سلام؛ آقا با اجازه من هم هستم، ببین تو رو خدا! سارا! نگاه کن؛ سارا جون میگم من انصراف بدم مثل اینکه خیلی بهتر باشه؛ آخه! دختر خوب این جوری که تو گرفتی؛ امریم خیلی بخواد وقت کنه جواب سوالهای شما رو تایپ کنه!:311:
سلام دل گرامی،منم از خدا خواسته جوابهای کوتاه دادم که به سوالای دیگه هم برسم :163:
اما من همچنان با اراده و پشتکار و با انرژِی شروع می کنم به تایپ کردن سوالهام و از امریم عزیز هم می خوام که اگه گروه کمکی خواست من و سارا رو که حسابی گرمیم برای تایپ کردن به کمک بطلبه!:P
ممنون از همدردیت عزیزم!
حالا سوال اول؛ دوست دارم بیشتر راجع خودت بدونم, اینکه فکر می کنی چه جور شخصیتی داری؟
چی بگم؟! در کل آدم ساکنی نیستم،سعی میکنم هر روزم متفاوت باشه و چیزی یاد بگیرم، آروم نیستم ولی سعی میکنم صبور باشم،سرنوشت آدما برام مهمه و بی تفاوت از کنارشون نمیگذرم و خودخواهی رو به شدت نفی میکنم.
بگم یا بسه؟! :160:
آیا امریم از خودش راضیه؟
کاملا نه...
اگه برات مقدوره چند تا اهدافت رو برامون بنویسی که داری براشون تلاش میکنی؟
در جستجوی معرفت و حقیقت و آگاهی،علم،ثروت،هنر،...
:43:
به نظرت آیا یه انسان به تنهایی میتونه به هدفهایی که برای خودش تعیین کرده برسه یا نه, نیاز به کمک از دیگران هم داره؟
حتما که به کمک بقیه احتیاج داره،چون در اجتماع زندگی میکنه،ولی خودش بیشترین تا ثیر رو داره
چه غذایی رو دوست داری؟
هر چی فکر میکنم میبینم هنوز هم قرمه سبزی
فکر می کنی زن مثل گل میمونه؟
اینکه مثل گل به توجه و مراقبت احتیاج داره درسته
به نظرت رمز شاد بودن خانوم ها چی میتونه باشه؟
عدم وابستگی
فکر میکنی این جمله چقدر درسته که " برای انتخاب دختر اول باید مادرش رو پسندید؟"
درست نیست،آخه مادر بنده خدا احتمالا بالای بیست سال با دختر تفاوت سنی داره!:p
ولی از پسندیدن بگذریم،این که مادرو "ببین" و دختر رو بگیر در اکثر مواقع درست از آب درمیاد
و آخریش هم اینه که چه مدل ماشینی رو دوست داری؟:46:
با این که کمی قدیمی شده ولی همچنان از پرادو بیش از بقیه ماشین ها خوشم میاد