گل مریم عزیز کجا
دلیل رفتن شخصیه یا از چیزی در تالار دلخوری؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
گل مریم عزیز کجا
دلیل رفتن شخصیه یا از چیزی در تالار دلخوری؟؟؟؟
گل مریم عزیز کجا ؟
چرا انقد بی مقدمه ؟
ولی اگه واقعا" فکر میکنی احتیاج داری به استراحت ، امیدوارم هر جا میری و هستی خدا باهات باشه و هیچوقت تنهات نذاره . همیشه تندرست و موفق باشی در کل امورات زندگیت.
تو هم ما رو حلال کن مخصوصا" منو که گاهی با هم بحث میکردیم .
این گلهای زیبای مریم تقدیم به دوست خوبم : گل مریم عزیزم
(به خدا اشکمو در آوردی)
گل مریم جان صندوق پستیت رو خالی کن زود باش
سلام گل مریم عزیز
گاهی ""سکوت"" بهترین و در عین حال بی صداترین واژه ای است که می توان استفاده کرد.
همه اعضاء به استراحت فکری و خودسازی نیاز دارند همانند خود من که مدتی در مرخصی بودم.
بنده ""خداحافظی"" شما را قبول ندارم و می گوییم به امید دیدار....بعد از اتمام مرخصی.
خدمات "گل مریم" گرامی و تلاش های ارزنده ایشان همگام با دیگر اعضاء تالار هرگز فراموش شدنی نیست.برای یادآوری بخشی از تلاش های ایشان به تاپیک جشن تولد مراجعه شود.
گل مریم عزیز اگر مشکلی هست همه ما منتظر هستیم تا بشنویم شاید کمکی از دستمان برآید ولی اگر هدف استراحت فکریست.... ما هم حرفی نداریم و کماکان در انتظار برگشت شما خواهیم ماند.
و البته چه خوب هست که اعضایی مانند "گل مریم"" وابسته تالار نمی شوند و این خود ویژگی خوبیست.
با سپاس:72:
گل مریم زود برگردی ها
من منتظرت می مونم
چشم انتظارم نذار
من هیچ مشکلی ندارم وفقط خسته ام ،روحم فرسوده هست واینطوری هیچ کمکی به تالار نمی تونم بکنم
برگشتنم بستگی به شرایط اینده ام داره ،ببینم چی پیش میاد انشالله
ممنونم از الطاف کریمانه همه دوستان:46:
عزیزم چرا روحت فرسوده است
چرا خسته ای یه لیوان چایی می خواهی:82:
نوش جونت خستگیت در اومد
حرف بزن گل مریم
حرف بزن
خداحافظی گل مریم حسابی حال منو گرفت :302:
میخواستم خبر خوبمو بگم ها
گلهای نیلوفر برای اینکه به گل بشینن باید مدت زیادی رو در سکوت برکه به انتظار بشینن
عزیزم گل مریم جان نمیپرسم چرا روحت خسته و فرسوده است اما میدونم اگر این کلمه را هر روز و هر روز برای خودت تکرار کنی تنها نتیجه اش رسیدن به افسردگی و خستگی روحی است ولی بدون خانمی برای رسیدن به مقصدی که داری در راهی که انتخاب کردی حتما باید با انرژی و نیرو و امید قدم برداری اگر بگذاری خستگی در تو نفوذ و در روحت تسخیر کنه در راه متاسفانه خواهی ماند برای همین میگم که این فکر را از ذهنت بیرون کن که فکر کردن به نور تو رو به نور می رسونه پس نگذار تاریکی شب در تو نفوذ کنه
امیدوارم زود زود پرانرژی ببینمت :73:
سلام؛
برای تو مینویسم!
همیشه بودن در فریاد نیست،
حضور تو؛همیشگی است؛
ما را فراموش نکن؛
یکی از دوستان من، در هر وداعی،شعر زیر را میخواند؛ و در هر خداحافظی بنده هم او را یاد میکنم و هم شعر او(دست کاریش کرده:D)
دلا این عالم فانی به یک ارزن نمی ارزد
به دنیا آمدن بر زحمت رفتن نمی ارزد
اگرصد سال در دنیا تو شهد زندگی نوشی
به لحظه تلخ وداع دوست نمی ارزد
سعی کنید از این فرصت استفاده کنید ؛تا خودتان را پیدا کنید و به قولی دریابید
منتظر سلام دوباره شمائیم
اینم خبر خوب بنده:72:
دوستان عزیزم میخوام تا گل مریم نرفته مرخصی خبر خوبم رو بهتون بگم چون مطمئنم گل کریم هم خوشحال میشه .
خواهر خوبمون خانم « سایه های ماه » که چند وقت مرخصی بودند .با اینکه سر کار میرفتند و تا دیر وقت کار میکردند ، اما با توکل به خداب بزرگ درس خوندن و درس خوندن و درس خوندن تا اینکه به یاری خدا و امداد آقا امام زمان (عج) ( به گفته خودشون ) بعد از چند سال که دیپلم گرفته بودن و فاصله افتاده بود بین تحصیلش ، دانشگاه قبول شد.
خودش میگه کار مهمی نگرده اما من میدونم بعد از شرکت و با خستگی زیاد رو کتابهاش خوابش می یرده ، این کار مهمی نیست که بعد از چند سال فراغت از تحصیل دوباره ادامه بدی و بری دانشگاه اونم با وجود کار زیاد ؟
حالا خودم اول از همه بهش تبریک میگم.:104:
خواهر خوبم موفقیتت رو صمیمانه بهت تبریک میگم و برات آرزوی موفقیت روزافزون دارم .:72:
انشاء الله کارشناسی ارشد
بابا ای ول تا باشه از این خبرا ی خوب:227::227:
اراده به این می گن
سایه های ماه عزیزم
تبریک صمیمانه منو پذیرا باش
اینم کادوی من
http://www.hamdardi.net/imgup/7140/1...8e9419b82e.jpg
سلام,
احسنت ؛ سایه های ماه گرامی؛:104: تبریک میگم:72:
دوستان اگر همه مرخصی های اعضاء تالار اینگونه پر بار است؛ هیچکس نگران غیبت نباشد ؛خودم همه رو حاظر میزنم:58:
من هم به سایه های ماه عزیز تبریک می گویم . اراده ات قابل تحسین است . :73:
:16:گل مریم عزیز امیدوارم همیشه شاد و پر انرژی باشی و با شادی و نشاط در تالار حضور داشته باشی . امیدوارم زود برگردی و با روحیه ای شاد .:16:
سلام به دوستای خوبم
اول از همه از دوست عزیزم که همیشه باهام بود و خبرای تالار رو در نبودم بهم می رسوند خانم moud تشکر می کنم ؛ راستش باز هم میگم اگر خواست خدا و کمک امام زمان (عج) نبود واقعا هیچ بودم با اینحال از همه شما دوستان ممنونم و البته شرمنده که مدت زیادی نبودم و بیخبر رفته بودم هر چند در بودنم هم کار خاصی نمیتونستم انجام بدم ولی در نبودم برای همه شمادوستان دعا میکردم و این تنها کاری بود که میتونستم انجام بدم امیدوارم که همه موفق و موید باشید
از هم شما دوستان صمیمانه تشکر می کنم تازه ام همه چیز الان شروع شده :P
:D
اراده هاتون سبز باشه؛
سلام من هم به سايه هاي ماه عزيز تبربك مي گويم اراده ات قابل تحسين است:72::72::72:
سایه های ماه عزیز ،
موفقیتت تبریک ها داره .
آرزو می کنم در ادامه هم موفق باشی و مفید .
گل مریم عزیز :
برو عزیزجان ، برو استراحتی عمیق داشته باش ، هم به روح و ذهنت استراحت بده هم به جسمت ، بعد با یه تمدد روحی و برنامه ریزی منسجم ، شارژ و سرحال باز گرد که چشم انتظارتیم .
ما هم برای شما دوستان خوبمون دعا می کنیم که هر کدام در موقعیتهایی که هستید موفق باشید و سر حال و سربلند .
ان شاء الله
سلام دوستان:72::
سایه های ماه گرامی از بازگشتتون خوشحال شدم..جاتون خالی بود و خوشحالم که با دستان پر بازگشتید....
ان شا الله حضورتان مستمر باشد..
گل مریم عزیزم..برو مرخصی..واقعا مرخصی بعضی وقت ها حسابی می چسبه....برو و زود برگرد تا ما هستیم...:227:
دوستان مدتیست از آنی عزیز خبری نیست ؟اطلاعی ندارید؟
لرد حامد هم مدتیست که ندیدم رو لاین باشند؟
دوستی به نام کلبه هم مدتی بودند و رفتند...بحث های خوبی می کردند...
فیلو سارا جان هم که گویا آمدند و رفتند..کاش باز می گشتند ....
ولی من یک گله از مدیر محترم تالار دارم اگر جسارت بنده را به خاطر دخالتم بپذیرند:
در تایکی دیدم غزاله خانم در رابطه با پست هاشون که حذف شده بودند ناراحت بودن و من از پاسخ داده شده با آن همه تحکم تعجب کردم....
من هم می دانم اینجا قوانینی دارد ولی فکر نمی کنم کسی که سوالی جهت رفع ابهام می پرسد باید با وی آنقدر تند برخورد کرد..الان می بینم ایشان نیستند...مطمئنا از این برخورد رنجیده اند....آیا نباید کسانی که نقش در تالار دارند را کمی با لطافت بهتر پاسخ داد...کمی آرام تر بهتر نبود؟
حالا نتیجه شده رفتن ایشان در سکوت..من معذرت می خواهم که دخالت کردم ولی به واقع دلم سوخت چون ایشان با ایمیل با من صحبتی داشتند همان موقع و من از آن برخورد تعجب کردم..پس یعنی کسی حق سوال ندارد یا اگر دارد باید آنقدر صریح و رک با او برخورد شود..به جای آن همه تحکم میشد با یک توضیح ساده و لطیف قضیه را حل کرد..به هر حال من فکر میکنم ( نظر شخصی) ایشان کمی دلخور شدند از آن برخورد کاش از ایشان دلجویی شود..
اینم لینکش:
http://www.hamdardi.net/thread-6998-page-48.html
باز برای دخالتم معذرت می خواهم....
موفق باشید..:72:
با سلام,نقل قول:
نوشته اصلی توسط rsrs1380
لازم میدانم؛که در این خصوص مواردی را بیان کنم::
ابتدا لطفا" یک طرفه به قاضی نروید.
دوم:
هر کاربری که در همدردی، اخطار میگیرد یا با او رک و صریح برخورد میشود؛ قبل از آن برخورد مدیران همدردی چند بار تذکر و یادآوری خصوصی وجود دارد، و بسیار هم احترام کاربر مورد نظر محفوظ بوده(و همچنان خواهد بود)؛ این را میتوانید از دوست گرامی gh.sana سوال بفرمایید.
در بسیاری از موارد هم استثناء قائل شده ایم؛
قوانین تالار تنها برای اعضاء نیست شامل مدیران هم میشود،
به هر حال موارد انعطاف و نرم خویی در مورد همه مراجعان عزیز حداکثری هست. اما در مورد رعایت قوانین، کنترل به نحو احسن تالار و حفظ محیط صمیمی آن در چارچوب ضوابط تالار انعطاف پذیری کم و سخت گیری بیشتر است و با کمترین اهمال صورت می گیرد.
ما برای همه کسانی که عضو می شوند طی یک پیام خصوصی به این موارد و قوانین تالار صریحا اشاره می کنیم، تا اگر کسی تمایل ندارد در این چارچوب فعالیت کند رنجشی برایش ایجاد نشود.
در ارسال خصوصی از gh.sana رفع ابهام شده؛
خانم سایه های ماه
من هم به نوبه خود در خوشحالیتون شریک می شوم و بهتون تبریک می گویم از این همه پشتکار و تلاشی که داشتید
امیدوارم دوستان خوبی در تالار برای هم باشیم
یه چیز دیگه منم وسوسه شدم برم کنکور بدم خدا رو چه دیدی شاید زد و منم ارشد قبول شدم:D
اون وقت همتون واسه منم خوشحال میشید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:P
سلام دوستان خوبم
حالا دیدید خبر من از اون خبرا بود :303:
آقای صابر شاید این جزء معدود حدسهاتون باشه که درست نبود .اشکالی نداره من که گفتم امکان نداره حتی یک نفر بتونه درست حدس بزنه:305:
یه چیز دیگه یادم رفته بود بگم که سایه های ماه همیشه احوال همه تون رو می پرسید منم خبرهای خوب رو بهشون میگفتم از جمله تولدها رو .و اگه یادتون باشه از طرف ایشون تو تولد آقای صابر و آقای لرد حامد[/color] تبریک گفتم و حتی تو تولد لرد حامد متن ارسالی خودشون رو دقیقا" قرار دادم ........البته اینها وظیفه خواهریم بوده
باز هم برای سایه های ماه آرزوی موفقیت روزافزون و کسب مدارج عالی رو دارم:72:
سلام و هزاران درود به همه شما عزیزان
از اینهمه انرژی که بهم دادین و البته با تبریکات صمیمانه تون شرمنده کردید؛ و البته برای همه شما پشتکار و موفقیت در همه کارها از خدا خواهانم و مطمئنم همه شما که اینجا هستید اگر اراده کنید همه کار می تونید انجام بدید و موفق باشید
خواهر خوبم moud عزیز از اینهمه زحمتی که بهت میدادم شرمنده و از لطف و کرمت سپاسگذارم
[/color][color=#C71585]:72:
دوستدار همه شما دوستان بازهم ممنونم (از مدیر تالار هم جا داره همینجاتشکر خاص کنم که لطف کردند و آی دی کاربری را بعد از اینهمه مدت که نبودم نگه داشتن و مسدود نشد و اینکه منتظر نموندم و سریع فعالش کردن تشکر سبزم نثار روح دریایی شما ):72:
*عسل* عزيز قادر به دريافت پيام خصوصي نيست.....چند روزي هست كه فقط در ليست افراد آن لاين ميبينمش كسي از اوضاع همسرش و روابطشون خبري نداره؟روبه راه شده؟چرا بي سر وصدا مياد و ميره؟:54:
خانم آنی چند روز نبود اما خوشبختانه ازشون پستهایی دیدم .
خانمآنمی مادر کجا بودید ؟
کجایـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــد خانم آنی معلوم هست؟
نمی گید اینجا همه منتظرتون هستند
بدون خداحافظی رفتید مرخصی
حالا هم که فقط یه نشونه هایی ازتون پیدا شده:227:
بابا خورشید خانم از پشت ابر بیرون بیا:72:
سلام خانم اني چند روز نبود دلم براي خانم اني تنگ شده بود به تالار بر گشت:72::72:
زیر سایه حق و در خدمت شما دوستان بوده و هستم .
ملالی نبوده و نیست جز دوری شما نازنین دوستانم.
می دانید که همیشه همه چیز مرتب و خوب است . نگران نباشید .
پر قدرت و پر نیرو باانرژی های مثبت و میزان در خدمت هستم .
میبینم که خانم دکتر گلمون هم هستند اما از فرمایشاتشون خبری نیست .
خانم دکتر چرا بی خبر میاید و میرید ؟ نمیگید سیستم تالار شما رو لو میده ؟:D
سلام به همه اهالی مهربون تالار
یکم حال و هوای خودم مثل آسمون شهر گرفته بود و نمدار ؛ گفتم یه حالی بپرسم از همه دوستان بارانی و پر برکت و همه شادی لحظات بارش رو تقدیم حضورشون کنم شاید دل منم مثل زمین تشنه سیراب بشه از بارش مهر خدا
ای دوست بیا تا غم فردا نخوریم
این یکدم عمر را غنیمت شمریم
یه سلام مخصوص به جناب کیوان عزیز
یه سلام لطیف به موعود خوبم
یه سلام گرم به مدیر همدردی
یه سلام خواهرانه به گل مریم و بالهای صداقت و فرشته مهربان و باران و ...
یه سلام تر و تازه به آرمان
یه سلام همیشگی به baby
یه سلام شاد به آنی گرانقدر یه سلام قبل از سلام به حضور گرانقدر سرور همه عزیزان و منتظران عالم
دلهاتون شاد و لبهاتون خندان و روحتان لبریز از پاکی
سلام به همه
بچه ها باران68 کجاست؟
مگر این سربرگ خوشگل کار باران نیست ؟!!!
من فکر می کرد به دلیل سربرگ جدید و تازه درتالار حضور دارد .
باران غیبت خوردی .سربرگ هنرچه کسی است ؟!
ماشالله اینقدر هنرمند داریم نمی دانیم از چه کسی بایدتشکر و قدردانی کنیم .
سلام دوستان گلم
حال همگی که خوبه ان شاء الله ؟
باران مسافرته ، حالش خوبه ، البته تخطی کرده که اعلام مرخصی نکرده ، اومد گوشش رو می کشیم .
آره دوستان وقتی اعلام مرخصی بشه خیال احوال جویان ازبابتتان راحت میشه.
خوش باشید و کامیاب و در مسیر حق و حقیقت پیروز و رستگار
آمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــن
چه عجب خانم فرشته مهربان پیدا شدید
همه بزرگان تالار دست به دست هم دادید از تالار دور باشیدها
یادتون نره
اینجا یه کسانی منتظرن
باران جان هرجا هستی دلخوش باشی
فرشته جان چه خوب که تو را داریم و از مهربانی های تو سود می بریم .
چه خوب که بزرگوارانه از همه ی دوستان خبر داری و دلت گنجینه ی اسرار است :228:
سربرگ تالار کار چه کسی است ؟
این حق ماست که بابت این همه هنرو ذوق از وی تشکر کنیم .
فکر کنم سربرگ جدید هم کار خانم باران باشه مثل اون قبلیه:72:
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
کاملا حق با شماست.
با عرض معذرت اهمالکاری در این مورد از من بود.
طراحی سر برگ فعلی از فرشته مهربان هست.
برای دیدن سایر فعالین در این زمینه که حق زیادی بر گردن من و سایر اعضاء تالار همدردی از نظر کارهای طراحی و گرافیکی دارند اینجا را کلیک فرمایید.
فرشته خانم سربرگت خیــــــــــــــــــلی قشنگه
:104::104::227::104::104::227::104:
سلام:72:....نقل قول:
نوشته اصلی توسط m.mouod
ممنونم موعود عزیزم....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...a595ff1b45.gif
آره ..واقعا این سیستم تالارم دردسره ها.....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...d852b9a7cc.gif.
راستش اصلا نمی تونم بنویسم..
انگاری قلم تو دست هام خشکیده....
فکرم هم خیلی مغشوشه ..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...014f0cf1a5.gif
نمی دونم غبطه بخورم برای آرامش قبلم که داشتم بدستش می آوردم یا اینکه خوشحال باشم از آرزویی که در کنارمه یا نه اصلا سر بذارم به بیابون و برم جایی که دست هیچکس بهم نرسه....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...6d3279c797.gif
ذهنم اصلا و ابدا آرام نیست ..پر سوال بی جوابه و هرچی بیشتر تو تالار می گردم دارم گیج تر می شم و به جای خوشحال شدن هی غمگین تر میشم...
به کار بردن همه این روابط و روش های بهینه منو گیج کرده و خیلی به نظرم داره بهم فشار میاد...
اصلا خودم نیستم ولی اینی که هستمو دوست دارم و ندارم..
ترس همه وجودمو گرفته منی که همیشه شجاع بودم...
گیجم در حالی که همیشه مسیرم مشخص بود...
نمی دونم چمه.....اصلا چرا این طوری عجیب شدم؟
بین صدها آموزش و خودم گیر کردم ...ولی حس می کنم نه این خود جدیدم موفقه نه اون قبلی...ولی این خود جدیدو دوست ندارم شادم نمی کنه....http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...60b1e38704.gif
حسابی با خودم درگیری دارم...
باور کن دلم می خواد اصلا برم نا کجا اباد و تو سکوت بشینم ...
نمی دونم چی به سرم اومده...
نمی دونم...http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...b4444439f7.gif
ولش کن..موعود جان سر درددلمو باز کردی..
بگذریم..
منم به خوشی دوستان تالار خوشم..http://www.hamdardi.net/imgup/16901/...ad04f7b190.gif
از دور همه کارهاتو نو می بینم..
موفق باشید..
سلام به همه دوستان
ممنون از آنی و بالهای صداقت عزیز . بله من الان تهران نیستم و امیدوارم ببخشید که خبری ندادم .
اگه گفتید من الان کدوم شهر هستم ؟؟؟
تو شهر مدیر عزیز هستم از همینجا به مدیر عزیز سلام مخصوص میدم .
از اینجا نائب الزیاره شما هستم .
البته برای کاری اومدم و وقت نمی کنم که به تالار سر بزنم . بازم ببخشید :203:
راستی یادم رفت بگم امروز تو خیابون یکی از بازیگرای سریال حضرت یوسف رو دیدم (همون برادر خوبه ) برام جالب بود چون فکر نمی کردم اهل قم باشه .
اغر بخیر باران .:46:
بی خبر و بی مرخصی ؟! یواشکی پروژه سفر و ....
دختر غیبت خوردی فردا باید با ولی بیایی و غیبتت را موجه کنی :D
چه جالب رفتی قم ؟! زیارت قبول عزیزم .
هیچی دیگه لازم نیست با ولی بیایی و غیبت موجه کنی . آقای سنگ تراشان حتما برگه مرخصی استعلاجی و برگه ماموریت بهت می دهند :D
سلام آنی جان :228:
چشم گردن ما از مو هم باریک تره هرچی شما بگید آنی عزیز فقط این بارو از نمرمون کم نکنید:D