RE: سری چهارم صندلی داغ!!
پاسخ به پرسش های مدیر محترم همدردی
از آنجائیکه به احتمال قریب به یقین خود را مخاطب پرسش های چناب مدیر احساس کردم پاسخ آن پرسش ها را به شرح ذیل تقدیم جناب مدیرمحترم میکنم :
در دو راهی که داشتید یکدله شدید؟
اگر چه راهنمائیی ها بسیار ارزنده ای از سوی اعضای محترم تالار دریافت کردم خاصه هدایت های روشنگر فرشته مهربان و دخترم آتنا و ایضا راهنمایی جنابعالی که با همه عدالت نهفته در بطن راهنمائیتان بر خلاف نظر های غالب دیگر هدایت کنندگان بود و به نوعی تقسیم کردن خود در بین دو زندگی را پیشنهاد فرموده بودید ، همچنان بر سر دوراهی مانده ام اگر چه ندای قلبی ام با توجه به زخمی که روح و روانم از رفتارهای متقابل همسر دومم بر داشته است ، بیشتر تمایل به پذیرش و انجام رهنمود های فرشته مهربان و دخترم آتنا را دارم خاصه که در چند روز گذشته با در میان گذاشتن راه حل پیشنهادی شما با همسر دومم ، او هرگز حاضر به قبول همسر دوم بودن نشد و کما کان اصرار بر خاتمه دادن به زندگی اولم دارد که این خود بر تردیدم نسبت به انچام راهنمایی جنابعالی که باز هم معترف به عدالت نهفته در آن هستم ، اضافه کرد ، از این رو عقل و قلبم به سمت سوی تصمیمی می رود که منطق آن در راهنمایی های دیگر اعضای محترم تالار و خاصه بالهای صداقت نهفته است که با این بیت شعر جان کلام را گفت :
خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد
خواهان کسی باش که خواهان تو باشد
اگر امروز را آغاز زندگیتون قرار دهید 3 کار عمده ای را که از همین امروز استارتش را می زدید کدام بود؟
تغیر ملاک انتخاب همسر ، ازدواج با عشق نه تدبیر ، حفظ رابطه با خالق هستی که هر چه میکشم دوری از او است و بس
از مفیدترین کتاب، یا مقاله یا پند و تفکری که یاد گرفتید ولی به کار نگرفتید نام ببرید؟
هیچ کتابی نخواندم که در آن پندی نیاموخته باشم اما مشگل در بکار نگرفتن آنچه آموخته ام بود و ایضا نا دیده گرفتن همه تجارب شخصی ام ، بعبارت بهتر حقیر مصداق آن فردی هستم که بار ها از یک منفذ گزیده شدم .
مهمترین، جدیدترین و آخرین تصمیمی که در زندگی گرفتید و تصور می کنید درست بوده است کدام است؟
آنکه قبل از گرفتن هر تصمیمی مشاوره بگیرم اگر چه ندای قلبی ام راهنما باشد ، امروز غیر از راهنمایی از این محفل انس ضمن درمان روح آسیب دیده خود برای بزرکترین تصمیم زندگیم در حال مشاوره گرفتن از یکی از همکارانتان در تهران هستم البته نه آن پزشک معا لج دخترم بلکه پزشک خاذق دیگری که تداخل بیماری من و دخترم مانع از درمان اصولی تر نباشد
مثل اینکه خیلی داغ شد پس حالا بفرمائیداز چه رنگی خوشتون می آید؟
رنگ آرامش ، آبی
چه غذایی رو دوست دارید؟
در پاسخ های دیگرم به این پرسش جواب داده بودم ، قرمه سبزی دست پخت همسر دومم
یک بیت شعر زیبا بنویسید :
در قمار زندگی عاقبت ما باختیم
بس که تکخال محبت بر زمین انداختیم
از نظر شما علت تحریف عرفانهای معاصر را نسبت به عرفان معنایی و موثر در زندگی بعضی از بزرگان در چیست؟
این پرسش را هم در صورت باز تر کردن منظورتان اگر درحد بضاعت فهم حقیر از عرفان بود بی کمان پاسخ خواهم داد
به امید به روزیتان
جناب پندار به نظرم بدانم منظور مدیر از پرسش آخر چیست :
این که چرا عرفانهای امروز نسبت به عرفان معنایی و مؤثری که تبلورش در زندگی بزرگانی (که شرح حال آنها را احتمالاً مطالعه داشته اید ) تحریف و به عبارتی انحراف یافته .
از نظر شما چه چیز عامل این تحریف است و محروم ماندن طالبان عرفان از آن عرفان راستین و افتادن در دام این عرفان به نظر بنده فانتزی ؟
ضمن تشکر از فرشته مهربان که باز هم راهنمایم شد که گویی این رسالت هدایت در این فرشته از سوی خدایش در او به ودیعه نهاده شده است
به نظرم می اید که آنچه بعنوان عرفان معاصر که ترجمه ایست از تفکرات فیلسوفانه غرب که با عرفان شرقی ما همخوانی ندارد و تعمیم دادن آنها در باور های عرفانی مردم این کهنه دیار نه تنها باعث فهم نادرست از عرفان اصیل شرقی گردیده بلکه باعث تحریف ناخواسته آن شده است و این نه در عرفان بلکه در برخی از علوم پایه در دانش امروزی هم وجود دارد .
چون اساس بنیان این محفل بر پایه علم روانشناسی گذاشته شده است اجازه می خواهم برای باز تر کردن این مبحث از مصداق های روانشناسی بهره بجویم ، بعنوان مثال این روز ها کتاب فروشی های ما مملو از کتاب های روانشناسی است که همگی جزوه هایی ترجمه شده از غرب برای چگونه زیستن و بهتر زندگی کردن نوشته شده اند که به باور این قلم این کتابها نه برای مردم مشرق است که تنها به کار مردم سرزمین غرب نمی آید و بس چرا که جنس مشکلاتشان اساسا با جنس معضلات و حتی باور های ما تفاوت بسیار دارد درست همانند آنچه به عنوان عرفان معاصر در جامعه امروز ما رخنه کرده و مانع شناخت عرفان ااصیل شرقی در میان مردم مشرق زمین گردیده .
و جالب اینکه عرفان معاصر هرگز جوابگوی نیاز مردم سرزمینی چون این کهنه دیار نبوده است عرفانی که بزرگان این وادی بر این باور بودند که همچون نوش دارو درمان کننده روح آسیب دیده مردم مشرق زمین می تواند باشد
اگر با زمزم عرفان بشویی چهره دل را
ز موج بحر طوفانی توانی ساخت ساحل را
جنون عارفان نازم که روشن می کند هر دم
شب تاریک و بیم ، موج گمراهان عاقل را
اگر یک جرعه نوشی از آن می مرد افکن صاف
چو شیخ و محتسب هرگز نپویی راه باطل را
باسلام خدمت دوستان گرامی همدردی:72:
اول ازهمه تشکر می کنم جهت انتخاب بنده!!
درضمن عیدقربان برهمگی مبارکباد
پاسخ به سوال آقای محمد ابراهیمی
1-جوانی ...نشاط تحرک انرژی سرزنده
2-همه رشته ها را دوست دارم به خصوص آنهایی که تحرکش بیشترهست..والیبال اسب سواری
3-دکتر اصفهانی حسام الدین سراج افتخاری
4-عید قربان
5- عشق مقدس ترین واژه هست عشق به خدا عشق به آدما عشق به طبیعت:72:
6- دست وپاشونو میبوسم زحمت می کشند با تمام وجود برای آسایش دیروز وامروز وآینده فرزندانشان.....خیلی گل هستند:43:
7-دنیا رنگین کمونیه که هررنگش درکنار رنگ دیگرش خودنمایی میکند
سلام دلداده
1 - در تالار همدردی معدود افرادی هستند که بدون پرداختن به مسائل خودشون ، صرفا در تعامل دیگران پست زده باشند؟ شما بفرمایید تا چه اندازه رضایت از زندگی دارید؟ نگفتن شما از خودتون به معنی اینست که بر زندگی خود مدیریت کامل دارید؟
2 - چگونه توانستید در استفاده از تالار همدردی به نحوی مدیریت داشته باشید که ساعت های مشخصی اختصاص دهی؟ یعنی اعتیاد پیدا نکردی؟ تاثیر برنامه ریزی در سایر زمینه های زندگیتون چگونه است؟
3 - چند تاپیک یا پستی که بیشتر روی شما اثر گذاشته به ما معرفی کن؟
4 - شما وقتی عصبانی بشی چه کار می کنی؟
5 - وقتی غمگین بشی چی؟
6 - وقتی تنها بشی چی؟
7 - چه چیزی بیشترین تاثیر مثبت رو توی زندگیت گذاشته؟
سلام خ دلداده جان
حال شما خوبه ؟
اصولا شما در زندگیت با چی بیشتر .احساس رضایت می کنی؟
اگه یه روزی توی یه کوچه بن بست تنها گیر کنی یه ببر هم جلوت باشه چی فکر می کنی ؟چکار می کنی ؟
اگه بخواهی از نظر روحی خودت رو تامین کنی چه می کنی؟
اگه ازت بخوام با کنجکاو ، مدیر ، همدرد ، تالار ، خنک ، سبزی جمله بساز چی میسازی؟
اگر بخوام از حالت اخلاقیت بپرسم برام چگونه توصیفش می کنی ؟
فعلا همین
سلام
جهت تست.
آقای محمد ابراهیم این تاپیک تا اینجا فقط 15 صفحه داره نه 16:303:
سلام دلداده عزیز...
با اجازه شما بزرگوار سوالات خود را بپرسم...متشکرم:72:
چندگزینه ای::
1>در این تاپیک(صندلی داغ) چند صفحه مشاهده می شود؟؟:303:
الف)11 ب)12 ج)15 د)16(بنده که علارغم گفته مدیر گرامی 16 صفحه می بینم)
2>دلداده کدامیک از فیلم های زیر بیشتر تاثیر را در شما گذاشته است؟
الف)دلداده ب)به نام پدر ج)سنتوری د)هیچکدام
3>کدامیک از شکلک های زیر را می پسندی؟
الف):203: ب):104: ج):P د):305:
..............................
تکمیلی::
4>اگر ازدواج کردن نیز مانند رانندگی گواهینامه لازم داشت..........................
5>کیفیت زندگی را بالا بریم ...........خود به خود جبران می شود!
تشریحی:
7>دلداده عزیز مقاله های بسیار مفیدی را در تالار قرار می دهد...آیا علاوه بر ایجاد مقاله ها به آنان عمل نیز می کند؟؟؟بهترین مقاله ای را که خوانده ای را نام ببر؟
8>تالار همدردی را چگونه محفلی یافتی؟؟یک پیشنهاد جهت ارتقا تالار
.................
با سپاس فراوان از شما:72::72:
سلام
دوستان ظاهرا خانم دلداده این چند روز در تالار نبودند.
از فردا نوبت آقای digitalman هست که در صندلی داغ شرکت کنند .
سلام
امیدوارم صندلیتون با حضور من یخ نکنه . :D
منتظر سوالتتون هستم :82: