RE: دوبار؛چرا؟(تعدد زوجات آقایان)
از رک گویی و شفافیت شما سپاسگزارم،اما می شود یگویید که چرا با تمام این اوصاف در همان نص قانونی آمده است که:مزد برای اختیار کردن همسر دائم دوم باید از همسر اولش اجازه بگیرد؟
بازهم از روشنگری شما و اینکه موارد فقهی و قانونی جزییان نکاح شرعی را بیان کردید،سپاسگزارم.زیرا بسیاری اصلاً نمی دانند که ازدواج در آن حالت یک معاملع صرف است و زن مایملک مرد محسوب شده و مرد مالک زن است.اما پرشسی دارم:
شما در همان اوایل این نوشتار به کسانی که نظراتی خلاف اینها دارند،با لحنی تهدیدگونه صفت کافر بودن را نسبت داده و در یک کلام جلوی انتقاد یا نظردهی را گرفتید و البته بماند که کفر به نپذیرفتن وحدانیت خوداوند و نبوت حضرت محود(ص) است،تا آنجا که من می دانم.بگذریم . . . .
با این حال آیا براستی چند درصد زنان و دختران ما در برابر این واقعیت که مردان در یک معامله با قرار دادن مهریه و پرداخت نفقه مالک بدن آنها جهت لذت جنسی و کامجویی شده اند،تمکین کرده و آن را پذیرا می شوند؟
خیلی جالب است،مگر زن و مرد در ازدواج مشترک نیستند و نباید زندگی را مشترکاً بسازند؟پس اسن همه حرف را که در همین تالار و در سطح رسانه ها که درباره مسئولیتهای برابر و مشترک زوجین است،برای چه می گویند؟!!
آیا اصلاً اینکه زنان و دختران در ازدواج مملوک و مال مردان هستند صورت خوشی دارد؟یعنی واقعاً با این حساب مردان دختران و زنان را می خرند؟!!از همه اینها گذشته از شما واقعاً می خواهم بروید در همین سایت یک یررسی بکنید و ببینید که نسل جوانی که دستکم در همینجا هستند،چگونه می اندیشند و رفترا می کنند؟بروید و ببینید حجم انبوده مسادل دوست دختتر و دوست پسرها را.ببینید که روابط جنسی آنها چگونه است و آیا یک و تنها یکی از آنها هم دنبال صیغه رفته است؟
یا اینکه بهتر از آن یک نظر سنجی بسازید و نظرات همگان را درباره اینکه ازدواج موقت و تعدد زوجات آقاین خوب است یا نه جویا شوید؟از احساسات دختران و زنان همین تالار آگاهی یابید و اینکه چه حسی دارند اگر شوهرشان صیغه بگیرد یا زن دوم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
از رک گویی و شفافیت شما سپاسگزارم،اما می شود یگویید که چرا با تمام این اوصاف در همان نص قانونی آمده است که:مزد برای اختیار کردن همسر دائم دوم باید از همسر اولش اجازه بگیرد؟
بازهم از روشنگری شما و اینکه موارد فقهی و قانونی جزییان نکاح شرعی را بیان کردید،سپاسگزارم.زیرا بسیاری اصلاً نمی دانند که ازدواج در آن حالت یک معاملع صرف است و زن مایملک مرد محسوب شده و مرد مالک زن است.اما پرشسی دارم:
شما در همان اوایل این نوشتار به کسانی که نظراتی خلاف اینها دارند،با لحنی تهدیدگونه صفت کافر بودن را نسبت داده و در یک کلام جلوی انتقاد یا نظردهی را گرفتید و البته بماند که کفر به نپذیرفتن وحدانیت خوداوند و نبوت حضرت محود(ص) است،تا آنجا که من می دانم.بگذریم . . . .
با این حال آیا براستی چند درصد زنان و دختران ما در برابر این واقعیت که مردان در یک معامله با قرار دادن مهریه و پرداخت نفقه مالک بدن آنها جهت لذت جنسی و کامجویی شده اند،تمکین کرده و آن را پذیرا می شوند؟
خیلی جالب است،مگر زن و مرد در ازدواج مشترک نیستند و نباید زندگی را مشترکاً بسازند؟پس اسن همه حرف را که در همین تالار و در سطح رسانه ها که درباره مسئولیتهای برابر و مشترک زوجین است،برای چه می گویند؟!!
آیا اصلاً اینکه زنان و دختران در ازدواج مملوک و مال مردان هستند صورت خوشی دارد؟یعنی واقعاً با این حساب مردان دختران و زنان را می خرند؟!!از همه اینها گذشته از شما واقعاً می خواهم بروید در همین سایت یک یررسی بکنید و ببینید که نسل جوانی که دستکم در همینجا هستند،چگونه می اندیشند و رفترا می کنند؟بروید و ببینید حجم انبوده مسادل دوست دختتر و دوست پسرها را.ببینید که روابط جنسی آنها چگونه است و آیا یک و تنها یکی از آنها هم دنبال صیغه رفته است؟
یا اینکه بهتر از آن یک نظر سنجی بسازید و نظرات همگان را درباره اینکه ازدواج موقت و تعدد زوجات آقاین خوب است یا نه جویا شوید؟از احساسات دختران و زنان همین تالار آگاهی یابید و اینکه چه حسی دارند اگر شوهرشان صیغه بگیرد یا زن دوم؟
جناب گرد آفريد من نه كسي را تهديد كردم و نه بي احترامي . فقط گفته ام كه نظر هر كسي براي خودش محترم است . و همچنان به اين اعتقاد دارم . قطعا در خصوص شما هم كه مطمئن هستم وارد جدلهاي ديني نميشوم . و شما هم مختار هستيد نه در اينجا بلكه در هرجاي ديگري كه دلتان ميخواهد با فرياد بلند برعليه باورهاي ديني ما بتازيد هيچكس مانعتان نيست .
و اما پاسخ سوالاتتان ، گفته ايد :
(( با این حال آیا براستی چند درصد زنان و دختران ما در برابر این واقعیت که مردان در یک معامله با قرار دادن مهریه و پرداخت نفقه مالک بدن آنها جهت لذت جنسی و کامجویی شده اند،تمکین کرده و آن را پذیرا می شوند؟))
بايد عرض كنم كه آگاهانه و يا نا آگاهانه فعلا كه همه خانمها دارند با اين شرط اقدام به ازدواج ميكنند چون اين از شرايط عقد مسلمانان است . حالا اين به عهده خود خانمهاست ميتوانند نه درخواست مهريه كنند و نه درخواست نفقه اونوقت قطعا حق دارند مدعي عشق خود باشند .
و اما سوال دوم شما كه گفته ايد : آیا اصلاً اینکه زنان و دختران در ازدواج مملوک و مال مردان هستند صورت خوشی دارد؟
صورت خوش كه ندارد ولي واقعيتش همينه فعلا كه داريم معامله ميكنيم . مهريه هاي 1360 سكه ايي مويد اين امر است . البته خوب براي فرار از واقعيت ماجرا و گريز از صورت ناخوش موضوع يه جورايي توجيهات روشنفكرانه هم ميتونيم بهش بزنيم مثلا مهريه بالا زدن نشانه عشق است . چطوره ؟
و اما مطرح كرده ايد كه : بروید و ببینید ( خطاب به بنده ) حجم انبوده مسادل دوست دختتر و دوست پسرها را.ببینید که روابط جنسی آنها چگونه است و آیا یک و تنها یکی از آنها هم دنبال صیغه رفته است؟ در پاسختان بايد عرض كنم كه درد را خودتان گفتيد . واقعا روابط جنسي پسر و دخترهاي ما چگونه است ؟؟؟؟ فقط وقتي صحبت صيغه ميشه روشنفكراني مثل شما عاصي ميشن ولي اگر دختر و پسرها هزار رابطه ناجور با هم داشته باشن شما اصلا معترض نيستيد مگر نه!! ؟؟ ضمنا من هيج جا صحبت از صيغه نكردم ( صيغه مربوط به خانمهاي مطلقه است نه مجرد ) و اصل دفاعم روي ازدواج رسمي دوم است يا زن دوم شدن با همه حق و حقوق قانوني آن .
راستي جناب گردآفريد به نظر شما همين دختر و پسرهاي عزيز كه در همين سايت از روابط آنچناني صحبت ميكنند چند درصدشان مورد تائيد اجتماع ماست ؟؟ بدجوري داريم بين سنت و مدرنيته گيج ميزنيم . مگه نه ؟
ضمنا فكر كنم يكي بالاخره پيدا شده كه جواب سوال اصلي منو كه افراد مجرد چگونه بايد به خواسته هايشان برسند پاسخ داد و اونم شما بوديد اگه اشتباه نكنم جواب شما اين است : با روابط آزاد از نوع غربيش .
خوب اين هم نظري است . من كه شخصا مخالفم . تا نظر دوستان چه باشد . فقط اميدوارم به قول دوستمون سورنا لااقل تكليفمان را با سنت و مذهب و مدرنيته معلوم كنيم . باور كنيد شتر سواري دولا دولا نميشه .
آنگاه كه ميخواهيم ازدواج كنيم ميريم تو نخ سنت و مذهب و آداب و رسوم آن و آنگاه كه ميخواهيم هوسبازي كنيم و تفريح و گذران لحظه ها ميريم سراغ مدرنيته .
در پناه حق باشيد
سلام سیما خانم
به موارد جالبی اشاره کردید
سیما خانم سخن من این است ایا شما نمی گویید در دین اسلام مرد مالک زن است ولی ایا درجامعه کنونی همینطور است
ایا این سخن مال زمانی نبود که زن بی هیچ درامد و فکری بود و زمانی که تازه از زنده به گور کردن رها شده بود
ایا درست است در این عصر چنین سخنانی به میان اورد
مطمئن باشید خیلی از این دخت و پسرها به اصل قضیه مهریه و نفقه اگاه نیستند
ایا در این صورت درست است که شما از نقطه نظر دین وارد شوید
ایا در این صورت گمان نمیکنید که شاید کسانی که مطالب شما را میخوانند و الان به دین تا حدودی اعتقاد دارند با چنین سخنانی به کل زده شده و حتی چنین سخن بکویند که اصلا نخواستیم مسلمان باشیم
و یا حتی بدتر به کاملیت دین اسلام شک کنند
شاید بگویید از نظر من باید اگاهی صورت بگیرد کاملا موافقم ولی ایا این اگاهی در اینجا به ضرر دین نخواهد بود
شک نکنید با این سخنان تنها باعث میشویم که نگاه به دین عوض شود نه نگاه به ازدواج دوم
کاترین آقای مدیر در پیغام خصوصی به من خواستند که در مورد اعتقاداتم صحبت نکنم!! پس من در مورد اعتقادات دیگران مجبورم صحبت کنم!! ببینید بی شک اسلام دین کاملی است! اما خوب این دین کامل رو می شه یه قسمتیش رو گرفت یه قسمتیش رو نگرفت؟ من بی شعور نمی فهمم کجای اسلام خوبه رعایت کنم. کجاش بده رعایت نکنم. تو رو به خدا به من بگید مهریه خوبه؟ خوب نفقه خوبه؟ زن سروره؟ بهشت زیر پای مادرانه؟ حقوق بشر+ حقوق اسلامی = کدوماش خوبن. نمی دونم. اینو می گید؟
من مدرنم و نباید مهریه ای باشه؟ یا سنتی و مسلمونم و باید حق زنمو بدم! نفقه چی؟ باید بدم؟ من وظیفه تامین زندگی رو دارم؟ من مردهستم فقط جاهایی که انتظار حمالی ازم می ره؟ من کجا دیگه مردهستم؟
خوب زن دوم که درست نیست چون دید افراد رو از اسلام بر می گردونه! حالا اگه یه نفری اومد گفت من اگر اسلام بگه زن یا مرد حق زنده بودن داره دیدم برمی گرده از اسلام مشکل کیه؟ اسلام نباید اینا رو می گفته؟ من با سیما خیلی موافقم. بیشتر منفعت طلبیه که تو ذات شماهاست نه اسلام و نه مدرنیته. هر کدومش به نفعتون بود.
سرکار خانم سیما شما یا نمی دانید یا آگاهانه دارید مسائل را بهم بافته و نتایج مورد نظر خودتان را از آن می گیرید.بنده بنا به دلالی خاص ادامه هم سخنی مستقیم با شما در عین احترام به شما(درست برعکس حس شما به بنده . . .)درست نمی دانم و تنها جهت آشکار کردن سفسطه ها یتان مطالبی را میآورم:
1-شما چگونه از نظر بنده و یقین قلبی من اطمینان دارید و چه امتیاز یا دانشی دارید که خود را مجاز به گفتن این حرف کردید؟معیار شما برای اثبات ایمان هم نوعان خویش چیست؟چه کسی این حق را به شما داده است؟آیا صرف بیان انتقادات و شبهات دلیل بر اطمینان شما از کنه باورهای افراد یا ایمان و کفر آنهاست؟!!
2-آیا زنانی که ناآگاهانه دارند ازدواج می کنند،بر خود ستم روا نمی دارند و وظیفه امثال شما نیست که این مطالب را به آگاهی آنها نیز برسانید؟آیا اینکه فقط بگوییم که وضع همین است که هست و و خیلی از زنان هم از آن آگاهی نداشته باند،عدالت است؟
3-نظرگاه شما درباره عشق و رابطه آن با ازدواج قانونی یک مرد و یک زن و اندازه تأثیر گذاری آن چیست؟اصلاً شما به عشق میان مرد و زن باور دارید؟
4-خیلی جالب است،شما در مطلب خود گفتید که از نظر شرعی ازدواج زن و مرد در اسلام یک معامله است و حتی خطبه عقد را به صورت پارسی بیان کردید و آن وقت معنای معامله بودن ازدواج را به مهریه های بالا نسبت داده و واژه عشق را که والاترین واژگان است به آن متصل می کنید؟!!شما گفتیدکه ازدواج یا عقد شرعی یک معامله است در نظر شرع اسلام،چه ربطی به مهریه های بالا یا عشق دارد؟
5-بنده اگر روشنفکر باشم که البته مایه افتخار من است و دلیل وجودیم برای زندگی،کجا موافقت خودم را با روابط یدون حد و مرز پسران و دختران اعلام کرده ام!!؟برای شما متأسفم که با پیش داوری و کینه ورزی تصویری زشت از بنده در ذهن خود ساخته و تازه آن را بر زبان می آورید و به آن اطمینان هم دارید!!برای مزید اطلاع دوست دارم به نظرات من از درباره روابط پسر و دختر در همین سایت عنایت کرده یا نظرات دوستان را راجع به دیدگاه بنده در این مورد جویا گردید.
6-در مورد مورد تأیید بودن روابط دختر و پسر از سوی اجتماع،می خواهم بدانم که تعریف شما از اجتماع چیست؟آیا مردمان هم باور خود را اجتماع ایرانی فرض می کنید؟آیا نمی توانید بپذیرید که بسیاری در این مملک در ظاهر چون شمایند و در باطن جور دیگری به جهان و زندگی می نگرند یا هم در ظاهر و هم در باطن.یا احتمالاً اصلاً آنها را آدم حساب نکرده و به کفر آنها نیز همان اطمینان معروفی دارید که از علم لدنی شما بر می خیزد؟
7-بنده کجا گفته ام که راه حل پاسخ به نیاز جنسی افراد مجرد در روابط غیرقانونی و بدون حد و مرز است که البته آسیبهای فراوانی نیز به دنبال دارد!!؟؟شما در آخرین پیام خصوصی خود این پرسش را از بنده پرسدید و بنده هم تنها این را گفتم که:همین مجردها دارند بیرون از ازدواج و با روابط غیر قانونی کارشان را می کنند و مسئولیتی را هم نی پذیرند.این سخن یعنی اینکه بنده هم به این امر باور دارم یا نظرم این است!!!!
بنده با این اوصاف و با برداشت عقلایی از سخنان شما به این نکته پی بردم که:
اولاً شما درباره آدمها بسیار ارزشی و سیاه و سفید داوری کرده و در برابر آنها به پیش داوری دست می زنید که البته بسیار ناپسند است.
ثانیاً شما هنوز این مهارت اولیه رفتاری را ندارید که هنگامی که از کسی درباره چیزی پرسش می کنید،پاسخ او را بجای باور و نظرش قرار ندهید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
کاترین آقای مدیر در پیغام خصوصی به من خواستند که در مورد اعتقاداتم صحبت نکنم!! پس من در مورد اعتقادات دیگران مجبورم صحبت کنم!! ببینید بی شک اسلام دین کاملی است! اما خوب این دین کامل رو می شه یه قسمتیش رو گرفت یه قسمتیش رو نگرفت؟ من بی شعور نمی فهمم کجای اسلام خوبه رعایت کنم. کجاش بده رعایت نکنم. تو رو به خدا به من بگید مهریه خوبه؟ خوب نفقه خوبه؟ زن سروره؟ بهشت زیر پای مادرانه؟ حقوق بشر+ حقوق اسلامی = کدوماش خوبن. نمی دونم. اینو می گید؟ خوب زن دوم که درست نیست چون دید افراد رو از اسلام بر می گردونه! حالا اگه یه نفری اومد گفت من اگر اسلام بگه زن یا مرد حق زنده بودن داره دیدم برمی گرده از اسلام مشکل کیه؟ اسلام نباید اینا رو می گفته؟ من با سیما خیلی موافقم. بیشتر منفعت طلبیه که تو ذات شماهاست نه اسلام و نه مدرنیته. هر کدومش به نفعتون بود.
اقای سورنا لطف کنید د پستهای منو مرور کنید دوباره و بعد هر چیزی دلتون خواست به من بچسبونید
من ایا در یکی از تاپیکهایم شده از نگاه خودم دین را سپر بلا قرار داده و برای اثبات حرفم از دین استفاده کنم
شما منفعت طلبید که اینجا اشاره میکنید دین درست میگه در تاپیک دیگری میگویید این حرفها و سنتها مال 1400 سال قبله
پس شما دارید منفعت طلبی میکنید نه من
من هرگز نمیخواهم دین که مایه ارامش افراد است در نگاهشان غیر قابل اعتماد شود
من نمی گم دین درست می گه!! اصلا بحث این نیست. بحث اینه که بالاخره کدومشو قبول دارین. شمایی که می گید همچین بحثهایی در مورد دین نباید باشه حاضری بدون مهریه ازدواج کنی؟ یا خودتم برای ساخت زندگی مشترک آیندت سرمایه جمع کنی؟
سورنا جان جان من ول کن،چاکرتم و دوستت دارم می خواهم این نیروی پتانسیلت را در این خرج کنی که تا بتوانی یک شریک زندگی خوب پیدا کنی یا اگر قصد ازدواج نداری به هر حال خوب زندگی نمایی.
خیلی دیگر روی بیکار و بی خیال بودن زنان گیر دادی،قبول . . .قبول؛اما آیا بهتر نیست بکوشی و از منظر دیگری به همه ماها که مشکلاتی داریم،کمک کنی؟
من از این به بعد مخلص تموم خانومها هستم. حق همیشه با شماست حتی اگر همسر شما از شدت مشکلات خودشو به صلابه بکشه. یا حق و بدرود
اقای سورنا فقط من در جواب شما اخرین سخن را میگویم
که بله بنده حاضرم بدون نفقه و مهریه زندگی ام رابه سبک مدرنیته شروع کنم
اما به شرطی که همه اش مدرنیته باشد
یعنی اگر خدایی نکرده جدایی رخ دهد تمام اموال زندگی و داراییمان صرف نظر از اینکه چه کسی ان را تامین کرده نصف شود(از اصول مدرنیته)
مطمئن باش وضع زنان در جاهای دیگه از ایران خیلی بهتره
و اگر هم مدام این دین را سپر بلا برای اثبات این مسایل کنیم خیلی زودتز از ان چیزی که فکرش را میشه کرد دین زده خواهیم داشت
من هرگز نمی خواهم چنین منبع ارامشی از بین برود