RE: وجود این عضو در تالار چه اثری داشته (2)
آدم وقتی می بینه بعضی ها تو انواع موضوعات پست می ذارن،وقتی به محتوای پستشون نگاه می کنه،وقتی به تاریخ
عصویتشون نگاه می کنه،وقتی به تعداد پست هاشون نگاه می کنه،وقتی به تعداد تشکراتشون نگاه می کنه،وقتی به
رتبه هاشون نگاه می کنه و وقتی با سایر کاربران هم تاریخ و فعال مقایسشون می کنه شک می کنه که دستی در
مشاوره نداشته باشن.
منم واقعا بهار شادی رو دوست دارم..هم خودش رو...هم اسمش رو..و هم آواتارش رو.
کلا همشون انرژی بخشه.
انشالله که دستش هم بهتر شده باشه.
ویدا@
همون جور که دوستان گفتن به نظم تالار خیلی کمک میکنه و خیلی انرژی بخشه...دوست داشتنی مهربون و کم حرفه
به مدیران کمک شایانی میکنه...دستت درد نکنه ویدای عزیز
در تاپیک های جمله های قشنگ خیلی فعاله
bahar.shadi
فکر می کنم انرژِی مثبت فوق العاده بالاااااا،آرامش ،محبت،منطقش برای همه اثبات شده است
بهار شادی عزیز زمانیکه تو ی تاپیک های مراجع جدید پست مشاوره ای میزاره اون مراجع رو همراهی می کنه تا جایی که ازش بر می اد و ی پست نمی زاره ولش کنه بره ...پست های طولانی و رنگارنگش نشون می ده چقدر برای کمک کردن وقت می زاره و چقدر تلاش می کنه ...
بهار شادی با اینکه خیلی مهربونه خیلی با جذبه است و این جذبه اش هم از پست هاش مشخصه
بهار شادی عزیز
از نظر من دختر با اداره محکم و بسیار مهربان
هیچ پستی ازش ندیدم که لایق تشکر نباشه
پست هاش نشون دهنده درکش از مشکل صاحب تاپیکه و همدردی و مهربونی دریات درش موج میزنه:310:
چقدر اسمش آواتارش و تایپ رنگینش مناسبشه:82:
بهار شادی عزیزم امیدوارم همیشه شاد و موفق در کنار ما باشی:46:
هم خسته نباشی هم تشکر ویژه:72:
شناختی از همه ی دوستان ندارم که بتونم نظری بدم، اما اینو میتونم بگم که جو حاکم بر این انجمن، و صمیمیت موجود در اون حاصل حضور دوستانه و محبت آمیز همه ی اعضاش هست.
شاید همینکه این تالار فرصتی فراهم کرده تا آدم ها حرفایی بزنن و دردل هایی بکنن و مشکلاتی رو مطرح کنن که حتی صمیمی ترین دوستانش و نزدیک ترین اعضای خانوادش هم از اون بی خبرن، یه نوع همدلی ایجاد کرده و باعث شده هر یک از اعضا بتونه سنگ صبور بقیه باشه و در نتیجه انس و محبت بوجود بیاد.
آدم وقتی پیش مشاور می ره خودش هست و یک نفر دیگه، اما اینجا وقتی سفره ی دلت رو باز میکنی میدونی خیلی های دیگه هم دارن تو رو میخونن و در نتیجه این انرژی و این بارهای منفی به توان بالاتری تخلیه میشه و تو آرامتر میشی و پذیرش بیشتری برای راهنمایی ها و راهکارها داری.
بنابراین حضور هر یک از اعضا به خودی خود اثری داره به اندازه ی حصول آرامش و درک حس دوست داشته شدن.
من از حضور همه دوستان سپاسگزارم،
سلام وجود این عضو پدر بزرگ در تالار چه اثری داشته
پدر بزرگ عضو فعا ل دلسو ز مهربان با تجربه است مشاوره در تالار عا لی است تاپیک مفید اموزنده در تالار ایجاد می کند مطا لب در تاپیک مفید اموزنده است با اعضای خوب تالار صمیمی مهربان است ایشان به مراجعان تالار خیلی کمک می کند براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
من از نوشتها و تجارب سازنده ایشون استفاده میکنم.
خدا قوت و انشالله همیشه سلامت باشن.
پدر بزرگ حرف نداره:72:
هم شاد و سرحاله و به همه روحيه ميده
هم خيلي تجربه داره, من كه خيلي روحيه شونو دوست دارم
اواتارشم خيلي بهش مياد,
ايشالا 120 سال عمر كنه:310:
خوشحالم كه هست :72:
پدربزرگ یکی از اعضای بسیار مهربان و دلسوز تالار هستن
پست هاشون منطقی و عاقلانه هست
در آلاچیق هم برای خودشون برو بیایی داشتن
در هر حال پدربزرگ عزیز خسته نباشید و ممنون از تمام زحمات و حضور زیباتون:72:
والا پدربزرگ اصلا آدم خوبی نیست ! :311:
یه کیس نتونسته واسه من پیدا کنه !
اونی که هم که پیدا کرد ، فرهنگ قاپید و رفت !
نه ، اصلا خوب نیست .:311:
.
.
جناب پدربزرگ ! این اخلاق شما باعث میشه یه روزی آه من شما رو بگیره . منتظز اون روز باش !
شوخی کردم :311: