مرسی مینا جون. تو لطف داری.
دقیقا دارم همین کار رو می کنم. تازه متوجه شدم کلا کجای زندگی ایستادم و رفتارهام باید چطور باشه.
از بابت اظهار نظرت ممنونم عزیزم.
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی مینا جون. تو لطف داری.
دقیقا دارم همین کار رو می کنم. تازه متوجه شدم کلا کجای زندگی ایستادم و رفتارهام باید چطور باشه.
از بابت اظهار نظرت ممنونم عزیزم.
مينا 22 عزيز
ممنونم
با آرزوي خوشبختي براي شما و خانواده تان
نازنين جان
به نظرم كافيه كه دائما هدفمون رو به ياد خودمون بياريم تا يادمون نره كه براي چه چيزي مي خواهيم اراده كنيم
مثلا روي مانيتور كامپيوتر،روي در يخچال و.... جمله اي را بنويس و بزن تا يادت نره دلت چي مي خواد.........
کاملا درست می گی. دانه جان پیغام هامو گرفتی عزیزم ؟؟؟
سلام. صبح به خیر . خوبین دوستان گلم ؟؟؟
من امروز خیلی سر حال و پر انرژی ام . دیروز یک اتفاق خیلی خوب افتاد. یک دوست جدید پیدا کردم. دوستی خیلی ماهه. خیلی زیباست و پر از انرژی مثبته . فقط یک اتفاقی براش افتاده که دعا کنید هر چه زودتر مشکلش حل شه. دوست من واقعا لیاقت و شایستگی بهترین ها رو داره.
باورتون نمی شه اگه بهتون بگم چقدر انرژی مثبت بهم داد. امیدوارم منم بتونم بهش انرژی بدم. برای هر دومون دعا کنید.
از امروز من یک تصمیم جدید گرفتم. تصمیم گرفتم دیگه اجازه ندهم هیچ مشکلی باعث ناراحتی ام بشه. تصمیم گرفتم همه چی رو از دید مثبت ببینم.
شاید اولش کمی سخت باشه و هی یادم بره ولی تمام تلاشم رو می خواهم بکنم.
از امروز تصمیم گرفتم رژیمم رو هم شروع کنم. امیدوارم این سری بتونم اراده ام رو قوی کنم. برام دعا کنید.
یک چیز دیگه ام می خوام بگم.
از وقتی عضو این تالار شدم خیلی چیزها یاد گرفتم و پی به خیلی از نعکت هایی که خدا بهم داده بردم. از همتون ممنونم. از همه ی شما دوستای خوبم. امیدوارم شما هم روزی به این نتایجی که من قلبا بهش رسیدم شما هم برسید.
دوستتون دارم.
:72::72::72:
تقدیم به شما که بهترینید و لیاقت بهترین ها رو دارید ...
نازنين جان
انرژي مثبت تو به ما هم انرژي مثبت مي ده و باعث مي شه كه لبخند به روي لبهاي ما هم بنشينه
آفرین نازنین خانوم گل
مواظب باش رژیم سخت نگیری خودتو اذیت کنی کم کم وزنتو بیار پایین
امیدورام همیشه همین جور خوشحال باشی
ممنون. دوستتون دارم
:72::72::72::227::227: