RE: چرا در خواستگاری مهریه بالا می گوید
بله اگر خانوم هم مانند مرد تا ساعت 10 شب کار می کرد از او انتظار غذا درست کردن نبود. ولی آیا انصاف و وجدان شما قبول می کند که برادرتان تا 10 شب مشغول به کار باشد و زن او فیلمهای تلویزیون را یک به یک مرور کند و دست به سیاه و سفید نزند و برادرتان برگردد غرغر همسرش شروع شود که من تا ساعت چنند باید تنها باشم!!؟ واقعا این سطح توقعات زنان بی نظیر است. همه چیز را از مرد می طلبند و باز هم مردان را حیوان صفت می نامند. فقط امیدوارم خداوند خود قضاوت کند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
خانوم رومینا شما مرتبا از حقوق نداشته زنان دم می زنید. کدامین حقوق نداشته؟
من بيشتر از چندين بار گفتم كدامين حقوق نداشته : حضانت فرزندان ، حق طلاق و بقيه ي حقوق هايي كه مردان دارن و زنها ندارن !
من كه نگفتم مهريه باشه اينها هم باشه ! گفتم زنان الان اكثرا از مهريه به عنوان اهرمي براي رسيدن به اين حقوق استفاده ميكنن ! مثلا حق طلاق : زندگي واسه خانم زهر شده ، مرده هم طلاقش نميده ! واسه اينكه خودشو راحت كنه ميگه مهرم حلال و جونم آزاد ! البته خوب اين رو نميشه با حق طلاق واقعي مقايسه كرد ولي خوب ديگه اينم يه جورشه ! يه جورايي خلاصي از زندگي اي كه قابل تحمل نيست !
يا مثلا مهريه رو ميبخشن و در عوض فرزندشون رو ميگيرن ( يعني حضانت بچه )
نقل قول:
شما می فرمایید زن در خانه کار کرده و باید به او در قبال کار در منزل پرداخت صورت بگیرد. به مرد باید در قبال کاری که برای خانواده خود انجام داده در طول سالهای زندگی و خرج زندگی را داده چه کسی پولی پرداخت می کند. چطور زنان دوست دارند ناز کنند و مردان دوست دارند ناز زنان را به جان بخرند و این در طبیعت آنان است ولی هزاران چیز دیگر در طبیعت آنها نیست! حق حضانت بچه مربوط به مرد می شود در طبیعت مردان نیست! آیا جز این است که تمامی مزایای این طبیعت زنانه را با حقوق مردانه یکجا می طلبید؟!
ببينيد در صورتي كه اين قانوني كه آقاي mke ميگفتن وجود نداشت و مهريه هم وجود نميداشت، ببينين وضع به چه صورت بود :
خوب مرد كار ميكرد و حقوقش رو ميذاشت واسه زندگيش و به پاي زندگيش ميريخت ، مثلا چه ميدونم مبل ميخريد ، ماشين ميخريد ، سرمايه گذاري ميكرد ، و زن هم اگه كار بيرون انجام ميداد همين كار رو ميكرد و با كار خونه هم در حقيقت براي خانواده اش مايه ميگذاشت ، پختن غذا ، تميز كردن خانه ، تربيت فرزندان ، و ... يعني هر دو براي يك زندگي سرمايه گذاري كرده اند ( سرمايه گذاري اي كه ديگه پولش يا پاداش رنجش بهشون برنميگرده مگر اينكه يه زماني ثمره ي زندگي رو ببينن و براشون جبران بشه )
در صورت طلاق ، بدون اين حقوق نداشته اي كه من عرض كردم و بدون مهريه يا اين قانون كه mke گفتن( البته هردوشون با هم نه ، اگه اين قانون وجود داشته باشه ديگه مهريه به عنوان پاداش زحمات زن يا برگرداندن زحمات زن به اون بي معني ميشه ) ، در هنگام طلاق زن كلا از اين زندگي و از اون خونه و از اون بچه ها جدا ميشه ،ولي مرد همه ي اونها رو داره ( يعني هر آنچه رو كه براش سرمايه گذاري كرده )به جز زن رو و زن همه ي اينها رو نداره از جمله مرد رو ! خوب اين ظلمه ، اين چه تساوي حقوقيه ؟ ! اگه قراره هيچ چيزي به زن داده نشه ، مثل كسي ميمونه كه روي يك پروژه ي تحقيقاتي تا نيمه كار ميكنه ولي به دلايلي نميتونه ادامه اش بده ! حالا اگه بعدا اين پروژه به جايي برسه ، كسي اسم اين فرد رو نمياره ، شايد اگه زحمات اين فرد در ابتداي كار نبود ، هر گز پروژه به اتمام و موفقيت نميرسيد !! ولي الان كه رسيده تك تك افراد در اين كار شريك بودن ولي در حال حاضر همه به خوشحالي رسيدن به غير از كسي كه زحماتش در نتيجه دادن اين پروژه كم نبوده ولي به ناچار مجبور به ول كردن كارش (طلاق ) شده و الان ...
ببينيد آقاي سورنا ! من نميدانم شما از چه چيز ناراحت هستين ؟ والا اگه شما ناز كردن زنان رو قبول ندارين كه در فطرتشونه ، پس نبايد فطري بودن توانايي حضانت بچه را براي آقايون بدونين ( گرچه اين اولين بار بود كه من اين موضوع رو مي شنيدم ، اولين بار كه بگويند فطري است !!!!و در حقيقت اصلا فطري بودن اين قضيه رو باور ندارم !)
اگر هم اين فطريات رو قبول دارين كه مشكل چيه ؟ اگه قراره فطريات باشه ، ميشه همين وضعي كه الان ميبينم و اگر قراره نباشه نميشه يكي باشه اون يكي نباشه ! همه چيز بايد با هم درست بشه !
راستي گفتين مزاياي زنانه و حقوق مردانه ! راستش من فكر ميكنم كه بحث ناز كشيدن و ناز كردن برميگرده به بحث عاطفي ازدواج ! نه حقوقي ! اگه اينطور نيست من رو روشن كنين !
نقل قول:
بله اگر خانوم هم مانند مرد تا ساعت 10 شب کار می کرد از او انتظار غذا درست کردن نبود.
اولا كه خوب اين درست نيست بگوييم تا 10 شب ، آيا واقعا اين طور است كه مرد از 6 صبح تا 10 شب كار ميكند ؟ و دوم اينكه خوب من هم همين رو گفتم ديگه كه اگه قرار به اين است كه مهريه و مزايايي در كار نباشه هم زن و هم مرد ميرن كار ميكنن و هركي سهم خودش رو ميبره از زندگي ( البته به نظرم اين ديگه زندگي نميشه يه جورايي خيلي خشك و ماشيني ميشه ولي خوب ...) در حقيقت اگر شما كار خانه رو معادل كار بيرون مرد نمي دانيد و سرمايه گذاري كارهاي منزل زن رو مثل سرمايه گذاري مرد در زندگي نميپندارين و اورا موجودي ميپندارين كه فقط ميخوره و ميخوابه و نق ميزنه ! بهتره كه به گفته ي خودتون مثل شما كار كنه و زحمت بكشه و نتيجه ي زحمات خودش رو بخوره ! و بعدش هم از شما چيزي نخواد و هرچي رو كه خودش كاشته رو درو كنه و با خودش ببره ،مگه منظور شما اين نيست ؟ خوب ديگه بعد از اون اين چه انتظاري است كه هم زن كار بيرون روانجام بده و هم كار داخل منزل را ؟ انتظار شام ديگر چيست ؟ همانطور كه كارهاي بيرون نصفه ، كار خونه هم بايد نصف بشه و نگه داري از فرزندان و ... هم بايد نصف بشه و وظيفه ي مختص يك نفر نباشه ! يعني تساوي در تمامي جوانب زندگي !
آيا اين به نظر شما بي عدالتيست ؟
راستي ما خانم ها اونقدر ها هم پرتوقع نيستيم ، آيا خواستن حق طلاق و حضانت فرزندان ( بر اساس شرايط نه اينكه بگيم مطلقا حضانت فرزندان به عهده ي مادر باشه چون اينجوري ظلمي است در حق آقايان ولي خوب اينيم كه الان توي جامعه ي ما هست كه مطلقا به عهده ي مرده مگر اينكه خودش نخواد يا خيلي وضعيتش وخيم باشه ، يه جور ظلمه به زن و عدالت نيست ) و تقاضاي نتيجه ي زحماتش در زندگي پرتوقعيه ؟ شايد مهريه اين چيزها رو براي زن فراهم نكنه ! كه نميكنه عمدتا ولي مطمئن باشين اگه همه ي اين قوانين تصويب بشه كه يكيش شده ( همون حقوق زن ) ، ديگه اصلا مهريه بي معني ميشه و چيزي به جز باج نميتونه باشه مگر اينكه مرد خودش دلش بخواد يه هديه اي به زنش بده و همينو بس
آقاي سورنا حرف آخر شما چيست ؟
الف ) آيا ميگين زن هم مثل مرد كار كنه و در همه ي موارد وظايف نصف باشه و مزايا هم نصف باشه و همه چيز نصف نصف ( يعني تفريبا هر اونچه رو كه من در بالا گفتم ؟) و مهريه هم نباشه !
ب) زن توي خونه كار كنه ( يعني به قولي بخوره و بخوابه كه البته به نظر من واقعا خوردن و خوابيدن نيست ) و دلش خواست غر هم بزنه ( شايدم ميگين نزنه ؟) ولي بعدش همونجوري كه دست خالي اومده توي زندگي ، همونجوري هم اگه خواست بره ، دست خالي بره و نتيجه ي زحمات شما رو نبره !و خودش هم متحمل هيچ زحمتي نشده ( كه به نظرم اينجور فكر كردن يه جور كم لطفيه ) !
گاهي شما اين دو مورد رو با هم قاطي ميكنين و من واقعا درمانده ميشم كه شما چه زندگي اي مد نظرتون هست ؟
من از چيزي ناراحت نيستم. برام جالبه كه شما خانومها همه چيز رو با هم مي خوايد.
زنان جامعه ما معمولا كمتر از مردان ( از لحاظ ساعات كاري كار مي كنند) پس وظيفه دارند در آن ساعاتي كه مرد در بيرون خانه كار مي كند( ساعات مازاد) و آنها در منزل نشستند به امور منزل بپردازند! وظيفه دارند! يعني لطفي رو مرتكب نمي شوند. چون همسر آنها هم بيرون كار مي كند.
شما به شكل عجيبي مي فرماييد ناز كردن زن در طبيعتش است! چون من" رومينا" قبول دارم. و توانايي حضانت بچه ها در طبيعت مرد نيست" چون من رومينا قبول ندارم"! چون شما گلچين شده مطالب را از جاهاي مختلف مي آوريد من بهتر مي بينم كه با شماره موارد را مشخص كنم.در مورد اينكه من چه جور زندگي دوست دارم عرض مي كنم من زندگي عادلانه دوست دارم. عدالت به مفهوم حقوق برابر نيست! عدالت به مفهوم حقوقي هم شان وظايف است!! وگرنه كسي كه در گوشه خيابان معتاد است و ولگرد با يك نفر كه تا ساعت 12 شب جان مي كند انصاف نيست حقوق برابري داشته باشند.
1- زن اگر به اندازه مرد در بيرون منزل وقت بگذارد بله. يقينا وظايف خانه مربوط به هردوي آنهاست و آن هم به طور يكسان.
2- زن اگر ساعت 4 به منزل باز مي گردد و مرد ساعت 7-8 -9 و 10 زن نمي تواند جلوي تلويزيون لم دهد و برنامه هاي تلويزيوني را ببيند؛ تلفن را بردارد و نيم ساعت با دختر خاله خود صحبت كنند!سايتهاي اينترنتي را چك كند! ببينيد كدام مرد متاهل وقت اينكارها را دارد! حرف بنده اين است. ايشان(زن) موظف هستند در ساعاتي كه همسرشان كار بيرون را انجام مي دهد كار خانه را انجام دهند. مگر اينكه خود در سر كار باشند. اين وظيفه زنان است ( از ديد انساني و نه ديد عرب جاهليت!) و نه لطف او!
3- براي زني كه كلا بيرون منزل كار نمي كند و خرج و مخارج زندگي او را مرد تامين مي كند كه بحث واضح است. ايشان در منزل كار مي كنند و خرج لباس، خورد و خوراك، زندگي ، تفريحات، مسافرت، طلا و جواهر ايشان را مرد تامين مي كند. در قبال كاري كه مي كنند دريافتي دارند! اين هم براي شما كه مي فرماييد زنان چه دريافتي دارند.در اين مورد تصور مي كنم نفقه اي كه اتفاقا اون هم اجباريست! جوابگو باشه. ببينيد زنان بيشتر در حين زندگي براي خود خرج مي كنند يا مردان. زنان بيشتر لباس مي خرند و خرج آرايش و پوشاك و تفريح مي كنند يا مردان؟
4- بنده دقيقا كار خانه را با كار بيرون خانه يكسان مي دانم. به موارد 1 و 2 توجه كنيد.
مسلما انتظار اين را نداريد كه مرد در ساعاتي كه كار مي كند زن به تولد دوستش برود، مجله خانواده ورق بزند يا سريال .. را براي دهمين بار ببيند! او موظف است كه براي گذران زندگي خويش تدارك ببيند(خانه را مرتب كند و شام را درست كند) همانطور كه مرد اين وظيفه را در بيرون انجام مي دهد.
5- اين مشكل مردان نيست كه زنان آينده نگري كمتري دارند. سالي 10 مدل لباس عوض مي كنند. كفش ماه قبل به پايشان شيك نيست ديگر! عمده مردان خرج كمتري براي اين چيزهاي از بين رفتني مي كنند پول را جمع مي كنند و ماشين مي خرند. مي خواهيد آمار بگيريم. خرج آرايش + پوشاك+ تفريح+ طلا و ... يك زن را در يك خانواده متوسط جمع بزنيد!
سلامي دوباره :72:
ببينيد اينكه ميگم : من من من ، تاكيدم اين نيست كه چون من ميگم درسته ، توي پست هاي قبلي ام هم گفتم كه همه اشتباه ميكنن ! فقط ميخوام بگم نظر شخصي من اينه ! نه اينكه چون من ميگم درسته !
خوب شما گفتين چه زندگي اي مد نظرتون هست ! يعني زندگي ايده آلتون !
حالا بگين مشكل شما فقط مهريه است يا با قوانين ديگر هم مشكل دارين ؟ آيا اين قانوني كه من جديدا شنيدم ( اينكه هر آنچه كه زن و مرد بعد از ازدواج كسب كرده اند ) بعد از طلاق بين آنها نصف شود، اين هم ناعادلانه است ؟ يعني با اين هم حقي قراره ضايع بشه ؟
نظرتون راجع به دادن حق طلاق يا حضانت فرزندان براي خانم ها چيه ؟
يعني برداشتن مهريه ولي در عوضش هم حق طلاق به زن داده بشه هم حضانت فرزند ( البته به مرد هم داده بشه نه صرفا براي زن ) و همين قانوني كه هرچه بعد از ازدواج به دست آوردن بين زن و مرد نصف بشه ( البته من اين قانون رو از دوستم شنيدم اگه اشتباه ميگم ببخشيد ولي من اينجوري شنيدم ، اگه اطلاعات بيشتري دارين تصحيحش كنين )
البته ببخشيد كمي اين بحث از مهريه دور شد ، ولي شايد اينجوري سرو سامون بگيره و يه جورايي تموم بشه!
ای بابا نشسته اید و دارید حساب دو دو تا چهار تا میکنید؟؟؟ پس ارزش ها در زندگی چه میشود؟؟؟ عشق و مهر و از خودگذشتگی و ... چه میشود. مهریه کم یا زیاد خوشبختی می آورد؟ زندگی که به هم خورد دادن یا ندادن آن چه فرقی میکند؟ زندگی که خراب شد و از دست رفت با چه جبران میشود؟ با پول؟ نه هرگز.
اگر قرار باشه این طوری حساب و کتاب از هم بکشیم چه طوری میشه زندگی کرد؟ مثلا مردی به خاطر کار خانه به همسرش خرجی بدهد یا زنی به خاطر کار خانه از همسرش متوقع شود و.... این است زندگی؟ اگر این است که مثلا ممکنه یکی از طرفین بیمار بشه و اصلا خدای نکرده فلج بشه نمیتونه وظایفشو انجام بده چی میشه؟ باید بندازیمش دور؟ عوضش کنیم؟ چون نمیتونه به ما سرویس بده؟؟!! زندگی اینه تعامل دو طرفه!!! هرکس سهمی داشته باشه و وظایفی همین!!! پس چرا بعضی ها از جونشون واسه زندگیشون مایه میزارند؟ توقع هم ندارند؟ تو رو خدا همه چیز رو مادی نکنید... من هم با این حرفها به حاشیه رفتم همانطور که شما رفتید... بهتره بحث تمام شود دیگه چی میخواهید بگید؟؟؟!!!
خوب شما که براتون مادیات مطرح نیست!!؟ در زندگی خود بخشش می کنید؟ حاضرید با فردی بدون داشتن مهریه ازدواج کنید؟ من تصور نمی کنم برای زنان مادیات ز ارزش کمی برخوردار باشد. بیشتر در حرف است تا عمل
تا اونجا که ما دیدیدم عشق و مهر و از خود گذشتگی هم برای خانومها مهم است! اما در کنار پول! وگرنه پشیزی ارزش ندارند! البته همه اینا باید باشه!!
بله! بدون پول ما باید بریم بمیریم اما خانوما فقط عروسک یا بقولی ماشین جنسین هیچی جز وجود باارزششون مهم نیست! حالا که 4 تا فهمیده مثه سورنا پیدا شدن که به ارزش های مرد بها می دن و میگن زن اگه ارزش داره مثه مرد باید اثباتش کنه و حاضر به دادن هیچ مبلغ زوری نیستن شما به این حرفا بها می دین؟ اینها زمانی بها دارن که مردو زن حقوق یکسان داشته باشند! خانومه مثل من خداوکیلی شما جای مردها! بیاید صادقانه احساستونو بیان کنید.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
من نگفتم پول بده اه اه!!! کی از پول بدش میاد؟ من هم دوست دارم همسرم پول دار باشه چرا که نه؟ اما اگه به خاطر پول با کسی ازدواج کنی وقتی پول طرف ته بکشه زندگی هم به آخر میرسه. مگه فقط زنها دنبال مادیات هستند؟ تا حالا ندیدید مردی که به خاطر پول بابای کسی باهاش ازدواج میکنه بعد هم چی میشه؟ نظر من اینه که مهریه باید وجود داشته باشه (حالا چه کم چه زیاد). من میتونم از پس خرج خودم بر بیام احتیاج به پول کسی ندارم. وقتی آدم در زندگی از نظر عاطفی و... کم بیاره اون وقت میخواد اون رو با مادیات پر کنه. اما وقتی آدم از زندگی کردن راضی باشه و به قول معروف دلش خوش باشه مادیات کمرنگ تر میشه. من اگه در دوران نامزدی بفهمم طرفم اونی هست که من میخواهم حاضرم با مهریه کم باهاش ازدواج کنم. آدم وقتی داره ازدواج میکنه میبینه طرف در چه حدی هست و تواقعاتش را نسبت به اون کم میکنه!!! کور که نیستم وقتی طرف نمیتونه یه کاری بکنه من ازش درخواست کنم خوب از توقعم کم میکنم.
با حقوق مساوی هم مخالف نیستم اما به شرطی که در قانون هم اجرا بشه نه فقط حرف باشه. از این که من کسی رو به خاطر پولش بخواهم یا اون منو به خاطر سرویسی که میدم بخواهد متنفرم حرف من این بود. تو زندگی هر کس هر کاری از دستش بر میاد باید انجام بده قانون و وظیفه و حساب و کتاب و... نداره.
ممکنه من امروز کار میکنم فردا نخواهم کار کنم همسرم وظیفه داره خرج منو بده یا نه (در حد معمولی)؟ این که دیگه زنها مادی هستند نیست؟ هست؟ شما میگید اگه یک زن به مردش بگه پول..!!! مادیه، فقط پول رو میبینه، من زحمت میکشم اون میخوره و میخوابه!!!! الان هم که بحث مهریه هست من نظرم رو گفتم. :72: