RE: تشکر و قدردانی از اعضاء تالار
سلام اعضا خوب تالار از مدير همدردي اقاي كيوان اقاي نقاب خانم سارا خانم اني خانم فرشته مهربان خانم بي دل خانم بالهاي صداقت خانم گل مريم خانم بلوم خانم صبا 2009 اقاي كنجكاو خانم طاهره خانم غزاله خانم باران 68 در تالار خيلي زحمت مي كشد تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72::72:
سلام اقاي مدير همدردي اقاي كيوان خانم فرشته مهربان خانم اني خانم سارا خانم موعود خانم بالهاي صداقت خانم بلوم خانم غزاله اقاي بي بي اقاي كنجكاو خانم بي دل خانم گل مريم خانم باران 68 خانم شادي خانم صبا 2009 در تالار فوق العاده زحمت كشيدند تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72::72:
سلام اقاي مدير همدردي اقاي كيوان خانم فرشته مهربان خانم اني خانم سارا خانم مهتاب خانم بي دل خانم بالهاي صداقت خانم غزاله اقاي كنجكاو اقاي بي بي خانم باران 68 خانم گل مريم خانم صبا 2009 در تالار فوق العاده زحمت كشيدند تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72::72:
سلام اعضاي تالار بهترين اعضا تالار هستي اعضا تالار همدردي دوستت دارم مدير همدردي بهترين مدير تالار است دوستت دارم:72::72::72::72:
سلام از اعضا تالار مدير همدردي اقاي كيوان خانم فرشته مهربان خانم اني اقاي كنجكاو خانم پريوش اقاي بي بي خانم باران 68 خانم سارا با نو خانم ا مريم خانم طاهره خانم ساقي در تالار خيلي زحمت كشيدند تشكر و قدرداني مي كنم:72::72::72::72:
سلام از اعضا تالارمدیر همدردی اقای کیوان خانم فرشته مهربان خانم ساقی خانم طاهره خانم سارا خانم امریم خانم بالهای صداقت اقای کنجکاو خانم باران 68 اقای بی بی خانم انی خانم پریوش در تالار خیلی زحمت کشیدند تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72::72:
Re: تشکر و قدردانی از اعضاء تالار
من اینجا در تاپیک خود محمد ابراهیمی از این جناب
صمیمانه ازش تشکر می کنم به خاطر زحماتش در تالار
محمد گرامی:
شما عضوی سازنده و مفید برای تالار هستی و با دل پاکی که داری و احساسات صاف و زلالت و پشتکار و پی گیریهایت وجودت برای تالار غنیمتیه .
صمیمانه ازت تشکر می کنم
و از خدا برایت بهترینها را خواهانم ، بخصوص اینکه نقاش قابلی بشوی
این دسته گل را هم تقدیم می کنم
خانم فرشته مهربان عزیز
صمیمانه ازش تشکر می کنم:72::72::72:
به خاطر زحماتش در تالار
خانم فرشته مهربان مدیر خوب تالار است فعال مهربان سازنده مفید برای تالار هستی مهربان دلسو ز خیر خواه هستی مدیر خوب با تجربه با دانش با علم هستی از خدا برایت بهترینها را خواهانم:72::72::72::72:
سلام از مدیر همدردی اقای کیوان خانم فرشته مهربان خانم انی خانم پریوش خانم سارا در تالار فوق العاده خیلی زحمت کشیدند تشکر و قدردانی می کنم براتون ارزوی موفقیت سلامتی ارزو می کنم:72::72::72::72: