عشقی تو زندگیش نیست که از دیدن ،حرف زدن و بودن با همسرش هیچ لذتی نمیبره بلکه عذاب هم میکشه و :دست خودش هم نیست..که بخواد سعی کنه اینطور نباشه
میدونی همچین آدمی چه عذابی میکشه تا آخر عمر ..میدونی همه زندگیش میشه حسرت و حسرت.. میدوننی بچه های آینده هیچوقت لذت دیدن عشق پدر و مادرشون رو نمیفهمن ؟؟؟؟؟؟
من میدونم چون دارم برادرم رو میبینم چون حسرت رو تو چشاش میبینم وقتی که یه زوج عاشق رو میبینه و یه آه بلند بالا از ته دل میکشه..
ببخشیدا ولی همچین آدمی کم کم تبدیل میشه به یه آدم سراپا عقده..مثل برادر بیچاره من..که نمیدونه درست چیه و غلط چیه..و بخاطر بچش الان دیگه نمیتونه جدا شه و ای کاش تا وقتی بچه نبود این کار انجام میشد ..
لطفا" کمی هم اینطرف قضیه رو ببینید و خودتون رو جای همچین آدمی بذارید
و خواهش میکنم نگید که خوب سعی کنه عاشقش بشه که عشق چیزی نیست که با سعی کردن بوجود بیاد عشق و احساس باید یه پایه و اساسی داشته باشه یه هسته داشته باشه که روی اون شکل بگیره و بزرگتر و پررنگ تر بشه اما وقتی اون هسته کوچک هم نباشه نمیششششهه روی هیچ چیزی تشکیل بشهه...
ببخشید دوستان عزیزم سرتونو درد اوردم :72:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahra100
ابوذر برادرم سلام
سلام
نقل قول:
این زندگی شماست و حق تصمیم گیری داری میتونی رها کنی میتونی بمونی و مهارت زندگی رو یاد بگیری
رها میكنم و مهارت زندگی رو هم یاد میگیرم.
نقل قول:
شما یا بقیه دوستان هر نظری دارن محترم ولی من شک ندارم بیشترین عامل زدگیت از ظاهرش هست وگرنه خانومت فکر نمیکنم اینقدرهام صفر باشه که اگه درست بگیو اینقدر صفر باشه خیلی ببخشید ولی دمش گرم هرچی بیاد سرت حقته وقتی 4 سال طول کشیده که اینهارو بفهمیو هیچ راهکاریم بلد نیستی غیر جدایی
خانوم دكتر! حالا چرا اینقدر عصبانی میشی؟ خودتو كنترل كن. برای پوستت خوب نیست. شما الان در جایگاه یه مشاور قرار دارید و یه مشاور خوب هیچ وقت از كوره در نمیره.
نقل قول:
پس توام ضریب هوشیت خیلی پایینه
فرض كنیم ضریب هوشی من پایین باشه، اصل موضوع تفاوتی میكنه؟
نقل قول:
حالام 2 راه داری جای این پست زدن های بیهوده
1-برو طلاقش بده الکیم نیا اینجا راهکار بخواه چون تو اصلا" دنبال حل مساله نیستی فقط میخوای بحث کنی
خب عزیزم تو چرا خون خودتو كثیف میكنی؟ اگه پستهای من باعث ناراحتیت میشه جواب نده. تازه راه حلشو هم پیدا كردم طلاق
نقل قول:
2-تکلیفت روشن کن به زندگیت چندماه محلت بده اگر مسایل کم نشد اونوقت اقدام کن
صلاح مملکت خویش خسروان دانند
اگه میبینی مشكل من چهار سال طول كشیده بخاطر این بوده كه به حرف چند نفر مثل تو گوش كردم و مهلت دادم تا مسائلم حل بشه ولی اگه از اول راه خودمو رفته بودم تا حالا مشكلم حل شده بود.
این تاپیک بسیار طولانی گشته و ضمناً با توجه به نظرات مراجع به نتیجه رسیده اعلام می شودو به همین دلیل قفل می گردد
.