RE: شوهرم هميشه همه را در جريان دعوا و قهرمون مي ذاره
پريماه جان
براي يك لحظه دور از جون خودت رو بذار جا من،تا بدوني چرا به شوهرم نميگم اون ديوونه داداششه والله من از غيرت شوهرم در مورد خودم زياد ديدم يه بار به خاطر اينكه يه كوچولو مچ پام پيدا بود تو رستوران اومديم خونه قيامت به پا كرد ولي از طرفي هم عشقش به برادرش رو مي بينم از نظر خودم با شنيدن واقعيت رواني مي شه و شايد بخواد منو بكشه ولي مطمئنم هيچي به داداشش نمي گه و چه بسا تقصير و بد نامي رو فقط گردن من بندازه وقتي به من مي گه برادرم حتي اگه قاتل هم باشه برادرمه و بايد احترامش بذاري و خيلي حرفاي ديگه
مي ترسم بعد از اينكه همه چيزو فهميد ابروي زن خودش رو تو فاميل ببره و پشت براردرش در بياد وقتي اون با وجود عشق و علاقش به بچه كه براتون گفتم به خاطر يه جمله محترمانه من به برادرش قصد كشت بچش رو ميكنه و ميگه كسي كه به داداشم احترام نمي زاره نميخوام بچه اي ازش پا بگيره.....
با سلام کارشناسان تالار خواهش می کنم یه این دوستمون کمک کنید[size=large][color=#C71585]:323:
ماه چهره جان
حالا که نمیخوای به بهزیستی بگی میخوای چه کار کنی؟
اگه بعدا اون آدم کثیف بعد از مطلقه شدنت (درصورتی که بتونی طلاق بگیری واقعا!!!) اومد و دوباره بهت درخواست داد
و تو ردش کردی از کجا معلوم که بهت انگ بدنامی نزنه چون دوباره به خواستش نرسیده؟ تفکر جامعمون رو هم که
راجع به زن مطلقه میدونی! زن مطلقه کلا از دید مردم گناهکاره!
پس با اینکارت فقط به اون آدم میدون بیشتر دادی!
میشه بگی چی تو ذهنته و میخوای چکار کنی؟
سرنوشت فرزند بیگناهت چی میشه؟ تو مادرشی!
بهار شادی جان منم که به ماه چهره گفتم اون مرد میتونه هرکاری بکنه...بعدش هم میتونه انگ بزنه و ....
ممکنه دوباره درخواست بده و اگه ماه چهره جلوش وایساد بگه میرم به شوهرت میگمو ...
بنظر من خیلی زود باید یه تصمیم عاقلانه بگیره.......
ماه چهره واقعا وقتی داشت بهت نزدیک میشد هیچ اقدامی نکردی؟؟؟؟؟هرچقدر هم هیکلش بزرگ باشه ولی هیچی دم دستت نبود دفاع کنی..بزنی توی صورتشو در بری ..
ببخش اینو میگم شما دم از غیرت همسرت بخاطر پیدا شدن مچ پات میزنی..هرچی باشه داداشش هم نامحرمه .چجوری وقتی بهش گفتی داداشت نگاه بدداره عکس العمل نشون نداده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟این خیلی خیلی عجیبه.به هرحال شما ناموس همسرتی..
حرف منم همينه ميگم اينقدر شوهرش براش تافته جدا بافتست كه حت با وجود همچين تعصبي تا راجع به داداشش ميگم ميگه حرف دهنت رو بفهم اون جاي باباته حتي پارسال يه بار رفته بوديم تفريح مي خواستيم عكس بگيريم يه ترتيب ايستادنمون دختر برادر شوهرم برادر شوهرم من و شوهرم كنارهم بود برادر شوهرم دستش رو پشت كمر من و دخترش انداخت كه بدم اومد بد كه عكس ظاهر شد به خنده به شوهرم گفتم اگه زن داداشت اين عكس رو ببينه داداشت رو تو خونه راه نمي ده شوهرم عصباني شد گفت چه شوخي بي معني!! گفت داداش بيچاره من به تو مثل دخترش نگاه ميكنه اون وقتز تو اينقد روقيحي كه اين حرف رو مي زني كلي عذر خواهي كردم گفتم شوخي كردم
همتون ميگيد به شوهرم بگم ولي وقتي عزمم رو جزم مي كنم برم جلو حس بدي بهم دست مي ده احساس مي كنم زير پام خالي مي شه و خودم با دستام خودم و ابرو م و شخصيتم و ...نابود ميكنم
ماه چهره جان لطف کن به بهزیستی برو و اونجا از مددکار کمک بگیر
پیشنهاد بهار شادی در این رابطه خیلی خوب بود
چرا این کارو نمی کنی؟!!
الان چند روزه اومدی قهر؟
آیا خبری از همسرت نشده و نداری؟
کسی نگفته خودت بگی به شوهرت. می گن بهزیستی بگه که قانونی و با حمایت بهزیستی بتونی اقدام کنی یا قبلا می گفتن مشاور بگه . خودت تنهایی که اصلا نباید بگی. تا شوهرت بیاد بفهمه قضیه رو کلی دست روت بلند کرده هم به خودش هم به تو اسیب زده. امیدوارم زودتر بیان کارشناسا و راهنمایی مناسب بهت بکنن.
خوب من كه پيش مشاور رفتم !!! اونم نمي دونه بگم يا نه مي گه تصميم با خودته ميگه فقط خودت مي توني مسئوليت رفتار و برخورد شوهرت بعد از شنيدن خبر رو به عهده بگيري
اصلا مشاوره يكم ترسيده بود زياد حرفي برا گفتن نداشت گفت با وكيل صحبت كنم و با درايت و زيركي طلاق بگيرم و حضانت بچم هم با خودم باشه يه جورايي اصلا نميتونست اخلاق و تفكرات شوهرم رو درك كنه مي گفت اگه چيزايي كه ميگي عين واقعيت اين ادم ظرفيت پذيرش واقعيت رو نداري يا لااقل بايد 50 در صد احتمال بدم كه بخواد ايندم رو خراب كنه و حتي هيچ حق و حقوقي هم بهم نده 50 درصد هم ممكنه طرف من در بياد و رگ غيرتش اون رو از خواب بيدار كنه
ماه چهره عزیزم
شاید اون مشاور آدم مناسبی برای مراجعه نبوده!
اما مددکاران بهزیستی هر روز کلی از این موارد بدتر بهشون مراجعه می کنه!
اونها میدونن چطور عمل کنن!
شما فقط کافیه بری بهزیستی و مسئلت رو عنوان کنی با یکی از مددکارای اونجا و کامل شرح ما وقع بدی و بعدش
از خصوصیات همسرت و حساسیتش نسبت به برادرت بگی و اینکه حتی ممکنه به تو و بچه ات از سر خشم آسیب
بزنه!
از طرفی نگرانیات سر آبروت ، سکته پدرت یا خشم شوهرت به خودت و اینکه ممکنه از زیر همه چی شونه خالی
کنه رو بهشون بگی و ازشون راهنمایی بخوای برای حفظ نجابتت ، بچه ات و گیر افتادن اون شیاد کثیف و کنترل
خشم همسرت!
اونها به بهترین نحو عمل می کنن!
به خدا توکل کن و برو بهزیستی! انشالا بهترین راه رو جلوی پات می گذارن!
خودشون مددکار می فرستن یا شوهرت رو میخوان برای گفتگو و به شیوه ای مناسب بیان می کنن مسئله رو!
اول می سنجنش ببینن چقدر ظرفیت داره و بعد منتاسب با ظرفیتش مسئله رو مطرح می کنن!
یادت نره تو خدا رو داری چون بی گناهی و خداوند با بی گناهانه!
:72:
بین همه ی راهنماییایی که بهت شده حرف بهارشادی از همه به نظر منطقی تره برای وضعیتت. فکر نمی کنم بدون خواست خودت بیان با شوهر یا والدینت صحبت کنن. به هر حال امیدوارم موفق باشی.