RE: از قصد داره اذيت ميكنه
طراوت عزیز خیلی زوده که اینقدر از زندگی نا امید باشی ، سعی کن بی اعتمادی رو ازخودت دور کنی به شوهرت اعتماد کن و به زندگیت عشق بورز ،عمه من به دلیل همین بی اعتمادی و طعنه های پی در پی باعث شد همسرش به قدری پر رو بشه که ازدواج مجدد کرد و زندگی عمه من تباه شد .عزیزم آنفدر پیله نکن که قبح موضوع بریزه حالا که خودش میگه خبری نیست بهش اعتماد کن یکسری از این حساسیت ها در ابتدای زندگی طبیعی و برای همه هست ، نمی دونم منظورت از اینکه ( بهتره منم مثل خودش باشم ) چیه ؟ ولی به زندگیت پایبند باش و احظات خوشت را با بدبینی خراب نکن
خوشبخت باشی
طراوت عزیز خیلی زوده که اینقدر از زندگی نا امید باشی ، سعی کن بی اعتمادی رو ازخودت دور کنی به شوهرت اعتماد کن و به زندگیت عشق بورز ،عمه من به دلیل همین بی اعتمادی و طعنه های پی در پی باعث شد همسرش به قدری پر رو بشه که ازدواج مجدد کرد و زندگی عمه من تباه شد .عزیزم آنفدر پیله نکن که قبح موضوع بریزه حالا که خودش میگه خبری نیست بهش اعتماد کن یکسری از این حساسیت ها در ابتدای زندگی طبیعی و برای همه هست ، نمی دونم منظورت از اینکه ( بهتره منم مثل خودش باشم ) چیه ؟ ولی به زندگیت پایبند باش و احظات خوشت را با بدبینی خراب نکن
خوشبخت باشی
طراوت عزیزم سلام
خانومی پس اعتماد به نفست کجا رفته خانومی چون شوهرت از نظر ظاهری زیباست دلیل بر این نمی شه که از زیباییش سو استفاده کنه عزیزم
این فکرو از ذهنت بیرون کن که شایان هم مثه پدرشه گلم یکم به زندگیت با دید بهتری نگاه کن بخدا من شعار نمی دم می دونم اعتمادی که رفت سخت برمی گرده ولی خودتم باید به برگشتش کمک کنی
چرا هی می گی شو هرم از من سر تره تو زندگی هیچکی از اون یکی سر تر نیست هر کدوم یه سری خوبی دارن یه سری بدی
تو و شوهرتم همین طور همون جور که اون یه سری محاسن داره توهم یه سری محاسنه مربوط به خودتو داری
آدم که انقدر زود میدونو خالی نمی کنه اینجور باشه ممکنه خیلی ها از قیافه ی شوهر آدم خوششون بیاد و بخوان آویزونش بشن پس آدم باید بگه بیاد خانوم این شوهر من مال تو برو خیرشو ببین
عزیزم شایان قبل تو خیلی دختر دورو برش بودن و قیافشم می دیدنو مطمئن باش آویزونشم می شدن ولی از بین همه ی اونا تو رو واسه زندگی انتخاب کرده پس تو براش سوگلی بودی
اگه می خواست بره به سمت کسای دیگه خوب می رفت عزیز من یکم رو پاهات وایسا و زندگیتو بلند کن اگه بعد 4 ماه انقدر بی انگیزه بشی که دیگه باید زندگیتو تعطیل کنی
بشینی زانوی غم بغل بگیری بگی من می سوزمو می سازم تا شایان بره دختر بازی شو بکنه چون خوشگله آخه این شد دلیل
خواهرانه بهت بگم اگه واسه شوهرت جذاب نشی و همش ناراحت و عبوس باشی و هی غصه بخوریو زندگیتو تلخ کنی شایان کم کم بدونه اینکه خودتو بفهمی ازت فاصله میگیره
پس یه تکونی به خودت بده و به زندگیه عادیت برگرد هیچ اتفاق خارق العاده ای هم نیافتاده که دست از زندگی کشیدی
مراقب خودت باش به خودتو زندگیتم برس
شاید من کوچیک تر از اونی باشم که بخوام نصیحتت کنم ولی مثه خواهرم دوست دارم و نمی خوام زندگیتو از دست بدی
موفق باشی خانومی
bloom جان و fatima-v عزيز برام دعا كنيد.امروز غروب قراره بريم خطش رو عوض كنه بهش گفتم نبايد به دوستاش شماره بده.
سعي ميكنم رفتارم رو مثل گذشته كنم.
موفق باشی طراوت جان زندگیتو زیبا کن . دوباره عاشق شوهرت شو . انگار اولین باریه که میبینیش . دوسش داشته باش. خدا آدمای صبور رو دوست داره. خودش کلی این حرف رو تو قران گفته . تو پاکی و داری برای حفظ زندگیت تلاش میکنی . ایشاا.. خدا هم واسه روشن شدن خونت نور رحمتش رو تو همه زندگیت میتابونه . ایمان داشته باش.
عزیزم خواهشا یک بار دیگه به خودت فرصت بده و ذهنتو پاک کن. خوشحالم دوباره داری این فرصت رو به زندگیتون می دی.
عزيزم خيلي خوشحالم كه اين فرصت رو به خودت و شوهرت دادي ولي خواهشاً از اين به بعد يه كاري نكن كه بعدها افسوسش رو بخوري. اميدوارم كه ديگه ناراحتي برات به وجود نياد.
دينا.ه عزيز ممنون ازت نميدونم چرا اما حرفهات خيلي خيلي آرومم كرد.
نازنين خوبم تصميم گرفتم مثل اول بشم شوخ و مهربون نه اين آدمي كه الان همش چشماش خيسه و از همه فراري
harfedel عزيز ممنونم كه هميشه بهم كمك ميكني ، منم اميدوارم هيچ زني طعم خيانت رو ..............
خواهش میکنم عزیزم . اگه خودت بخوای زندگیت قشنگ میشه . خدا هممون رو امتحان میکنه . سعی کن از امتحانش سر بلند بیرون بیای. خوب بودن و خوب زندگی کردن و خوبی کردن شاید یه وقتایی به ظاهر به آدم ضرر بزنه یا دیگران مدام بهت بگن اینقدر ساده نباش و اینکار رو بکن اون کار رو نکن اما یه خوبی بزرگ داره اونم اینکه وجدانت راحته پیش خدای خودت سربلندی و تمام تلاشت رو برای زیبا کردن زندگیت کردی. موفق باشی