RE: اختلاف با همسرم از شما تقاضا کمک دارن دوستان
سلام دوستای خوبم
خیلی ممنونم که توی اون چند روز بهم کمک کردید
ولی تو این 4 ماه هر کاری کردم جواب نداد دیدم داره خیلی بهم بی هحترامی میشه
حرمت بین زن و شوهر داره از بین میره نمیتونستم عشقو ازش به زور بخرم
آخرشم رفتیم دادگاه به صورت توافقی از هم جدا شدیم
دیگه داغون شدم
واقعاً متاسف شدم . مشكل به اين كوچكي آخرش به كجا كشيد. خيلي ناراحت كننده بود. در حال حاضر هيچ حرفي ندارم بگم. آخه تايپيكتون رو از اول خوندم به اينجا كه رسيدم شوكه شدم. آخه به اين راحتي يه دختر از شوهرش دل مي كنه. خدايا ما داريم به كجا مي رويم. يه جا زن مقصره يه جا مرد. خدا به داد ماها برسد. اميدوارم خدا به شما صبر عنايت بفرمايد. صبر داشته باشيد و زندگيتون را از نو بسازيد.
از ابتدا تاپیک شما را پیگیری میکردم و امروز ...!!تنها می توانم بگویم ،متاسفم !!
متاسفانه تخریب های کلامی در لحظه بسیار ناچیز به حساب می آیند و.... !!
زندگی جریان دارد تا شقایق هست زندگی باید کرد و من مطمئن هستم شما آنچه باید تجربه کنید و درک کنید را آموخته اید و پس از این دنیا با تمام زیبایی هایش به شما و همسر سابق شما لبخند خواهد زد . شاید در جایی و در مسیری دیگر اما لبخند می زند .
از همدردی تون خیلی ممنونم خیلی....
سلام بر برادر گرامی
میخواستم بگم .........واقعاً متاسفم .
اولش از دختر بودن خودم خجالت کشیدم اما بعد .......دیدم نه ؛ همه آدمها مثل هم نیستند .همونطوری که همه پسرها مثل شما نیستند و برای جبران اشتباهشون مثل شما تلاش نمیکنن و پشیمان نیستند ف همه دخترها هم مثل همسر سابق شما بی عاطفه و ... نیستند.
شما تلاش خودتون رو کردید دیگه نباید عذاب وجدان داشته باشید که برای برگرداندن ایشون کوتاهی کردید .اشتباهتون رو پذیرفتید و برای جبرانش خیلی تلاش کردید اما ایشون کوتاه نیومد .این برای زندگی اینده هر دوی شما خیلی مهمه .شما یاد گرفتید که هر لحظه رو عشق سپری کنید و هر حرفی رو به موقعه بزنید ، با خصوصیات خانمها بیشتر اشنا شدید و لحظات جدایی و دوری از همسر رو درک کردید .این موراد رو در زندگی اینده تون بکار ببرید و اسعی کنید اشتباهتون رو تکرار نکنید.
اون خانم هم در زندگی آینده اش باید یاد بگیره که گذشت و چشم پوشی از اشتباهات کوچک همسر خصوصا" اگه همسر ابراز پشیمانی کنه و برای جبران هر کاری بکنه ، باعث کوچیک و خوار شدنش نمیشه .بلکه نشان از بزرگواری و فداکارش برای حفظ زندگی مشترکه .با لجبازی که اون خانم داشت به احتمال زیاد باز هم کارش رو تکرار میکنه و شما خدا رو شکر کنید که ماجرا به همینجا ختم شد .اگه میرفتید زیر یک سقف و بارها و بارها این قهر و دلخوری و حرف از طلاق پیش می اومد ، اگه بچه ای داشتید و ... خیلی بدتر میشد .
خانم شما تو اینم ماجرا بیشتر از شما آسیب دیده حالا یا میدونه و میپذیره یا نه فکر میکنه اتفاق مهمی نیوفتاده اما به زودی نتیجه اشتباهش رو میبینه .
شما هنوز خیلی جوان هستید و فرصتهای زیادی منتظرتونه .با اینده امید داشته باشید و به خدا توکل کنید و خدا رو به خاطر این خواسته اش شکر کنید هر چند در ظاهر غم انگیزه اما بدون شک دارای حکمتی هست که ما و شما نمیدونیم.
براتون اینده ای پر از خوشبختی و سلامتی آرزو میکنم
موفق باشید
سلام
ازتون تشکر میکنم از اینکه منو راهنمایی کردید تو ایم چند ماه خیلی ممنونم
من هر کاری میتونستم کردم هر کاری دیدم داره مردونگیم زیر سوال میره خیلی تهمت خوردم خدا رو هم شکر میکنم
که الان این اتفاق افتاد حکمت هر چی باشه ولی بلا نسبت دختر های این سایت یعنی دختر ها این طورین ؟منم تصمیم گرفتم تا زات دخترو نشناسم جلو نرم از هر چی دختره بی زارم میدونم اشتباه دارم میکنم دارم خودمو از نو میسازم میدونم همه دختر ها عین هم نیستن نمیشه مقایسشون کرد به خدا بد ضربه ای خوردم بد که دیگه نمیتونم بلند بشم ولی توکل کردم به خدا هر چی خودش بخواد منم باید مقاوم باشم
ازتون ممنونم مخصوصن از خانم موعود خانم فرشته و دیگر دوستانی که منو راهنمایی کردن نمیخوام ترکتون کنم تازه میخوام باهاتون باشم اگه زیاد نباشم .مرسی
برادر عزیز چرا نتونی بلند بشی؟
حرفهای موعود رو خوندی؟خیلی خوب نوشته بود
هیچ شکستی وجود نداره اگه به عنوان تجربه ازش استفاده کنیم
دوست ندارم شعارهای ارمان گرایانه بدم ولی واقعیت اینه که باید از این تجربه ات تو زندگی اینده ات استفاده کنی
دستت رو بده به خدا و بلند شو ،مطمئنم که میتونی یه زندگی موفق داشته باشی ،اگه بخوای
اول باید رو خودت کار کنی ،اعتماد به نفست رو بالاتر ببر
خودت رو یشناس ،اگه خودت رو بشناسی با قدرت خارق العاده اشنا میشی که همیشه همراهته وکمکت
دیگه اون وقت مشکلات واست شکلات میشه
سلام . شما مگه نمي گي توكل كردي پس چرا دودلي. هميشه گفته اند شكست مقدمه يه پيروزي بزرگه. شما بايد از اين زندگي چند ساله تون يه درس بزرگ گرفته باشيد. برخورد كردن با ديگران به خصوص همسر را فرا گرفته ايد. پس چرا نااميدي. شما تلاش خود را كرده ايد و ديگر نبايد بيشتر از اين عصباني باشيد. شما يه سري به اين تالار بزنيد مي بينيد كه زن ها بيشتر از مردها مورد جفا قرار گرفته اند يك نمونه اش خود من. آيا ما هم بايد بگوييم از همه مردها بيزاريم. ما داريم در زندگي خودمان را مي سازيم. صبر و تحملمان را بالا مي بريم. پس همونطوري كه توكل كرده ايد صبر و تحملتان را هم بالا ببريد زندگي را زيبا ببنيد و لذت ببريد.شما شايسته بهترينها هستيد به خودتان بگوييد شايد حكمتي در اين كار بوده. اين را بدانيد كه همه چيز خواست خداوند است مگر اينكه خودمان لجاجت كرده باشيم.
سلام خیلی ممنون از راهنماییت ممنونم دارم بهتر میشم خیلی فکر کردم دیدم اگر خودمو ببازم نمیشه ایندمو نمیتونم با این رفتاری که دارم از خودم سر میدم بسازم واقعا حرفتون درسته شاید حکمتی توش بوده
پیگیر تاپیکتون بودم و دوست داشتم که مشکلاتتون حل بشه! اما خب! مثل اینکه خواست و اراده ی خداوند که البته در مواقعی به رفتارها و روشهای ما انسانها هم برمیگرده چیزه دیگه ای رو می خواسته! نمی دونم! همسرتون چقدر در مورد طلاق و عواقب اون و این زندگی و مشکلات اون فکر کردند که به این نتیجه رسیدند که طلاق بهترین راه حله! اما امیدوارم که بتونید هم شما و هم همسرتون زندگی تازه ای رو داشته باشید!:43: