-
راستش اگه بتونم تا همیشه قصد پررنگ شدن ندارم!!!!! تو ترکم! دارم تاپیک ها هم کمتر میخونم!
انتخاب آواتار من جریان داشت...
باران عزیز تو همیشه به من لطف داری، ممنونتم:)
میخوام یه مدت نیام ببینم از قدم سنگین ما بود کسی پاشو نمیذاشت تو باغ؟!:315:
دلم برای حرفیدن با بچه ها تنگ میشه، ولی میخوام خویشتن داری رو یاد بگیرم!
شوخی کردم بچه ها...
من نیستم بیاید باغ رو با باران بترکونید.
چراغونیش کنید بلکه یه عروسی دامادی مشرف شد خونه بخت!!!!!!!;)
-
سلام
اوه کو ؟ کجا؟ چرا؟ مگه ریحانه هم آواتار داشته بیده؟ من که نمیبینیم
خوب ! انگار دوباره حکمران بلامنازع باغ خودم شدم! :satellite::180:
ریحانه هم که دیگه کم رنگ شده کم کم هم بی رنگ میشه :p هیچکی دیگه جلودار ما نیست!
آقا صابر بزن زنگو که بردیم:victorious: ریحانه خانوم اگه جرات داری پررنگ شو و بیا جلو :boxing:
آی نفسکش!!!!!!!!!!!
چه احساس قدرتی میکنم تو این باغ ! ای جان چه حالی میده انگار سوار اسب میتازی هیچکی هم جلودارت نیست :73:
-
نه خير اقاي روزنه...از اين خبرا نيست
الكي دل خودتو خوش نكن...من خودم جاي ريحانه جان رو ميگيرم...خدا رو شكر به اندازه كافي بيكار هستم كه بتونم بيام اينجا
پرنده غريب به ميدان وارد مي شود ...:301::307:
-
پرنده غریب مواظب باش جو میدان نگیردت اون وزنه سنگینه میفته روت خارجم که ایرانی ها رو تحویل نمیگیرن کسی نیست به دادت برسه مصدوم میشی بعد ریحانه پررنگ میشه میاد انتقامتو از من بگیره و ... :304:
بچه ها موافقین یک مسابقه برگزار کنیم؟ هر کسی تونست تشخیص بده پرنده غریب پاسشو تو کدوم کشور گم کرده بود و الان کدوم کشوره یک شارژ ده روزه رایگان تالار جایزه میگیره!!!
:326:
قوانین : هر فرد فقط یکبار میتونه حدس بزنه :mushroom:
-
اقاي روزنه فكر كنم بهتر باشه بگي كه پرنده غريب تو كدوم كشوره نه اين كه پاسشو كدوم كشور گم كرده!!!!!مگر نه من كه پاسمو تو كيف پولمو پيدا كردم.... بعدشم ميشه بگيد شما كه دارين از كيسه خليفه مي بخشين كي قراره اين جايزه رو بده؟؟؟؟؟؟؟
نگران اين وزنه هم نباش...مگه نشنيدي مي گن ورزشكاران نمي ميرند...
-
معلومه دیگه جایزه رو طراح سوال میده اگه دقت کنی میبینی که پرسیدم الان کدوم کشوره
- - - Updated - - -
فک کنم فیلم پهلوانان نمی میرند رو زیاد نگاه میکردی :p
-
خوب خودم شروع میکنم :
ترکیه !
درست گفتم؟:p
-
نههههههه خير
ديگه فرصت شما تموم شد....
-
ریحانه که نیست باغ خلوته این جایزه رو هم انگار کسی نمی خواد :)
-
سلام بچه ها
نخیر طالب جایزه هستیم فقط منتظرم چندتا از کشورها گفته بشه لاقل چندتا از حدسام کم شه یوقت خدای نکرده حدس بزنم و از مسابقه پرتم کنید بیرون کی جایزه منو میده؟؟شما؟
شما اگ جایزه بده بودین همون دو جایزه قبلی رو تقبل میکردین..واقعا خوب زدین زیرش..
حالا این جایزه چی هس؟؟
پرنده جان یه کوچولو راهنمایی کن البته در گوشم بگو تا این بار هم برنده شم..;-)
دلم نمیاد بگم غریب..
راستی اون شب ک میگفتی خانواده همسرت مهمونتونن چی درستیدی؟مطمئنا خوشمزه شد..
عروس خانوم یه بار هم بچه های باغ رو دعوت کن البته کرایه رفت و آمد با میزبان..حالا کی مزاحم شیم؟؟
ریحانه جانم کی میای؟
جناب صابر هم فکرکنم با ما قهره نمیاد..
بقیه بچه ها کجایین؟خوبین؟
شاد و موفق باشین