اين 5شنبه دعاي ويژه براي " گردآفريد" گرامي.....دوست جوون و مهربونمون...
نمایش نسخه قابل چاپ
اين 5شنبه دعاي ويژه براي " گردآفريد" گرامي.....دوست جوون و مهربونمون...
محرم شد امشب شب اول محرم هست
بیایید برای همه بیماران علی الخصوص گرد آفرید و آرمان26 از همین امشب تا روز عاشورا
زیارت عاشورا بخونیم و 5 تا امن یجیب برای روا شدم حاجت همه هم تالاری ها:323:
براي من هم دعا كنيد:323:
دعا كنيد از شك و ترديد بيرون بيام و بتونم تصميم درستي براي زندگيم بگيرم.....
يا من اسمه دواء و ذكره شفاء...
سلام به همه دوستان عزيزم و به اميد رفع مشكلات همگي شما عزيزان دوست داشتني....
و به اميد شفاي هر چه سريعتر همه مريض ها به خصوص گردآفريد عزيز و بهبودي آرمان عزيز .....
سعي ميكنم اين پنجشنبه رو به نيابت همه بچه هاي تالار و براي دعاي مخصوص واسه مريض هامون برم حرم آقا
امام رضا (ع)..... از تولد آقامون ديگه سعادت نداشتم كه برم حرم.... خيلي مشغله ام زياده....
اما سعي ميكنم كه حتما برم .... و براي همتون دعا خواهم كرد.... به اميد اينكه لايق باشم ....
به نيابت شما دوستاي گلم ميرم .... همه بچه هاي مهربون و خوش قلب تالار همدردي و دوستانم....
چه اونهايي كه هستند و چه اونهايي كه نيستن....
فقط يه خواهش دارم كه شما هم منو از ياد نبرين و دعا كنين كه آقا منو بطلبه تا نايب الزياره باشم....
غزاله عزيز اميدوارم تو هم بزودي از شك و دودلي دربياي .... ميدونم چه حاليه وقتي ترديد داري....
توكل كن به اوني كه بايد بهش توسل جست..... و اعتماد كن به اون نازنين يكتا ... چرا كه مهربانتر از او نيست!!!
منو از دعاي خيرتون بي نصيب نذارين بجه ها....
امشب دعا كنيم براي گرد افريد شفا بيماري دعا كنيد امشب براي اقاي ارمان 26 دعا كنيد
سلام به همه دوستای عزیزم....
الان نیم ساعتی هست که از حرم برگشتم ... واسه همه دعا کردم...
اصلا به نیت بچه های تالار رفتم امشب... واسه همه مخصوصا گردآفرید عزیز و آرمان عزیز دعا کردم ....
از طرف همتونم نماز زیارت خوندم... امیدوارم خدا قبول کنه...
زیارت قبول دوست عزیز
از دعای شما متشکریم انشاء الله حاجت روا بشید
بچه ها این هفته دعا کردن خیلی مهم هست ها
گردافرید یادتون نره ،
منم احتیاج به دعا دارم برای عزیزی ،
برای اون عزیز هم دعا کنید
دستانمان را به اسمان میگیریم و برای گرد افرید عزیز دعا می کنیم:323:
خدایا به حق این روز های مقدس ،شفای گرد افرید را از تو می خواهیم:323::323::323::323::323:
امشب براي گرد افريد براي شفا بيماري دعا كنيد امشب اعضا تالار هر كسي امشب حاجت دارد خداوند حاجت براورده كند
سلام امشب براي اعضا قديمي تالار دعا كنيد زودتر اعضا قديمي تالار به تالار بر گردد امشب براي خانم اني دعا كنيد براي بيماران دكتر جواب كردند براي شفا بيماران دعا كنيد امشب براي شفا گرد افريد دعا كنيد