RE: پرسش و پاسخ های ازدواج
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shayana
همین سوال حامد در حالت عکس رو اقایون(از جمله اقای خارپشت)جواب بدن.
دوستان جوابای خوبی دادن
فقط یه حالت هم هست که دختر متین و نجیب باشه و ملاحظه اعتقاداتشو بکنه اما
از نظر شخصیتی کلا ادم پر حرفی باشه و
و بخواد متکلم وحده باشه
خب چون من خودم اینجوری هستم دیگه نمیخوام طرفم هم همینجوری باشه
بچه هامون چه گناهی کردن :311:
اما سوال :فرض کنین طرف مقابلتون یک یا چند عمل زیبایی قبل از اشنایی باشما انجام داده باشه
(در حد تزریق پروتز یا عملیات اینچنینی که نیازمند تجدیده )
در حالات زیر واکنش شما چطوری خواهد بود ؟
1_قبل از عقد میفهمین و و قتی عکسای قبل از عملشو میبینین . . . از تعجب شاخ در میارین
2_بعد از عقد میفهمین و تازه متوجه میشین هر چند مدت یه بار یه مبلغی رو باید پیاده شین
3_به شما تا بعد از ازدواج نمیگه و شما یه سال بعد میفهمین :311:
اقایون توجه کنین فقط برادر فرهنگ اجازه دارن خلاصه بنویسن چون تخصصشون همینه
اما بقیه دوستان با دقت همه حالات رو بررسی کنن
خانوما هم بیکار نباشن و واکنش هاشون در نقش خواهر شوهر رو به اجمال بنویسن
من اصلاً از عمل خوشم نمیاد!
اصلاً یکی از معیارهای من اینه که صورت دختر طبیعی باشه. به خصوص بینیش.
اشکال نداره اگر قلمی نباشه یا یکم قوس داشته باشه، ولی بینی عملی دوست ندارم.
البته از نظر من عمل بینی به این شرط که طرف واقعاً یک بینی خیلی بزرگ داشته باشه اشکال نداره. ولی متاسفانه دیگه مد شده همه عمل می کنند. همه دخترهای فامیل ما بینی هاشون رو عمل کردند. به نظر من اکثرشون قیافه شون قبل عمل بهتر بود.
از تزریق هم اصلاً خوشم نمیاد.
فکر می کنم اینها هم مسائلیه که آدم تا می بینه، متوجه می شه.
بعید می دونم آدم نفهمه...
ولی اگه بعد ازدواج متوجه بشم که همه جاش عملیه و هر چند وقت یک بار باید معاینه فنی و تعمیرات بشه، احساس می کنم سرم کلاه رفته :311:
و میگم که من یک قرون پول عمل نمی دم :311:
ولی قبل ازدواج خودم (یا خواهرم) آمار اینجور مسائل رو در خواهیم آورد! :)
درسته که مختصر و مفید نوشتن تخصص فرهنگه اما ما هم باید یاد بگیریم!
1.باهاش ازدواج نمی کنم
2 و 3 : به خاطر دروغ ازش ناراحت می شم، به خاطر عدم اعتماد به نفس سرزنشش می کنم، به خاطر مصرف پول بیهوده پولی برای چنین کاری در اختیارش نمی گذارم و در صورت به تنگنا کشیدن قضیه طلاقش می دم!
کسی که خودش خودشو همون جوری که هست قبول نداره نباید انتظار داشته باشه دیگران قبولش داشته باشند.
اصولن زن ها زیبان و زیبایی رو دوست دارن تا جایی که بتونم برای زییایی زنم کم نمی ذارم ولی با هرگونه خرج بیهوده
مخالم بوتاکس یا لباس فرقی نداره.اینم یه جواب مختصر.
پ.ن:یه دختر 20 و چند ساله که تزریق می کنه لابد صورتش خیلی خرابه،به 30 40 رسید چه شکلی قراره بشه؟
خب حالا چه خبره !!
واقعا اینقدر بهتون بر میخوره ؟
مثلا واسه دل شماها این همه دردو تحمل کرده
خدا رو خوش نمیاد اینقدر خشن باهاش رفتار میکنین
خدا وکیلی زیبایی براتون چقدر مهمه؟؟
چند بار به خودتون گفتین یه زن خوب باید همه نیازهای من رو تامین کنه و حس زیبایی شناختی :311:منو ارضا کنه ؟!
خب دخترا اینو میدونن
بهشون حق نمیدین؟
یا حداقل به قول فرهنگ تو 30 40 سالگی نه 50 سالگی اونموقع چی ؟ اونموقعی که شما تازه اول چلچلیتونه و اونها یه خانوم میانسالن!!
یه خرده واقع بین باشین
تکنالاژی :311: به کمک شما اومده صنعت زیباسازی و جوان سازی در جهت استحکام خانواده!!:310:
جدای از شوخی
حقیقتا زیبایی برای اقایون چقدر مهمه ؟
یا به عبارت بهتر زیبایی به چه قیمتی؟
واقعا زیبایی مصنوعی خوشایند نیست؟(از جانب اقایون ایرانی :300:جواب بدین )
حداقل اگه زمانی برسه که مطمئن باشین هیچگونه خطری و عواقبی برای انسان نداره
(مثلا بعد از دوسال بینی عمل شده شما زاویه انحرافش از 5 درجه:311:بیشتر نمیشه )
نقل قول:
راستش من فکر نمیکنم این موضوع خیلی به من ربطی داشته باشه. خود برادرم باید کنار بیاد. شایدم دوست داشته باشه.
راجع به اعمالی که نیاز به تجدید داشته باشه فکر نمیکنم نظرش این باشه.اما عمل بینی دیگه خیلی عادی شده.
اتفاقاً این برادرم که جدیداً نامزد کرده، دختر خانم محترم، در دوره ی آشنایی تشریف بردن بینیشون رو عمل کردن. با اینکه ایراد خیلی زیادی نداشت (از نظر من و مامانم و برادرم). از برادرم که پرسیدم نظرش چیه، گفت قبلش خوب بود، ولی چون دوست داشت بره عمل کنه، خب برای منم یه کار دوست داشتنی شد. الانم که خب خوبه.
دیگه قابل ذکر نیست که بگم برادرم خیلی عاطفیه:)
تاپیک زیبای فرهنگ رو از روز اول دنبال کردم
آخ که چقدر غصه خوردم که نمی تونم نظر بدم و سوال بپرسم. :311:
مخصوصا تو قسمت سیاسیش که سوال خودم هم بود. ولی متاسفانه گذشت.
نقل قول:
اهمیت دادن به زیبایی خوبه ولی از حدش که بگذره یک نوع وسواس دائمی رو به همراه داره. عمل زیبایی اگر بمنظور رفع یک مشکل آشکار باشه مثل بزرگی بیش از حد بینی اشکال نداره ولی اگر بخواد بخاطر مثلا بزرگ کردن لب و ... تزریق ژل و کارهای غیر ضروری باشه از اعتماد به نفس پایین ناشی میشه. و عیب اصلی همین وسواس و اعتماد به نفس پایینه نه فقط پرداختن هزینه.
هم خودم و هم برادرام از این کار بدمون میاد. و اعتماد به نفسی که وابسته به ژل باشه رو نمی پسندیم.
حالا سوال:
شبیه به سوال خارپشت ولی از جهتی دیگه. فرض کنید فرد مورد نظرتون از همه لحاظ مورد پسند واقع شده ولی یک بیماری داره. نه الزاما بیماری که به ازدواجتون صدمه بزنه. بلکه مثلا یک حساسیت پوستی، اگزما،...
درمان این بیماری طولانی مدته. یعنی همیشه باید براش هزینه پرداخت بشه. آیا میپذیرید و حاضر هستید این هزینه رو متقبل بشید؟
بستگی داره در کجای بدن واقع باشه و ظاهرش توری نباشه که آدم از دیدنش یا لمسیدنش مشمئز بشه.این جور عوارض
باید قبل از هر چیزی نشون داده بشه.
خوب در مورد قسمت سیاسی هم هنوز هم می تونید نظر بدهید.
اما در مورد سوالی که پرسیدید، سوال سخت و دشواریه که می تونه جنبه های متفاوتی داشته باشه.
یکی از دوستان عزیزم همسرش بیماری ای داره که واقعا نمی دونم چیه اما می دونم که یه جورهایی داره دوستم را داغون می کنه! نمی دانم اگر جای دوستم بودم چی کار می کردم؟:( فقط همیشه برای شفای همسرش دعا می کنم:323:
اما چند جنبه می تونه داشته باشه :
1. جنبه ی مالی : فرمودید بیماری ای است که هزینه بر است, این که این هزینه چه باری را در اول زندگی بر زندگی تحمیل می کند هم مهم است بیماری ای که خیلی پرهزینه باشه می تونه زندگی را خیلی تلخ کنه
2. جنبه ی روحی : همون چیزی که در مورد دوستم اشاره کردم.
3. بالاخره اگر شخصی باشه که جنبه های خیلی مثبت زیادی داشته باشد احتمالا خار این گل را هم به جان می خریم!
ممنون از جواباتون
اگه دوستان دیگه ای هم می خوان نظر بدن مسئله رو بازتر می کنم.
در این سوال باید چند چیز رو مشخص می کردم. شدت بیماری ، میزان هزینه، ظاهر بیماری
منظورم حالت وسط همه اینها بود. وگرنه اگه هر سه فاکتور خیلی کم باشند که می شه به راحتی چشم پوشی کرد.
اگر هر سه فاکتور هم خیلی بالا باشه که ممکنه زندگی رو فلج کنه و باید هندی باشیم تا این زندگی رو بپذیریم. (البته موارد آشنایی هم بودن که پذیرفتن)
بنابراین شدت بیماری خیلی بالا نیست. حداقل الان. البته ممکنه که به مرور زمان شدت پیدا کنه.
هزینه هم کمر شکن نباشه. اما غیر قابل چشم پوشی هم نباشه.
ظاهر بدی نداشته باشه ولی شاید به مرور زمان روی این مورد هم اثر بذاره.
منظورم از به مرور زمان مثلا ده بیست سال بعد.
نقل قول:
خوب در مورد قسمت سیاسی هم هنوز هم می تونید نظر بدهید.
بزودی نظرم و سوالم رو می پرسم. فعلا فرصت ندارم