RE: تحمل کنم درست میشه ؟؟؟ امیدی هست ؟!!
سلام sci
خیلی منتظر شما دوست خوبم بودم
اوضاع بهم ریختست دیگه دارم کم میارم .
چی شد که خوب شد ؟
سر جریان روز زن یه کادو گرفت و معذرت خواهی کرد و قرار شد که جبران کنه ...
چی شد که خراب شد ؟
بیخودی .... کم کم باز روال بیرون رفتنش شروع شد . منم یه کم مخالفت میکردم البته نه مثل قدیم . تا اینکه سر مسائلی که قبلا توضیح دادم 6 روز نتونست نزدیکی کنه و منم دوره ام شروع شد و میخواست اذیتم کنه من کوتاه نیومدم
و روز از نو روزی از نو اومدیم سر خونه اول
چند مدت پیش با داداشم در مورد اعتیاد شوهرم صحبت کردم و قرار شد که از همکارای قبلیش بپرسه و با هم پیگیر این جریان باشیم ....
دو هفته میشه که شرکتی که داداشم کار میکنه اومدن شهر ما و بعضی شبها میاد پیش ما . دیشب هم اومد خیلی ناراحت بود ، گفت به میثم بگو بیاد بریم بیرون کارش دارم گفتم که رفته بیرون پیاده نشو من لباس بپوشم بیام با هم بریم صحبت کنیم . خیلی ناراحت بود
گفت میخوای با این زندگی چکار کنی ؟ من از هر کی سوال میکنم میگه میثم از سال 86 تا حالا مواد مصرف میکنه !!!!!!!! وای !!!!!!!!!!!! یعنی چی ؟؟؟؟!!!!!
حالا باید چکار کنم چجوری ثابتش کنم ؟ اون که نه میاد ازمایش نه من می تونم مچشو بگیرم . داداشم گفت لازم نیست کاری کنی بیا تا همین الان ببرمت خونه بابا اونم مجبور میشه بیاد دنبالت همنجا میبرمش ازمایش اگه پاک بود که هیچی اگر نبود که میری واسه طلاق ! کسی که افتاد تو این راهها به این اسونی نمی تونه برگرده فایده نداره ......
داشتم اتیش میگرفتم .. همه مشکلاتی که تا الان داشتم ، اون همه کتک خوردن، دروغ ، ولگردی و و و و .... یعنی ریشه ش اینه ؟؟؟؟؟؟
منم دلمو زدم به دریا و یه دونه از دعواهایی که داشتیم واسه اولین نفر از اعضای خوانوادم تعریف کردم و گفتم که تو این یک سالی که اینجا بودم چه اتفاقاتی افتاده و این خانواده کالا روانی هستن .... وای فقط سکوت کره بود و گوش میداد حتی نگاهم نکرد حدودا یک ساعت فقط من حرف زدم و اون گوش کرد اخرش هم گفت این چیزا رو نباید الان بگی . تو داری اینجا چکار میکنی ..... چی پیش خودت فکر کردی . ریخته بود به هم و هی می گفت چطور جرات کرده دست رو تو بلند کنه ، من همین امشب تکلیف تورو مشخص میکنم ، نمی خواد بری دیگه خونه همین الان میبرمت خونه . گفت که من جریان اعتیاد میثم به بابا اینا گفتم و اونا همینطور نگران تو هستن ، منم توی دلم گفتم حالا اینکه چیزی نیست اگر بقیه بدبختی های منو بدونی چکار می خوای بکنی . ...
خیلی حرف زدیم و اون می خواست دیشب همه چیز تموم کنه ولی من ارومش کردم و گفتم که گذشته ها گذشته بزار ببینم سر جریان اعتیادش میخواد چکار کنه. اون وقت یه کاری میکنم . حتی دیگه خونه هم نمی خواست بیاد ولی راضیش کردم و گفتم یه جوری وانمو کن که چیزی نمی دونی و خبری نیست .
بلخره رفتی خونه پدرت یا نه؟الآن شما به حمایت خانوادت نیاز داری.این فرصتو از دست نده.
یدونه عزیز منم بافرهنگ عزیز موافقم
دیگه وقتشه حمایت خانوادتو داشته باشی شاید یه تلنگری باشه برای شوهرت.:323:
همش تقصیر خودمه نمی دونم چرا قبول نمی کردم که اعتیاد داره به قول یکی از دوستان این همه تابلوی هشدار ... چرا من چشامو بستم ...
قرار شده که جدی با این مسئله برخورد کنم اگر یه بار دیگه به هر بهانه ای رفت بیرون دعوا کنم و ازش بخوام که بریم ازمایش اگر راضی نشد برم خونه بابام . داداشم میگه اینجا فایده ای نداره ، هزار راه وجود داره که جواب ازمایش منفی بشه . نمی دونم چکار کنم .
داداشم میگفت تقصیر خودمونه از همون اول دوستانه راه اومدیم، سخت گیری نکردیم ، شرط و شروط نزاشتیم ، هر کاری میکرد برخورد نکردیم حالا بایدم اینجوری باشه و هر روز یه گند تازه بزنه ..... ای خدا
اگر منم مثل همه حق سکونت ازش گرفته بودم الان سر این مساله دعوا نداشتم . اگر ازش از همون اول خونه مستقل میخواستم حالا این همه اعصاب خوردی نداشتم . اگر همون اوایل که دعوا میکرد کارو تموم کرده بودم الان اینجا این همه مصیبت نداشتم . من هیچ سختگیری واسش نکردم اگر کسی میخواست حرفی بزنه میگفتم این حرفا واسه الان نیست تا فلان تاریخ دنیا هزار چرخ میخوره ، همون موقع خودمون تصمیم میگیرم که کجا زندگی کنیم و چکار کنیم .. من مراعات سن کم اونو میکردم ولی اون از همه این ملاحظه ها سوء استفاده کرد و حالا اگر حرفی میزنم میگه مگه من قولی به تو دادم ، مگه ازم امضا گرفتی که باید حتما فلان جا زندگی کنم ..... من توی چه عالمی بودم اون به چی فکر میکرده ......!!!!!
خواهرم
شما براي ازدواج تست اعتياد نداديد؟
همين الان اين آزمايش رو بديد و جواب رو خودتون بگيريد...
این جریانات واسه دیشبه هنوز که نرفتم . میگم همیجوری و بدون بهانه که نمیشه زد و رفت خونه بابا . باید صبر کنم به بهانه خوب دستم بیاد بعد برم
اگر میشه بگید چکار کنم بین دو راهی موندم .
داداشم یکساعت پیش هم زنگ زد و گفت بیام دنبالت ببرمت ولی من گفتم نه صبر کن. قرار شده امشب بیاد دنبالش برن بیرون و داداشم همه چیزو بهش بگه و واسش هم از طرف من و هم از طرف خانوادم خط و نشون بکشه . احتمال می دم از اینکه داداشمو در جریان قرار دادم باز یه دعوا راه بندازه و منم همینو میخوام . باید تا امشب صبر کنم .
در ضمن داداشم هم سن شوهرمه و رابطه خیلی خوبی با هم داشتن البته تا قبل از این جریان ولی هنوز داره ظاهر داری میکنه .
واسم دعا کنین دوستان خیلی میترسم از عاقبتش .... شوهرم ادم بی ابروییه
میدونی یکی یدونه عزیز
به نظر من تو خودتم نمیدونی هنوز که چرا شوهرتو دوست داری؟اصلا هم دلت نمیخواد تحت هیچ شرایطی ازش دورشی حاضری این شرایطتو تحمل کنی ولی ترکش نکنی.
هیچکس به تو طلاق رو پیشنهاد نمیکنه وفکر نکن اگه یه بار بری خونه بابات به معنی جداشدنه.کاش اول تکلیفتو باخودت معلوم کنی.
احساس نمیکنی تو هم جزء زنان وابسته هستی؟؟؟؟؟؟/
شرایطت خیلی سخته ولی بعد ازاین همه کتک وحرف وناسزاو..... بازمیگی بدون بهانه نمیشه رفت..
دوست دارم وبرات دعامیکنم :323:
ولی احساس میکنم تنها چیزی که تو احتیاج داری دعا نیست:46:
سارا عزیزم من اصلا وابسته نیستم وتنها دلیلی که منو تا الان اینجا نگه داشته باور نداشتن این مسائله بوده . الانم اگر میگم بهانه منظورم اینه که باید بهش بفهمونم که تو این شرایط دلیلی که دارم ترکت می کنم اعتیاده . اگر همین طوری بخوام برم مشخص نیست که اصلا این رفتار من نتیجه کدوم حرکتش بوده و نمی تونم بگم که مثلا به خاطر دعوایی که 1 ماه پیش با من کردی الان می خوام برم
SCI عزیزم اره تست دادیم و منفی بوده . همکارش که به داداشم گفته از سال 86 تکه ما با هم بودیم اعتیاد داشته چند ماه بعد از عقدمون با هم همکار شدن .
نمی دونم چرا من متوجه نشدم یعنی هیچ کدوم از علائم اعتیاد نداشت . دارم دیوونه میشم ، حق من این نبود . بابام، حتی از قلیون هم متنفره چه برسه به مواد . گند زده به همه چیز . من حتی نزاشتم خانوادم بفهمه که شوهرم سیگار میکشه ولی خودش کم کم داره علنیش میکنه حالا هم که همه جا پخش شده که شوهرم معتاده .... بعد از این همه سال من هنوز باسیگار کشیدنش هم مشکل دارم چه برسه به معتادی . درمونده شدم دیگه .........................
بحث اعتیاد مشکلیه که به هیچ وجه نباید ازش بگذری
مطمئنا ریشه خیلی از دعوا ها و بداخلاقی هاش به خاطر اعتیادش بوده
ولی تا جایی که میتونی کمکش کن