منم سئوالات خودم را می نویسم :
1- روابط عاطفی در دوران قبل عقد و بعد عقد چه طوری باید کنترل بشه ؟ کارشناسان این حوزه میگن دوران قبل عقد ، روابطی عاطفی و احساسی ممنوع و به جای آن شناخت و بررسی معیارها ، درسته به نظرت ؟
نه موافقم ، نه مخالف
تو دوران قبل از عقد قرار نیست تایم فقط به ابراز علاقه هایی که اصولا هیجانی هست پرداخته بشه اما اینکه فقط و فقط دو نفر بشینند جلوی هم و مرتب از هم سوال بپرسن هم به نظرم خیلی خسته کننده هست . به هر حال انسانها توی صحبتهای متفاوت هست که همدیگر رو میشناسن . گاهی وقتها همون ابراز علاقه هم نشون میده طرف به پختگی لازم رسیده یا نه
2- آگاهی لازمه رشده ، به دختر و پسرها بهترین آگاهی و توصیه ای که داری ؟
1-از تک تک لحظات زندگیشون لذت ببرن و بدونن آینده هیچ وقت معلوم نمیکنه که چه اتفاقاتی میفته. پس هیچ وقت غصه آینده نیومده رو نخورند
3- دوست داری چند سال عمر کنی؟
اگر تا 40 سالگی به اون چیزایی که میخوام برسم دوست دارم تا 70 رو عمر کنم البته به شرط سلامتی . در غیر اینصورت علاقه ای به بیشتر از 40 سال ندارم
4- اگه 100 میلیارد پول داشتی بگو ببینم چطوری خرج می کردی ( ریزش را بنویس )
شاید اگر ی روزی 100 میلیارد به من بدهند همه رو برای خودم خرج کنم اما چون همیشه دوست داشتم که ی مدرسه داشته باشم قطعا بخش زیادی از این پول رو به ساخت مدرسه در ی منطقه محروم قرار میدم . نمیدونم ساخت یک مدرسه چقدر هزینه بر هست من از این پول برای خودم فقط به میزان خرید ی خونه معمولی بر میدارم و البته یه سفر به فرانسه . بقیه ش باشه برای ساخت مدرسه
5 -
خدا چه رنگیه ؟
سفید
زندگیت چه رنگیه ؟
زرد
ایمانت چه رنگیه ؟
خاکستری متوسط
امیدت چه رنگیه ؟
خاکستری روشن
علم بهتره یا ثروت ؟ ( یکیش را بگو )
علم
6 - اگه مجبورت کنن و راهی نداشته باشی جز انتخاب اینها کدومش را انتخاب می کنی :
-یه اتاق پر از سوسک ( به مدت 5 دقیقه )
- یه اتاق پر از موش ( به مدت 5 دقیقه )
-یه اتاق پر از مورچه ( به مدت 5 دقیقه )
اینو انتخاب میکنم
-کارگری در معدن 6 ماه
7 - نظرتو بگو در مورد حکایت زیر :
ببخشید اما من اصلا آدم تجزیه حکایت نیستم و نمیدونم دقیقا چی میخواد بگه
http://www.hamdardi.net/imgup/6728360e478df77565.jpg
8- یه لطیفه بگو :
دو تا میخ با هم ازدواج میکنند فرداش ماه عسل میرن تو دیوار:311:
9 - اگه ورشکست بشین چطور خرج و زندگی را مدیریت می کنی؟
الان ورشکست نیستم اما در بدترین وضعیت مالی قرار دارم (حقوقم خیلی کم شده) خب برای اینکه دخل و خرجم با هم هماهنگ باشه مجبورم خیلی از خرج هایی که قبلا انجام میدادم رو کنار بزارم. (در حالیکه من خیلی برای تفریحم خرج میکنم.) من اصولا عادت دارم هر ماه خرج و مخارجمو بنویسم که بتونم برای ماه بعد بهتر مدیریت کنم . برای همین فکر میکنم اگر خدایی نکرده ی روزی ورشکست بشم بتونم تا حدی مدیریت داشته باشم .
10 - چرا آدم ها بی نهایت طلب هستن ؟
اگر از بی نهایت طلب منظورتون طمع در زندگی هست جواب من اینه :چون فراموشکارن و یادشون میره این دنیا هم تموم میشه
11- کودکان معصوم هستن چون ......
.بدجنسی.......ندارن ، و در ...
دوران حالا...... زندگی می کنن و نگران .....
.آینده.....نیستن
12- با توجه به تصویر نظرت را بگو :
به همه اعتماد نکنیم و بدونیم قرار نیست آدمهای اطرافمون همراه ما باشند و حمایتمون کنند
http://www.hamdardi.net/imgup/6728360e47cb749901.jpg
ممنونیم .