RE: خیانت برای بار دوم.کمکم کنید
[size=medium]اروزی عزیز
پست انی رو یک بار نه ،بلکه چندبار بهتره خوند
اگه محدودیت نداشت چندین تشکر میزدم بابت این پستشون
شما نباید انقداز موضع ضعف صحبت کنید ،به قول انی ما اصلا کاری با شوهر شما نداریم ،و خوب یا بد ،فقط به استناد گفته های شما در مورد شون می تونیم نظر بدیم،بهشون دسترسی هم نداریم تا بتونیم ضعف هاشون رو بررسی کنیم
الان هم صورت مساله مقصر کردن یکی از طرفین نیست ،صورت مساله حل کردن اختلافاتتون هست
پس
یکبار دیگه از زاویه دیگه ای به موضوع نگاه کنید ، روی خودتون کار کنید ،و انقد ضعیف برخورد وصحبت نکنید
انی راهنمایی های خوبی کرد
اگه بتونی بهش عمل کنی (بدون تمبر جمع کردن(به قول انی جون) و پیش قضاوت) درصد موفقیتت بالا ست[/size]
دوستان عزیزم
از راهنماییها و نظرات خوب تک تک شما بی نهایت ممنونم.یا کارهای بچه ها خیلی مشغولم.در اولین فرصت ممکن پاسخ تک تکتون رو میدم.
از لطف همه شما عزیزان ممنونم
سلام آرزو جون
چه خوب که مشغول بچه ها هستی .
هر چند که می دانم که خسته می شوی اما خستگی دلپذیری است زمانی که مراحل رشد آنها را از نزدیک لمس می کنی و می بینی و بدن های نرم و لطیف کوچولوها را نوازش و لمس می کنی .
این بزرگترین نعمت است که در یک سیستم خانوادگی شامل پدر- مادر و بچه به تربیت بچه هایت مشغول هستی . می دانی چند درصد از زنان به تنهایی و بدون سرپرست بچه داری می کنند ؟کار بیرون هم می کنند ؟
از نی نی کوچولو برایمان بگو . چند وقتش شد؟! راه می رود ؟دندان در آورده ؟ چندتا دندان در آورده ؟ وضعیت هوش و یادگیری اش چگونه است ؟ از نی نی بزرگ هم برایمان بگو ؟ مهد می رود یا از صبح پیش خودت و در خانه است ؟چند سال دارد ؟ کدام اسباب بازی اش رابیشتر از همه دوست دارد ؟ رابطه احساسی اش با تو و پدرش چگونه است ؟و.....( هر آنچه که فکر می کنی تعریفش خالی از لطف نیست و دوست داری که در مورد بچه ها به ما بگویی )
فرشته مهربان عزیز
من حس اول رو داشتم و خداییش دومین حس خیلی بهتر و قشنگتره.فعلا که قهره و هیچ حرفی نمی زنه.....
آتنای عزیز
از لطفت خیلی ممنونم.همه سعیم رو می کنم که دیگه امتیاز ندم.دیگه چیزی برای امتیاز دادن نمونده.........
مهسای عزیز
از نظراتت ممنونم.همه سعیم رو برای عدم وابستگی به ایشون و.....می کنم.
آنی عزیز
کاملا آماده و موافقم که دیدگاه و برداشت های خودم را و....با کمک شما تغییر بدم.از این همه وقتی که برام می گذارید خیلی ممنونم.
بله همونطور که گفتم سخت گرفتار کار خونه و بچه ها هستم.همه وقتم با این کارها می گذره و بعضی وقتها خیلی خسته می شم.مخصوصا که شوهر گرامی حتی یه لیوان آب رو هم جابه جا نمی کنه و تنها وظیفه خودش رو در قبال زن و بچه هاش تامین مالی میدونه و البته کمی بازی با اونها.یعنی همه وظایف به عهده منه.
نی نی 5 ماهه شده و با بزرگتر شدنش کار من هم بیشتر شده.چون بازیگوشه وهمین شیر خوردنش کلی از من وقت می گیره.هنوز دندون در نیاورده و برای راه رفتن هم که خیلی زوده.........
بچه بزرگتر هم که وارد 4 سالگی شده.اسباب بازی زیاد داره ولی خیلی زود جذابیت هر کدوم براش از بین میره و بیشتر علاقه داره یا cdکارتونهای مورد نظرش رو ببینه یا خودش رو با وسایل خونه و من یا پدرش سرگرم کنه.رابطش با پدرش خیلی خوبه و پدرش هم خیلی دوسش داره تا جایی که تا حدی لوسش کرده و تقریبا هر چی می گه گوش می کنه.از من کمی حساب می بره ولی وقتی پدرش میاد راحت میشه و شیطنت هاش چند برابر میشه.
خلاصه خیلی مشغولم و متاسفانه وقت آزاد کمی برای کارهای دیگه دارم.
سلام آرزو جون
تو زن و مادر فوق العاده ای هستی .:46:صورت نارنین هر دو نی نی را ببوس . چه مامان خوشبختی هستی که دو بچه ی نازنین و دوست داشتنی داری .:72:
به تو حق می دهم چون واقعا برای نگهداری از دو بچه کودک کلی انرژی باید صرف کرد و اینطور که تو تعریف می کنی خیلی مامان منظم و دقیقی هستی :46:اما فکر می کنم با یک کم برنامه ریزی می توانی برای شخص خودت هرچند کوتاه اما بتوانی زمان آزاد پیدا کنی و کاری که دوست داری انجام دهی . آیا توانسته ای چنین زمانی را برای خودت داشته باشی . مثلا زمان های ده دقیقه ای و یک ربع که فقط مال خودت باشد و پرداختن به کارهایی که شخص خودت به شکل مستقل از آن لذت می بری و هیچ ربطی به سیستم خانواده ندارد ؟!
برنامه ی خواب بچه ها را چگونه مدیریت می کنی ؟! آیا توانسته ای تا حدی خوابهایشان را با هم هماهنگ کنی ؟!
جنسیت فرزندانت چیست ؟! فکر می کنم یکبار گفته بودی نی نی 4 ساله پسر است ؟نی نی کوچولو دختر است یا پسر ؟
چه خوب رابطه ی نی نی 4 ساله با پدرش خوب است . همینکه وقتی همسرت هست و او را سرگرم می کند یعنی کمک به تو .از این فرصت خوب و با مدیریت زیاد استفاده کن و بنا به نیاز فرزندت اگر امکان داشت یک کوچولو مسئولیت ( به صورت غیر مستقیم ) نی نی را به او بده . مثلا دوش گرفتن و حمام کردن بچه و...
شاید از دید همسر محترم و حتی خودت این به معنای کمک نباشداما واقعیت معنای کمک دارد . بهتر است کاملا و به مرور تنهایشان بگذاری تا حداقل بعد از حضور همسرت برای نی نی 4 ساله انرژی کمتری صرف نکنی و بتوانی خودت را مشغول نی نی دیگر و مدیریت امور خانه بکنی .
آیا این امکان وجود ندارد کسی را برای کمک کردن به خودت در هفته یکی - دوبار بیاوری . تا حداقل کارهای خانه ات سبک تر بشود و تو وقت آزاد بیشتری برای خودت داشته باشی ؟!
وای خدااااااااا! الهی!:46: من که اگه یه نی نی 5 ماهه داشتم میخوردمش:46: هر وقت از بچه داری حوصله ات سر رفت بفرستشون پیش من:227: من میمیرم برای بچه داری:P یکی از شغل های مورد علاقه من پرستاری بچه است:311:
حیف نیست به قول آنی جان با وجود این نی نی جیگر ها هی بنشینی و غصه بخوری؟ باور کن وقتی از بچه ها نوشتی من کلی انرژی گرفتم:104: ادامه بده! ضمنا یه گوشه ای از نکات مثبت همسرت هم در این رابطه عنوان شد، که اگر مهارت داشته باشی میتوانی به قسمتهای دیگر زندگی ات هم بسط اش دهی
وایییییییی منم برای بچه های آرزو دلم ضعف رفتتتتت الهییییییی:46::46:
منم مطمئنم آرزو مامان خیلی خوبیههه
سلام آرزو جان
راهنمایی ها رو تمامی دوستان کردند منم یکی دو مورد اضافه کنم:
با توجه به شناخت 10 -11 ساله ای که من از تو دارم تو آدم با اراده ای بودی. پس دست بکار شو. اول از همه بنظر من باید نی نی بزرگه ات را بفرستی یک مهد کودک خوب و مطمئن. بچه ها توی مهد چیزهایی رو یاد می گیرند که ما توی خونه نمی تونیم (یعنی وقتشو هم نداریم ) یادشون بدیم. مثلا قدرت بازی دسته جمعی ، یادگیری شعرهای کودکانه، حتی دعوا با همسن و سالهاشون می تونه به شخصیت اونها کمک کنه یعنی توی خونه ممکنه ما در قبال خواسته های اونها همش کوتاه بیاییم اما بچه های دیگه این کار رو نمی کنند و اینها همه درسهای خوبی برای بچه هاست. این کار به تو وقت آزاد بیشتری میده. (چون کنترل یک بچه خیلی راحت تره). در مورد اینکه گفتی شوهرت فقط زندگی رو در تامین مالی شماها می دونه خب استفاده کن برای آینده بچه هات حساب بانکی باز کن. بعضی از بانکها قرارداد ماهانه می بندند که ماهیانه پولی را به حساب بچه ها می ریزید بعد از 5 سال وام می دهند و سالهای بعد هم تسهیلات بیشتری از همین حساب برای بچه ها قائل می شوند. پس برو دنبالش. احتمالا شوهرت با این کار مخالفتی نمی کنه چون برای بچه هاشه. (اگه میگی فعلا باهات صحبت نمی کنه خب از طریق فامیل نزدیکش اقدام کن تا اونها ترغیبش کنند) این برای آینده کوچولوهات خیلی خوبه
نمی دونم هنوزم عادت خوندن (یا وقت خوندن) مجلات رو مثل دوران دانشجویی مون داری؟ مجله موفقیت، کتاب آنتونی رابینز و..
ارزوی عزیز خیلی خوشحالم که تغییرات مثبتی را در کلامت می بینم
و از ویونا عزیز هم که اینقدر دلسوزانه مشکل دوستش را بررسی می کنه متشکرم
ویونا و ارزوی عزیز نمی دانم امکانش هست که شما ساعاتی را با هم باشید یا نه مطمئنا بودن با دوستان به ارزو کمک شایانی خواهد کرد
ارزو جان همین طور که دوستان اشاره کردند باید برنامه ریزی داشته باشی که ساعاتی از روز را فقط و فقط به خودت اختصاص بدی حتی من پیشنهاد می کنم بچه ها را به پدرشون بسپاری و به کارهای خودت رسیدگی کنی
البته یواش یواش طوری که همسرت شاکی نشه و باب یه دعوای جدید باز نشه
موفق باشی عزیزم:323:
آتنای عزیز محل زندگی من و آرزو حدودا 1700-1800 کیلومتر از هم فاصله داره (متاسفانه) اگه کنار هم بودیم که مشکلی نبود ما توی دوره کارشناسی یک لحظه هم از هم دور نبودیم برای همین هم هست که می گویم آرزو اراده قوی داره. چون از نزدیک باهاش بودم خیلی آدم کوشا و با اراده و مومنی است انشااله مشکلش با کمک شما دوستان حل بشه. :323: