این روز عیدی هم با مامانم بحثم شد
من نمیخوام ازدواج کنم زور که نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
این روز عیدی هم با مامانم بحثم شد
من نمیخوام ازدواج کنم زور که نیست
یعنی هر چی میگذره، میبینم عیب از خود ما مردم این مملکته! هر کدوممون در حد وسع خودمون بی قانونیم!
واقعا چنین مردمی، لیاقت اینکه متمدن زندگی کنن، ندارن!
برای لای جرز خوبه این مملکت. از سرش گرفته تا تهش.
سلام .امیدوارم حال همه خوب باشه
میگن سلولهای بدن هر هفت سال یه بار تجدید میشن. وقتی به ده سال گذشته زندگیم فکر میکنم، الان انگار کلا یه انسان دیگه ای شدم شاید خیلی از نگاه های افراطی گذشته رو ندارم.هم آرومتر شدم هم زندگی رو ساده تر میبینم...گاهی با خودم میگم کاش ۲۰ سال پیش فهم الان رو داشتم. شاید با عشق بیشتری زندگی میکردم...خیلی از فرصتهای خوب رو از دست نمیدادم یا فرصتهای بهتری خلق میکردم ...
هر چه بود گذشت!
یاد این جمله شریعتی افتادم؛ خدایا به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم،
..................
سلام
پست شما را خوندم یاد یه متن از کتاب " سه شنبه ها با موری " افتادم ،،،
اونجا که ازش پرسیدن :
"" اگر یه عصایی جادویی باشه که با اون عصا شفا پیدا کنی ، قبول می کنی ؟ همان آدم سابق می شدی ؟ ""
موری پاسخ زیبایی داد :
""به هیچ وجه ، من نمی تونم به گذشته برگردم - من حالا دیگر خود ِ متفاوتی هستم ،،
متفاوت در انتخاب گرایشات ، متقاوت در قدرانی از جسم ،، کاری که آن طور که باید و شاید در گذشته انجام نمی دادم ،،
متفاوت در انتخاب واژه هایم جهت حل و فصل سئوالات بزرگ و مهمم ،،،سئوالاتی در مورد عشق – مسئولیت پذیری – معنویت و آگاهی .
ایشون ادامه می دهند و می گویند که اگر من سالم بودم ، آن ها هم چنان معما بودند برای من . ""
شاید بعضی موقع ها باید یه فرصت هایی را از دست بدیم ( به تعبیر خودمون ) تا فرصت های بهتری را زمینه سازی کنیم و بدست بیاوریم .
یادمه زندگی یه کار آفرینی را می خوندم که عاشق هنر بود ،،چند سالی کار کرد ولی نتونست آن جور که خودش می خواست هنرمند بزرگی بشه ...از پول سال هایی که تلاش کرده بود ،رفت تو کار کلوچه سازی ،،،
و یکی از بزرگترین تولید کنندگان این حوزه شده بود،،
ما انسانها در مسیر تعالی ، هیچ وقت شکست نمی خوریم ....یا یاد می گیریم یا پیروز میشیم ،،
به نظرم مهم اینکه از وقایع و حوادث زندگی تفسیر قشنگتری برا خودمان داشته باشیم و وابسته به هدف های خاص نباشیم ،،شاید یه هدفی در عدم نتیجه در هدف دیگه ست .
در پناه خدا:72:
سلام دوستان نازنین
فارغ از تمام آلام این زمانه اینجا حس خوب رفاقت و همدلی واسه من داره
منم خوبم به لطف خدا و منتظرم روز موعود برسه و پسرم از پوشک بگیرم:47:
اینقد این جریانو واسه خودم بزرگ کردم از بس از مضرات و اثرات بدی که اشتباهات مادر میتونه بذاره خوندم که همش به تعویق مینداختم البته پسرم اصلا علاقه ای نشون نداده تاحالا...
خب الهی هرجا هستین در مسیر رضای خدا گام بردارین:72:
سلام دوستان.
امیدوارم حال همگی خوب باشه.
کاش اعضا بیشتر از سلامتی و حال خوب خودشون اطلاع بدن. به خصوص خانم بی نهایت.
امیدوارم همگی سلامت و موفق باشن.
ببخشید من در اونجا نمیتونستم نظرم بگم ولی کمالگرایی وقتی هست که تو همه چیز رو به هر ضرب زوری بخوای
که چی
مثلا در ازدواج
هر جور شده ازدواج کنه احساس حقارت کنه بیماری روانی بگیره دل دیگران رو بشکنه
که چی
آیا این ارزش این چیزها رو داره
از کی تا حالا ما بجای اینکه خدا رو عبادت کنیم این چیزها رو عبادت کردیم و در حد پرستش آوردیم بالا
.............
سلام
این چیزهایی که فرمودید کمال گرایی نیست
اینکه طرف ازدواج کنه یا نکنه ، نظر شخصی خود فرد هست
بحث سر یه چیز دیگه ست ،،مثلا در ازدواج ،،، سخت گیری های افراطی که طرف بگه :
"" باید همه چی طرف کامل باشه مگرنه ازدواج نمی کنم ، "" مورد بحث هست ،نه که طرف اصلا پایه های ازدواج را نداشته باشه .
اینکه طرف با زور ازدواج کنه یا نکنه ارتباطی با مقوله های کمال گرایی و کامل گرایی نداره
مثلا موردی مثل تعهد ، معیار پایه ی هر ازدواجی هست
یه مشاور می تونه این معیار طرف را آنالیز کنه و کمکش کنه .
کمالگرایی به معنی انتخاب نادرست و عبور از خط قرمزها نیست !
کمال گرایی یعنی هدف های غیر معقولانه که از توانایی فرد خارجه و تا طرف به اون هدف نرسه احساس شادی نمی کنه
اون مطالب را با دقت بیشتری مطالعه بفرمایید
البته تالار مقوله هایی داره در این زمینه ، می تونید مطالعه بفرمایید
موفق باشی.
شما معنای کمالگرایی اشتباه متوجه شدید
کمالگرایی یعنی هر طور شده هر چیزو فدا کردن که به هدفش برسه
که چی
سلامتیش طرف از دست میده سلامتی دیگران رو میگیره بچشو از دست میده مادر از بچه جدا میکنه
چرا خدا از زندگی ما حذف شده چرا بعضی چیزها و در حد پرستش میپرستید و خدا رو نمیپرستید
فقط یادتون باشه شما برای این زندگی بدنیا نیومدید بلکه اومدید تا اخرت زندگی کنید و آونجا مهم هست
امیدوارم همه ما جلو خداوند منان در اخرت رو سپید باشیم
چرا آدم به هر ضرب زوری بخواد ازدواج کنه کمالگرایی هست خطوط قرمز دیگران رو نادیده بگیره
یا مشکل داره باید قرص مصرف کنه
به نظرم که تعهد جز پایه های ازدواج هست
............
سلام خانم پوه
ممنون
ان شالله شما هم خوب باشید
ما که فعلا هستیم ، و به لطف خدا خوبیم :)
متشکرم
بله کاربرهای زیادی نیستند : مثل خانم بی نهایت - خانم شیدا - خانم گیسوکمند و آقای خاله قزی ( که هر دو سر زدند رفتند :) )
خود ِ مدیر همدردی هم چند وقتی نیستند :)
به خانم میشل گرامی ، من و خانم فرشته اردیبهشت گفتیم " تو میتونی " ،، معلوم نیست چی شد :)
و خیلی از کاربرهای محترم دیگه تالار ، که نیستند ولی هستند ( نوشته ها و باورهاشون )
:)
ان شا الله هر جا هستند سلامت و موید باشند:72:
سلام
میخوام یه حکایت تعریف کنم
یه بار یه مرد با یه آخونده دعواش میشه و فش میده بهش
آخونده جلوی مردم میگه باشه ما اینطوری هستیم شما چطورید
اون مرد شروع میکنه از خوبیهای خودشون گفتن و دوباره توهین کردن و تهمت زدن به آخونده
دوباره آخونده میگه باشه ما اینجوری هستیم شما چطورید
آنقدر این اتفاق تکرار میشه تا مرد آنقدر میگه بعدشم ول میکنه میره
نکتش این بود که همه میفهمن کی خل چل بود:311:
سلام به همه همدردی های عزیز
چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده،دلم واسه همه روزهای گذشته کم دغدغه وکم استرس تنگ شده.
چقدر استرس ها زیاد شده،چقدر ناآرامی ها زیاد شده!
چه اتفاقهای عجیبی،چه دنیای ترسناکی!!!
آرامش چه واژه غریبی شده،دلخوشی چه کمیاب شده!
هفته پیش به خاطر دختر دوماهه ام چهارروز بیمارستان بستری شده بودیم.تجربه وحشتناکی بود!البته به خیر گذشت اما لحظات سختی به یک مادر بی چاره گذشت! شب اول بیچارگی رو توی تک تک سلولهام احساس کردم!از یک طرف دیدن درد کشیدن دخترم واز طرفی دوری از پسرم...
مادر...مادر...مادر...سخت ترین وشیرینترین وعجیبترینِ نقشهای عالم!
خدایا من غلط کردم!من بیجا کردم از تو دور شدم،خدای مهربانی ها با من مهربانتر باش،طفلهای معصوم من رو تا همیشه برایم نگه دار
قول میدم...
قول میدم بنده خوبی واست باشم
قول میدم مادر بهتری باشم
قول میدم همسر بهتری باشم
قول میدم فرزند بهتری باشم
قول میدم دوست بهتری باشم
قول میدم آدم بهتری باشم در هرنقشی که دارم
قول میدم نفس کشیدنم به یاد تو باشد
خدایا قول وقرارهای منوتو توی اون شب سرجاشه!تو فقط مهربانترباش.خوبِ نزدیکِ من...
سلام.
امیدوارم همگی سلامت باشن.
خواهشمندم کسی اگر از اعضای غایب خبری داره، بهمون بگه.
من فعلا خدا رو شکر خوبم.
فعلا یه قپی بزرگ اومدم برای استادم که حالا خودمم توش موندم. هم دلم میخواد اون مسوولیت رو بهم بدن. هم اصلا زیر ۳۰ درصد اطمینان دارم که تواناییشو دارم.
وای، اگه مسوولیته رو بهم بدن و از پسش درست برنیام، استادم سنگ رو به میشه.
خدا رحم کنه.
- - - Updated - - -
سنگ رو یخ
سلام
اخی عزیزم نی نی جدید دار شدی؟؟؟!!!
مببببببببارک
انشالله به سلامتی
و عزیزم اینو یادت باشه یک مادر سالم و سرحال میتونه یک مادر خوب باشه پس مراقب سلامت خودتم باش
پو خانوم انشالله شما هم مسیولیتتون به خوبی انجام بدید با دلی خوش
انشالله بقیه دوستان هم هر جا هستند سلامت باشند
اگه فکر غصه خوردن مامان و بابامو نداشتم، اینقدر میرفتم بیرون کرونا بگیرم بمیرم .
............
سلام خانم پوه
ان شا الله خوب باشید
دیشب قبل از اینکه برسم منزل ، تو خیابون نزدیک بود عطسه ام بگیره ، که جلوی خودم را گرفتم :)
تو این روزها عطسه و سرفه کنی ، لباس سفید ها می یان سراغت و یا تحویلت میدن :)
داشتم با خودم فکر می کردم امروز که میرم بیرون ،شاید شب سالم برنگردم و آغشته به کرونا بشم و بدنم هم جواب نده بهش ،، و چند روز بعدش راهی سفر ابدی .
به قولی همه آدم ها مسافرند و یه روزی می آیند و یه روزی می روند،
تو این فکر کردن ها ، و این که ما از ثانیه های بعد خودمون هم خبر نداریم ، به خودم میگفتم باید چی کا ر کنم ،
فهمیدم : ما یه " ابد " را پیش رو داریم ،
ابدی که در اون ، مهمان سفره خودمون هستیم در پیشگاه خداوند ،
پس باید تا لحظه آخر و در حد توانمون ، از این ثانیه ها استفاده کنیم .
خب تو این دنیا غصه و ناراحتی هست و پش می یاد ،، ولی یه مطلبی بگم :
بعضی غصه ها قشنگه ! و بعضی ها غصه ها نه !
تفکیک اینا خیلی مهمه ،
این حرف یادتون باشه و اگه یه روزی بهش رسیدید یه فاتحه برای من بخونید :)
در پناه خدا .
سلام:43::43:
اومدن به همدردی حس خوبی داره برام...هرچند اعضای جدید رو نمیشناسم ولی یاد قدیما و روزایی که اینجا وقت میگذروندم میفتم....روزای سختی رو میگذوندم که خودمو با تلار همدردی سرگرم میکردم.
امیدوارم همه دوستای قدیم و دوستای جدید حالشون خوب باشه و این روزای پرالتهاب رو خوب بگذرونن...
از کرونا بگم....مامانم کرونا گرفته بود تازه خوب شده، البته تو خونه بود. نامزدمم در حال گذروندن دوره کروناست..حالش خوبه..منم احتمال 99 درصد در حال گذروندن دوره نهفتگی کرونا هستم و به زودی علایمم شروع میشه....جدی میگما...هر سه تا مونم خیلی خونسرد با این بیماری مواجه شدیم...نمیدونم ملت چرا انقد میترسن، فقط تو 5 درصد خطرناکه
جدا از این بیماری روزای خوبی رو دارم میگذرونم...تازه عقد کردم و عشق و محبت و تفاهم زیادی بینمون هست:semi-twins:
امیدوارم خدا به دل همه ارامش و حال خوب و عشق ببخشه و مشکلات همه رو حل کنه:72:
به نام خدا
سلام
یکی دو روز پیش داشتم به همدردی فکر میکردم، یادم افتاد که آقای سنگتراشان، مدیر گرامی سایت، قم تشریف دارند..... البته یاد "راحیل خانم" هم افتادم که اهل قم هستند. و دوستان دیگر ...... اومدم ببینم که خبری هست، که دیدم بله ...... البته امیدوارم که آقای مدیر هم در سلامت و صحت باشند.
دعا گوی همه دوستان هستم ........ انشاالله که همگی از این ویروس کذایی به سلامت و عافیت دور باشند.
.
لطفا همه مریضها رو در این ایام از دعای خیرتان محروم نکنید. ما را نیز هم!
.
در پناه حق.
سلام دوستان خوبم ان شالله همتون سلامت باشید
چقدر وضعیت این روزها برای ارتباط بیشتر با خدا و اهل بیت ع عالیه من اوایل ازینکه دیگه ارتباط حضوری ندارم با کلاسام و دوستانم ناراحت بودم اما کم کم دیدم چه فرصت خوبیه که آدم به ضعفهاش و کارهای عقب افتادش برسه...رابطشو با آدما و خالقش بازبینی کنه
مخصوصا ارتباطم با پسرم که همراه پوشک گرفتنش خیلی به هم نزدیکتر شدیم و انگار اصلاحات زیادی بینمون انجام شده...
اینهمه گرفتاری و بلا همش به خاطر غیبت امیدمون حجت خداست و بهترین فرصته که از ته دل روزو شب ظهورشون رو از خدا بخوایم..
خلاصه خداروشکر حال دلم و خودم خوبه:72:
اونایی که کرونا دارند ماسک بزنند وقتی میان توی تالار، بقیمون نگیریم :311: :311:
سلام.
خدا روشکر که مادرتون و همسرتون خوب شدن و شما هم انشالله حالتون خوب باشه.
ولی این جملتون جالب بود! ۵ درصد از ۸۳ میلیون، یعنی چیزی بالای ۴ میلیون! چون شما خوب شدید، این آمار براتون نمیتونه وحشتناک باشه؟
خوشبختانه گویا در اطرافتون و عزیزانتون، نه بیمار ریوی و قلبی دارید، نه دیابتی، نه ام اسی، نه گویا پدر و مادر با سن بالاتر از ۶۵ دارید، نه پدربزرگ و مادربزرگ بالای ۷۰، نه پرستار در اشنایانتون هست، نه کارمند بیمارستان در اطرافتون هست، نه کارمند شهرداری در اطرافتون هست، نه کاسب و خرده فروش، نه قسط و چک دارید، نه بچه اول دبستانی و نه خیلی مدل آدم های دیگه!
این خسارت های مالی به مردم و کشور، و این همه هزینه ای که برای همین ویروس چند ده نانومتری فسقلی که شما ازش نمیترسید شده، به نظرتون چیز خاصی نیست!
یکم به این چیزا فکر کنید شاید بتونید درک کنید چرا مردم نگرانن !
موفق باشید.
سلااام دوستان عزیزم
چقدر اینجا سوت و کوره یکی ندونه فکر میکنه دارین خرید عید میکنین:311:
فعلا که همه خونه نشینیم پس اینجا چرا اینقدر بی رونقه؟؟؟
ماهم خوبیم خداروشکر
ان شاالله همتون خوب باشید :72:
سلام. امیدوارم حال همگی خوب باشه.
از الهه زیبایی ها چند وقته خبری نیست. خواستگار دومی که اومد ملا رفت در افق محو شد. انشالله که حالش خوب باشه و خبرهای خوب ازش بشنویم.
خادم الرضا هم کم پیدا شده. کجایی؟
جناب کرای هم چند روزه نیستند.
انشالله که همگی سلامت باشن و از حال خوبشون بهمون خبر بدن.
- - - Updated - - -
تصحیح:
کلا
سلام به همه دوستان
28 روزه که با سه تا فسقلی خودمون را توی خونه قرنطینه کردیم، اگر خدا خواست و زنده موندیم باید به فکر بستری شدن توی یک مرکز روانی باشم. :203:
به جز آون تجربه زندگی پوست اندازان، جزو تجربه های ناب این دوران می باشد. :311:
شمیم االزهرا جان دیدم پسرت را از پوشک می خواستی بگیری، تبریک به خودم که یک تنه با دوتا فسقلی دیگه از پس این امر خطیر، با مشقات فراوان تونستم بر بیام، فقط بهت بگم که در طی یک سال گذشته 4 بار اقدام کردم و موفق نشدم و آنقدر برای آخرین بار استرس داشتم که نپرس، آما لباس رزم پوشیدم و گفتم به هر قیمتی دخترم را از پوشک می گیرم و گرفتم( ولی قیمتش خیلی سنگین شد نجس شدن کل فرش ها، موکت ها و تک تک مبل هام:54:)
میشل جان، سلاااااام خوبی؟ چی شده قهرمان؟ اگر رینگت کم باده کاری نداره، علاج دردش یه بادگیریو بالانسه.
سلام بر پاییزه جان، جانان جانان، خوبی دوست خوب و مهربونم؟ واقعا که در سخاوت و بذل محبتت بی مثالی، خدا تو رو به همسرت و جوجه های رنگی ات ببخشه.
فرشته اردیبهشت جان چه می کنی با بچه داری؟
پست راحیل عزیز زو خوندم، تبریک می گم راحیل جان، ان شا الله که خوشبخت باشید و به زودی رخت عافیت و سلامت بر تن شما و تمام بیماران چه هم وطنان عزیرمون و چه مردم آون 160 کشور درگیر با این بیماری منحوس بپوشاند. الهی امین:203::43:
پوه عزیز، حسابی مشغول درس و استادی انگار، همیشه موفق و پیروز باشی. ممنون از احوالپرسیت، با رعایت 100 درصد نکات بهداشتی و قرنطینه بودن، تا حالا کرونا رو زیر سیبیلی ردش کردیم:103: تا اینکه کجا و کی مچمون را بگیره آون دیگه، الله اعلم.
خیلی ترسناکه، مرگ رو برای خودت و عزیزانت در یک قدمی ات ببینی.
دوران کرونا، موجب شده کمی بیشتر در احوالات خودمون بازنگری کنیم.
در عین ناسپاس بودن ولی همیشه هواش را داشته باشی!!
اما حالا یه تلنگره، که ای انسان به کجا چنین شتابان؟!! :54:
از همه دوستان حلالیت می طلبم :203: توی این شرایط مرگ خیلی نزدیک تر از همیشه حس می شه.
شاید این آخرین فرصت باشه.
هر روز رو جوری زندگی کن که شاید آخرین روز زندگی ات باشه. :72:
سلام بر بی نهایت نازنین مادر نمونه
خداروشکر که سلامتین خیلی خوشحال شدم پستتو خوندم
همه که قرنطبنه هستین پس این مردمی که تو خیابونا و جاده هان کین؟؟؟:18:
حتما از اوامر دشمنن:311:
ما که قرنطبنه خانوادگی هستیم!!! همه در ویلای پدرشوهر:311:
تزشون اینه یاهمه باهم کرونا بگیریم یا هیچکدوم!!!
خلاصه در جوار خاندان همسر به سر میبریم
بی نهایت جون لباس رزمت کم بوده! من در یک اقدام انتحاری کل فرش هارو جمع کردم و رو مبلای نشیمن سفره و روش ملافه کاور کردم و به طور ضربتی در دو روز از پوشک گرفتمش الان بیست روزه الحمدلله با موفقیت سپری شده:18: خیلی راحت سرامیک هربار آب کشیدم و فکنم بعد عید همه فرشارو پهن کنم:43:
خب امسال هم تموم شد سال عجیبی بود با پایان جالبتر! واقعا کرونا خیلییی درسها واس هممون داشت اگر تامل کنیم...
ان شاالله تلخی این روزها به شیرینی ظهور آقا امام زمان عج ختم بشه...
پیشاپیش سال جدید رو به همه شما عزیزان تبریک میگم و براتون بهترینهارو خواهانم:72:
سلام بچه ها، بهارتون مبارک.
ممنون آقای کرای، فرشته جان و بینهایت عزیز، :۷۲:
ظاهرا افسردگیم دوباره پیداش شده و حتی توی همدردی هم داره پست می ذاره (به قول آقای sci).
به هرحال الان که نگاه می کنم نه خدا اونقدر دوره و نه من اونقدر ناتوان و ناامید.
برای همتون حال خوب آرزو می کنم، چه تو سختی چه آسایش، چه تو شادی چه غم :۷۲:
فایل پیوست 876
فایل پیوست 877
سلام بر اهالی خوب همدردی
سالی سراسر سلامتی وخیر وبرکت ونشاط وشادابی برایتان آرزو دارم. ان شاءالله که محقق بشه....
🌺امام خامنه ای :
♦️ما در دعاي آغاز تحويل،
از خداي متعال مي خواهيم كه حالمان را به بهترين حال برگرداند.
اين تغيير و تحول،
يكي از بزرگ ترين اسرار حركت تكاملي انسان است كه
اسلام ما را به آن امر كرده
و دستور داده است؛
مخصوص كسان خاصي هم نيست.
♦️مبادا كسي خيال كند كه تغيير حال،
از آن كساني است كه طبق معيارهاي اسلامي، دچار بدحالي اند؛
حتي كساني كه حال و اخلاق نيكي دارند،
چون بهترين نيستند،
از خدا مي خواهند كه به سمت بهترين حركت كنند.
ما، هر كه هستيم، هر جا هستيم و در هر مرتبه اي از دانش، معرفت، كمال و اخلاق انساني قرار داريم،
بايد از خدا بخواهيم كه حالمان را نيكوتر كند و ما را به سمت كامل تر شدن پيش ببرد.
سلامی به صفای قلب پاک و با محبت همه یاران همدردی،،
ان شالله خوب و سلامت باشید در کنار خانواده
سال نو هم مبارک :)
می دونید ، این فصل ها همیشه می یان و می رن ،، و این ما هستیم که رهگذر این فصل هاییم
درختان با فصل بهار از درون متحول میشند ،، یه جورایی نو میشند :)
کاش سال نو برای ما ، نو بودن در همه چی باشه ،، به قولی ، یه تحول مثبت درونی .
در سراسر دنیا ، مردمان زیادی هستند که گرفتار این ویروس جدید اند ،،
بعضی ها الان در بستر بیماری هستند و بعضی ها ، عزیزانشون را از دست داده اند ،،
برا اونهایی که در بستر هستند سلامتی و برا عزیزانی که رهسپار دیار باقی شدند ،رحمت و مغفرت می طلبیم از خداوند مهربان و بخشنده .
ما را هم شریک بدونید .
ماه رجب هم داره میره و جای خودش را به ماه شعبان میده ،،
خب این درسته ،،اما ،، کبوتر کوچکی مانند من ، چگونه می تواند در آسمان این ماه ها به پرواز در آید ، و چگونه می تواند ،بر آستان عظمتشان ، بال ارادت بساید ،،خدایا ،،اما تو بزرگ و مهربانی .
ان شاالله همه بتونیم استفاده کنیم .
ممنون خانم پوه بابت احوال پرسی
تا خدا هست باید همیشه شاد باشیم ،،لذا با این تعاریف :
من خوبم مایل به فوق العاده :) :72:
ان شاالله شما و بقیه یاران همدردی هم ،خوب باشید .
بهار شما هم مبارک میشل خانم
کجا پیداش شده :)
اگه دیدی داره گیر میده ،، بهش بگید اشتباه اومدید ، من شما را نمی شناسم ( افسردگی را میگم ) :)
باز اگه دیدی خیلی داره گیر میده و ول کن نیست ، یه کیکی ، یه شیرینی براش بخر و بهش بگو خدا روزی ات یه جا دیگه بده ،، اشتباه اومدی
باز دیدی دیگه ول کن نبود ، و به هیچ صراطی مستقیم نبود ،،آدرس کاربر Mvaz بهش بده ، گوش اش ( همون گوش ) را می پیچونه :))
آدرس کاربرا را اشتباه ندید یه موقع :)
Mvaz - ام رضا و... تو این حوالی حرکت کن
:)
خیلی جمله قشنگی بود
حال خوب در سختی و شادی
مرسی:72:
مراقب باشید
در پناه خدا
سلام
سلام به همه ی عزیزانم در تالار همدردی
سال نو همتون مبارک
انشالله سال پر از آرامش باشه براتون .
خبر خوش اینگه بابا شدم . همین امروز 99/1/8
چند ساعتی میشه که با وجود همه استرس های منو همسرم دخترم دلوین چشمشو به دنیا باز کرده و اشک شوقی رو گونه های منو همسرم گذاشته .
یاد روزهایی افتادم که فرزند خاله قزی به دنیا اومده بود که انشالله سلامت باشه .
آره عزیزانم خودمون وسط موشک بارون اومدیم بچه مون وسط کوید 19
روز های پر استرسی داشتیم تا یک سنتر خوب برای تولد دلوین پیدا کردیم که برای زایمان وضعیت سفید داشت .
هر چند خطرش هست و بیمارستانها در صدر ابتلا قرار دارند ولی توکل به فاطمه زهرا و خدای بزرگ .
تا اینجا که خوب بوده . همسرم و دخترم تو وضعیت خوبین . از خانواده هامون خواستم که بیمارستان نیان و تا چند روز هم خونمون نیان . شاید کمی ناراحت شدن ولی صلاحشونو خواستم .
طبق معمول خبر های خوش زندگیمو اول به همدردی میگم . براتون شاد ترین لحظه هارو آرزو میکنم .
بیشتر قدر همو بدونید بیشتر گذشت کنید .
از صمیم قلب براتون تندرستی میخوام و خوشبختی .
برامون دعا کنید من دعا گوی شما هستم همیشه .
همدردی خونه ی دل منه .
بدرود تا خبر های خوب دیگر .
سلام خوبین
دلم تنگ شده بود.....احساس میکنم از ی دنیای دیگه اومدم...
خوبین؟ کی هست کی نیست. چه ها چه خبر چه میکنین
اون دلزدگی از اینجا کم شده....بازم دوست داشتنه اومده...
ی لبخند
با ی نگاه پر مهر
سلام آقا پارسا :)
بهتون تبریک میگیم اخوی ،،،ان شالله همیشه خوش خبر باشی دوست عزیز :)
خوب داری با برنامه پیش میری هاااااا :)
نری سال 1400 بیای ،،بعضی موقع ها بیا از اندیشه هات استفاده کنیم
تو کوهنوردی ها و فتح قله ها ، هم یادی از ما بچه های همدردی بکن :)
ان شالله خودت و خانواده گرامی زیر سایه لطف خدا شاد و سلامت باشید .
......................
سلام خانم الهه زیبایی ها
ان شالله خوب باشید و ایام به کامتان شیرین
یه مدت نبودید
ان شالله خوش خبر باشید مثل بقیه دوستان :72:
حال و احوال من شبیه پرنده ها ،،تو آسمونه ،، مثل این عکس:)
در پناه حق :72:
http://www.hamdardi.net/imgup/659065e88d4c328089.jpg
سلام به همه بچه های همدردی ، خسته نباشین.
یه مقداری دلم گرفته نمیدونم چرا؟!:54::18: خیلی دوست دارم گریه کنم! ولی از کوچیکی بهمون گفتن مرد مگه گریه میکنه! آخه مرد مگه دل نداره! احساسات نداره! خیلی دوست داشتم احساساتمو به یکی بگم اونم قشنگ مثه یه آدم به حرفام گوش بده! احساسات و حرفا هی میمونه ته دل آدم، مثه قدیم ندیما! شاید به سرم زد رفتم بالای یه کوهی یه دادی زدم، هر چی ته دلم هست رو خالی کنم!
دلم گرفته یه مقداری از دست اطرافیانم که نمیتونن درک کنن آدمو، خیلی درکشون پایینه از احوالات آدم. حرفایی که میزنن، کارایی که میکنن، بدون در نظر گرفتن روحیات من هست. از سر دلسوزی هست، ولی اکثرا به ضرر من! دیگه منم خسته شدم هی مقاومت میکنم! البته خیلیاشم تقصیر خودمه. خودمم خیلی مشکل دارم، خیلی متزلزلم، تکلیفم با خودم مشخص نیست!
بچه ها میگن این زده به سرش!:46::46: میخاستم یه مقدار دردل کنم، یه کم آروم بشم. ببخشید دیگه طولانی شد...
سلام
چه طوری آقا غلام.؟
چه کار خوبی کردی درد و دلت رو با ما به اشتراک گذاشتی، فکر میکنم حرف دل ادمها خیلی باید با ارزش باشه، چه زلاله مثل شیشه،
کی گفته مرد گریه نمیکنه، اگر قرار بود گریه نکنه خداوند چرا گریه رو برای مردان افرید؟
میگن اشک انسان رو محقاقان تو حالات مختلف( فکر کنم 12 حالت بود) بررسی کردند، اشک حالت غم با حالت هیجان زمین تا اسمون فرقش بوده، حالا گریه که اینقدر پر از رمز و رازه مگه میشه بد باشه؟
جاییش بد میشه که انسان برای غیر خدا گریه کنه، برای دنیا اونم بیش از حد معمول،
داستان حضرت یعقوب رو که شنیدی؟ گریه برای یوسف ع ؟ اخر سر چه اتفاقی افتاد؟ جواب با شما.
یه از دلایلی که حرف دل قشنگه اینه که قبل اش فقط یه نفر شنیده. اونم شخصی که از رگ گردن به ما نزدیک تره و از رمزهای سینه آگاه هست.
پس مخاطب شما برای در و دل حاضر حاضره. باهاش صحبت کن، خودش ام صریحا گفته یاد اون موجب ارامش قلوبه،
بعدش ام توکل کن به خودش و در مسیری که رضایت اون محقق بشه قدم بگذار، حالا اطرافیانت هر نظری داشتند، دیگه برات طمع هلو میده، چون " ان الله معنا"
چون ...............................
حالا اگر دوست داشتی تو تاپیکی برای رفع مشکلت بیا صحبت کن شاید راه حلی پیدا شد، یا از مدیر همدردی کمک بگیر.
سلام اقا غلام
امیدوارم از دیروز که این پست و گذاشتین بهتر شده باشین
من درکتون میکنم.....خیلی هم متاسف شدم از پستتون...دعا کردم مشکلتون حل شه.
....شاید صبر چاره باشه......با اطرافیان هم زیاد بحث نکنید...
میدونم وقتی ادم خودش ناراحته یکی هم بیاد ی چیز خیلی پرتی بگه بدتر آدم و بهم میریزه....از طرفی هم اموراتت با اونا میگذره....این شبها فرصت خوبیه....با خدا خلوت کنید
اون لحظه ای که خودتو تو اوج درماندگی میینی و میگی خدایا تو پناهم باش به طرز معجزه اسایی حالتون بهتر میشه...حالتون هم که بهتر شد بهتر میتونید بار زندگیتونو به دوش بکشید.
این رسپی امتحان شده است شمام امتحان کنید:)
درضمن اینم بگم خدمتتون برادر غولومی:)
( اقای کرای که میگفت بهتون غولومی من خندم میگرفت)
تاپیکتونو ی نگاه انداختم....اینکه گفتید اگه زیاد اشنایی رو طولانی کنیم وابستگی میاد و ....درسته ....ولی نه اونقدر که بهم بریزه زندگیتونو..... ی مدت کوتاه دیگه خواستگاری بعدی....
مگه اینکه فوق احساساتی باشین یا مسائل حل نشده از دوران کودکی داشته باشین( به قول این دکترا)....یا دفعه اول باشه که با دختری وارد فاز اشنایی میشید.... بذای همین من تو تاپیک اولتون گفتم غولومی خواستگاری رفتنو شروع کن:)
تا دونسته هاتونو عملی تجربه نکنید....زیاد جزوه جمع کردن .......نمیگم فایده نداره...شایده چندان فایده نداشته باشه.
موفق باشید.
سلام و ممنون از الهه زیبایی ها. مقداری خندیدم ! :311:اون جزوه جمع کردن رو خب اومدین. آره دیگه وابستگی پیش میاد، مخصوصا برای اونایی که احساساتی هستن و قبلا سابقه ارتباط با جنس مخالف رو بصورت نزدیک و بصورت آشنایی نداشتن (خودمم فک کنم یه مقداری اینجوری هستم :58: توی قرن بیست و یک!). ایشالا که همه چی اکی میشه.
غلومی ، کجا وقت داری شما :biggrin-new:
باید آماده باشی خواستگاری رفتن را شروع کنی :)
ببینم چی کا ر میکنی غلومی :)
بیا یه مسابقه بدیم :):18:
بیا قدم هایمان را تا یادگاری درخت شماره کنیم :)
هر کی زودتر رسید ،پریچه ی بی جفت آبها را ببوسد :) ، برود تا پشت بال پروانه :) و تا آسمان ها ،، بتازد
نظرت چیه؟
:ghost: