http://www.hamdardi.net/imgup/46222/...7c03bf26ff.jpg
من ببر بیشه های مازندرانم
بلهههههههههههههه بلهههههههههههههههه
نمایش نسخه قابل چاپ
http://www.hamdardi.net/imgup/46222/...7c03bf26ff.jpg
من ببر بیشه های مازندرانم
بلهههههههههههههه بلهههههههههههههههه
موضوعات مورد كل كل زياد بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
از صابر بپرسيد كه ببر اين بوستانه:311:
صابر چه خبر از فاميل پدربزرگ؟:311:
سلام برسون بهشون:311:
سلام:72:
بخاطر اسباب كشي تالار هست كه من نمي تونم تو خيلي از تاپيك ها پست بگذارم؟؟؟؟؟:324:
چطور ميتونم كل كل كنم ولي پست مشاوره اي نميشه گذاشت؟؟
اسباب كشي كي تموم ميشه خب؟ والا
من همه چيزامو(حرفامو) حبس كردم درون سينه م كه نكنه يهو پاك بشه:311: نمي دونيد كه چقدر اين بار داره سنگين ميشه:311:
واقعا رفتی دم آینه؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط saber-g1
نترسیدی از خودت؟
راستی بچه ها چرا به آشپزخونه سر نمیزنید؟:302:میخام بهتون ته چین خوشمزه یاد بدما...راستی صابر چرا تایپیک روانشناسیتو ادامه نمدی؟ یعنی درحال اجراست؟؟؟پس اگه غذا میخوری چرا طرف آشپزخونه نمیری؟؟
پدربزرگ جان جان
این فامیل ما چیشد؟شما یه معرفی بکنید یه عکس بذارید
من که عکسامو گذاشتم شما هم یه عکس بذارید
میزان تحصیلات
وضع مالی پدر
وضعیت مسکن
نوع ماشین خودش و پدرشو را بگید
بعد من فکر کنم ببینم چی می شه بلههههههههههههه
خانم باران بچه به این خوشگلی دلت میاد بهم بگی ترسناک
نه واقعا دلت آمد؟
آخی الهی فداش شم این بود بهش نمیگفتم
اما شما اون ببر رو هی به رخ میکشی چی فکر کردی ها شاید از خانواده گربه سانان باشی توهمت گرفته...راستشو بگو چی مصرف میکنی؟
ببخشید انقد سر به سرت میذارما آخه اینجا هیچکی نی...
ای ببر مازندران ای پنجه طلا چرا به آشپزخونه نمیری؟ ازینا که آبی گرم نمیشه شما که پن کیک میدرستیدی دیگه چرا؟
راستی عکس این نی نی خشکل هارو از کجا میگیری؟
صابر وضع مالي پدر رو خيلي خوب اومدي:311::311:
بهار جان،الان فصل كنكور و امتحاناست
يه تيكه نون خشك گيرمون بياد ميريزيم تو حلق مبارك:311:
آشپزخونه رو بذار اواخر بهمن انشالله ميتركونيم:46:
سلام بانو باران محترم
خوبید؟ خوبه سربه سرم می ذارید خوشحال می شویم بلهههههههه بلهههههههههه
من بچه مازندران سرزمینی کهن سرزمین راه های پر پیچ وخم سرزمین که به بهشت معروفه سرزمین دیو سپید
اوه اوه کلاس استان شناسی شد
آره آبجی این جانب صابر پسربچه 4 ساله تالار هستم که به سرزمینش بسیار افتخار می کنه بلههههههه بسیار افتخار می کنم کوه دریا جنگل مازندران یعنی بهشت بلههههههه بلههههههههه
حال و روزم خوب نیست بانو باران براهمین دستم به آشپزی نمیره نگاه نکن اینجا می گم می خندم ....
خوب آش نذری ها کم شده داستان چیه؟
دست به یکی کردین بهم گشنگی بدین برم آشپزی کنم؟ میرم کیک ماست می پزم بهتون نمی دمااااا
امتحانا که تموم شده تازشم همه که کنکور ندارن...پس من چی حوصلم سر رفته هیج جا پرنده ای پر نمیزنه:302:
همیشه این کنکور مزاحم بوده..انشالله همه بهترین ها براشون رقم بخوره با خبر خوش بیان بقول ببر مازندران برامون آش و شیرینی بیارن...برو دختر خوب تو هم درستو بخون انقد اینجا نچرخ فردا پسفردا خدای نکرده چیزی میخای قبول نمیشی بعد با همدردی قهر میکنی مدیر میاد یقه مارو میچسبه...برو بدرس میخام شیرینی همتونو بخورما...براتون دعا میکنم
سلام
اوه اوه همچی کلاسه استانشو میذاره انگار کجا هس...
.
.
. فکر کردی من مال کجام؟؟
.
.همون جا که پزشو میدی..
چرا داداش؟مگه قرار نبود شاد باشی به حرف آقای اس سی آی نگوشیدی؟؟
راستی نتیجه آزمایشت چی شد؟ببخشید اینجا میپرسم آخه اونجا احوال بپرسی کلتو از تنت درجا جدا میکنن..
اگه مردشی درست کن ببیینم میتونی یا فقط بلدی به قول یکی نون لواش خیس شیرین بدرستی...
البته شاید منم ازون درست کنم به فکرش بودم..
انگار کجا هست؟
واقعا نظرتون اینه؟ دوست ندارید مازندران رو افتخار نمی کنید بهش؟
مازندران عشقه این چه حرفیه ابجی
همه ایران سرای منه اما مازندران یه چی دیگست یه تیکه از بهشته همه جاش پر از نعمته
بهش افتخار کن به مازندرانی بودنت افتخار کن
خوشحالم که شماهم شیر بچه مازنی هستی
جواب آزمایش
چی بگم همچنان درحال آزمایش هستم، دکتر جواب مشخص نداده هنوز؛ فقط کارم شده آزمایش دادن و دکتر های مختلف رفتن چی بگم
شاد باشم؟
پدربزرگ قرار بود بیاد دست مارو بذاری تو دست یه نفراااا کجایی پس
آشپزی هم می کنم چی خیال کردین؟
آجی رویا از زمان باقی مانده خوب استفاده کن قراره کمرنگ بشیاااا
بیا شارژ کن با دل ما بازی نکن من اجی خونم کم میشه میفتم رو دستتونااا
شمارش معكوس شروع شد
١٠ دقيقه ديگه كمرنگ ميشم
احساس ميكنم بايد وصيت كنم:311:
انگار آدم لال ميشه دور از جون شما:311:
صابر آبجي خونت هم كم شه مشكلي پيش نمياد،تو ميتوني:311::43:
نه بابا منظورم این نبود فقط میخاستم کمی حالتو بگیرم خودم شمال رو با هیچ جای دنیا عوض نمیکنم...وگرنه الان همشهری بچه های دیگه بودم...
این عکسارو از کجا میاری؟
آره مگه چیه مگه چی کم داری (حرف زذنم شده مثل پسرخاله کلاه قرمزی:311:) بهت شادی از ته دل نمیاد؟
راس میگه پدربزرگ بیا شاید ماهم شیرینی این دو خردسال همدردی رو خوردیم...بیا معرفیش کن که دلم شیرینی خواسته..بت گفته باشم شیرینی من باید بیشتر از همه باشه:227: وگرنه وسط سفرتون یه قورباغه میندازم همه چی بره هوا...:311:
وای رویا جان یادم انداختی....منم کمرنگ می شم...چه قد حس بدی دارم
خدایااااااااااااااا معجزه کن کمرنگ نشم.........:311::311:
اگر مردم که می ایم به سویت
اگر مردم فدای تار مویت
گلی چیدم فرستادم تو بو کن:72::72:
اگر مردم تو با گل گفت و گو کن
واقعا نمی دونم این شعر چه ربطی داره...همین طوری گفتم از خودم شعری در وکنم...در اخرین لحظه:311::311:
پرنده غریب جان چرا نمیحرفی؟بیا غریبی نکن عزیزم
وای چی گفتم شما زودتر حرفیدی..دل به دل کانال فاضلاب داره اینه ها...عجب
عربا وقتی به یکی یک اسم می یاد می گن:
اسم علی مسما
یعنی این اسم برازندت هست منم غریبم...کلا به غریبی عادت کردم:302::302:
برای من غریب گریه کنید:311::311:
اٍ وسط باغ این چه طرز حرف زدنه خدا نکنه دور از جونت ...کسی اونجا نیس گوشتو بکشه بدرسی؟:300:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Royaye Sedaghat
چه جالب مگه جنوبی هستی که نزدیک عرب ها زندگی مینمایی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرنده غريب
خب حالا ما یه حرفی زدیم همه چیو بخودت برچسب نزن..مثل هم استانی ما باش با تمام افتخار میگه ببر مازندران..
راستی پدربزرگ جان بیا به داد ما برس که حالا فهمیدم شباهت آقا صابر و ببر مازندران چیه؟
اگه گفتین؟
هردو درحال انقراضند..:311::311:
. پس بیا اون پیشنهادتو بش بده شاید جور شد و از انقراض اومد بیرون..
وای خدا واقعا گاهی اوقات دلم بدجور میشکنه... خدایا زندگی همه دوستانم را به لطف و مهربانی خودت شاد و آباد کن
همه امشب کمرنگ شدن
باید یه رکورد هم پایین صفحه بذارن تعداد کمرنگ شدگان در یک شب:311:
شیر بچه مازندران این عکسا تو هاردمه خیلی هم زیاده اگه کاری دارید بگید من بهشون می گم (توی نت زیاده آبجی باید بگردید سایت خاصی نیست)
بله چی فکر کردین این همه بوی ترشی پس برا چیه؟
فقط من موندم با امید برا همین دم خونمون استادیوم آزادی شده البته با این تفاوت که فقط دخترا هستن
یه دقیقه رفتم نون بخرم ببینید چه بلایی سرم آوردن؟
نه خدایی این انصاف؟
بیاید دستمو بذارید در دست اونی که بهتون نشون می دم
واقعا چه دنیایی هزار نفر برات می میرن اما تو برا اونی می میری که نمی بینتت
پدربزرگ ماشینش زنجیرچرخ نداشت تو برف گیر کرده
بچه ها بیاد کمکم منم تو خونه گیر گردم از ترس دخترا نمی تونم برم بیرون :311::311::72:
آره راس میگی هممون همونجا بودیم تایپیک... واقعا کباب شدم..کاش صبح بیاد خبر شادیشو بده..
درضمن فقط 5 دقیقه وقت داری حرفتو پس بگیری راجبه دخترا چی گفتی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اکه آدم باشی خدا خودش همچی دستتو میذاره تو دستش که خودتم توش میمونی که چطور شد..
پس چرا من میسرچم اینا نمیان... عجب!!
واقغا این کمرنگ شدنه رو تو گینس باید ثبت شه...:311::311:
بیا ببر مازنی تو هم بخند شاید خدا از عمق وجودت شادت کنه...
یک دو سه امتحان می شود
می خوام ببینم تالار سالمه یا نیست این آگهی بالای تالار که گفته تالار خرابه و اینا داره اجرا میشه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فعلا حرف دیگه ای ندارم
فقط حس کنجکاویم رو میخواستم ارضا کنم
فعلا خداحافظ
مامان فکور جان:46: فکر کنم تغییره داره یواش یواش اجرا میشه چون من دیگه تو یه سری از تایپیک ها نمی تونم پست بذارم!تازه من فکر میکردم فقط مشکل منه که فهمیدم صبا هم این مشکلو داره
هر روز صبح میام چک میکنم ببینم همدردی هست یا بالاخره قطع شده!
خداکنه این تغییر سریعتر تموم شه خیال همه راحت شه:)
رویای صداقت چرا اسمتو خارجکی کردی؟!!! بعده کنکور شارژ کن بیا بگو چی کار کردیا.منتظریم
سلام صابر یه خبر خوش بهت بدم. ذوق مرگ بشی .:311:
دوشیزه خانم. مهندسی انرژی اتمی هستند.
ماشین :شاسی بلند مشکی شیشه ها تمام دودی . اسم ماشین تو خاطرم نمون خیلی سخت بودش.
مسکن. 470 متر.ویلایی شمال تهران .
وضع مالی دیگه نیازی به گفتن نداره .
فقط فقط دنبال یه مرد زندگی هست . مرد باشه نه شکل مرد..
هستی یا علی .
بگم بیاد خاستگاریت یا میری خاستگاری :163:
بچه ها عکس فامیل پدر بزرگ لو رفت
پدر بزرگ عکس لو رفته درسته خودشه؟
بلهههههههههههههه ؟؟؟؟
حیف شد مهندس اتمیه از همینا انرژی بسته ایی می سازن؟
حالا ترورش می کنن اشتباهی ما رو می کشن
بپرسید تغییر رشته می دن؟
اگه تغییر می دن من فکر کنم
از نظر وضعیت اقتصادی فاصله طبقاتی مون زیاده
نمی دونم خیلی از ما فاصله دارن اینم یه مشکله ایکاش یکم بالا تر بودن
منم شاسی بلند دارم تمام دودی
اینم عکس ماشینم
تفاهم زیاده هااااااااااا
سلام بچه هاااااا
خوبین؟خوشین؟دم عیدی و دویدنا و..بهرحال خداقوتتون تنتون سالم دلتون شاد جیبتون پر پول..
بچه ها ازکجابفهمیم کی بود پیام داد؟قضیه ندیدیمو حذف شد پیش اومده..
کیا بودن اعتراف کنید;-)
زودتر بیاید بچه ها دلم براتون تنگ شده..راستی وقتی بهارشه درختای باغ همدردی هم شکوفه میدن؟;-)
بچه ها یه جوک : این روزا که میرم بازار خرید کنم حس میکنم آمریکایی هستم چون هیچ غلطی نمیتونم کنم!!
براتون آرزوی بهترینها رو از خدای مهربون دارم..
سلام این جوک نبود. شعار بود. واااااااااای حرفهای سیاسی تبلیغ شعار جدید اونم در همدردی خدا رحم کنه .:223:
بروبچ کجایید .
رفتید خرید عید آفرین .
دلم برای آقایون متاهل کباب میشه . اونم دم عید با این همه خرید .
مشالله برای خانمها در بازار همه چی ساخت میدونند که برای خانم باید خرید نخری چیییییی.آره دیگه خلاصه :320:
اما برای آقایون یه لباس یه شلوار یه کفش تمام کلا 3 قلم جنس .:concern:
خانمها 15 قلم.:311:
سلامی چو بوی خوش آشنایی بدان مردم دیده روشنایی (اهالي همدردي) درودی چو نور دل پارسایان بدان شمع خلوتگه پارسایی (مديران همدردي) نمیبینم از همدمان هیچ بر جای دلم خون شد از غصه ساقی کجایی (فكور و روياي صداقت و صابر و بي دل و پرنده غريب و شب نيلوفري و...) ز کوی مغان (همدردي) رخ مگردان که آن جا فروشند مفتاح مشکل گشایی (خداييش ولي واقعا كليد مشكل گشايي مي فروشند اينجا) عروس جهان (انجمن همدردي) گر چه در حد حسن است ز حد میبرد شیوه بیوفایی (عاغا ما كلي هفته پيش اينجا حرف زديم، كل كل كرديم همش شد با دهوا) دل خسته من گرش همتی هست نخواهد ز سنگین دلان مومیایی (عاغا ما كه نگفتيم حرفامونو با طلا بنويسن، گفتيم؟) می صوفی افکن کجا میفروشند که در تابم از دست زهد ریایی (واقعا كجا مي فروشن) رفیقان چنان عهد صحبت شکستند که گویی نبودهست خود آشنایی (بابا بياين قهر نكنين ديگه، همه سايتا مشكل پيدا مي كنند) مرا گر تو بگذاری ای نفس طامع بسی پادشاهی کنم در گدایی (اينجا هم لو رفت كه ما گداييم) بیاموزمت کیمیای سعادت ز همصحبت بد جدایی جدایی (نرين سايت هاي ديگه ها، بياين همين جا) مکن حافظ از جور دوران شکایت چه دانی تو ای بنده کار خدایی (حتما يه حكمتي توش بوده كه همردي چند روز كن فيكون شده بود، والا)
سلام
میبینم که شعر مخصوص همدردی با تفسیر و معنی هم سروده شده ای ول:73:
پدربزرگ همون سه قلم جنس شما هزینه اش از 15قلم خانمها بیشتر میشه باور کنید
تا آقا صابر نیاد سوتی ای هم نیست سر به سر کسی هم نمیشه گذاشت اگه خواستید آقا صابر بیاین دفاع کنید وگرنه که ...
از خرید نگو پدربزرگ که دلم خونه:mad:نقل قول:
دلم برای آقایون متاهل کباب میشه . اونم دم عید با این همه خرید ...
... اما برای آقایون یه لباس یه شلوار یه کفش تمام کلا 3 قلم جنس .:concern:
4 هفته است که آخر هفته ها به زور شوهرمو می برم خرید.ولی هر باز خودم چیزی که می خواهم و پیدا نمی کنم.به جایش شوهرم خرید می کنه برای خودش
باور کنید که همین جمعه پنجمین شلوارشو تو این ماه خرید!!!!
همه اش میگه جنسش عالیه قیمتش مناسبه
آخه 5 تا شلوااااااااااااااااااااار !!!
ولی خدایی سر پنجمین شلوار دیگه خجالت می کشید از من.هی می گفت خوب برای تو هم می خرم هر چی خواستی، قهر نکن!
وای بچه ها اسم عید رو نیارید که اعصابم داغون داغونه:102::161::320::101::301::97:
امان از این آقای شوهر خودخواه:223:
سلام دوستان
من تا حالا همچین بابابزرگی ندیده بودم!!!چقدرشبیه جووناس!;)
یعنی نوه و نتیجه هاش چطوری حرف میزنن وفکر میکنن؟اینجوری میتونیم با صده چارصدیا آشنا بشیم!:joyous:
پدربزرگ وقت گیر آوردی هامن الان کارهای خونه ام رو هم همسرم انجام میده بوی هیچ ماده شوینده یا ماده غذایی در حال پخت برام قابل تحمل نیستآقا جان من از الان اعلام میکنم من تا 5 الی 6 ماه دیگه از پذیرش مهمان معذورم لطفا اینو به اطلاع خانواده همسرم هم برسونیدمن که نه خرید عید کردم و نه حتی تو فکرش هستم نه حوصله اش رو دارم همون لباسای قبلی خوبن
سلام
گل گفتی صباجان..
یه ماه شده هرکی این وسط نیاز به همدردی داشته الان دیگه کارش به ناکجاآباد کشیده..خدا خودش رحم کنه..
پدربزرگ کجای دنیا شعار رو با اول شخص مینویسن!؟ درسته واقعیته اما جالب وطنزوار گفته شده..بیخی..
فکورجون چقدسخت میگیری زحمت خریدعیدتون امسال با همسرتون باشه (به علاوه جوراب پدربزرگ) وقتی مهمون اومد هم پذیرایی میکنن یا اگه همدردی ها باشند دیگه زحمت لازم نی خودشون برمیدارن (به قولی جارو میکنن همچیو;-))
راستی چرا صابر نمیحرفه قایم شده فکرکنم کرک وپرش ریخته از اولتیماتوم خانومای تالار پشت درختا قایم شده گاهی یواشکی میاد تشکر میزنه..
بچه ها مواظب خودتو باشین همدردی بهتون نیاز داره;-)))))
براتون آرزوی بهترینها رو دارم..
سلام
پدربزرگ میشه یه خاطره از زمان جوونیتون بگید،دم دمای عید چه خبر بود؟چکارا میکردین؟!
(اصلا قصد مچ گیری ندارما);)
سلام امروز اومدم کار دیگه ای داشتم شانسا همدردی رو باز کردم دیدم درست شده
:73:
فکر می کنید این دفعه چند روز سایت برقرار باشه
گزینه ها
الف) 5 روز
ب) 7 روز
ج) 10 روز
د) تا یک ساعت دیگه
خودم گزینه 1 رو انتخاب می کنم :73::73:
روزای آخر سال خوش میگذره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام سلام
اومدم بگم بهارتون پيشاپيش مبارك ديدم تو اكثر شهرها برف اومده
هيچ جا شهر ما نميشه،بهارش فوق العاده هست، عاشقشم:43:
فكور جان من خودم ديدم آقاي مدير ديگه بساط خونه تكوني (شيلنگ ;)) و... رو جمع كرد، تازه خريداي عيدشون هم تموم شده (سرور جديد خريدن):lemo:
فقط مونده شيريني درست كردن و سفره هفت سين چيدن:227:
بچه ها هنر شيريني پزي هاتون به نمايش بگذارين و چند تا دستور شيريني خوشكل و خوشمزه رو بدين. ثواب داره شب عيدي ها:73:.
:applouse:
راستي مامان فكور بهتري؟ جنسيت ني ني معلوم نشد؟ اگه دختر بود اسمشو بگذار صـــــــــــــــــبا:312:
منم دوباره اومدم به جمع مشتركين سايت.الانم به اصطلاح اون ور آبم.وقتي رسيدم اينجا گفتم اين خارج چيست كه عالم همه ديوانه اوست؟
اصلا كلا از همه چيز پشيمونم از وقتي اومدم.از ازدواجم و از اومدن به اينجا...
ناراحت وعصبي و افسرده شدم از موقعي كه اومدم اين جا:(:(
دوباره سلام به همه دوستان
من دیروز بعد گذاشتن پست بار دیگه که اومدم وارد همدردی بشم دیدم کلا وارد نمیشه افسوس خوردم از اینکه یک گزینه تو گزینه ها یادم رفته بذارم
گزینه ه) تالار همین الان هم قطعه شما بدنتون گرمه متوجه نیستین
صبا جان :72:سونو گفت کمی زوده برای جنسیت و البته حدس زد که دختر باشه ولی مطمئن نبود
راستی اسم "پارمیدا" رو انتخاب کردم.خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته همسرم گفته این دفعه اسم رو خودش انتخاب میکنه ولی فکر کنم آخرش دلش بسوزه به حرفم گوش کنه فعلا که ممتنع هست و رضایت نداده
من هم البته زیاد هنوز حوصله پیدا نکردم که جدی به این قضایا فکر کنم یا با کسی بحث کنم
البته خدا رو شکر خیلی بهتره حالم ولی نرمال نشده و به زندگی عادی برنگشتم هنوز خیلی چیزا برام بی اهمیت و زندگی برام تا حدی ناخوشایند هست
اگه میشه آخر پستاتون نظرتون رو راجع به اسم انتخابی من بگین و یا چند تا پیشنهاد بذارین البته اگه فرشته مهربان این کارو مغایر قوانین نمیدونه:314:
سلام فكور جان.راستش به خاطر خواهرم كه باز اسم دختر پيدا مي كنه ما هم در گيريم.بايد ببيني اسم پسرت بهش مي ياد؟ يا مي خواي به اسم خودت بياد.يه جورايي اين طوري باحال تر مي شه...ولي پار ميدا هم اسم قشنگيه.
خواهرم اين قدر هر اسمي خواست مسخرش كردن ديگه به كسي نمي گه چي انتخاب كرد(البته به من گفت).منم مي گم به كسي نگي خيلي حال مي ده