-
RE: میشه کمکم کنین
مرسی از همه
harfe del عزیزم سلام کادو رو دیشب دادم دست آرش قرار شد تو جمع بهش بده چون من اونجا حضور ندارم عزیزم در مورده زنگ زدنم ته دلم راضی نیست راستشو بخوای شاید بهش sms بزنم
الینا جان شاید همین کارو کنم برای تبریک شاید یه sms بزنم و منتظر بشم خودش زنگ بزنه
-
خودت هر جور كه صلاح مي دوني بهتره رو انجام بده عزيزم. بالاخره هر چي باشه ما تو موقعيت تو نيستيم. ولي كاري رو بكن كه بهتره تا بعداً برات دردسري ايجاد نشه. اگه برادرش مي گه خرشون كن خوب الان بهترين موقعيته.
-
دیشب کادو رو دادم آرش بهش دادم خودمم اسمس دادم تبریک گفتم یک ساعت بدش مامانش زنگ زد تشکر کرد و گفت راضی به زحمت نبودیم بعدشم با مامانو بابم صحبت کردو حالو احوال پرسید امروزم خواهرش زنگ زد تشکر کرد
و گفت ممنون از کادوی قشنگت می دونم کادوی آرشم انتخاب تو بوده وگرنه آرش از این سلیقه ها ندارم من گفتم قابلی نداشت
-
-
بلوم جان
حالا چی شد؟ به آرش حرفی نزدن؟
-
الینا جون فعلا حرفی سر قضیه خومون نزدن ولی برخورد مادرش دیشب خیلی خوب بود نمی دونم حالا واقعا کنار اومده یا این رفتارش موقتیه
فقط پدرش به آرش گفته خواستی مستاجرو تمدید کنی بگو شاید زودتر از یکسال خونه رو بخوام که خودم بشینم توش
-
شما با آرامشتون به زندگیتون رنگ زیبایی دادید. دوستان دیگه می تونند از نحوه رفتار شما در زندگی درسها بگیرند. نتیجه شما بهتر بود یا دوستانی که در مصایب همسرشون رو در حد یک موجود غیر قابل تحمل تنزل می دن؟
-
ممنون از شما sorena
ولی من هنوز کامل نتیجه نگرفتم تازه یکم خانوادش آروم شدن حالا نمی دونم این آرامش همین طور می مونه یا نه
امیدوارم با این قضیه کنار اومده باشن
-
bloom عزیز خیلی خوشحال شدم، امیدوارم که این رفتارشون موقتی نباشه، همه آدما مثل هم نیستن و همه یه جور عکس العمل نشون نمیدن، پس تو سعی کن بفهمی که خانواده شوهرت چه طوری هستن، البته با راهنمایی برادر آرش به نتایجی رسیدی، منم همسرم بهم گفت که مادرش دوست داره عروسش زیاد باهاش حرف بزنه و باهاش راحت باشه من هم همون کار رو کردم و الان نتیجه گرفتم. البته در هیچ کاری زیاده روی نکن...
امیدوارم موفق باشی عزیزم..
:72:
-
مرسی shad عزیز
منم امیدوارم موقتی نباشه و بهتر بشه
چشب حتما سعی می کنم زیاده روی نکنم تا مشکل برام پیش نیاد
از راهنمایی های شما دوستای گلمم ممنون برام دعا کنین