من به همه ده میدم
که همه با هم بیفتن
مجبور شن این درسو دوباره پاس کنن !
هه هه هه
خندیدیم
.
.
.
:)
نمایش نسخه قابل چاپ
من به همه ده میدم
که همه با هم بیفتن
مجبور شن این درسو دوباره پاس کنن !
هه هه هه
خندیدیم
.
.
.
:)
سلام دوستان
من هم تازه عضو شدم و همین امروز حق عضویتم رو پرداخت کردم که توی این مسابقه شرکت کنم:72:
بالهای صداقت : 9
بی بی : 8
فرشته مهربون : 8
آنی : 7
حامد: 7
گرد آفرید: 7
راستش من از نمره دادن هیچ وقت خوشم نمیاد ،
برای همین نمره نمیدم
فقط به ترتیب اولویت (البته با احترام به سلایق هر 6نفرشون:72:) آواتارشون رو طبق سلیقه شخصیم لیست می کنم و البته دلیلش رو هم می گم چرا
گردآفرید : حس عشق پاک و مقدس مادرانه را یادآوری می کنه
بی بی: از آواتارش حس خیلی خوبی میگیرم
آنی : این فضای عرفانی رو خیلی دوست دارم
حامد: برام خیلی جالب بود که آواتارشون محصول عکاسی خودشون هست و این منظره به شدت برای تمرکز و تفکر مکان مناسبی هست . حامد جان اگر به این منظره دسترسی داری حتما استفاده کن:)
فرشته مهربان : دوتاگل که حس صفا و صمیمت و یکرنگی رو به ادم القا می کنند بخصوص با برقی که دارند.
بالهای صداقت: راستش آواتارشون به شدت منو می ترسونه:163: ، یاد آخرت می ندازه آدم رو ، کسی چه می دونه ، شاید اعمالم خیلی سنگینه(منظورم منفی)
آنی >>>> موسیقی سنتی 8
بـ ی بی >>>> 7
فرشته مهربون >>>> 8
حامد >>>> دریا 9
بال های صداقت >>>> 6
گرد آفرید >>>> 7.5
سلام
من به همه دوستان نمره ده ميدم ، چون اگه بخوام اونا رو عمقي نگاه كنم از هر كدومشون دهها درس زندگي ميابم ،
آواتار بي بي عزيز ، بالهاي صداقت ، آني محترم ، فرشته مهربون ، گرد آفريد ، حامد ، همه واقعا زيبا هسن ، در هركدومشون پيام هايي زيبا وجود دارد و اميد در آنها موج ميزند مخصوصا آواتار گرد آفريد و مهر مادري كه در آن آشكار است ...
اينم تقديم به دوستاني كه آواتارشون تو مسابقه گذاشته شده :72::72::72::72::310::72::72::72::72:
دوستان در نظر داشته باشند که حتما یکی از شماره های1 تا 10 را انتخاب نمایندنقل قول:
نوشته اصلی توسط gole maryam
و یاد آوری می کنم از تاریخ 14 بهمن به بعد بین شرکت کنندگان رای گیری می شود..
در ضمن از همه دوستان مخصوصا آقای مدیر تشکر می نمایم :72:
سلام
گرد افرید 10
حامد و بالهای صداقت 9
انی 8
baby و فرشته مهربان 7
سلام
آواتار فرشته مهربان رو یادم رفت نمره بدم!
به آواتارایشون نمره 9 رو می دم.
اول از همه ممنونم siamak60 از لطفت
من به آقای بی بی: 10
بالهای صداقت : 10 این دو اواتر تقریبا شبیه به هم بودن واسه همین هم رتبه شدند و از معانی زیادی هم برخوردارند.
آنی عزیز: 7 به دلیل سنتی بودن و اینکه من موسیقی دوست دارم و 3 تایی که نمره ندادم واسه این بود که نوع موسیقیشو دوست نداشتم و به دلیل سلیقه شخصیم بود.
فرشته مهربان: 6 چون گل زیباست و من به زیباییش و حس محبتش این رتبه رو دادم و 4 تایی که ندادم به دلیل رنگ گلش و نوع گلش بود.
آقای حامد: 6 به دلیل اینکه دریا حس خوبی میده و 4 تایی که ندادم واسه این بود که یکم دور بود دریا نزدیک باشه بهتر حسو میرسونه
گرد آفرید : 6 به دلیل اینکه مهر مادر به فرزند و خیلی زیبا نشون داده و 4 تایی که ندادم واسه این بود که من نتونستم باهاش زیاد ارتباط برقرار کنم.
چشمک جان ممنونم که بهم خبر دادی آواتور تو هم قشنگه و دوسش داشتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط چشمک
پس حالا که مجبورم نمره بدم ، به همشون 10 می دم:104: