RE: دعاي خير براي نفر بعد . . .
وای چقدر دعا ... و چه دعاهای خوبی ، ممنونم طاهره عزیز:104::72:
منم از خدا هر آنچه خیر و خوبیه به طاهره عطا کنه . (یه دعا برا نفر قبل)
و برا نفر بعد از خدا میخوام یه ارامشی در دلش قرار بده ، که با وجود مشکلات ایجاد شده بتونه بهترین تصمیمات رو تو زندگیش بگیره.
تصمیماتی که بهروزی و سعادت دنیا و آخرت رو براش بهمراه داشته باشه.
ممنونم آقای بیبی از دعای زیباتون
من هم برای نفر بعد دعا می کنم که هرگز احترام و حرمتش شکسته نشه و نزد دوست و دشمن سرافراز باشه!
همچنین سلامتی برای خودش و خانوادش رو از خدا طلب می کنم.
بازم رسیدم ممنون blue skyعزیز
برای نفر بعد دعا میکنم هیچ وقت ارزو نکنه جای کس دیگری باشه خودش باشه و به بالاترین کمالات برسه
این دعا واسه خودم
این روزها خیلی توی فکرش بودم که یهو این دعا از غیب رسید
نمی دونم این دعاهایی که اینجا میشه اثرش رو گذاشته یا نه؟ باید برم یه تحلیل کنم ببینم اوضاع در چه حال و احوالی هست
====
واسه نفر بعد دعا می کنم همیشه خوشبخت و خوشحال باشه ، همیشه خندان و با نشاط
---
پاورقی
هرکی اومد جلوی این دعا انشااله که برایش مستجاب بشه
آویژه عزیزم وقتی این دعا رو در دلم زمزمه کردم تو و همسرت خیلی جلوی چشمام بودید
این دعا از آن ِ تو هم باشه
با تشکر از همه دوستانی که دعاهای قشنگ شون رو نوشتن منم دعام رو واسه نفر بعدی می نویسم:
زندگی پر از محبت ،صداقت،شادی،سلامت رو واسه نفر بعد آرزو دارم.امیدوارم اگه نفر بعدی متاهل هست خدای مهربون رابطه ی عاشقانه ی اون و همسرش رو روز به روز زیباتر کنه و اگه مجرد هست یه همسر نمونه و شایسته نصیبش کنه.
تسنیم عزیز؛ از دعای قشنگت ممنونم!
"امیدوارم اگه نفر بعدی متاهل هست خدای مهربون رابطه ی عاشقانه ی اون و همسرش رو روز به روز زیباتر کنه "
از دعای پر از مهرت ممنون! متاهلم و خدا را شکر این روزها واقعا رابطه ی عاشقانه ی من و همسر عزیزم؛ روز به روز داره قشنگ تر میشه!
-----------------------------------
واسه نفر بعدی؛ دعا می کنم که هر مشکلی که داره؛ بهترین راه حل ها رو برای باز کردن گره اش پیدا کنه و هیچ وقت از درگاه خداوند و رحمت اون ناامید نشه!
یادش باشه که بزرگترین مشکلات هم در مقابل عظمت و بزرگی خدای خوبمون هیچ اند!
دل عزيز
ممنون از دعاي قشنگت
اميدوارم نفر بعدي انقدر رابطش با خدا عاشقانه باشه كه وابسته هيچكي و هيچ چيزي تو دنيا نباشه . :43:
سلام
ممنون سبکتکین عزیز
دعات خیلی قشنگه
من هم برای نفر بعد دعا میکنم که انشاء الله دلش همیشه آرام باشه و وجودش از عشق الهی سرشار:323:
زهرا بانو ، من این دعا رو واسه خودم بر می دارم ... واسه دلم ... ممنونم ازت :72:
از خدا می خوام هوای نفر بعدی رو خیلی داشته باشه. هی بیاد لب پنجره دلش. هی سرک بکشه.... خدایی کنه در حقش خلاصه :311:
ممنون آویژه عزیز
خدا همیشه خدائی می کنه ، این بنده خداست که معمولا بندگی نمی کنه.
من از خدا می خوام ، تکبر و غرور رو در مقابل عظمتش از ما بگیره و مقام بندگی و عبد بودن رو بهمون بده.
خلاصه بنده گی کنیم در حقش:323: