ماکزیمم بهره وری در بدترین شرایط.
نمایش نسخه قابل چاپ
ماکزیمم بهره وری در بدترین شرایط.
گاهی می توان تهدیدها را به بهترین فرصت ها تبدیل کرد!
.
برداشت اول : كسي براي ما كاري نميكنه ، خودمون شرائط رو برا خودمون مهيا كنيم ...
برداشت دوم : امان از اون موقعي كه انساني بخواهد كاري انجام دهد ، از كوچكترين فرصت بهترين استفاده ها رو ميبره ...
براشت سوم : امكانات حرف اول رو نميزنه ، بلكه اين عقل است كه حرف اول رو ميزنه ، ( قابل توجه كساني كه منتظرن همه شرائط فراهم بشه تا برن سر كار )
برداشت چهارم : ياد اين حديث افتادم كه : المومن كَيِّس : يعني : مومن زيرك و باهوش هست ،
و ......
:72::72::72:
با اين تصوير 2 تا برداشت كردم:
1-تو بدترين شرايط هم ميشه كمي سود برد.
2-ياد آدماي فرصت طلب كه از آب گل الود هم ماهي ميگيرن افتادم
سلام بر همدردي ها
اينبار با اجازتون من تصوير مي ذارم ، بفرمايئد توصيف كنيد :72:
خوب این بطور خاص در مورد بعضی از اقایونه که با دیدن یه خانوم با هیکل و قیافه فلان جفت چشاشون مثه چراغای فولکس میزنه بیرون.:)
اما بطور عام میگه با دیدن ظاهر قضیه ذوق نکن.شاید اشتباه دیدی و واقعیت خلاف اینه.
همچنین روی ظاهر تمرکز نکن که باعث بشه ظاهر بین بشی و ازتوجه به حقایق غفلت کنی.
ضمنا حتی اگه ظاهر یه فرد یا موضوع خوب باشه معنیش این نیست که واقعا خوبه.
1-از رو ظاهر قضاوت نکنیم
2-خیلی چیزا از دور خوش است
بچه ها این تاپپیک خاک خورده نمی خواین بیان.نظرتون رو در مورد تصویر نگفتین.شاید هم کوپنتون تموم شده:311:
یه چیزی بگم گوشتونو بیارین جلو ...آهان...من دیروز بیشتر از کوپنم پست داشتم خذف نشد فکر کنم یکی دوتا اضافه رو می بخشن:311::227::
وقتی کسی چیزی براش باقی نمونده باشه، خودش رو به نمایش میذاره!!!
از اون بدتر سیب های کامل (آدم هایی که به مراتب در وضعیت بهتری هستند)، با چه علاقه ای مبهوت این سیب گاز زده (انسان خود نما) شده اند.
یه جور دیگه هم میشه به قضیه نگاه کرد:
حتی اگر چیزی برات باقی نمونده باشه، بازم میتونی توجه دیگران رو جلب کنی!!! (اصل انسان بودن، برای باور خودت کافیه)!!
مرسی پاییزان عکسش خوشگل بود:43: