RE: حال و احوال یاران همدردی (4)
کی یاد می گیریم با شجاعت اشتباهاتمون رو بپذیریم و صادقانه تاوانش رو بپردازیم؟!
وقتی رها میکنی که بتونن تصمیم بگیره ، بهت میگن بی احساس و بی معرفت!
وقتی اصرار میکنی که بدونن چقدر برات عزیزن ، بهت میگن وابسته و بی شخصیت!
به همه سازشون باید برقصی، اصلا نزده باید برقصی!
امان از روز ناکوکی
امان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خارپشت
کی یاد می گیریم با شجاعت اشتباهاتمون رو بپذیریم و صادقانه تاوانش رو بپردازیم؟!
وقتی رها میکنی که بتونن تصمیم بگیره ، بهت میگن بی احساس و بی معرفت!
وقتی اصرار میکنی که بدونن چقدر برات عزیزن ، بهت میگن وابسته و بی شخصیت!
به همه سازشون باید برقصی، اصلا نزده باید برقصی!
امان از روز ناکوکی
امان
چي شده خار پشت جان ؟ خيلي درگيري؟
نه اين وري باش نه اون وري ،ميانه رو باش
نميدوني چقد كيف كردم ديدم اواتار قبليتو گذاشتي.ديدي مثلا تو فيلما يكي همش صداشو شنيدي و بهش عادت كردي و بعد تصويرشو ميبيني چقد تو ذوقت ميخوره؟
احساس منم به اون اواتارا اينجوري بود اصلا نميتونستم باهاشون ارتباط برقرار كنم
خارپشت! نمی دونم منظورت به من بود یا اینکه خدای نکرده واسه خودت مشکلی پبش اومده... اما بهرحال جواب من به تو اینه که در همه حال اعتدال رو رعایت کنی. نه زیادی دور شو که دیگه دیده نشی نه انقدر نزدیک که همه رو به ستوه بیاری...
فنر رو دیدی؟ باید در یک بازه خاصی بکشی یا رهاش کنی. اگر زیادی فشارش بدی به محض آزاد شدن اول می خوره توی صورت خودت و اگر زیادی بکشی خاصیتشو از دست می ده و دیگه فنر نیست... پس میانه رو باش داداش جان!
فکر می کنم اگر بپذیریم که دیگران هم ممکنه خطا کنند و از اونها بت نسازیم راحتتر با رفتارهای ضد و نقیض اونها سر می کنیم و تجربه لازم رو می گیریم. اینو برای سرافراز جون نوشتم. فکر می کنم خودت هم همینو گفتی.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط سرافراز
خارپشت! نمی دونم منظورت به من بود یا اینکه خدای نکرده واسه خودت مشکلی پبش اومده... اما بهرحال جواب من به تو اینه که در همه حال اعتدال رو رعایت کنی. نه زیادی دور شو که دیگه دیده نشی نه انقدر نزدیک که همه رو به ستوه بیاری...
فنر رو دیدی؟ باید در یک بازه خاصی بکشی یا رهاش کنی. اگر زیادی فشارش بدی به محض آزاد شدن اول می خوره توی صورت خودت و اگر زیادی بکشی خاصیتشو از دست می ده و دیگه فنر نیست... پس میانه رو باش داداش جان!
خدا خیرت بده برادر
ما هم همینو میگیم
اینکه ادم شبه فنر باشه عیب نیست
ولی اینکه بلد نباشی چطور از فنر استفاده کنی، خیییلی بده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط deljoo_deltang
فکر می کنم اگر بپذیریم که دیگران هم ممکنه خطا کنند و از اونها بت نسازیم راحتتر با رفتارهای ضد و نقیض اونها سر می کنیم و تجربه لازم رو می گیریم. اینو برای سرافراز جون نوشتم. فکر می کنم خودت هم همینو گفتی.
من هنوزم میگم که اون آدم خوبیه... اما رفتارهاش در مقابل من خوب نبود(از اول اینطوری نبود). شاید این توقعات من از رعایت بعضی مسائل، از اونجا ایجاد شد که دیدم آدم خوب و فهمیده ای هست...
آدمهای خوب زیادی در کره خاکی زندگی می کنن اما لزوما با من که خوب نیستن! خوبی اونها رو هرگر انکار نمی کنم و احترام میگذارم اما به اونها در محدوده شخصی خودم امتیاز مثبت نمی دم... نوش جون مادر و خواهر و همسر و دوستان و فک و فامیل و...شون!
سلام دوستان
لطفا در این نظر سنجی شرکت کنیدکلیک کنید
دقت کنید که نظر سنجی در قسمت بالای تاپیک قرار دارد.متاسفانه تا الان فقط 18 نفر شرکت کرده اند.
سلام دوستان نازنین
ان شاء الله که همگی خوبید ؟
پستهای چند که اخیراً ارسال شده ارتباطی به حال و احوال ندارد و طرح مسئله و اظهار نظر است ، در این خصوص از سرافراز گلم و جناب خارپشت تقاضا دارم که تاپیک مستقل باز کنند تا دوستان نظرات مفید و راهگشایشان را در آنجا ارائه کنند و ما هم بهره برده و بیاموزیم .
عزت زیاد :43::72:
.
فرشته جون! ما بچه های زرنگ تالار همدردی با همین یکی دو تا پست حال و احوال بخدا حالمون خوب می شه تاپیک نیاز نداریم!:302:
من خودم به شخصه دوست ندارم واسه هرچیزی تاپیک باز کنم و هی بگم آخ امروز پام درد گرفت آح دلم درد میکنه و اینا و فوری تاپیک باز کنم!!:163:
الانم کلا خوبم...مشکلم حل شد...شما چی حارپشت؟ خوبی؟ تاپیک می خوای؟
فرشته جون! من و خارپشت دستامونو میاریم جلو با خط کش تنبیهمون کن بعدم خواستی پستهای ما خاطی هارو حذف کن:160:
.
.
:46: ببخشید که انقدر اذیتت می کنیم گلی!:46::72: