آواتار ویدا جون من را یاد فیلم پاپیون می ندازه یه صحنه ای که توی یه جزیره با صیادان مروارید زندگی کرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
آواتار ویدا جون من را یاد فیلم پاپیون می ندازه یه صحنه ای که توی یه جزیره با صیادان مروارید زندگی کرد.
اواتار بینهایت که خوب علامت بی نهایته و منو یاد درس ریاضی و فیزیک میندازه.کلا اواتارش خاصه.
اواتار ویدا منو یاد کیش و قشم و...میندازه.کلا جایی که جزیره است.و به ادم حس راحتی و خوش گذرونی میده.یعنی فعلا بیخیال استرس و کار و...الانو بچسب.
اواتار گلنوش هم مثل اسمش گله.گلی زیبا و شیک.معلومه به گل علاقه داره.معلومه دختر ی احساسی و اکتیوه.
اواتار ماهی یه دختر اتیش پاره شیطون بلا.
اواتار فعلی جناب فرهنگ مسافرت ،رفتن،گذشتن ازاون بیابونا و سختیا و انشاا... رسیدن به مقصد.فعلا که نمیدونم ایستگاه اخر کجاست.
اواتار زن امیدوار درونگرایی رو نشون میده.انگار زنی میخواد مشکلاتش رو خودش حل کنه
اواتار گل مریم یه دختر فسقلی بلا. که لپای سرخش منو یاد تربچه های سبزی خوردن میندازه.اومده میگه هی دم گربه همسایه رو بستم به بند کفش خالم...
اواتار بهار66
يه دختر ناز خوشكل ماماني اگه من يه دختر اينجوري ببينم گازش ميگيرم:D
یه دسته گل که گلنوش با سلیقه قشنگش چیدتشون تو بالن.(ظرف آزمایشگاهی)
گلدون گلهای گلنوش به خاطر شفافیتش نشون دهنده ظاهر و باطن هست یه جور صداقت
آوتار بی نهایت از یه 7 و 8 که روش یه پاپیونه تشکیل شده.
اواتار بهار66 حس شادی داره انگار دختر کوچولوی اواتارش میخاد بره عروسی:72:
جناب فرهنگ اون پاپیون علامت بینهایته.
مال شما هم که سیر و سیاحت...گشت و گذار...اخرش کجا؟؟؟؟
اواتار نازنین رو هر وقت میبینم با اینکه کفشه نمیدونم چرا یاد جوراب میفتم ولی کلا قشنگ و باحاله.از اواتار قبلیش خیلی بهتره و تینیجری تره(فارسیش چه خنده دار شد تینیجر).چرا کلا رفتی تو کار پا و کفش و..اخه تو امضات هم هست.
بهار شادی هم که ادمو یاد عید و خصوصا سیزده بدر میندازه...منم که عاشق بهار
اواتار ویدا جونم که گفتم خستگی رو از تن ادم بیرون میکنه.رنگ ابیش هم که ادمو حسابی میبره تو رویا.ادم با خودش میگه کاش من الان اونجا بودم
چه دختر خوشگلی گیر من اومده من که می خوام لپ هاشو بخورم
بهار جان جوراب!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط بهار66
جوراب چرا؟:311:
عزیزم من به کفشش کاری نداشتم من اون پوزیشن رو دوست دارم که زانوشو بغل کرده :)
بعدم نوشته رو کفشش رو دوست داشتم
اون یکی هم که پایین نشسته بازم زانوشو بغل کرده
من اکثرا به این صورت می شینم رو تختم و ساعت ها فکر می کنم :(
بهار جان به خاطر اینکه دیگه یاد جوراب نیفتی آواتورم رو عوض کردم :)
اون بالاش نوشته feel free ولی معلوم نیست
861010100:
قشنگه ولی ترسناک یکم
حس تنهایی و یکمی ترس و در عین حال امید به خدا