-
RE: حجاب
اول از همه میخوام جواب یکی از دوستانمون رو بدم/آقایی که فکر می کنی(هر گونه ممنوعیتی حرص آور است و نتیجه عکس میدهد)..........................پس باید تمام قوانین راهنمایی و رانندگی را به علت اینکه برای رفت و آمد محدودیت ایجاد کرده از میان برداشت(چون نتیجه عکس میدهد)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
من خودم چادری هستم و حجابم رو خودم انتخاب کردم .تا قبل از هیجده سالگی و قبل از ورود به دانشگاه از چادر استفاده نمیکردم.اما بعدا به این نتیجه رسیدم که چادر برام بهترین پوششه.میدونید چرا؟این طوری راحت تر میتونم کارامو تو جامعه انجام بدم و راحتر میتونم فعالیت داشته باشم.این طوری وقتی از خیابون رد میشم از نگاهای بد و اذیت کننده در امانم و این خیلی به آرامشم کمک میکند .این طوری میدونم که وقتی به خاطر کاری مثلا به اداره ای میروم با من به عنوان یک انسان رفتار میشود نه بعنوان یک خانم .با چادر من میدونم که(انسان بودن و عقلم)بر(خانم )بودنم تقدم دارد واین عقلم و من خودیم است که مهم جلوه میکند نه جسمم.{من فقط چادر را حجاب کامل نمیدونم .بلکه حجاب به نظر من این است که چیزی بپوشی .رفتاری داشته باشیو... که جلوه توجه نکند اما چون بهترین کسی که از زندگیش خبر دارم و میتونم مثال بزنم خودمم.به خاطر همین اینجا از چادر نام بردم .اما باز هم تاکید میکنم حجاب فقط چادر( نیست).}.البته اگر حجاب داشته باشی یک نتیجه ی فرعی هم دارد و آن این است که کاملا میتوانی مردان هوس باز را از مردان خوب تفکیک کنی .مثلا وقتی وارد مغازهای میشوی و میبینی مغازه دار با یک خانم خیلی بد حجاب چقدر خوب و با چه چه و جون و قربون صدقه و.....حرف میزند و با تویی که حجابت کامل است یا چادر سرت کردی{البته باز تاکید میکنم حجاب از نظر من جلوه توجه نکردن است نه چادر و یا چیز دیگر}حتی بزور جواب سلامت را میدهد .متوجه میشوی که آن مرد چه جور آدمی است واگر کلاهت هم در اون مغازه بیفته برای برداشتنش هم پاتو تو اون مغازه نمیزاری. در کل من به یک نتیجه ای رسیدم و آن اینکه هر مردی که با حجاب خانم ها مخالف است .......است. و گر نه چه معنایی دارد در این دنیای ما انسان ها. که خودخواهی بیداد میکند و هیچ کس حاضر نیست برای دیگری کاری انجام دهد .شما فکر میکنید آقایانی که برای رفاه خانم ها شعار آزادی زنان سر میدهند واقعا برای خانم هاست یا برای راحت تر چشم چرانی خودشان.............گرد آفرید تو نوشته هات احساس کردم حجاب را فقط مخصوص جهان سومی ها میدانی(و یه جورایی مخالف پیشرفت )اما میدونی نظرت شبیه کیه؟شبیه شاه پهلوی اون هم همین نظر رو داشت به خاطر همین دستور داد چادر ها را از سر زنان بکشند اما این امر نه تنها باعث پیشرفت و ترقی پهلوی نشد بلکه باعث رکود و انقراض و نابودی ان شد و اگر کشورهای دیگه پیشرفت کردنند .به خاطر بودن یا نبودن حجاب نیست .بلکه به چیزای دیگر مربوط میشود.(شاید نظرت با فروید و فرویدیسم یکی باشد.که سعی میکنم ان را هم در متن های بعدی توضیح بدم.)نمی دونم چرا اما احساس کردم از آن دسته آدم هایی هستی که همه چیز را میخواهند با عقل و منطق اثبات کنند اما بعضی چیزها (مثلا خدا یا بعضی مفاهیم حجاب و......)فراتر از عقل و منطقند و برای اثبات آنها علاوه بر عقل و منطق باید از حس های دیگر که خدا در ما به ودیعه گذاشته کمک بگیریم.آن دسته از نویسندگان یا بزرگانی که خواستند خدا را با عقل ثابت کنند همگی به پوچی رسیدند و خود کشی کردند .اگر تو هم همین اخلاق را داری بهت کتاب روی ماه خدا را ببوس را پیشنهاد میکنم .البته اگر نظرم درست باشه (البته اگر)کمکت خواهد کرد .و من فکر میکنم تو هیچ اشکالی بین دوستی پسر با دختر نمیدانی اگر این چنین است حتما نامه ی بابا مونو به دختراش بخوان.حتما نظرت .عوض میشود.
-
در تمام دینها .دین اسلام به زن بیشترین ارزش وبها را داده است.پیامبر اکرم میفرماید:من در این دنیا سه چیز را دوست دارم:نماز .عطر .زن. و خداوند در قرآن فرموده اگر کسی به دنبال آرامش میگردد اول من و دوم زن.این که خداوند مرتبه زن را اینقدر بالا برده یعنی در مرتبه ی بعد از خود . جای بسی تامل دارد. اما در یکی از کتاب های ادیان مختلف که متاسفانه اسمش را یادم رفته .نوشته بودن :اصولا کودکان و زنان درست فکر نمیکنند حالا خود تصمیم بگیرید؟؟؟؟؟؟از این نوشته ها می توان به این نتیجه رسید که دین اسلام بهترین دین برای یک خانم است.پس همه ی واجباتش .توصیه هایش و همه و همه برای بهبود وضعیت خانم هاست .و در ضمن گرد آفرید آیا دین تو اسلام نیست ؟اگر کسی دینی را میپذیرد تمام امورش را باید بپذیرد . نه اینکه بگوید فلان قانون را قبول میکنم چون خوشم مییاد و ان یکی را قبول نمیکنم چون خوشم نمی یاد.اگر این چنین هستی شاید دینت را اشتباه انتخاب کردی که با عقایدت جور در نمی یاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
فلسفه حجاب :همان طورکه شاید میدانید. دین اسلام از همان اول حجاب را واجب نکرده بود تا روزی که چند نفر از زنان تازه مسلمان شده برای عرض شکایت از مردان کوچه و بازار که موجب اذیت و آزار آنها میشدند نزد پیامبر اکرم(ص) رفتند و پیامبر به آنان فرمود اگر میخواهید مورد مزاحمت قرار نگیرید موها و بدنتان را از آنان بپوشانید . و اینچنین بود که حجاب بر زنان مسلمان واجب شد.
-
در مورد اینکه گردافرید گفته بود (حجاب شرط نیست و خانم بد حجابی که عفت داشته باشد کافی است و....)باید بگویم درست است گرد افرید .بسیاری از خانم های جامعه ما که بد حجاب هستند عفت هم دارند.و خداوند فرموده حجاب باید طوری باشد که کسی را از راه بدر نکند . حال هر چند هم خانمی بد حجاب که بسیار با عفاف باشد ممکن است زندگی یک خانواده را بهم بزند(بدون اینکه خودش بخواهد)(که من برای این مثال مصداقی بارز دارم که اگر خواستید برایتان تعریف میکنم.) یا این که ممکن است آتش جهنم برای مردی شود (بدون اینکه خودش بخواهد)آیا باز هم اعتقاد داری عفاف بدون حجاب کافی است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
میدونی ما تو خانوادمون که شاید به نظر تو سنتی باشه .فکر میکنیم زن یک جواهر است.یک خانم مثل یک چیز گرانبها و با ارزش میماند .ببینم اگر تو یک جواهر میلیاردی داشتی .اونو وسط خونتون که ممکن است هر کسی از کنارش عبور کند یا به آن دست درازی کند یا حتی آن را بدزدد ولو می کردی یا اون جواهر گران قیمت را در بهترین صندوق چه یا بهترین جای اتاقت قرار میدادی تا دست دزدان و ... بهش نرسه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟ به نظر ما یه خانم مثل یک جواهر آنقدر زیبا و ارزشمند است که حیف است زیبایش در معرض دید همگان باشد .چون بعضی از آدمها ارزش این زیبایی ها را ندارند(دزدان)
اما در خانواده ی ما خانم ها تمام احساساتشان.زیباییهایشان.... تمام ارزش های خویش را برای پدرانشان . برادرانشان .همسرانشان قرار میدهند و برای مردان غریبه چیزی جز حجاب ندارند .با این کار خانم ها آرامش درونی بسیاری پیدا میکنند .نمی دانم شمایی که در حال خوندن این متن هستید خانم هستید یا آقا و تو گرد آفرید اگر اقا باشی از فهم جمله ی پیشینم(آرامش درونی)عاجز خواهی بود اما اگر خانم باشی حتما درکش خواهی کرد .!در ضمن با این رفتاردر خانواده ها اعتماد . اطمینان و احترامی در بین اعضای خانواده بوجود میآید که در کمتر خانواده ی غیر سنتی دیده میشود .......امیدوارم حرف هایم را نه بعنوان یک مجادله و بحث بلکه به عنوان حقیقت از زبان خانمی که تا کنون حجابش را رعایت کرده بشنوی و خود پیش خود مقایسه کنی که کدام حالت برای خانم ها . خانواده ها.جوامع و... بهتر است با حجاب بودن یا بی حجاب(حتی با عفافش)؟
-
گرد افرید در یکی از نوشته هات نوشته بودی .چرا حتی در خانواده های سنتی دختران و پسران گرایش به جنس مخالف دارند ؟نکند فکر کردی چشم بسته غیب گفتی.این چیز مشخصی است .این غریزه ای است که خداوند. ان را در تمام انسان ها قرار داده و فرقی برای خانوادهی سنتی یا غیر سنتی نگذاشته است .تنها تفاوت در برخورد با این غریزست که خانواده ی سنتی سعی میکند به بهترین روش (هم برای دختر.پسر.بچه.جامعه)یعنی ازدواج بدان پاسخ دهد اما خانواده ی غیر سنتی بعضی مواقع در پاسخ دادن و پیدا کردن مصادیق آن اشتباه میکند.
-
نظریه فروید::::::فروید دلیل همه ی اختلات های روحی و روانی و نابسامانی های اجتماعی را سرکوب غریزه ی جنسی میداند.و از نظر فروید فحشا .زنا و...عین اخلاق حقیقی و عفت و حجاب و وفاداری به همسر خلاف اخلاق است و باید مبتلایان به آنها را درمان کرد.توصیه این نظریه این است که محدودیت ها را بردارید تا ریشه ی مردم آزاری و کینه و عداوت ها کنده شود.عفت را از میان بردارید تا دل ها آرام گیرد.آزادی مطلق اعلام کنید تا بیماری های روانی رخت بربندد...................................... .....اما شاید در همچین جامعه ای مردم از حیث نگاه به جنس مخالف ارضا شوند و تحت فشار روحی قرار نگیرد .اما آمار نشان میدهد که بیشتر جوانان .در همان جوامع .برای ارتباط جنسی .خود را تحت فشار می بینند. نباید از روحیه ی (تنوع طلبی ) بشر غافل بود .....مگر جز این است که در جوامع غربی آمار انحرافات و ناهنجاری جنسی روز به روز در حال افزایش است.
-
از همتون خواهش میکنم همه ی متن هام رو بخونید(چون همشون بهم مربوطه)بعد نظر بدید . با تشکر.سمیرا
-
سلام سمیرا 19
به تالار همدردی خوش آمدید.
از احساس مسئولیت و پاسخهای شما باید تشکر کنم.
به نکات بسیار ارزنده ای اشاره کرده اید که واقعا جای قدردانی دارد و باید حتی آنها را گسترش داد.
اما یکی دو نکته ظریف و البته بسیار مهم را نیز باید مد نظر قرار داد:
یکم :ما باید سعی کنیم وقتی بحثهای عمیق و منطقی این چنین مطرح می شود، احساسات خود را کنترل کنیم و کمتر وارد اصل موضوع بکنیم.
دوم: به نظرم لحن سخن شما با گردآفرید مطلوب نبود. اگرچه شاید به نظر خودتون کاملا جنبه احترام و ادب را در نظر گرفته اید که قطعا همین طور هست. اما به نظرم بهتر است در بحثهای این چنینی بیشتر از اینکه به مخاطب اشاره کنیم و احساسات و نظرات او را به چالش بکشیم. بهتر است روی محتوای موضوعات و مطالب صحبت کنیم. تا منجر به مواضع دفاعی در افراد نشود.
من همیشه عقیده دارم تاثیر گذاری ما بر دیگران نه صرفا به لحاظ محتوای تفکرمون که به لحاظ روش و منش و احساس و رفتار و شیوه های گرم و صمیمانه ما هستند. لذا برقراری رابطه حسنه پیشنیاز یک ارتباط سازنده برای انتقال مفاهیم است.
درست است در این بحث خیلی پستها دارای چنین فاکتوری نیست و خیلی حالت خشک و ضربتی مسائل مطرح شده و بیشتر بر اساس میان بینی های فردی می باشد. اما به مرور دوست دارم این بحث ها آتیش احساسی آنها کاهش یابد و به طرف منطقی بودن آن پیش برود.
سوم: در مورد مسائل محتوایی صحبت های شما هم به مرور بحث می شود و من و سایر اعضاء محترم به مرور صحبت خواهیم کرد.
-
سمیرا خانم؛هموند ارجمند،چون تازه در این گفتگو وارد شده اید،نخست اندکی با سرکار سخن دارم و سپس به نوشتار هایتان خواهم پرداخت . . .
هم تالاری گرامی:احساسی سخن راندن مانند:*نکند فکر کردی چشم بسته غیب گفتی*. و در جاهایی زبان به دشنام گشو دن مانند:* و تو گرد آفرید اگر اقا باشی از فهم جمله ی پیشینم(آرامش درونی)عاجز خواهی بود اما اگر خانم باشی حتما درکش خواهی کرد .!*------------->>((بنده به هر حال خرد دارم که این موضوع را دریابم دیگر؟؟!!نه!!؟؟؟))،در یک گفتمان بهیچوجه شایسته نیست و موجب پست شدن و ایجاد یک تصویر هتاک از خوتان می گردد و البته نماینده سستی سخنانتان . . .
و باز یاید بگویم این تعاریفی را که درباب حجاب دلخواه شما و مثلا فواید آن و مثالها و تصاویر ذهنی معوج و اشتباهی را که درباره آن گفتید،هیچ دلیلی بر حجاب مطلوب مورد نظر عقیده شما نیست و همانند *دانی* اگر صدها هزار پست هم درباره اش سخن بگویید،تنها و تنها به درد گوشهای خواهان و باورمند به **عقاید** و **اساس سخن** سرکار خواهد خورد و دیگر آنکه این جور حرفها فقط در حوزه ادبیات دینی و نظام سیاسی حاکم کاربرد دارند و مورد پذیرش می باشند.
اندرزهای بنده به دانی نیز نه از روی تحقیر که از باب خیرخواهی بود و آن جملات در باب عقیده اش و عقیده تان هم حقیقت مطلق که البته به مذاق سرکار تلخ است.
حال مستقیما درباره نوشتا هایتان چند پرسش از شما دارم:
می شود مصداق سخن خودتان را که در پایین می آورم بفرمایید که چه کسانی هستند:
(*آن دسته از نویسندگان یا بزرگانی که خواستند خدا را با عقل ثابت کنند همگی به پوچی رسیدند و خود کشی کردند.*)
امکان دارد رابطه مثالی را که در سخن خود که خواهم آوردش را با سخن یکی از هموندان که بدان اشاره کردید،روشن سازید:
(*اول از همه میخوام جواب یکی از دوستانمون رو بدم/آقایی که فکر می کنی(هر گونه ممنوعیتی حرص آور است و نتیجه عکس میدهد)..........................پس باید تمام قوانین راهنمایی و رانندگی را به علت اینکه برای رفت و آمد محدودیت ایجاد کرده از میان برداشت(چون نتیجه عکس میدهد)*
شما در سخنتان با استمساک به حدیثی زن را مایه *آرامش آوردید که البته نوع این آرامش یا روحی است یا جسمی که این لزوما نگاه ابزاری به زن را نشان می دهد با عنایت به وسیله آرامش جسمی دانستن زن!!!
در نوشتار شماره 136 یکی تفاوتهای را میان خانواده های سنتی و مدرن را در ازدواج دانستید که خانواده غیر سنتی در آن اشکال دارد که واضح است با این حرف باید تمام دختران و پسران خانواده های غیر سنتی (مدرن) را مجرد پنداشته یا فاسد بدانیم،هرچند که اصلا بحث نه بر سر خانواده ای مدرن یا سنتی که که بر سر *انسان مدرن یا سنتی * است و در باور مدرنیسم که وضع اعتقادات دینی روشن است.(تو خود حدیث مفصل بخوان ازین مجمل)
در فرازی از سخن سرکار با این نظر مواجه می شویم که:
(*اما در خانواده ی ما خانم ها تمام احساساتشان.زیباییهایشان.... تمام ارزش های خویش را برای پدرانشان . برادرانشان .همسرانشان قرار میدهند و برای مردان غریبه چیزی جز حجاب ندارند .با این کار خانم ها آرامش درونی بسیاری پیدا میکنند .نمی دانم شمایی که در حال خوندن این متن هستید خانم هستید یا آقا و تو گرد آفرید اگر اقا باشی از فهم جمله ی پیشینم(آرامش درونی)عاجز خواهی بود اما اگر خانم باشی حتما درکش خواهی کرد .!در ضمن با این رفتاردر خانواده ها اعتماد . اطمینان و احترامی در بین اعضای خانواده بوجود میآید که در کمتر خانواده ی غیر سنتی دیده میشود .......*)
شگفتا که چه نتیجه گیری جالبی و البته *یکسویه ای* نموده اید!!!!می دانید اشکال کار شما و *شمایان* در چیست؟
در این نتکه مهم و( البته تکراری از زبان من) نهفته است که شما همه دنیا و مافیها و مردمان را با *محک عقیده و سنتهای که بدان خو گرفته اید و خودبخود مقدسشان هم می دانید می سنجید* و آنچه را که بدان باور دارید *تنها حقیقت و تفکر درست جهان* انگاشته و *ارزش بی چون و چرا* می بینید،لذا در سخن هم *ارزشی* حرف زده و می گوید:** اعتماد . اطمینان و احترامی در بین اعضای خانواده بوجود میآید که در کمتر خانواده ی غیر سنتی دیده میشود**-------------------->>!!!!!!!؟؟؟؟
درباره آرای فروید هم باید بگویم که:
آخر جان من!چرا هرچه را که می شنوید و می بینید بدون پژوهش و واکاوی ژرف آن و اندیشیدن در فلسفه و علمش و آن هم از مآخذ و منابع بکر و دست اول،چشم بسته می پذیرید!!!یادم می آید سالها پیش در یکی از کتب درسی(می پندارم دینی) طابق النعل بالنعل همین سخن سرکار آمده بود.
جهت آگاهی و روشنگری شما قاطعانه می گویم که نه فلسفه نظریه فروید اینی بوده که به شما گفته شده و نه نتایجی که به زعم شما فسادند(به زعم شما چرا که در جهان مدرن و پست مدرن عقاید شما سنت و متعلق به جهان پیشامدرن و سنتی انگاشته با حداکثر در *عرض* دیگر نظرات گوناگون قرار دارد) سرچشمه اش فرضیه علمی فروید است.
اما سخن عجیب دیگری را آور ده اید که باید درباره اش بیشتر شرح دهید:
(*اما شاید در همچین جامعه ای مردم از حیث نگاه به جنس مخالف ارضا شوند و تحت فشار روحی قرار نگیرد .اما آمار نشان میدهد که بیشتر جوانان .در همان جوامع .برای ارتباط جنسی .خود را تحت فشار می بینند. *)
در پایان درخواستم از شما آرامش،شکیبایی و ***حفظ حرمت مخاطب*** در بحث است؛امیدم آگاهی،تندرستی و بهروزی شماست؛؛؛بدرود.