سلام خانم بی نهایت عزیز :72:
امیدوارم خوب باشین .
سلام سون جان. اشکال که نداره اینطوری صدات می کنم؟
خدا روشکر بدک نیستم.
راستی مجری من هم هستی تا دلت می خواد من رو به چالش بکش عزیزم من دست هات رو باز می ذارم و استقبال می کنم.
این هم سؤالات من :
موضوع و محتوای بیشتر کتاب هایی که مطالعه میکنید چیه ؟
کتاب که نه ولی مطالعاتم بیشتر در مورد نیازهای روزانم ، تربیت فرزند ، خودشناسی و خود آگاهی، مهارت های خانه داری ، مهارت های زندگی ، فیلم شناسی ، در حد نیاز مسایل سیاسی روز .
دوست دارید چه کسی را از نزدیک ببینید که تا بحال ندیده اید؟
آقا امام زمان
به نظر شما در دنیای امروز چه چیزی بیشتر از همه کمرنگ شده ؟
حق و حقیقت
بهترین اسباب بازی دوران کودکیتان چی بوده ؟
یک عروسکی بودبا لباسی آبی فیروزه ای رنگ که مادرم از مشهد برام خرید و تنها اسباب بازی کودکی من بود . الان که توجه می کنم این رنگ اونقدر توی ناخودآگاه ذهنم بوده که حتی سفره عقدو خونچه های گل تزیینات و دسته گل عروسی ام هم همه اش آبی فیروزه ای بود.
اگر یه قدرت ماوراءطبیعی میتوانستید داشته باشید چی بود و چرا؟
برگشت به زمان گذشته، زمان کودکیم و یک شروع دوباره وبرنامه ریزی های جدید و سبک زندگی جدید
در نظر اول چه عواملی در یک شخص ببینید شما رو به سمت خودش جذب میکنه؟
تمیزی و خوش بویی ، خوش برخورد بودن، بی ریا بودن ، هنرمند بودن ، دقیق و نکته سنج بودن، باهوش بودن
کدام فصل را بیشتر از همه دوست دارید ؟ اگر دوست داشتید بگید متولد چه ماهی هستید :72:
فصل بهار
نظرتون راجع به حجاب دخترا چیست؟
حجاب فقط به پوشش و چادر نیست بلکه پیش نیاز آن حجاب در گفتار و رفتاره، عفت و حیا و پاکدامنیه. و اینکه حجاب فقط مختص خانم ها و حتی دین اسلام نیست . بلکه حجاب در ادیان گوناگون چه برای خانم چه برای آقا تعریف شده.
به عنوان مثال فرقه لو طاهور از یهودیان و یا حتی زرتشت خودمون.
مهم ترین معیار هایی که فکر میکنید در ازدواج موفق تأثیر گذار هستند را بفرمائید.
هم کفو بودن چه پسر و دختر و چه خانواده ها به نظر من هر دو خیلی مهمه.
زیباترین جمله ای که خوندید را اینجا برامون بنویسید ...حالا اگر نمیتوانید زیباترین هم بگوئید آن جمله ای که بیشترین حس مثبت را به شما داده است.
صد بار اگر توبه شکستی باز آی ************این درگه ما درگه نومیدی نیست
بین کلمات زیر علامت ( < = > ) بذارید:
مرد = زن
مادر = پدر
خواهر = برادر
باران = برف
تابستان = زمستان
خاله = عمه
شب = روز
زندگی = مرگ
متاهل = مجرد
همه پدیده ها در نوع خودش منحصر به فرده ، این تساوی یک تساویه عددی نیست .
اگه بخواهید یک روز کامل به خودتون استراحت بدید، اون روز چکار می کنید؟!( در واقع از چه کاری لذت می برید؟)
یه دوش می گیرم و راحت ترین لباسم رو می پوشم .یک صبحانه پر ملات آماده می کنم و می خورم. فیلم می بینم ، مناجاتم رو بهش عمق می دم ، یه سری هم به یکی از دوستان یا اقوام نزدیک می زنم و از همنشینی با اونها لذت می برم. شب زود می خوابم.
رنگ مورد علاقه ی شما ؟ ( حالا نه حتما رنگ لباس و یا شی ء ...خود یک رنگ )
سبز خیلی روشن ، گل بهی ، نقره ای ، صورتی یواش ، آبی آسمانی ، جگری ، آلبالویی ، سبز لجنی ، لیمویی ، سفید ، سیاه براق ، کالباسی زنده ، خیلی دوست دارم.
خاکستری ، قهوه ای، کرم ، آبی نفتی ،سبز کدر ، صورتی جیغ دوست ندارم.
میون این همه رنگ قشنگ خدا چرا دست آدم رو می بیندید تازه خیلی هاشم نگفتم.
بزرگترین محدودیتی که یه نفر متونه برای خودش ایجاد کنه؟
به بدبینی خودش پرو بال بده.
تا به حال برای خدا نامه نوشتید ؟ اگر آره نتیجه اش چی شد ؟
نه ننوشتم
بنظرتون یک دختر چه مهارت هایی را باید داشته باشه ؟
خانه داری ، شوهر داری ، مهمان داری ، آشپزی ، خیاطی ، باید هنرمند باشه ، تو دهن گرم باشه ، مهارت های کلامیش خوب باشه.
تا حالا کاردستی درست کردید؟ اگر بله چی بوده؟
خیلی درست کردم ، عروسک نمدی دوختم.
بنظر شما چیزی وجود داره که نشه با پول خرید ؟
خیلی چیزها رو نمی شه با پول خرید ، اعتماد ، صداقت، سلامتی ، آبرو ، مهربانی ، عشق و ......
سؤال آخر : یه راهنمایی و به قول خودمانی یه نصیحت به من که در زندگی خیلی به کارم بیاد.
خوش بینی و خود آگاهی رو سر لوحه کارمون قرار بدیم.
خانم بی نهایت عزیزم خیلی ممنونم بابت زمانیکه برای پاسخ به سؤالات میکنید
ان شاءالله در پناه حق همیشه سلامت باشید :72::72::72: