گل یخ خوش اومدی :72:
تا الآن کجا بودی ؟ یه دفعه ظاهر شدی ... تو این تالار همه یهویی خودشونو نشون میدن :303:
بچه ها راستی من دارم احساس میکنم صندلیم رو به سردی داره می گراید :18:
نمایش نسخه قابل چاپ
گل یخ خوش اومدی :72:
تا الآن کجا بودی ؟ یه دفعه ظاهر شدی ... تو این تالار همه یهویی خودشونو نشون میدن :303:
بچه ها راستی من دارم احساس میکنم صندلیم رو به سردی داره می گراید :18:
دوستان گل یخ رو به جا نیاوردم:huh:
کاربر قدیمی با نام کاربری جدیدن؟؟؟
- - - Updated - - -
مدیر جان باید خودت نذاری سرد شه
معلومه قرار باشه فقط به سولل و جواب بگذره رفته رفته سرد میشه
برای من که پشت صحنه جذابتر بوده تا اینجا
من الان از سوالای اقای اسکارفیس خوشم اومد
البته خیلی کم خوندم پستهارو....یعنی همه رو نخوندم
رای گیری رو چطوری میخوای مدیریت کنی؟؟؟؟
هفت جوونم الی جوونم چند هفته پیش تاپیک زدم بخاطر عروسی عشقم و سه سال دوریش.خیییلی حالم بد بود مادر جونم اینا بدادم رسیدن:302:. اومدم اینجا دیدم چقددددر با هم خوبین مث بقیه جاها نیست :43:دوست داشتم بیام بینتون صندلی داغ جذاب شد واسممم.اما خیلیییی نمیتونماااا چون میخوام برم سرکار و وقتم پره.اومدم تشکر کنم از هممممممگی و بعدا وقت شد سی آر وای بفرستم فضا:311:بچه ها باید برم حجمم کمه:54::43: :بای بای:310:
اسکارفیس کلا خیلی افتخار نمیده. یکمم بنظرم بی اعصاب هست فک کنم، خیلی نباید دم پرش بپلکیم. اعصابش خط خطی بشه، فک کنم خط خطی مون کنه. البته ما خیلی ارادت داریم به ایشون
گل یخ عزیزم با اینکه فرصت نشده پستتون رو بخونم ولی از اینکه با گرمی به ما ملحق شدی ازت ممنونم ...ان شاءالله همیشه شاد باشی عزیز دلم :43:
و اینکه آره ...توی پشت صحنه مهر و محبت موج میزنه ...بخصوص رابطه ی آقایون با هم :311: از نفرت زیاد نمیدونن که چطوری باید علاقه و ارادتشون به همیدیگه رو نشون بدن ...
بی خیال
ممنون که هستی :43::72:
- - - Updated - - -
آقا غلام حالا از آقا کرای دست کشیدی چسبیدی به اسکارفیس .... آخه چرا با بقیه کنار نمیاین ؟
بچه ها همه باهاتون خوبن ....درسته سی آر وای یه کم شیطنت داره ولی کلا آدم شریفیه ... ( با اجازه آقا کرای :311:)
ان شاءالله شاد باشین آقا غلام :72:
خواب زن چپه:)))))))))
عجب سوالی خادن الرضا....
سلام
خانم 7 جواب هاتون قانع کننده نبود لطفا دوباره پاسخ بدین، هر سوال هم بلد نبودین برید دنبالش یاد بگیرید.
به عنوان مدیر این صندلی داغ باید پیشرو باشید تا بچه ها جواب از سر باز کنی ندند.
البته به نظرم تو سوال های شخصی پیچوندن جایزه
ول کن تو رو خدا آقای mvaz ...من در حد توانم پاسخ دادم ...البته یه سریارو حال نداشتم سرچ کنم و جوابش بزارم ... من وقتی پاسخ سؤالی رو ندونم میگم نمیدونم .... اصلا آقا من بازنده ی صندلی و شماها برنده .... ببینم در زمان خودتون چه کار میکنید دوستان خوبم :grief:
- - - Updated - - -
بچه ها پریشب اینقدر حجم سؤالات بالا بود که وقتی جواب دادم ساعت 9 شب شد و یه راست رفتم افتادم رو مبل و یک ساعت و نیم خوابیدم و خوابم برد ....ببینید چه کردید به من .
حالا هم که صندلیم داره رو به سردی می گراید ...تدبیری کنید دوستان ...پس چه میکنید شما ها ؟
این همه ادعا که چه بلایی سرت میاریم و اینا همه اش همین بود ؟
البته نمیگم سؤالات مسخره و مثل سری اول سحر بهاری بپرسید ولی شعله رو روشن نگه دارید لطفا .
واقعا الهه ی زیبایی ها راست میگفت : سلامی نه به سردی صندلی داغ :311:
دلم براش تنگ شده ...کاش بیاد یه کم خوشحالمون کنه با حرفای دلنشینش :43: