نوشته اصلی توسط
« 7 »
سلام دوستان خوب و عزیزم
یه سلام ویژه هم به زلال خوش قلب و مهربون و فرشته اردیبهشت عزیز و دوست داشتنی و ترنم عشق دوست خوبم.
امیدوارم حالتون خوب و ایام به کامتون باشه :43::72::72::72:
ترنم عشق عزیز ، زیارتت قبول باشه ..من خیلی دلم میخواد برم مشهد ولی متأسفانه امسال قسمت نشد .
دوست من ،ببین همه ما بعنوان کاربری در این تالار عضو هستیم... مطالب دیگر کاربران را میخوانیم و اگر بتونیم کمک میکنیم و این ارتباط متقابل هست و یه زمانی ما نیازمند کمک میشویم و بقیه راهنماییمون میکنند.
حالا این تاپیک حال و احوال هم برای بیان حال خودمون و همینطور دیگر اعضای همدردی هست...فقط همین ... حالا من نمیدونم چه مسائلی براتون در تالار پیش اومده که دلگیر هستین ولی این فضا دنیای واقعی نیست و هیچ کدوم از اعضای این تالار شناختی از ما ندارند ، اغلب هم هزار تا مشکلات دارند و فکر خودشان هستند ... ما نباید توقع محبت و همدلی از اینگونه فضا ها را داشته باشیم ...یه عالمه آدم با طرز فکر و رفتار های گوناگون عضو این تالار هستند...خانواده یا دوستان ما نیستند که مرتب بخواهیم بهشون بفهمونیم آخه چرا به حرف من توجهی نمیکنین ؟ ... یا اینکه میگی وجود من در تالار موجب آزار بقیه هست و خداحافظ!!
چرا باید این را بگی ؟ برای چی باید وجودت برای تالار آزار دهنده باشه ؟ مگه اینجا همه از افراد فامیل و نزدیکان ما هستند ؟
حتی از نزدیکترین ها هم نباید اینقدر توقع داشت چون نا امید میکنند.
باید بیشتر تحقیق کنی عزیزم و بتونی خودت را شخصیت شناسی کنی و منبع آرامش واقعی را پیدا کنی تا به اینگونه فضا ها وابسته نشی.
ببین ترنم جان امیدوارم از صحبت هام دلخور نشده باشی چون دوست خوب من هستی و برات احترام زیادی قائلم ولی این چیزی هست که من فکر میکنم باید بدونی تا بتونی آرامش بیشتری داشته باشی .
در پناه حق سلامت و موفق باشی:203: