-
RE: حالی می فهمم خالی یعنی چه حس و حالی
راستش همسر شادی نسبت به روزهای اولی که این اتفاق افتاده بود خیلی کمتر صحبت می کنه، اصلا معلوم نیست توی فکرش چی می گذره، یا بیمارستانه، یا توی خیابون، یا محل کارش، دیگه زیاد اینجا هم نمیاد، نمیدونم واقعا چه نظری داره اما پدر و مادرش میگن حتما نباید بره این حالاتش بی علت نیست، این دکتری هم که الان داره خیلی خوبه، به قول مادر شادی (نفسش شفاست).
فکر کنم دعایی که آقای گردآفرید پیشنهاد دادن برای شب جمعه این هفته باشه، یعنی پنج شنبه شب، فکر کنم شب جمعه بهتره چون نزدیکتره از عاشوراس، آقای گردآفرید یه تایپیک مخصوص این قضیه باز کردن، اسمش رو الان یادم نیست، من باز به هم ریختم، بازم سردرد دارم، امشب قراره چند تا از شاعرانی که شادی باهاشون در ارتباط بود بیان اینجا..
-
RE: دعا برای شفای شاد عزیز
خدایا شادی رو شفا بده
اللهی آمین
84500+2500=87000
-
روزن جان از شادی چه خبر؟
بعدشم نگران نباش امام حسین حتما شادی رو شفا می ده شاید این آقای دکترم وسیله باشن
به هر حال من مطمئنم شادی شفای کامل میگیره مگه میشه ما اینهمه دعا کنیم بعد خدا.... نه نه
امیدوار باش عزیزم
-
متاسفم . متاسفم که یه نفر هر چند خیلی عزیز ، هر چند خیلی ارزشمند واسه همه مون این قدر فکرمون را مشغول کرده که ...
چرا یه نفر نیامد از غزه و کودکان و بی گناهانی که تلف می شن این جا بگه ؟ چرا یه نفر واسه اون ها دعا نخوند ؟ چرا هیچ کسی حواسش نیست که ...
امام علی می گه " به من خبر رسيده كه مردى از لشكر شام به خانه زنى مسلمان و زنى غير مسلمان كه در پناه حكومت اسلام بوده وارد شد ه، و خلخال و دستبند و گردن بند و گوشوارههاى آنها را به غارت برده ؛ در حالى كه هيچ وسيلهاى براى دفاع ، جز گريه و التماس كردن ، نداشتهاند !
لشكريان شام با غنيمت فراوان رفتند ، بدون اين كه حتّى يك نفر آنان ، زخمى بردارد ، و يا قطره خونى از او ريخته شود ، اگر براى اين حادثه تلخ ، مسلمانى از روى تأسّف بميرد ، ملامت نخواهد شد ، و از نظر من سزاوار است ."
شاد واسه همه کاربرها عزیز بوده و هست ،اما دوستان همه جانبه باشیم، حال و هوای عاشورا هست، كربلای غزه هست. و هزاران نیازمند دیگر هم در این این تالار هم جای دیگر هست. مواظب باشیم جریان یافتن احساساتمان به یك طرف موجب كوتاهی ما در سایر زمینه های مهم نشود. همانطور كه حتی خود shad علیرغم مشكلش به همه جا سر می كشید و با همه همدردی می كرد.
-
خسته اینجا جایش نیست که اگر بود و فضای لطیفش بهم نمی ریخت بهتر از اینی که خواهم گفت پاسخت را می دادم،اما خود بنده در رابطه با تراژدی غزه موضوعی را در بخش مناسبتها گذارده ام و بسیاری از دوستان نیز در آن چیزهایی نوشته اند.
این را به تو سفارش می کنم که هیچگاه از روی احساسات زودگذر سخن نگو و این را بدان که هر آنچه که برای تو مهم است و یا برایش ناراحتی دیگران ممکن است برایش ناراحت نباشند یا کمتر از دردهای دیگرشان برایش ناراحت باشند یا اهمیت کمتری برای آنها داشته باشد.
باور و نظرت را هیچگاه تنها نظر و باور درست ندان و آرام باش و به همدردی و احساسات دیگران احترام بگذار،هیچکس به تو این اجازه نداده و با هیچ بهانه ای نمی توانی بیایی در این موضوع و به شاد نازنین ما و همه توهین کنی،چی را می خواهی ثابت کنی؟اگر از همدلی و دلسوزی ما بدت می آید،می توانی لطف کنی و اصلاً در یک موضوع یا این موضوع چیزی ننویسی . . . .
-
دوستان زمان دعا برای تندرستی شاد و نیز همه ستمدیدگان و بویژه مردم غزه چنین شد:
*شب جمعه یا فردا شب*
-
من توی این تاریخی که شما مشخص کردید دعا می کنم برای شادی عزیز. دعا می کنم که هر چی که براش مفید و خوبه اون پیش بیاد.
-
منم با شما دستام رو به سوی خدا بلند میکنم و دعا میکنم .امیدوارم هرچه زودتر یه جوون به زندگیش برگرده.خسته جان مثه اینکه خسته ای پس بی خیال. عزیز من احساسات رو نمیشه با معیاری سنجید هرکسی به تبع خلقیاتش روی یه موضوع به خصوص حساسه.ولی این به اون معنی نیست که به مسائل دیگه اهمیت نمی ده ...
-
اللهم عجل لوليك الفرج
اللهم اشف كل مريض
100+87000=87100
-
87100+2900=90000
خدایا به شادی شفای کامل و عاجل بده
اللهی آمین
-
بله شب جمعه خوبه منم موافقم
-
معذرت می خوام اگه جو تالار رو به هم ریختم
معذرت میخوام اگه فکرتون رو مشغول کردم
معذرت میخوام اگه باعث ناراحتیتون شدم
معذرت میخوام اگه همه چیز رو به هم ریختم
-
روزن جان چرا اینجوری می گی؟؟؟
چی شده مگه؟؟؟
-
90000+1000= 91000
خدايا شاد عزيز رو شفا بده. الهي آمين
-
خدايا تو رو به ابالفضلت قسمت مي دم كه شاد رو شفا بده.
-
روزن سلام از شا د خبری ندارید
-
روزن عزیز . چرا؟ چیزی شده ؟از کسی دلخور شدی؟
-
تکرار ،عظمت بعضی از مسائل رو بشدت پایین میاره،
مثل این بیت:
بنی آدم اعضای یکدیگر اند
که در آفرینش ز یک پیکرند
مگه مسئله ای مهمتر هم سراغ دارید ؟...
چه شده روزن جان؟
-
خیلی حساس شدم، ببخشید، خیلی زود همه چیز بهم بر می خوره، باور کنید من قصد ندارم شماها رو ناراحت کنم و یا ذهن شما رو درگیر مسئله ای کنم که شاید مهم نیست، اما چون برای خودم خیلی مهم بود نوشتم، وقتی دیدم شما انقدر جویای حال شادی میشین بهتون خبر دادم، اگه ببینم خبرهایی که من میدم باعث میشه که به مسائل مهمتری نرسید دیگه چیزی نمی گم تا وقتی که خود شادی عزیز برگرده و خبر سلامتیش رو بده.
مهاجر ببخشید من منظورتون رو از جمله اولتون متوجه نشدم :
تکرار ،عظمت بعضی از مسائل رو بشدت پایین میاره
-
وااااااااااااااي ، عزيزان قرار شد طبق نظر مدير محترم سايت ، كه برايه همه ما محترمه ، شب جمعه يعني مورخ 12/10/87 راس ساعت 23 ، ازتون خواهش ميكنم اين تايم و تاريخ رو به خاطر مبارك بسپاريد .
************وعده ما فردا شب راس ساعت 23 **************
-
کیوان جان درود بر تو
چون امروز چهارشنبه است،پس شب جمعه هم می شود فرداشب.
-
خیلی اعصابم به هم ریخته، همه اش دارم به روزی فکر می کنم که شادی به هوش میاد، اون وقت پدر همسرش میاد (شاید لطف کنه با یه دسته گل) و میگه که ما همچین عروسی نمی خوایم، اگه پسرم هم میخواد با تو زندگی کنه باید دور ما رو خط بکشه! چه خوش آمد گویی زیبایی! چه دلجویی شیرینی! چه محبت بی دریغی!
توی این مدت به جز اون شبی که اومده بود و کلی تیکه انداخت دیگه هیچ سراغی نگرفته، دریغ از یه زنگ خشک و خالی، دریغ دریغ دریغ!
-
روزن جان مهم همسر شادیه عزیزم پدر شوهرشو که خودش میشناسه
بعدشم شادی شفای کامل میگیره قرار نیست دیگه مریض باشه
-
سلام روژن عزیز:
خبر جدیدی از شاد عزیز نداری ؟
-
خبر ازش دارم اما جدید نیست، هنوز حالش بده، الان دو هفته اس که بیمارستانه اما انگار دو قرن گذشته، گاهی وقتها فکر می کنم اون توی کماس، من چی؟ منم که عملا روزها رو بدون هدف می گذرونم، شاید در واقع منم که توی کما هستم و اون دنبال اهدافش یه جای دیگه داره زندگیشو می کنه.
میگید مهم همسر شادیه، درست، اما رشد مجدد تومورش نتیجه دم بر نیاوردنشه، نتیجه سکوتشه، نتیجه فریاد نزدنشه، این دو روزه که حالش خوب بود رشد تومور متوقف شده بوده، اما انگار دوباره شروع کرده، البته میزانش خیلی کمه اما تأثیرش زیاده.
من دیگه خسته شدم، کاش زودتر امشب برسه، برای همه دعا کنید، برای همه مریضا، اونایی که خرج دوا و دکتر ندارن، اونایی که خرج بیمارستان رو نمی تونن بدن، اونایی که ... اما همونطور که وهم گفت دعا کنید هر چی به صلاحشونه بشه، هیچ وقت برای یه بیماری که حالش خیلی بده دعای موندن نکنید، اینطوری اگه قرار باشه که بره روحش عذاب می کشه، پس دعا کنید هر چی به صلاحه و باید بشه اتفاق بیفته.
دوستان عزیز، امروز اسم هر بیماری که به ذهنتون میاد اینجا بنویسین تا امشب همه براشون دعا کنیم، بیاین این کار رو هر شب جمعه تکرار کنیم، کار قشنگیه.
-
روزن عزيز ؛ ما همه دعا ميكنيم كه حال شاد عزيز به طور كامل خوب بشه !!!! چرا ميگي واسه مريضي كه حالش خيلي بده دعايه موندن نكنيم !!!! اين از تو بعيد بود روزن جان ؛ ولي خوب اشكال نداره ، حال تو رور درك ميكنيم ،
عزيزم خدا هر انچه را كه بخواهد مقدر مي كند . اگه خدا بخوادخيلي ها بودن كه با سلامتي كامل به آغوش خونواده شون برگشتن !!!! حتي مريضهايي كه حالشون خيلي هم بد بد بوده و اميدي به برگشتشون و يا حتي برگشت در نهايت سلامتي كاملشون نبوده ، نمي خوام اينو بگم ولي ميگم ... كسي رو مي شناسم كه رفت كما ، 5 ماه تموم ، دكترش مي گفت دعا كنيد كه برنگرده كه اگه برگرده وضعيتش از ايني كه هست بدتر ميشه ، يك روز بود كه رفته بود تو ماه ششم ، در آن روز مرگ او بر همه پزشكها و متخصصها مسجل شد ، تمام دستگاهها رو ازش جدا كردن ، تويه اتاق خالي ، اون بود و همسرش و دختر كوچولوشون !!!! بعد گذشت 1 ساعت ، مرده اي كه هرگز قصد برگشتن نداشت كه اگر مي خواست برگرده اين 5 ماهه بر مي گشت ، برگشت ، آنهم چه برگشتني .... در نهايت سلامت به سر ميبره ، حتي سالم تر از گذشته اش .. الان 2 سال از اون قضييه ميگذره ، خدا يه دختر ديگه هم بهش داده !!! پس ببين عزيزم ، اين چيزا برايه خدايه مهربونمون هيچج كاري نداره ، به بد حال بودن و خوب حال بودن مريضش هم كار نداره ، اينها همه يه امتحانه كه همه دارن پس ميدن ، حتي پدر شوهر شاد !!!! كه خود از اين امتحان الهي بي خبره !!! توكل كن به خدا عزيزم
هر چي مصلحت باشه ، پيش مياد روزن جان مهربونم اميدتم از دست نده ، دوست وفادار
-
آره. دعا کنیم هر چی به صلاحشه پیش بیاد به زور نخوایم که برگرده. خدا خودش میدونه که همه آرزوی برگشتشو داریم ولی من یاد گرفتم که به زور از خدا چیزی نخوام. خدا توکل بر تو
-
برای خداوندی که ما را از هیچ بوجود آورده هیچ کاری نداره نگه داشتنمان ولی باید دید تقدیر چی باشه و کی پیمانه عمرمون لبریز میشه ولی دعای ما موجب میشه که اگر صلاح خداوند باشه حجم این پیمانه رو تغییر بده
امشب همه دعا میکنیم تا خداونداگر صلاح میداند به شادی عزیزمون فرصت ادامه زندگی را بده
-
میگن دعا زیر بارون جواب میده من هم زیر بارون دعا کردم (الله صمد)
منم 500 تا میشه 91500
-
برای تمام مجروح و زخمی ها و بیچاره های زیر بمباران غزه دعا کنید
-
-
روزن جان عزیزم میفهمم که خیلی ناراحتی ولی چرا نا امیدی؟! بله حرف شما درسته ولی ما داریم دعا می کنیم خدا صلاح شادی رو تو شفای کاملش قرار بده .
روزن عزیز تورو خدا ازت خواهش می کنم اینطوری نا امید نباش با ناامیدی دعا نکن اینطوریکه فایده نداره
نمیدونم منظورت در مورد همسر شادی چیه؟ اما من فکر می کنم ایشون از همه مهمتره هم برای شادی و هم برای خدا. ازشون بخواه امیدوارانه برای شفای شادی دعا کنه با شادی حرف بزنه بگه که چقدر منتظر برگشتنشه
همه ی ما باید همین طوری باشیم باید با شادی حرف بزنیم باید براش دعا کنیم امیدوار باشیم
شادی بر میگرده با سلامت کامل بر میگرده خدا صلاح شادی رو تو سلامت کاملش و برگشتنش قرار میده
مگه میشه امام حسین شفاعت کسی رو بکنه اون وقت خدا نا امیدش کنه
مگه میشه حضرت رقیه رو واسطه کنیم بعد.... نه نه نه روزن جان امیدوار باش امیدوارانه دعا کن
خدایا همه چیزو برای برگشت شادی محیا کن اللهی آمین
-
خدایا چگونه تو را بخوانم در صورتیکه معصیت کارم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم در صورتیکه تو با نیک و بد احسان می کنی
خدایا هر گاه که از تو در خواست نکردم تو به من عطا فرمایی پس کیست آنکه چون در خواست کنم عطا کند
هر گاه ترا نخوانم باز حاجتم بر آوردی پس کیست آنکه هر گاه او را بخوانم حاجتم روا می گرداند
خدایا هر گاه زاری بدرگاهت نکردم باز به من ترحم می کنی پس کیست آنکه چون زاری کنم ترحم خواهد کرد
خدایا چنانچه نیل را برای موسی علیه السلام شکافتی و او را نجات دادی از تو درخواست می کنم که درود فرستی بر محمد و آل او و مرا این حالی که هستم نجات دهی و به شادی عزیز شفای عاجل عطا کنی به فضل و رحمت بی منتهایت ای مهر بان ترین مهربانبن
اللهی امین
91500+2500=94000
خدایا همه چیزو برای برگشت شادی محیا کن اللهی آمین اللهی آمین اللهی آمین
-
روزن جان
فکرت رو درگیر مسائل جانبیی که ممکنه بعدها پیش بیاد نکن،
این افکار نتیجه ی خستگیه روحیه زیاد این چند وقته، و مطمئن باش بهترین ها منتظر شادیه ،چون از بهترین هاست.
11 امشب یادم میمونه،
چند دقیقه مکالمه با او(با هر وسیله از قبیل قرآن وانجیل و هر وسیله ای که شفافتر وصلمون کنه)
و بعد خواستار شفای روحی و جسمی بد حالان بخصوص شادی عزیز...
-
روزن جان
فکرت رو درگیر مسائل جانبیی که ممکنه بعدها پیش بیاد نکن،
این افکار نتیجه ی خستگیه روحیه زیاد این چند وقته، و مطمئن باش بهترین ها منتظر شادیه ،چون از بهترین هاست.
11 امشب یادم میمونه،
چند دقیقه مکالمه با او(با هر وسیله از قبیل قرآن وانجیل و هر وسیله ای که شفافتر وصلمون کنه)
و بعد خواستار شفای روحی و جسمی بد حالان بخصوص شادی عزیز...
-
خدایا همه مریضارو شفا بده
خدایا ما شادی به تو سپردیم
94000+1500=95500
-
-
روزن جان چه خبر؟ چرا نیستی؟امروز دوبار اومدم ولی هیچ خبری نبود؟!
امیدوارم با خبرای خوب بیای
-
واااااااااااااااااای بچه ها باور نمی کنید
شادی برگشت، شادی اووووووووووومد، از خوشحالی دارم گریه می کنم، همین الان خبر روشنیدم، اولین کاری که کردم اومدم خبر بدم، باور نمی کنم.......................
شادی برگشت، از همتون ممنونم، به خاطر دعاهاتون، به خاطر قلب پاکتون، به خاطر وجودتون، ممنونم ممنونم ممنونم...
-
الان یک ساعته که برگشته، همسرش و پدر و مادرش بیمارستانن، اما هنوز بهشون اجازه ندادن که برن توی اتاق، هیچ حرفی نزده، هیچ کاری نکرده، فقط چشماش روباز کرده چشماش رو باز کرده، چشماش رو باز کرده دوست دارم این جمله رو هزار بار بگم، چشماش رو باز کرده و به اطرافش نگاه کرده، مثل کسی که از یه خواب معمولی بیدار میشه، مثل کسی که انگار هیچ اتفاقی براش نیفتاده، از خوشحالی اشکام بند نمیاد، کاش امید پیشم بود تا یه کم از هیجانم کم میشد، هنوز خبر نداره..