باشه . هرچند مي دونم اون پشت بندش زنگ مي زنه و جيغ و دادشو مي كنه ولي باشه فكر كنم اين بهتره .
نمایش نسخه قابل چاپ
باشه . هرچند مي دونم اون پشت بندش زنگ مي زنه و جيغ و دادشو مي كنه ولي باشه فكر كنم اين بهتره .
مگه فرشته توی پست قبلی بهت نگفت تحت هر شرایطی اراوم باشی :305:
تا اون زنگ نزده تو زنگ نزن :316:
هر موقع موبایلت درست شد بهش اس ام اس بزن با همون محتوا فرشته
سبک تکین اون پست فرشته که همه جوانب تلفن شوهرت رو در نظر گرفته بود پرینت بگیر
و بعد سعی کن طبق هوم راهی که فرشته گفته
خودت حرفهای شوهرت را پیش بینی کنی و بعد سعی کنی با آرامش برای هر حرفش یه جمله عاطفی و منطقی مثل همون هایی که فرشته گفته داشته باشی
مي شه در مورد خواهر منم يه راهنماييم كنين . ممنون مي شم .
من نگفتم نا آرامم مي گم كه مي دونم اون زنگ مي زنه ولي من آرامش خودمو حفظ مي كنم و پست فرشته رو هم مي خونم .
سبک تکین عزیز
شما الان باید تمام انرژی ات رو بذاری روی حل مشکل خودت (کاسه داغتر از آش نشو)
نمیشه خواهرت رو هم به این سایت بیاری؟
راستي يه چيزي يادم رفته بود كه الان يادم اومد . اون هم احتمال نود درصد موبايلشو خاموش مي كنه . چون دفعه آخر همينو بهم گفت . اونوقت ديگه نمي تونم بهش اس ام اس بدم . چيكار كنم ؟
نه يعني فعلا نه . هم اينكه نمي خوام مطالب منو بخونه . و هم اينكه الان مي دونم گوش نمي كنه وگرنه شوهرش كه خواسته بره پيش مشاوره .
و نمي تونم بي خيال مشكل اون بشم چون اعصابم خورده همش شوهر خواهرمم زنگ مي زنه و نگران اونا هم هستم . مي گم كه ماشالله اين يكي دو ماه از همه جا داره برام مي باره . البته تا حالا كه خوشبختانه و خدا رو شكر اكثرش به خير گذشته ايشالله بقيشم همين مي شه .
شوهر خواهرم كه الان زنگ زده بود ازم خواست تو رو خدا بعد از ظهر زود بيا خونمون و با اين حرف بزن ولي زنگ نزن و بهش خبر بده كه مياي وگرنه ميره از خونه بيرون . ولي منم خوارهمو مي شناسم خيلي خيلي زبل تشريف داره و مي فهمه كه شوهر خواهرم بهم زنگ زده و گفته .
سبک تکین تا شوهرت زنگ نزده التماسا خواهشا تو رو جون خودت جون مامانت زنگ نزن
سبک تکین من این دوره رو گذروندم و دقیقا می دونم شوهرت منظورش چی هست
تمام این با دست پس زدن هاش و با پا پیش کشیدنهاش رو می فهمم
سبک تکین قدم به قدم با کمک تالار برو جلو
من باید برم خونه
دسترسی به نت ندارم
خوب فکر کن و درست تصمیم بگیر
باشه بالهاي صداقت عزيز همين كارو مي كنم خيالت راحت .
تعطيلات بهت خوش بگذره عزيزم . ممنون از راهنماييهات .
بچه ها در مورد خواهرم اگه مي تونين راهنماييم كنين .
هيچكي در مورد خواهرم نمي تونه منو كمك كنه .
به نام خدا
با سلام
فقط ميخواستم عرض كنم كه راهنمايي ها سر قضيه شماره حساب خيلي زياد شده ! با ارسال مطلب فرشته مهربان كل راهنمايي هاي قبلي رد شد و براي بنده به عنوان ناظر اين سئوال رو ايجاد كرد كه راهنمايي ها جنبه احساسي دارد يا منطقي ؟
اگر از صفحه 12 تا 14 را مطالعه كنيم تصميمات به شدت در حال صعود و نزول هست و خود من كه گيج شدم فكر كنم شخص مورد نظر (سبكتكين ) چون داخل ماجرا هست بيشتر گيج شده است .
براي يك تلفن همسر ايشون اين همه واكنش به چه علت ميتونه وجود داشته باشه ؟
بيشتر پست ها جنبه بحث براي نتيجه گيري هست و البته افراد با سابقه و با تجربه هستند و اين حقير فقط درك خودم رو مينويسم كه : بهتر نيست صرفا فقط يك نفر با تجربه مامور به راهنمايي و دادن آگاهي به سبكتكين گرامي بشه تا او با آسودگي خيال تصميم صحيح رو بگيره ؟
اين مطالب بيشتر شبيه حل كردن مسئله و خط زدن جواب هست كه دوباره خط ميزنيم و دوباره جوابي تازه مينويسيم و دوباره خط ميزنيم و دوباره جوابي تازه مينويسيم و در آخر يك صفحه پاسخنامه خط خطي تحويل ميدهيم .
پيشنهاد مي شود كه از راهنمايي چت گونه خودداري بشه .
جسارت اين حقير رو ببخشيد . اميدوارم كه به لطف خداوند متعال ختم به خير بشه . انشالله
يامولاعلي
راستش منم خودم هر دفعه که راهنمایی می گیرم به این مشکل بر می خورم . دفعه پیش چند تا از دوستان از جمله بالهای صداقت عزیز موافق بودن که برای مدتی تلفنمو قطع کنم ولی بعدا خانم آنی عزیز گفتن این بچه بازی ها چیه جوابشو بده . من تا قبل از اون فکر می کزدم کارم درسته . ایندفعه ام فعلا تا سه شنبه که خبری نیست ولی امیدوارم تا اونروز خود کارشناسای این سایت به یه نتیجه برسن . البته خودمم یه جورایی بیشتر با نظر فرشته مهربون موافقم ولی یه مشکلی هست . اونم اینه که خیلی مسخره است که من به شوهرم بگم من قبضا رو برات می فرستم . کل قیضا روی هم ۱۲ تومانه مسخره است که من ۱۰ تومان پول پیک بدم که اون قبضو برای اون بفرستم یه خورده زیادی عجیب غریب و مسخره است . حتما شوهرمم خندش می گیره و مسخرم می کنه .
بنده قصد رد یا تایید این کار را ندارم
اما در مورد اینکه 10 تومان پول پیک بدی! اگه شما شناسه پرداخت و اون یکیش که الان یادم نست فکر کنم شناسه قبض باشه ( کلا دو تا شناسه داره) برای همسرت بخونی هم با تلفن هم با عابر بانک میتونه پرداخت کنه
چقدر همه چیز را پیچیده میکنی؟
یک تلفن که دیگه اینهمه چه کنم چه کنم نداره!
.................................................. ........
توصیه میکنم یک سیاست کلی را مبنا قرار بدی و طبق همون پیش بری. و جزییاتی مثل جواب تلفن های مختلف را بر اساس همان سیاست که پیش گرفته ای خودت ابتکار عمل را بدست بگیری در لحظه برایش برنامه ریزی کنی. نمیشود که برای ثانیه به ثانیه حرف و عمل و رفتارت با همسرت و تک تک جزییات آن گوش به دهن دیگران بمانی.
رفتارهای همسرت نشاندهنده بیزاری از همسر و جدیت و قطعیت برای طلاق نیست!
و شما هم نمیخواهی طلاق بگیری...
از طرفی این شما نیستی که قهر کردی و رفتی، بلکه ایشون پا شده و رفته و میگه طلاق! پس کری خوندن معنا نداره. التماس هم بسیار مردوده.
پس خیلی نرمال و خیلی زنانه ( میفهمی که چی میگم؟) و در عین حال متمدنانه و با کمال احترام و آرامش برخورد کن.
یعنی چی؟
یعنی اینکه: با یک دید مثبت اندیش همه این کنجکاویهاش و تماسهاش و مثلا لوطی گریهاش و ... را به حساب این بذار که اون هم دلش با این زندگیه. و با یک سیاست زنانه روی همینها مانور بده.