-
سلام دوستای مهربونم...ممنون که کنارم هستین
همونطور که میدونین تهران شرایط هواش خیلی بد شده و من تا پایان ترم تحصیلی دانشگاه باید برم و بیام.ماشین هم که نمیبرم بخاطر الودگی هوا و مترو هم اذیتم میکنه و شلوغه و ...البته بازم خداروشکر که ترافیک و الودگی نداره..وقتی میرسم خونه توانایی انجام هیچ کاری ندارم...هیچ کاری واقعا.دیشب همسرم فکر کرد من رو مبل خوابم برده و پتو کشید روم و رفت خوابید.اما در واقع من از حال رفته بودم...شیمی درمانی شروع شده و هر روز باید ابمیوه و اب گوجه فرنگی و ...بخورم.همسرم مثل مادرها دنبالم میاد و میگه توروخدا بخور.اما واقعا حالت تهوع های بعده شیمی درمانی ول کنم نیست....
الان تو این شرایط سخت فط حضور همسرمه که بهم ارامش داده و بس...همه گوشیش شده اپلیکیشن هایی که مال سرطان هست...دیروزم میخواستم براش ناهار بذارم .دیدم تو کیفش پر از نوشته هاییه که پرینت گرفته در مورد اینکه سرطانی ها چی بخورن و چی نخورن....کاش خدا میذاشت یکم با همسرم ارامش بیشتری رو طی کنم.حداقل کاش به اون رحم کنه...
شمیم الزهرای عزیزم
من کاری نکردم...شما ها زیادی مهربونید و لطف دارید....ممنونم ازت
شایسته عزیزم
اینجوری نگو.منو شرمنده نکن.شماها هر کدومتون ادمهای بزرگی هستین که بدون چشمداشتی مینویسین برای دیگران....ممنونم ازت
زندگی خوب عزیز
ممنونم ازت.خوب خوندم پستت رو.عالی و بی نظیر بود
مهرسا مامان عزیز
به فکر سلامتیت باش تا بدتر نشدی.من انقدر غصه خوردم و فشار عصبی تحمل کردم که داغون شدم...ناراحتی اعصاب ادمو داغون میکنه...کاش منم اون روزا از ته دل به خدا ایمان داشتم و انقدر خودخوری نمیکردم...هرچند الانم سستم
تولد ارزوی و تمنای عشق عزیزم ممنونم از شما و محبتتون که برام نوشتین با دستان نازنینتون
- - - Updated - - -
-
ای جان. خدا این همسر مهربان و عاشق رو سالهای سال برات نگه داره و با موفقیت با هم از پستی و بلندی های زندگی گذر کنید
-
سلام مریم جان امیدوارم هر روز حالتون بهتر از دیروز باشه...
قابل باشم دعا گوتون هستم...
مریم جان من از یک خانومی که شوهرش سرطان داشت و حالش خوب شده بود دو تا مطلب شنیدم.
گفتم شاید براتون مفید باشه. اما لطفا خودتون تحقیق کنید.
1)خام گیاه خواری و درمان سرطان
*2)تر کیب تازه یک سیب و هویج و لبو که می گفت معجزه می کنه.
لطفا هر دو موضوع بالا را سرچ کنید من به مطالب جالبی بر خوردم.
سلامت باشید
-
عزيزم برات ارزوى سلامتو ميكنم، لطفا حتما اطلاعاتت رو در مورد خام گياه خوارى بالا ببر، مادو دوس ت من نادر و كشنده ترين نوع سرطان خون رو داشت ك نميشد پوسند زد حتى، اما الان ٨ ساله با همين خام گياه خوارى داره زندگيشو ميكنه، گاهى درد به سراغش مياد اما نه مياز به شيمى درمانه داشته تو اين مدت نه چيزى.در حاليكه دكترا ٨ سال پيش گفتن نهايتا يه سال ديگه مريضى از پا درت مياره.
-
مریم خانم اصلا فکر نمیکردم شما این مشکلو داشته باشین پستاتون پر از عشق و انرژی و حس خوب بود همیشه.
امیدوارم به زودی سلامتیتون رو به دست بیارین و هیچوقت ناامید نشید و همیشه کنار همسرتون خوب و خوش باشین
-
سلام مریم جان
عزیزم حالت چطوره?امیدوارم زودتر خوب بشی دوستم.
دیروز و امروز 41 بار آیت الکرسی رو وقت غروب که قبلا گفتم برات چه زمانی میشه خوندم.دیروز تموم نشد ادامشو امروز خوندم عزیز.
ان شاالله خدا قبول کنه و زودتر سلامتی کامل بدست بیاری.
به یادتم و اگه لایق باشم برای شفای همه مریض ها دعا می کنم.
-
سلام.
پیگیر تاپیک و حالتون هستم.
امیدوارم که هر چه زودتر بهبودی کامل پیدا کنید.
-
سلام
ممنون از شما دوستان عزیز با وجودیکه تاپیکم رفته پایین با نظرات مثبت و انرژی بخشتون میارینش بالا.....
من حالم بهتره خداروشکر..دارم کارای روزمره و عادیم رو میکنم و فعلا 6 حلسه شیمی درمانی با سختی های و درد و ....تمام شده.منتظر نظر دکترم هستم که ببینیم ایا لازمه سری دوم رو شروع کنیم یا خیر....
یه روزایی خیلی حالم بده...یه زمانایی در اوج شادی حس بدی بهم دست میده....در هر صورت چیزیه که باید بپذیرمش....وزن زیادی کم کردم.حدود 7 کیلو و لباسام همه گشاد شدن.به قول یکی از همکارام که بی خبر از همه جاست بهم میگه چرا لباسات زار میزنن تو تنت !!
کاش همینجوری به خودمون اجازه قضاوت و اظهار نظر ندیم.
برام دعا کنید تا قضیه اون بچه رو کاملا فراموش کنم چون گهگداری بدجور اعصابمو خراب میکنه...فکر اینکه تیکه تیکه های اون بچه رفت تو فاضلاب یا چاه بیمارستان و یا هرجای دیگه بهم حس بی عرضه گی میده....
وقتی تاپیک مونا در مورد خواهرش رو خوندم تمام وجودم سوخت....
ممنون که هستین..یک دنیا ممنون
-
سلام خیلی متاسفم ولی امیددارم انشالا خوب بشید چون خیلیا رو دیدم تو مراحل پیشرفته خوب شدن شوهر دخترعموم سرطان خون داشتن و خیلی درگیر بودن ولی شیمی درمانی جواب داد و خوب شدن یادمه اون زمان کل فامیل بسیج شدن گل پونه (برگش نه) جمع کردن براش چون دکترش گفته بود خیلی خوبه برا بعد لز شیمی درمانی و استفاده میکرد خیبی راضی بودش
قبل شیمی درمانی هم غذاهای نشاسته ای سیر کننده بخورید مثل ماکارونی البته کم چرب که مدت بیشتری سیر بمونید تهوع بعد از شیمی درمانی طبیعیه متاسفانه.
ارزو میکنم زود این دورانو پشت سر بذارید و به زندگی عاشقانتون ادامه بدید
افرین به همسرتون دوس داشتن واقعی ینی این
سخته مردی ناراحتی زنشو ببینه
خدا کمکتون میکنه
-
سلام مریم جان خیلی معذرت می خوام که تایپیکم باعث ناراحتیت شد .
ان شاالله خوب می شی عزیزم.