دارم غش میکنم! دیشب که سحر خواب موندم! :( صبحم که رفتم راه پیمایی کلی راه رفتم یعنی الان که برگشتم خونه دارم می میرم! من عکس هندوانه نمی گذارما اما امشب تلافی اش یه هندوانه و یه طالبی کاملو می خورم!
نمایش نسخه قابل چاپ
دارم غش میکنم! دیشب که سحر خواب موندم! :( صبحم که رفتم راه پیمایی کلی راه رفتم یعنی الان که برگشتم خونه دارم می میرم! من عکس هندوانه نمی گذارما اما امشب تلافی اش یه هندوانه و یه طالبی کاملو می خورم!
اخی..طفلی...بچمون دلش تشکر میخواد..بچمون عقده تشکر پیدا کرده..اخــــــــــــــی..طف لــــــــــی.نقل قول:
فرهنگ خوش می گذره؟دوست داری صندلی داغ رو؟
خیلی.جون می ده برای تشکر جمع کردن.
بچه بیایین گلریزون کنیم واسه فرهنگ..بده تشکر..بده در راه خدا..خدا عزیزت رو برات نگه داره..دل این جوون بیچاره رو نشکنین..خانوم..اقا..تصدق انگشتاتون..الهی بلا از دور خودت و خونوادت دور بشه..یه تشکر بزن..خواهش میکنم..چند روزه تشکر ندیده..
یه تشکر..اقا..شما اقایی که داری نیگا میکنی و تشکر نمیکنی..یه تشکر..به خدا این جوون هم ارزوها داره..دلش میخواد تشکراش زیاد بشه..بده در راه خدا.
خانوم شما هم یه تشکر بزن..دستتون درد نکنه..صفای مرامتون..خیر ببینین.ایشاا.. تو شادیاتون جبران کنیم که دل یه جوون تشکر ندیده رو شاد کردین:)
عزیزان دیگه هم میتونن به اندازه فطریشون به حساب فرهنگ تشکر واریز کنن.
اجرتون با خدا.
موفق باشید
بهار،یه پروژه دارم با بچه ها بریزیم تو پروفایلت هرچی تشکر ازت کردیم پاک کنیم.
:104::311:مردم از خنده.نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار.زندگی
آهای بیدل نامرد!!! کجایی؟ آی نفس کش!:311:
من گفته باشم این دفعه دیگه خود آقای سنگتراشان را هم بشونید روی صندلی داغ شارژ نمیکنما! حالا هی بیاین کل کل کنید! من شارژم تموم شد و این خانم بیدل نیامد جواب ما را بده!
به هر حال عید همگی مبارک. من تا زمانی که دوباره نیاز به مشورت نداشته باشم دیگه شارژ نمی کنم مساله پولش نیست شارژ اعتیادآوره ! تا اون موقع همه تون را به خدای بزرگ می سپارم.
یا علی
چه جالب من تاحالا دقت نکرده بودم :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
پدر جان من منتظرم ببینم تکیه کلام بچه ها چیه :D برام جالبه.
==========================
بچه ها من میخوام در راستای کوتاه سازی پست هام فرهنگ یک کلاس مختصر نویسی برامون بذاره :)
تاحالا دیدین کسی انقدر ریلکس با زیرکی و نیمه زیر زمینش از زیر سوالات در بره؟ :)
اصلا به نظرتون فرهنگ چطوری امتحان تشریحی می داده؟ :311: احتمالا به قدر کفایت در نیم خط برای
معلماش توضیح می داده بعد می نوشته دیگه بقیشو خودتون می دونین :311:
جناب مثبت قبول باشه. منم رفته بودم و واقعا زیر آفتاب با دهن روزه خیلی سخت بود. اتفاقا شبش هم
یک عالمه هندونه خوردم :)
باز شما گفتین دیگه شارژنمی کنم؟ یهو دیدین آدمهای جالبی بعد فرهنگ رفتن روی صندلی ها! از
ما گفتن بود :)
بچه ها جدی جدی این بی دل بود یا من توهم زدم؟ بی دل و عشقولانگی؟ خدایا توبه :163:
خدا رحمتت کنه.:310:نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
بچه ها کجاید
بازم من از سر بیکاری رفتم فضولی .
ببین چی گیر آوردم.
naghashi
عضو همراه
رتبه: 35
تشکرها : 1100
( 1044 تشکر در 262 ارسال )
متوجه نشدید !!!!!!!!!!!!!!!
نقاشی وقتی داشت میرفت نام کاربریش فارسی بوده.
الان خارجی شده .شارژهم داره .
پس کی میاد تالار میره که ما نمیبینمش .
یعنی نقاشی برگشته . پس کجاست چرا دیده نمیشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
هین؟!!!:162: جریان چیه؟ چرا خشانت از خودت در میکنی بچه مثبت؟ آخه من چیکاره بیدم؟ اصلا من کی مرد بودم که حالا ترفیع مقام پیدا کردم به نامردی؟ :311: بنده با کمال افتخار از روزی که به دنیا اومدم نامرد بودم تا همین الان:311:
نفس کش؟!!! نفس کجا بود بچه مثبت حال داری ها! اینجا شیراز ما حااااااااااااااال نفس کشیدن نداریم:311:
اعصابت از اینکه شارژت داره تموم میشه خط خطی شده، چرا خشمت رو سر من خالی میکنی برادر من! بهار رو نگاه کن! استاد ادبیات گداییه :311: یه چهار تا از اون اصطلاحات نابشو ورداری نثار مدیر همدردی کنی، یکسال شارژ بدون اعتیاد (اصل جنس) بهت هدیه میده (خیرات میده:311:)
بابا بچه مثبت! لازم نیست با عملیات انتحاری و بستن خودت به تخت و... ترک اعتیاد کنی! کافیه یه ذره مدیریت زمان داشته باشی و کنترل نفس (احساسات). شارژت رو بده و پر رنگ شو اونوقت اگه نیومدی توی آلاچیق حسابه:311: راستی از آشپزخونه چه خبر؟ جهت اطلاع حضرتعالی: اون قیمه ای که درست میکنی به گوشت کوبیده شبیه هستش؟ طی یکسری عملیات اکتشافی متوجه شدم که اسمش اینه: قیمه عراقی! حالا شما به اسم خودت تمومش کردی!
بهار نزدیک عید فطر خوب کاسه گدایی دستت گرفتی ها، ولی از حق نگذریم استاد اینکاری، شب جمعه و عید فطر و...یادت نمیره:311:
یه چیزی حدود دو سالی میشه دوستان عزیزم به سرکردگی محمد خان ابراهیمی، بنده رو با اظهار لطفشون و دعوتهاشون برای صندلی داغ شرمنده کردند، و بنده همیشه بخاطر کمبود وقت در پاسخگویی به سوالات نفس گیر صندلی داغ شرمنده دوستان شدم. ولی خدا وکیلی اگر تاکتیک آق مدیر (هر کاربر فقط 5 سوال!!!) و تکنیک فرهنگ (جوابهای نیم بند تلگرافی) رو با هم ترکیب کنید و به بنده اجازه بدید به همین سادگی به همین خوشمزگی در این قالب پاسخ بدم، ناااااااااااااااااامردم اگه نشینم رو صندلی:311:
سلام خانم بی دل محترم ترسیدی از من انتقام بگیرد :311::311:
اعضا ی خوب تالار الان صندلی داغ نوبت در صندلی داغ نوبت خانم بی دل است چون ایشان دوست ندارد در صندلی داغ شرکت کند نفر بعدی صندلی داغ اعلام می کنم
اعضای خوب تالار خانم بی دل محترم جریمه کنید ممنون
نخیر نخیر نوبت منه :302::302::302::302:
من صندل داغ رو میخوام.
پارتی بازی ممنوع .
نازنین کجایی بیا حق منو دارند میخورند .
من اصلا گهر همون قهر کردم.
سلام پدر بزرگ محترم عزیز صندلی داغ نوبت شما است
خانم نازنین نوبت پدر بزرگ محترم در صندلی داغ اعلام می کند
پدر بزرگ محترم منظور من این بود خانم بی دل محترم اصلا در صندلی داغ اعلام امادگی نمی کند اصلا دوست ندارد در صندلی داغ شرکت کند
پدر بزرگ محترم به نظر شما خانم بی دل محترم جریمه کنیم یا نه
:72::72::72:
گهر نکن پدر بزرگ! قول میدم یه صندل پر از ذغال سرغ (بقول آویژه: یاه یاه یاه...) بدیم پا کنی که تا عمق مغزت رو نوازش کنه:311:نقل قول:
نوشته اصلی توسط پدربزرگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
یعنی من کشته مرده این ادبیات محترمانه و لفظ قلم ات برای انتقامگیری ام. همچین با خورده فرمایش سر میبری:311:
بجه مثبت! می بینم که از همین حالا شکست رو پذیرفتی و شارژت رو تموم شده فرض کردی و رفتی!:163: بابا! یه سیب که از درخت میافته تا به زمین برسه هزار تا چرخ میخوره! خدا رو چه دیدی یه وقت می بینی فردا با چشمهای خواب الود میای پای دستگاه یهو چشمات میشه چهارتا و نمیتونی اونچه رو که می بینی باور کنی! بعله! مدیر همدردی به دلیل خیییییییلی بچه مثبت بودن به شما شارژ رایگان اهدا کرده:227: به هیمن سادگی به همین خوشمزگی:323: ادم که نباید اینقدر زود از رحمت مدیر همدردی نا امید بشه! حالا هم نمیخواد اینطور زانوی دپرشن بغل بگیری! جوون مرگش نباشه ترک که چیزی نیست. تا باشه از این ترکها. من خودم تا حالا سیصد بار ترک کردم. دفعه آخر دو روز و چند ساعت پاک بودم:311:
اعضای خوب تالار اماده باشید از خانم بی دل محترم جریمه کنیم
اعضای خوب تالار من وظیفه بود خانم بی دل در صندلی داغ شرکت کردم ایشان دوست ندارد در صندلی داغ شرکت کند اسم در صندلی داغ خط زدیم
به همکار در صندلی داغ خانم نازنین گفتم به خانم بی دل در صندلی داغ اصرار نکند
ممنون
:311: :311: :311:
ای خدا چی بگم از دست این بر و بچ کل کل :311:
دل درد گرفتم :311:
خدا روحتونو شاد کنه که دل منو شاد کردین :316::D
عیدتونم مبارک
بی دل دو ساله داری ناز می کنی...بسه دیگه !چقدر ناز داری والا :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بی دل
بی دل خانم من همین جا قول میدم اگه مهمون بشی من اونجا می نویسم از خانم بی دل فقط حداکثر 5 سوال پرسیده شه و خودتم مختاری از تکنیک فرهنگ استفاده کنی....................
:46:
مهربونم که شدی ...اصلا می نویسم فقط 3 تا سوال....چقدر حیف شد این مدت مهربون بودی من وقتم پر بود نتونستم بیام تو آلاچیق جولان بدم :311:
-------------------------------
پدر بزرگ نگران نباش تا من هستم هیچ کی نمی تونه حقتو بخوره ....:)
بی دل رو بعدا می نشونیم
-------------------------------
عیدتون مبارک :72:
بچه ها میگم بیاید lord.hamed رو بفرستیمش پی نخود سیاه بعد دیگه اینجا از این صورتیا هیشکی نیست.آق مدیرم که نیستش.حالشو میبریم :227:
:326:
کی میره این همه راه رو!!نقل قول:
یه چیزی حدود دو سالی میشه دوستان عزیزم به سرکردگی محمد خان ابراهیمی، بنده رو با اظهار لطفشون و دعوتهاشون برای صندلی داغ شرمنده کردند، و بنده همیشه بخاطر کمبود وقت در پاسخگویی به سوالات نفس گیر صندلی داغ شرمنده دوستان شدم
حالا این یعنی چی؟؟؟
دو ساله دوستان که اینطور که بی دل میگه حدود هفتاد هشتاد نفری میشن منهای اونایی که ته قلبشون بعد هر نماز دعا دعا میکنن که بی دل بیاد رو صندلی داغ همینطور فرت و فرت دارن به بی دل پیغومچه میفرستن..و از اونا اصرار از بی دل انکار..که جان عزیزت بیا روصندلی داغ بشین و ملتی رو از غم نبود بیدل برهان..
اما از اونجایی که بی دل خیلی گرفتاره و اصلا هم تو الاچیق پیداش نمیشه فرصت جواب دادن به سوالا رو نداره..علی ایحال تموم کسایی که مشتاقانه منتظر حضور حماسی بیدل در صندلی داغ هستن یه طومار بنویسن و با خون خودشون امضا کنن و به جناب مدیر همدردی بفرستن..که شاید افاقه کنه و بیاد.
بازم علی ایحال بیدل جان:
گفتم غم تو دارم
گفتی غمت سر اید
گفتم که ماه من شو
گفتی اگر براید
یا دوستان عزیز
بیدل گمگشته بازاید به تالار غم نخور کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور.
فقط یادتون باشه نامه رو با خون خودتون امضا کنید و بفرستید تا افاقه کنه..شب جمعه هم یه سری دعای همگانی برگزار میکنیم..ازخواهران و برادران تقاضا میشه ازته دل و ازاعماق وجودشون دعا کنن بلکه فرجی بشه و بی دل بیاد رو صندلی داغ.:323:
بابا بسه..یکی بیاد این همه کلاس ملاس رو جمع کنه..
ادم این همه واسه خودش دل و قلوه سیخ میکنه؟؟؟
بی دل جان با همه اره..با ما هم اره؟؟؟؟
.................................................. ...........
و اینکه عرضم به حضور شوما...اون گدایی با این گلریزون تومنی صدتا توفیر داره..
تو گداهایی که عینهو چی اویزوون ادم میشن اون پول نازنین ما قراره بره تو جیب جناب گدا اما تو گلریزون ما به یه فرد ابرودار کمک میکنیم..بنابراین این گلریزون چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرق فوکوله.
اینطوری تو به یه فرد ابرودار تهمت زدی..خدا توبه:316:
خدایا منو ببخش..خدایا بیدل گفت..اونو سوکسش کن.
موفق باشید
سلام برو بچ .
من امروز از صبح 3بار ویندوز عوض کردم. سیستمم. با علت گرما فکر کنم. مشکل بر خورده.
فعلا که داره خوب کار میکنه .خداروشکر .
اگر دیر جواب سوالات صندلی خنک رو دادم. بدونید سیستمم مشکل برخورده.
گفتم بگم. نگید پدر بزرگ فرار کرده .
:311:
سلام
خانم بی دل کجا هستی بیا تالارهمدردی سر بزن تولد محمد ابراهیمی است:72::72::72:
خانم بی دل در صندلی داغ دو سا له داری ناز می کنی:311::311:
احتراماً بدینوسیله اعلام می گردد تمرکز زدایی از بحث ازدواج از دستور کار omid65 خارج گردیده است ، لذا آواتار این عضو از ماه شوال به آواتار عشقولانه تغییر می یابد .
از کلیه دوستان خواهشمند است ضمن پرهیز از هرگونه شلوغ کاری و اغتشاش نسبت به ادامه روند قبلی خود در تالار اهتمام ورزند.
با تشکر omid65
.
.
.
.
.
والا من که زورم نمی رسه.
نخیر انگاری مشکلت هاد شده آره.
امید جان از اون پستی که باز کردی نتیجه ای نگرفتی دست به دامن آلاچیق شدی
الهی بمیرم. برات.
جدی جدی باید زنت بدیم. بری دست از سر ما برداری .:311:
تو تا آخر امسال زن نگری ول کن نیستیا.
بابا پسر خوب ما که گرفتم به کجا رسیدیم.
سر کوچه باید اجازه بگیریم. میخوای تو خودت باشی اجازه نداری .
موبایتم اذت میگیره نمیده بهت.
لباسهاتم. که طبق سلیقه خودش باید بپوشی .
وای منکه تجربشو داشتم چرا .:58:
حالا که نوبت ما شد ازدواج شد لولو خور خوره :311:
لو لو گفتی تموم شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
شب ها خوب راحت نداری . یک دفعه نصف شب بیدارت میکنه پاشو برو برام آب بیار .:311:
یا با لگد از خواب بیدارت میکنه که انگاری زلزله اومده. :311:
من کنه صدای پاهاشو میشنوم. دنبال سوراخ سومبه میگردم تا خودم قایم کنم. :311:
وای امید ببین چیکار میکنی .
الان خانها سرو کلشون پیدا میشه میان حسابی کتکمون میزنن. :163:
خانمها خانهما دست نگهدارید باورکن من منظورم شما نبودیدا .
شما گلید خوبید فرشته هستید. انقدررررررررررررررررر مهربونیدا. حرف ندارید . :104:
با اجازه تون من مرخص بشم.
یا الله...
و سپس سلام
دیدیم هر کسی در این سرای ( آلاچیق کل کل) ادبیاتی برای گفتمان برگزیده، گفتیم که شاید رسم و سنتی هست در بین اهالی آن، فلذا باید این را حرمت داشته باشیم و آن را گرامی بداریم، پس ما هم چنین کنیم.
همچنین عذر تقصیر می خواهیم که بی اذن وارد گود شدیم و این نیز بدان جهت بود که پرسش هایی در مورد چارپایه ی پر حرارت ذهن ما را فرا گرفته بود، دیدیم حواشی آن را اینجا بیان می کنند ما هم تبعیت کردیم.
جناب محمد خان ابراهیمی از سرداران آن صندلی معلوم، قوانینی وضع کردند بس سختگیرانه، و مجازاتی در نظر گرفتند بس سنگین تا بدان مجرمین را از ارتکاب عمل پشیمان و نادم و مایه ی عبرت دیگران سازند.
ما هم بعد از فهم این قوانین و مجازات ها لرزه بر تنمان افتاد و تصور کردیم باید لقای حضور در مقام پرسشگر را به عطای پاسخ های مهمان ببخشاییم.
اما دیدیم که بانوی گرامی، نازنین اول و سپس جوان خوشنام امید شصت و پنجم همچو شیر ژِیان، بی ترس از هر مجازاتی، جان بر کف، هیمنه ی قوانین را در هم شکستند.
لذا،
آیا می توان پرسش هایی پرسیده شوند که در حوزه ی علم و فنون و فن آوری نبوده باشند؟
اصولا علمی بودن سوال به چه معناست؟
باید از دائره المعارف پرسش هایی اسخراج گردد؟
باید از فیزیک و شیمی و زیست شناسی و زمین شناسی و تاریخ و جغرافی و مثلثات و هندسه فیثاغورثی و نظریات بطلمیوس و اظهارات گالیله و اکتشافات ماژلان و ... پرسیده شود؟
آیا باید از آخرین جستجوهای علمی و پژوهشی و آخرین یافته های دانشمندان که در معتبرترین و بنام ترین نشریات علمی در سطح بین المللی به ثبت رسیده پرسش هایی مطرح گردد؟
اگر چنین باشد، آیا سوالات باید به زبان اصلی مطرح گردد یا می توان به زبان شیرین پارسی آن را برگرداند؟
اگر قرار باشد به زبان شیرین پارسی برگردانده شود آیا خودمان می توانیم چنین کنیم یا حتما می باید توسط مترجمینی رسمی که از سوی سازمان ثبت اسناد کشور معین شده اند اقدام گردد؟
یا آیا می توان روال سابق را ادامه داد؟
یا که چی؟
چی میگی داداشarash1348
چیه یه کتاب گذاشتی روبه روت هی داری مینویسسسسسسسسسسسسسسی.
بابا راحت باش این کلمات چیه . یه محمد کم داشتیم. یکی دیگه هم پیداش شد:311:
باااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااورر ررررررررررررررررررررررررر ررککککککککککککککککن من اصلا متوجه نشدم راجبع چی حرف زدی.
فکر کنم من آی کیوم پاینه .:311:
................................................
خانم بهار..........زندگی هم حرفهاتو متوجه نشدم. خیلی قاراش موش بود. یک کلام انتقاد از بی دل میکردی چرا ناز میکنی .
برداشتی یک صفحه نوشتی . یک بیت نصف شم. قرمز میکنی آدم سرش گیج میره .:311:
سلام بنده دیگر شوخی نمی کنم چون چند نفر اعضا تالار دوست ندارد بنده در این تاپیک شوخی کنم
اسم چند نفر اعضا تالار نمی برم بنده شوخی کردن در این تاپیک معاف هستم ممنون
چند نفر اعضا تالار اسم نمی برم دوست ندارد بنده مدیر صندلی داغ باشم باشه امیدوارم مدیران تالار مدیر جدید صندلی داغ انتخاب کند
شما عجالتا انگشتت رو از رو دکمه نقطه بردار..نصف اسمم رفت ته تالار...تا بعدانقل قول:
خانم بهار..........زندگی هم حرفهاتو متوجه نشدم. خیلی قاراش موش بود. یک کلام انتقاد از بی دل میکردی چرا ناز میکنی .
موفق باشی
سلام آقا آرشنقل قول:
نوشته اصلی توسط arash1348
به باغ همدردی خوش آمدین.
اوووووووووووووووه آقا آرش چقدر سختش کردین؟
اول بگذارین باغ رو معرفی کنم. این باغ چند قسمت داره.
یک قسمتش مخصوص تفریح و سرگرمی و صفاسیتی و محبته. یک قسمتش مال دل نوشته های طنز
یا غیر طنزه که ادبی نیست و فقط دل گویه هست. یک قسمتش مال وقایع الاتفاقیه که برامون افتاده
هست که در مجال تاپیک "حال و احوال یاران همدردی" نمی گنجه و باید اینجا نوشته شه و قسمت
آخرش هم "آلاچیق کل کل" هست که توش افرارد با هم کل کل دوستانه می کنن و البته باید خیلی دقت
کنین تا به کسی بر نخوره یا بی احترامی نشه. خود من زیاد از این آلاچیق استفاده نمی کنم و بیشتر در
بخش صفا سیتی و نوشته های طنز که برام اتفاق افتاده یا تعامل مثبت با اعضا هستم.
در پاسخ سوالاتتون باید فقط بگم هر چه می خواهــــــــــــــــــد دل تنگــــــــــــــــــــــ ـت بگــــــــــــــو! :)
اجازه هم نمیخواد ورود اینجا برای عموم آزاده خوشحال میشیم شما به جمعمون وارد شین.
:72:
الهی محمد جان چیشده کی تورو اذیت کرده .بگو خودم. حسابشو برسم. منظور از حساب کتابشه ها . نه اون حساب فیزیکی.نقل قول:
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
تو اصلا اینجا نباشی صفا نداره.
..........
بیا خانم بی دل رو همه گی بهش پیام بدیم. که بشینه رو صندلی داغ.
در جای خانم بی دل گفتند که اگر جواب ها مانند فرهنگ رو دوستان قبول میکنند حاضرهستند .
برن صندلی داغ .
.............
بی دل ما قبول میکنیم. تک جوابی هم باشه اشکال نداره. شما برو بشین . حالا.
حتی حرف اول کلمه رو هم بنویسی کافیه .الباقیش رو خودمون مینویسی.
اینجوری .ب=بله .
سپاسگزارم که اینجا رو معرفی کردید حتما سعی می کنم در جمع دوستان حضور داشته باشم، خوشحال میشم،نقل قول:
نوشته اصلی توسط bahar.shadi
البته سوال من در مورد صندلی داغ بود،
اما در مورد جمله ایی که از شما نقل قول کردم،ضمن تایید اون باید عرض کنم متاسفانه با کم و کیف خیلی مسائل آشنا نیستم، قصدم اصلا بی احترامی و بی ادبی نیست و نبود،اما متوجه شدم که نامربوط حرفایی زدم و ندانسته شوخی هایی کردم، شخصا پستم رو گزارش دادم، و همچنین باارسال پیام از جناب حامد65 خواستم حذفش کنند،
__________________________________________________ _____________________
خب ضمن تشکر از جناب حامد خان، یکی از مدیران بسیار عزیز و محترم تالار، پست کذایی بنده حذف شد،
باور بفرمایید از دیشب که متوجه اصل قضیه شدم تا حالا کلی دچار عذاب وجدان شدم، برداشت من از موضوع چیز دیگه ایی بود، در حالیکه اصل موضوع چیز دیگه ایی هست.
از حالا به بعد هم اگر دوباره سر و کله ام اینجا پیدا شد و حرفایی زدم که شاید به کسی بربخوره و من متوجه نباشم، پوزش می خوام، البته تمام تلاشم این خواهد بود که این اتفاق دیگه نیفته.
شاد باشید
arash1348
جان زیاد جدی گرفتیا .
بابا مشکلی نداشت میزاشتی میموندش.
اینجا زنگ تفریح بچه های خوبی مثل شماست که بیان دوره هم خسته گی
این تالار رو از تن در بیارن. بگن بخندیم. شوخلوق کنیم.
امید رو براش زن بگیریم.
فرهنگ رو بهش زن دادیم. رفت ماه مربا .:311:
خبر خبر
خبر رسیده که هرکسی رتبه اش بالای 300 باشه 10 میلیون وام میدن
با اقسات بلند مدت .
برید رتبه جمع کنید . وام میدن واااااااااااااااام.
من انقدر لنگ پولم یکی بیاد به من رتبه بده برم. وام رو بگیرم.
من رتبه میخوام :302::302:
:303:بی دل 2 تا ، پدربزرگ 4 تا ، راحیل خانوم 3 تا ، بهار ها اعم از شادی و زندگی 4 تا ، نازنین 2 تا ، مدیر همدردی منفی 4 تا ، حامد ها 4 تا ، نادیا 2 ، ، ، ، ، ، ، ، جمعا می کند به عبارتی 29 تا .
نـــــــــــــــــه پدربزرگ :302:، من که نمی تونم خودمو برسونم به 300 تا ، شما برو . این وام حق توئه .
اصلاً از موقعی که این خبر رو اعلام کردن ، همه اش تو فکر تو بودم .
حالا اگه می خوای بهار.زندگی کلاً توی این موارد خیلی وارده ، یه جوری واسه فرهنگ27 تشکر جمع می کرد که هنوزم که هنوزه هر جا پستهای فرهنگ رو می بینم ، ندیده تشکر می زنم :311:
بهارزندگی خانم کجایی به دادم برس .نقل قول:
نوشته اصلی توسط omid65
من برم این وام رو بگیرم. کارمزد تورو هم کنار گذاشتم.
کارمزد فکر نکنی سوده نضول نیستا . کار مزده اسمش فرق داره حلالم هست .
تشکر برای فرهنگ جمع کردی رفت ماشین خریده هی خیابونا رو بالا پاین میکنه .
من بچه خوبیم. میخوام در کار خیر خرج کنم .
به قول نادیا .آفرین آفرین
سلام..سلام
چرا این کار ما رو بی اجر و بی منت میکنین؟؟؟ما در راه خیر یه قدم برداشتیم چرا انقد تو بوق و کرنا میکنین؟؟؟
یه بار واسه یه جوونی یه کار خیری کردیم انقد همه جا نگین ریا میشه :)
شاید اصلا یه موسسه زدم..میتونین انواع و اقسام مطالب با ربط و بیربطی که به ذهنتون میرسه رو بنویسید اونوقت من میام گلریزون راه میندازم..
یا اصلا قرضا الحسنه میزنم..به من رتبه میدین :) بعد یه مدت که گذشت من به ازای هر رتبه ای که دادین واستون رتبه جمع میکنم.گلریزون و .....اینجوری سود رتبه ای که دادین رو میگیرین.
یادتون باشه هر چی بیشتر رتبه بدین..بیشتر رتبه میگیرین..:)
میتونین یه چندتا قربون صدقه هم بذارین تنگ دل رتبه ها.اثرش بیشتره.:)
بعد یهو میبینید با اینکار مثلا به یه جوک بیمزتون چند رتبه مشاوره ای تعلق گرفته.
نیایید ضرر میکنید.بشتابید فقط چند روزدیگر فرصت باقیست.
.................................................. ........
من خودم دارم سعی میکنم میزان پست مشاوره ایم رو کم کنم تا بلاخره 0 بشه..باخودم میگم کل اگرطبیب بودی...
موفق باشید
حالا که حرف رتبه ست بیاید یه حرکت رتبه ای انجام بدیم.اونم اینکه بریم تو جزییات رتبه هر چی رتبه از بابت بخش های
غیر مشاوره ای داریم از رتبه دهنده بخوایم حذفش کنه.هر کس موافقه موافقتشو اعلام کنه.
فرهنگ جان احتمالا اینجوری رتبه هات از 96 به 6 تقلیل پیدا میکنه :D
نگران نباش نادیا.حداقل رتبه م بشه 70-60.
آخیییییش از نگرانی منو دراوردیا
داشتم از حسودی سکته میکردم... :311::311: