RE: حال و احوال یاران همدردی (3)
سلام به همه دوستان
وای خدای من چند روز نبودم چه هیاهویی شده!
باهمه این اتفاقات چه خوب وچه بد امیدوارم همگی همیشه خوب وخوش وسرحال باشید.
اول ازهمه آنی وبلواسکای عزیز خدامیدونه که چقدر نگرانتون شدم وهمش ازبچه هایی که باهاشون ارتباط داشتم جویای احوالتون بودم.خوشحالم ازاینکه سام عزیز سلامتی خود را بازیافت وخوشحالم ازسلامتی بلواسکای.
ونیز خوشحال ترم ازاینکه لردحامد وکنجکاو و فرشته مهربان به سلامتی دوره نقاحت را پشت سرگذاشته وبازگشتند.
برای کامران 2007 هم آرزوی آرامش وموفقیت دارم.
وباردیگه خوشحالم برای خارپشت عزیز که بالاخره تونست با پشتکاری که داشت موفق بشه.
ودرآخر برای حامد65 عزیز که واقعا شایسته چنین پستی بود.حامد خان تبریک مرا هم بپذیر.
:72:سلام به دوستان قدیمی و جدید همدردی :72:
نمیدونم منو کسی یادش هست یا نه؟:302:
بهرحال دوباره اومدم تا بتونم هرچند با حضور کمرنگم با بودن در جمع دوستان اوفات خوشی رو سپری کنم
شاید با بودن کنار شما با درد تنها شدنم بهتر کنار بیام:323:
:72:خاموشی تنهایی از ویژگیهای جان آدمی است؛ اما برای کسی که میخواهد چیزی بشنود؛فریاد زندگی آن جاست: در هر گوشه ای که بنگری.:72:
قربان همه شما:310:
سلام.
هاله نو عزیز، ورود دوباره ت به تالار مبارک باشه:72:
من که همیشه از دیدن یارای قدیمی تالار خوشحال میشم. حتی اگه قبلاً افتخار آشنایی نداشته باشم:72:
........................
داملای عزیز الان همه منتظریم کاربریت درست بشه. خوشحالم که اومدی تالار دوباره:72:
خوش اومدی:72:
.......................
اینجا میشه از حال بدمون هم بگیم؟
دو روزه به حالتای قبلیم برگشتم.
حالتایی که چند وقت بود نه من سراغشون رو میگرفتم نه اونا سراغ منو میگرفتن.
هر چی پسشون میزنم، دست از سرم برنمیدارن.
انگار دوباره دنیای من به تهش رسیده.
انگار دیگه دوست دارم دنیام تموم بشه.
نمیفهمم چرا دوباره این حس رو دارم.
هر چی هم فکر میکنم نمیفهمم این مدت چیکار میکردم که ازشون دور بودم تا برم اونا رو انجام بدم.
دعام کنید...
سلام به همه دوستان خوب همدردی
جای همگیتون خالی...ولی ani عزیز من برخلاف شما بیشتر از بناهای تاریخیش لذت بردم چون
یکی از دوستانم که رشته ش ارتباطات تصویریه همراهمون بود و توضیح می داد بهمون از
شاهکارهای هنری این بناها!...عوضش امان از بریونی و کباب حسینی :D قیافم بعد خوردن اولین
لقمه دیدنی بود :199: من نمیدونستم که تریدش مزه آب گوشت کله پاچه میده و خودش هم
کمی مزه کله پاچه!...انگار زهره مار خورده بودم :311: دوستانم عوضش طعمش رو دوست
داشتند ولی خیلی چرب و سنگین بود ولی تجربه ای بود!...به امتحانش می ارزید که دفعه بعد
دیگه نخورم :D چای همگیتون خالی...عمارت عالی قاپو ، میدون نقش جهان و مسجد لطف الله
عالی بودن....درشکه سواریش هم که خیلی مزه داد!...حیف که زاینده رود خشک بود!
=================================
هاله نو عزیز خوش اومدی دوباره به جمع ما
داملا عزیز من هم خوشحالم که دوباره اومدی تالار
دختر مهربون عزیز ، حالات شما طبیعیه! طبق جدول بیوریتم ما یه روزایی از ماه حالمون خیلی
خوبه و خلاصه سرخوشیم مثل الان من! ... و یه روزایی بی دلیل کسل و بی حوصله ایم
این لینک بیوریتم رو ببین...تاریخ تولدت رو وارد کن و ببین وضعیت دگرگونی حالات روحیت رو
خیلی جالبه
موفق باشید همگی و شاد شاد شاد
سلام اعضای قدیمی تالار خانم شاد خانم رو زن اقای ارمان 26 خانم غزا له خانم باران 68 اقای نقاب خانم الینا خانم بلوم خانم بی دل خانم با لهای صداقت خانم گل مریم چند وقتی توی تالار نیستند امیدوارم زودتر به تالار بر گردید دلم خیلی تنگ شده است خانم گل مریم به تا لار بر گشته امیدوارم حق عضویت پر رنگ شود به فعا لیت در تالار ادامه دهد براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
سلام دوستان عزیز ممنون از لطفتون . دختر مهربون و بهار جان از شماهم ممنون لطف کردید:72:
سلام هاله جون
بازگشت زیباتون به همدردی مبارک باشه
البته منم بعد از سه سال ٰ یه ماهی میشه که برگشتم به جمع همدردی های عزیز ٰ ولی کسی خوش آمد نگفت ٰ
بیخیخ ٰ اگه کسی هم نگه اشکالی نداره ٰ خوشحالم که بازم توفیق پیدا کردم اومدم به این جمع صمیمی ...
:46::46::46:
:72::72::72:
سلام عزیزم
من که نمردم بهتون بگم خوش اومدی
امیدوارم روزای خوشی داشته باشی و دلتو خیلی خوش نکنی به دیگرون
عزیزم از وقتی که اومدم دارم می بینم خیلیا نیستن خیلیام داران میرن مثلا نقاب عزیز نیست که کم و بیش باهاش تو تالار در ارتباط بودم و الانم دارم می بینم آقای ابراهیمی داره میره
نمیدونم تو این چندوقتی که من گرفتار مریضی و بعدشم فوت اون بودم چه اتفاقاتی افتاده و بعد از مدتی که اومدم اشنا ندیدم
نمی دونم والا چی بگم و چکار کنم بهرحال خوش اومدی
:72:
سلام خانم ها له نو تصمیم گرفتم از تا لار نروم با قدرت به کار در تا لار ادامه بدهم با قدرت پر نشاط در تالار به فعا لیت در تا لار ادامه می دهم ممنون:72::72::72:
به به سلام آقای ابراهیمی خوشحالم که موندید و خوشحالتر اینکه اولین نفری هستم که بهتون تبریک میگم
باشد که روزهای خوب و خوشی توی تالار و در ضمن مفید باشین برای دیگرون.:310: